Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
421 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 421 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποσο βαριεμαι... Sleep Sleep

Tini13

Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλώς ήρθε το μωράκι Νικολέτα μου! να σας ζήσει ο μπέμπης και να σας δίνει μόνο χαρές! *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 37 50580

Τελείωνει η λίστα του Σεπτέμβρη σιγά σιγά, Σοφάκι, Βικάκο σειρά σας!

Αύριο κι εγώ πάω στο γιατρό, με εξαντλημένη υπομονή..περνάω μια περίεργη ψυχολογική φάση 2-3 μέρες τώρα, δεν πολυμπαίνω, αλλά σας διαβάζω..

Καλό απόγευμα κορίτσια..

marianthi_m

marianthi_m
Τίνη ευχομαι να σε καταλάβει ο γιατρός και να σε βάλει να γεννησεις!!!

Τα κεκακια ψηνονταιαιαιαι!! εφτιαξα για πρωτη φορα να τα φαμε εδω σπιτι και για το κέρασμα τα κάνω την αλλη εβδομάδα να είναι και πιο φρεσκα!

http://www.creativebeez.gr

pepelitsa

pepelitsa
Ksypnhsa kai ksananystazw..ma ti kommatia p niwthw,les kai ta epina xtes.Thelw na koimhthw ki allo!!
O kanapes gia kapoio logo den fouskwnei,twra ton paei se vanzinadiko kai o aeras den stamataei k to spiti vrwmaei..exw frikarei me ayto!

Kokonitses sas epiasa ap ta moutra e?Xm..diavasa ola ta neakia k ayta p den eixa diavasei to meshmeri.

Xarouli h mikroula sou megalwse k egine oloklhrh kopela!!!

Tinako se katalavainw apolyta,an k egw gia kapoio logo sthn egkumosynh hremisa.Mhpws mwre se peirazei k esena h polykosmia sto spiti?Oles mas vlepw frikaroume an meinoume me tous dikous mas gia meres..Padws oti k na einai einai krima na pernas stenaxwra tis teleytaies meres ti egkumosynhs sou,elpizw o giatros sou na se katalavei k na kanei ayto p theleis gia na niwseis kalytera.

Re ti exete pathei oles me ta maffins??????Ftiakse kai thn mhlopita einai teleia!!!xexexexex

Emeis akoma s aythn thn diaita,thn allh vdomada exei k glyko!!Toulaxisto synhthisa kai den peinaw k vasika ayto hthela na kanw,na klisei o stomaxis mou.

Stellitsa xrysoxera kai dhmiourgikh...eidate afhsa thn tourta gia to telos!!! Miammmmmm miammmm..apo sas tis Krhtikes thelw se kapoia fash syntagh gia lyxnarakia,eperna apo enan fourno sto Herakleio apenanti apo to Galaksy hotel,ekei kanoume dianyxtereyseis(to kserete),e..htan theika!!!Ta exw erwteytei!!Ta exw valei k mereda apo panw mia fora,xexexe!!!

Ftanei dne grafw tpt allo.

emilou

emilou
Πως θα γίνει να απαγορευτούν ατάκες του στυλ του παιδιού μου το παιδί είναι δύο φορές παιδί μου?

pepelitsa

pepelitsa
Axaxaxaxaxx Emh asta na pane egw synxizomaiapo twra me ayta..tha mas perasei syntoma ayth h lyssa pisteyw.. Pws eiste????Thilase??Ola kala me to sththos sou????Einai teleios o mikros??????

emilou

emilou
Ο μικρός είναι τέλειος!!!!! Με τον θηλασμό δέν τα πάμε πολύ καλά... Ελπίζουμε μόλις έρθει το γάλα να τα πάμε καλύτερα! Κ με με τις ατάκες δέν τα πάμε καλά!!!! Twisted Evil Twisted Evil

pepelitsa

pepelitsa
Swpa mhn stenaxwriesai,otan gyrisete spiti tha tous valeis se taksh..twra ekei kane ton m..aka Smile
Me to gala mhn stenaxwriesai katholou,opws erthei k otan erthei.
Egw padws etsi p ton vlepw sto profil me ta magoulinia k ta malakia tou nomizw se esena exei parei!

marianthi_m

marianthi_m
ουφ έκατσα λιγάκι... κουράστηκα σήμερα... έκανα πολλα φαγητα και συνέχεια έπλενα το νεροχύτη και τα συμπράγκαλα που μαζευόντουσαν.... σήμερα όλη μέρα είναι πολυ ήσυχος ο μπέμπης... τον αισθάνομαι αλλα είναι ήσυχος... να ανησυχήσω?

Πηνελόπη τραγικο αυτο που εχεις πάθει με τα ζώα απέναντι! Εγω δε ξέρω τι θα είχα κάνει... πραγματικά δεν είναι ότι δεν αγαπάω τα ζώα.. καμία σχέση... αυτα δε φταίνε σε τίποτα! φαντάζομαι τη μυρωδια... ή μαλλον δε θέλω να τη φανταστω! Με πια λογική τα μάζεψε όλα εκει?

marianthi_m

marianthi_m
emilou έγραψε:Πως θα γίνει να απαγορευτούν ατάκες του στυλ του παιδιού μου το παιδί είναι δύο φορές παιδί μου?

αχαχαχαχαχα... απο τωρα αρχίσανε τα όργανα!!! σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! τη μισώ και εγώ αυτη την ατάκα!!

Εγω ευτυχως αυτη τη φορά θα ειναι πιο ήπια τα πράγματα γιατι δεν είναι το πρώτο κ δε θα πέσουν με τα μούτρα!

pepelitsa

pepelitsa
Marianthi g@..se ta!! Einai enas gay ododiatros 50 xronwn p akoma zei me tous goneis tou..katalavaineis paraksenies etsi!!! Afton ekeipanw ti na ton enoxlhsoun..emena omws h taratsa tou einai akrivws sto mpalkoni mou..kai ti na kanw na tsakwthw??As exei 100 alla na ta katharizei,ayth h vrwma gia na ftanei na mpei mesa sto diko mou spiti fadazesai..

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΙΛΟΥΜΠΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΜΑΚΟ ΜΟΥ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΞΩ!!!
ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ ΠΑΝΤΑ!!!!

ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ!!!!ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!

ΚΟΙΛΟΥΜΠΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????
ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ,ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΑΠ΄ΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!!ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ Π Ε Τ Ρ Α !!!!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΠΑΝΤΟΥΦΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ...ΡΟΖΟΥΛΙ....ΤΙ ΑΛΛΟ!!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΥΛΕΣ!!!!ΛΕΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΒΑΛΙΤΣΟΥΛΑ!!!!!
*** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 37 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 37 215994

pepelitsa

pepelitsa
Eleytheritsa kalhspera:P
Ti na kanoun k ayta theloun na vgoun na aplwthoun..prepei na twrne k ayta frikh twra sto telos poly stimoksidi!!
Phra k egw shmera padofles apo ta jumbo,balarinoules!!Megeia mas!!!Na etoimaseis thn valitsoula sou gia na eisai etoimh k esy!

marianthi_m

marianthi_m
Πηνελόπη να του πειτε να τα πλύνει ναι! οχι να τσακωθεις... αλλα ας παει ο φιλος σου και να πει ειναι ανθυγειινο και η κοπελα ειναι εγκυος και ντροπη πια! φυσικα και να τα πλύνει... δε καταλαβα... πες του έλα σπιτι μας να δεις αν θα σ'αρεσει εσενα...

Ελευθερία με γεια οι παντοφλίτσες! και εμενα αυτο μου λειπει και 2 -3 άλλα πραγματακια... τελευταια στιγμή θα τη φτιάξω! χαχα

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα κ εγω κοριτσακια μουυυυυ!!!
διαλεξα κουρτινουλα μια μονοχρωμη ροζ κ απο πανω δαντελα λευκη που ειχα παρει απο το ΙΚΕΑ,πηρα κ την παντα για την κουνια κ τις ζελατινες για τα μαφινς ειμαι οκ τωρα,εμεινε να αποφασισω τι αφρολουτρα κ κρεμουλες να παρω για το μωρο εγω τρελαινομαι για τη μυρωδια του προδερμ αλλα η κουμπαρα μου κ η αδερφη μου μου λενε frezyderm ή aveeno κ εχω μπερδευτει!!

Αννουλα μου καταρχην μην παρεις μαυρο καναπε ποτε εγω εχω κ με την παραμικρη σκονη φαινετε χαλια Mad Mad καλυτερα ενα γκρι σκουρο ποντικι κ με νερα μεσα!!
πηρα θηκουλες διαφανες κ μια κορδελιτσα ροζ καρο δεν ειχε πουα Crying or Very sad δεν προλαβα ομως να παρω ασπρο χαρτονακι κ ροζ μαρκαδορακι αυριο τωρα!!

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΗΝΕΛΟΠΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΘΑΚΗ ΜΟΥ!!!!ΚΙ ΕΓΩ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΥΧΕΙ ΤΠΤ ΞΑΦΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ....ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΓΥΜΝΗ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!
ΠΗΝΕΛΟΠΙΤΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΙΤΟΝΑ....ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΔΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΟΤΙΖΕΙ ΜΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΛΙΜΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ!!!!ΔΡΑΜΑ!!!!ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ....ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΩ....ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΣΟΦΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ????

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αααα δεν σας ειπα εμενα σημερα ο αντρουλης μου μου πηρε καινουργιο κινητουλι LG πολυ ωραιο!! *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 37 328109 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 37 328109 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 37 328109 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 37 328109

Πηνελοπη μου να τον κραξετε οπως λεει κ η Μαριανθη εισαι εγκυος κ δεν κανει να αναπνεεις βρωμιες!! No
με γεια κ οι παντοφλιτσες κ ο καναπεδακος ο φουσκωτος (αμα φουσκωσει δηλαδη)

Ελευθερια μου κ εσυ με γεια τις παντοφλιτσες κ εγω πηρα προχθες απο τα oysho αλλα μου φαινεται οτι δεν θα με βολεψουν ειναι γκρι κ μεσα εχουν γουνιτσα κ αμα συνεχισει ετσι ο καιρος θα σκασω!!

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xara64 έγραψε:ηρθα κ εγω κοριτσακια μουυυυυ!!!
διαλεξα κουρτινουλα μια μονοχρωμη ροζ κ απο πανω δαντελα λευκη που ειχα παρει απο το ΙΚΕΑ,πηρα κ την παντα για την κουνια κ τις ζελατινες για τα μαφινς ειμαι οκ τωρα,εμεινε να αποφασισω τι αφρολουτρα κ κρεμουλες να παρω για το μωρο εγω τρελαινομαι για τη μυρωδια του προδερμ αλλα η κουμπαρα μου κ η αδερφη μου μου λενε frezyderm ή aveeno κ εχω μπερδευτει!!

Αννουλα μου καταρχην μην παρεις μαυρο καναπε ποτε εγω εχω κ με την παραμικρη σκονη φαινετε χαλια Mad Mad καλυτερα ενα γκρι σκουρο ποντικι κ με νερα μεσα!!
πηρα θηκουλες διαφανες κ μια κορδελιτσα ροζ καρο δεν ειχε πουα Crying or Very sad δεν προλαβα ομως να παρω ασπρο χαρτονακι κ ροζ μαρκαδορακι αυριο τωρα!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ,ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!ΣΤΗΝ 33 ΗΤΑΝ 2200,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ!!!!!ΒΡΗΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΟΥΛΑ ΣΤΟ ΙΚΕΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΠΤ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΑΠΟ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ!!!!ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΡΙΧΤΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΕΑ,ΛΙΛΑ-ΡΟΖ!!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΠΗΡΑ ΤΗΣ FREZZYDERM ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΑΜΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΗΡΑ ΤΗΣ KLORANE ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ!ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΑΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΣ FREZZYDERM,ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 2 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ PRODERM ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ!

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ,ΚΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΦΕΤΟΣ!!!!

pepelitsa

pepelitsa
Megeia ta pragmatakia Xarouli..ade na teleiwsei pia ayto to dwmatio na to doume!!!Emeis akoma ksereis..oute logos gia kounia!axxxaax

Eleytheritsa egw eimai poly hsyxh k den m aresoun oi fasaries me tous geitones genika,alla ayto twra einai thema ygeihnhs k exw frikarei,m enoxlouse k prin alla oxi toso twrap fyshkse omws..ahdia,telospadwn opws eipe k h Marianthh eipa tou Mpamph na tou milisei me wraio tropo otan ton petyxei.Den thelw na sas prizw k m ayto,as elpisoume na lythei amesa,an k an o allos einai vrwmiarhs dyskola tha ginei katharos!

Re koritsia ayto to thema eprepe maffins na to leme oxi 22 xaxaxaxaxaxaxa

marianthi_m

marianthi_m
Χαρουλίτα με γεια τα πραγματάκια σας!! και το κινητούλι!!!

Κοριτσάκια παω να δω καμια ταινιούλα! σας φιλω! καλο βράδυ!
*** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 37 417472 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 37 417472 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 37 417472 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 37 417472 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 37 417472

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΡΙΑΝΘΑΚΟ ΜΟΥ!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

pepelitsa

pepelitsa
Kalhnyxta Marianthi k egw ligo tv xazeyw k meta nani. *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 37 502437

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ!ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΣΙΛΑ?
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ!!!!ΚΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΙΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ,ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΙΤΣΑ ΣΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ?
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ?????

Aurora

Aurora
Εγώ πάντως σουβλάκι θα φάω σήμερα Laughing
Σχόλασα στις 9, άλλαξα και έπλυνα τον μικρό, τον κοίμησα και τώρα σχολάει και ο Σ.
Εϊμαι πτώμα σήμερα..
Φιλάκια!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις