101 Απ: *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 18!!!* Πεμ Αυγ 30, 2012 7:27 am
emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα Αννα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
emilou έγραψε:αχ σημερα θα ερθουν να μας επισκεφτουν οι κουμπαροι μας, που τους βαφτισαμε το παιδακι!!
καθολου ορεξη δεν τους εχω, καταρχας η κουμπαρα ερχεται για ελεγχο, να δει το καινουριο σπιτι και το δωματιο του μωρου και να μου λεει απ εξω απ εξω τι θα εκανε αυτη.
Επισης το κοριτσακι που βαφτισαμε ειναι αγριμακι και δεν το συμμαζευουν, με αποτελεσμα να την κυνηγαμε εμεις σε ολο το σπιτι να μην μας χτυπαει τα επιπλα που ειναι ολα λευκα κ κανουν ευκολα σημαδια!! Εμεις εδω ετοιμαζουμε το δικο μας το παιδακι να καταστρεψει οτι θελει... οχι να τα βρει κατεστραμενα απο αλλα!!!
πφφφφφφ πολυ τους βαριεμαι
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΞΩ???ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ GRECOSTROMDespoina83 έγραψε:Κορίτσια άσχετο...ξέρει καμία πόσο πρέπει να αφήσω το καινούριο στρώμα έξω στον ήλιο?
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΠΛΩΝ...ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ....ΤΟΡΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΑΛΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑDespoina83 έγραψε:και μένα της GRECOSTROM είναι αλλα έτσι μου είπανε να το αφήσω έξω και το χω τρεις ώρες!!!
οκ το πήρα μέσα και έβαλα και την προίκα!!!!letitsa έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΠΛΩΝ...ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ....ΤΟΡΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΑΛΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑDespoina83 έγραψε:και μένα της GRECOSTROM είναι αλλα έτσι μου είπανε να το αφήσω έξω και το χω τρεις ώρες!!!
ANNAST έγραψε:
http://www.tsekouratoi.gr/2012/08/10_5856.html
αυτό δεν είναι παιδάκι είναι διαβολάκιANNAST έγραψε: τινη μου..
δεσοποινακι,ολα ξεκινανε απο το σπιτι.εγω γιατι μαζευω το παιδι μου οταν παω επισκεψη μην κανει καμια ζημια???
ξεχασα να προσθεσω,οτι το συγκεκριμενο ''παιδακι'' μας εσπασε κ ενα διακοσμητικο που ειχαμε στο τζακι που εκανε 150ευρω.
κ οπως περπατουσε ξυπόλυτο σε ολο το σπιτι,μπηκε στο κρεβατι της μικρης κ χοροπηδουσε.
Panik11 έγραψε:Γεια σας και παλι.Μωλις γυρισαμε απο ψωνια.Μπηκαν τα λεφτα του ικα και φυσικα αρχισαμε να τα τρωμε πριν την ωρα τους.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης