101 Απ: ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟΣ Παρ Σεπ 07, 2012 11:03 pm
supermama
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
βρε κοπέλα μου ..τα γράφεις όντως ωραία και πειστικά....
αυτάπου θέλει να ακούσει ο κόσμος!!!!
αλλά ελεος ..δεν εχεις καμία σχεση με πραγματική θεολογία...
μαλλον δικηγόρος έπρεπε να γίνεις γιατι έχεις απάντηση για το καθετι!!
πραγματικά είσαι επικίνδυνη εδωμεσα , επειδή εχεις κάποιες γνώσεις και διαστρεβλώνεις τις ερμηνείες των πραγμάτων...
κοντεύεις να καταντήσεις αιρετική με ολα αυτα που υποστηρίζεις![/quote]
δεν ειναι αυτα που θελει να ακουσει ο κοσμος. εγω ισως να ηθελα να ακουσω με επιχειρημα κατι ωστε να υποστηριζει ολα αυτα τα εθιμα και νατα κανω... και ομως οτι και να λεμε δεν υπαρχει καποια σοβαρη αιτια που να μας πειθει. ειναι οντως απο στομα σε στομα και απο γενια σε γενια. αυτο με τους δαιμονες ηρθε απο καπου σιγουρα που λεει η lilla αλλα ειπαμε.......!!!
εγω δεχομουν μια χαρα τη φιλη μου δε τη ρωτουσα αν τπο εκανε το προηγουμενο βραδυ,ουτε αν εχει περιοδο.. προσβαλουν τη νοησυμονη μου πια! και σορυ αν το χοντρενω με αυτη τη φραση. το να μην απλωνω ρουχα εξω το βραδυ γιατι θα ερθουν τα κακα πνευματα... χμμμ... λοιπον εγω δεν τα απλωνα μονο και μονο γιατι πεφτει πολυ υγρασια εχουν την πλακα τους ολα αυτα και εστω σαν εθιμα μπορουμε να τα κραταμε αλλα οχι και να ειμαστε φανατικοι με αυτα.
δεν ειναι ειμαστε ερετικοι απλα οπως ειχα πει και πιο πανω δε τρωμε οτι μας σερβιρουν. οκ απο τη μια λεμε ετσι ειναι και χωρις να το ψαξουμε να το κανουμε εφοσον ετσι λεει η θρησκεια.. εεεε οχι. εγω θελω να το ψαχνω και να μη τρωω οτι μου σερβιρουν. ετσι και αλλιως εχουν αλλαξει τοσα σε ολη τη θρησκεια για να βολευοντε... εδω βαζω αποτομο στοπ ομως γιατι παει αλλου το θεμα.
να ρωτησω και κατι αλλο. οι νοσοκομες στην κλινικη ειναι ολες ''καθαρες'' γιατι αλιμονο αν δεν ερχοταν στα μωρα καθε φορα που...
επισης πχ τωρα στο 3ο μου ετρεχα για 10 μερες εξω ολη μερα. και βραδυ. επρεπε να παω στο νοσοκομειο που ηταν σε θερμοκοιτηδα 2-3 φορες την μερα. με εβλεπε κοσμος και εβλεπα και γω. ηταν χειμωνας και νυχτωνε νωρις..η το πιο απλο που πας στη γιατρο να σου βγαλει τα ραματα. στις 20 μερες στον παιδιατρο κοκ.. αυτα? δεν μετρανε?εκει δηλ μπορω να βγαινω?
γιαυτο λεω. ειναι καλο να πιστευουμε. οποια μανουλα μπορει και θελει να τις κρατησει τις 40 μερες κανονικα ας το κανει και πραγματικα μπραβο της. αλλα μη λεμε και κουλα