751 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 Δευ Σεπ 24, 2012 12:07 pm
maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι πήγε 11 αυτη τη φορα αλλα μάλλον θα ειναι κ η οριστική αυτη...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
11/11 εσύ,12/12 η Αναστασία,πετυχημένα νούμερα!Όλα καλά να μείνουν κ μονο τα μωράκια ξέρουν πότε θέλουν να βγούν!maria1984 έγραψε:Ναι πήγε 11 αυτη τη φορα αλλα μάλλον θα ειναι κ η οριστική αυτη...
maria1984 έγραψε:Αυτο ακριβώς, εμείς ότι κ να λέμε όταν θέλουν αυτα να βγουν θα βγουν, δεν αποφασίζουμε εμείς στην συγκεκριμένη περίπτωση ...
REINE έγραψε:τώρα θυμήθηκα μια φίλη μου που είχε βάλει 10 κιλά μέχρι τον 7ο και μετά της είχε ανοίξει η όρεξη και έβαλε άλλα 10 μέχρι το τέλος!!
λέτε να πάθω κι εγώ έτσι??
Καλημέρα Φωτεινή! Έχεις δίκιο για το καλαθάκι και το καθισματάκι. Είναι απαράδεκτη η αγκαλιά στο αμάξι.Fotini77 έγραψε:Καλημέρα κοιλίτσες Βλέπω άρχισε το άγχος των κιλών..τι να πώ κ εγώ που τα πιο πολλά τα έβαλα ως τον 6ο μήνα..από τότε προσέχω λίγο παραπάνω,αλλά μια στο τόσο μια ατασθαλία (γλυκό) την κανω,κ απο τότε ως τώρα έβαλα 2κιλά μόνπ,κ δεν έχω τόση όρεξη με την μπέμπα να απλώνεται κ να πατάει παντου
Ειρήνη μου το μωράκι μέσα στο αυτοκίνητο θέλει οπωσδήποτε κάθισμα!΄/ενα απότομο φρενάρισμα να γίνει αν το έχεις μονο σε καλαθούνα,σκέψου!Εγώ απο το μαιευτηριο,καλά να είμαστε,θα την βγάλω με την καλαθούνα που μ' έδωσαν,κ μετά στο καθισματάκι αυτοκινήτου..μου το κάνανε δώρο μαζί με το καρότσι,θεωρείται το συγκεκριμένο ένα απο τα καλύτερα που κυκλοφορούν και είναι εγκεκριμένο να μ[πεί κ νεογέννητο..Βέβαια είναι στην κρίση του καθενός τι θα κάνει,όπως κ αν συζητήσει με παιδίατρο,άλλα όλες όσες γνωρίζω αυτό κάνανε..το χειρότερο μου είναι να δω μωρό σε αγκαλιά πάνω στο αυτοκίνητο! Εύη μου ελπίζω να είσαι καλύτερα..
demmy29 έγραψε:Καλημέρα Φωτεινή! Έχεις δίκιο για το καλαθάκι και το καθισματάκι. Είναι απαράδεκτη η αγκαλιά στο αμάξι.Fotini77 έγραψε:Καλημέρα κοιλίτσες Βλέπω άρχισε το άγχος των κιλών..τι να πώ κ εγώ που τα πιο πολλά τα έβαλα ως τον 6ο μήνα..από τότε προσέχω λίγο παραπάνω,αλλά μια στο τόσο μια ατασθαλία (γλυκό) την κανω,κ απο τότε ως τώρα έβαλα 2κιλά μόνπ,κ δεν έχω τόση όρεξη με την μπέμπα να απλώνεται κ να πατάει παντου
Ειρήνη μου το μωράκι μέσα στο αυτοκίνητο θέλει οπωσδήποτε κάθισμα!΄/ενα απότομο φρενάρισμα να γίνει αν το έχεις μονο σε καλαθούνα,σκέψου!Εγώ απο το μαιευτηριο,καλά να είμαστε,θα την βγάλω με την καλαθούνα που μ' έδωσαν,κ μετά στο καθισματάκι αυτοκινήτου..μου το κάνανε δώρο μαζί με το καρότσι,θεωρείται το συγκεκριμένο ένα απο τα καλύτερα που κυκλοφορούν και είναι εγκεκριμένο να μ[πεί κ νεογέννητο..Βέβαια είναι στην κρίση του καθενός τι θα κάνει,όπως κ αν συζητήσει με παιδίατρο,άλλα όλες όσες γνωρίζω αυτό κάνανε..το χειρότερο μου είναι να δω μωρό σε αγκαλιά πάνω στο αυτοκίνητο! Εύη μου ελπίζω να είσαι καλύτερα..
crazymommy έγραψε:Κοριτσάκια μου κι εγώ θα επιμείνω, στο αμάξι πάντα στο καθισματάκι. Εφόσον έχετε κάθισμα κατάλληλο και για νεογέννητο, να μην ανησυχείτε. Δεν είναι βέβαια για ώρες το κάθισμα, αλλά όσες θα έχετε ταξίδι (περισσότερο απο 45') θα κάνετε στάσεις και θα το βγάζετε να ξεμουδιάσει. Αυτό όχι μόνο για το νεογέννητο, αλλά και για όσο θα είναι βρεφάκι... Εμάς η μαία δε μας άφηνε να φύγουμε αν δεν την παίρναμε με το καθισματάκι, έτσι κάνουν και στο εξωτερικό. Την καλαθούνα φυλάξτε τη για μετά στο σπίτι...
Ειρήνη μου άνοιξες την όρεξη και δεν είναι καν 12!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης