Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
274 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 274 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 11]

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
mhtsaina έγραψε:Καλημέρα σε όλες! Δεν ξέρω αν είναι σχετικό με το θέμα, νομίζω πως κάτι έχει να κάνει ωστόσο με αυτό. Σήμερα το πρωί, ερχόμενη στη δουλειά, όπως κάθε μέρα είδα στη γωνία του πεζοδρομίου τον ηλικιωμένο ζητιάνο που βλέπω τα τελευταία δύο χρόνια περίπου. Συνήθως για να πω την αμαρτία μου προχωράω και δεν ασχολούμαι, σήμερα όμως, είδα μια καθαρίστρια από την αυλή της απέναντι πολυκατοικίας να έχει βγάλει το λάστιχο πάνω απο τα κάγκελα και να καταβρέχει για να καθαρίσει το πεζοδρόμιο (!), κάνοντας ότι δεν βλέπει πως έχει κάνει μούσκεμα από πάνω μέχρι κάτω τον ζητιάνο, ο οποίος καθόταν ζαρωμένος και φοβισμένος και δε μιλούσε. Μου φαίνεται ότι ένας από τους δύο ήταν αλλοδαπός, και οι δύο, δεν είμαι σίγουρη, δεν κάθησα να το διαπιστώσω. Τα πήρα όμως τόσο άγρια, που έβαλα τις φωνές στην καθαρίστρια και δεν το μετάνιωσα καθόλου κοπέλες μου. Σεβασμός, εκεί θέλω να καταλήξω. Δεν είμαστε σε θέση ο καθένας μόνος του να επηρεάσει τη διεθνή πολιτική και διπλωματία, αλλά μπορούμε σε ατομικό επίπεδο - και επιβάλλεται - να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον ανεξαιρέτως. Και γνωρίζω ότι καθένας κάνει το ταξίδι του στον κόσμο και μόνο με το παράδειγμά του μπορεί να επηρεάσει τους γύρω του, ούτε να επιβάλλεις μπορείς το σεβασμό με τα λόγια, ούτε να υποχρεώσεις κάποιον να ασπασθεί τις απόψεις σου. Ωστόσο, καθώς καθένας μας είναι ένα μικρο αλλά πολύτιμο γρανάζι του κόσμου μας, το live and let live πρέπει να αποτελεί μέλημά μας. Με συγχωρείτε για το σεντόνι, υπόσχομαι ότι δεν θα πάει σετ με μαξιλαροθήκες και κουβερλί αργότερα! tongue

μου αρεσεις Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

κι εμένα Smile

????????

Επισκέπτης
σουπερμαμα τελικα ειναι τι θα σου περασουν

απο μικρα ακομα και τα μυρμηγκια τα λεγαμε τουρκους τα κοκκινα και τα πατουσαμε

ενω η Ιταλια ηταν αγαπημενος προορισμος

και με τους μεν πολεμοι και με τους δε

αυτο παραμενει ανεξηγητο.........

mhtsaina

mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:
mhtsaina έγραψε:Καλημέρα σε όλες! Δεν ξέρω αν είναι σχετικό με το θέμα, νομίζω πως κάτι έχει να κάνει ωστόσο με αυτό. Σήμερα το πρωί, ερχόμενη στη δουλειά, όπως κάθε μέρα είδα στη γωνία του πεζοδρομίου τον ηλικιωμένο ζητιάνο που βλέπω τα τελευταία δύο χρόνια περίπου. Συνήθως για να πω την αμαρτία μου προχωράω και δεν ασχολούμαι, σήμερα όμως, είδα μια καθαρίστρια από την αυλή της απέναντι πολυκατοικίας να έχει βγάλει το λάστιχο πάνω απο τα κάγκελα και να καταβρέχει για να καθαρίσει το πεζοδρόμιο (!), κάνοντας ότι δεν βλέπει πως έχει κάνει μούσκεμα από πάνω μέχρι κάτω τον ζητιάνο, ο οποίος καθόταν ζαρωμένος και φοβισμένος και δε μιλούσε. Μου φαίνεται ότι ένας από τους δύο ήταν αλλοδαπός, και οι δύο, δεν είμαι σίγουρη, δεν κάθησα να το διαπιστώσω. Τα πήρα όμως τόσο άγρια, που έβαλα τις φωνές στην καθαρίστρια και δεν το μετάνιωσα καθόλου κοπέλες μου. Σεβασμός, εκεί θέλω να καταλήξω. Δεν είμαστε σε θέση ο καθένας μόνος του να επηρεάσει τη διεθνή πολιτική και διπλωματία, αλλά μπορούμε σε ατομικό επίπεδο - και επιβάλλεται - να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον ανεξαιρέτως. Και γνωρίζω ότι καθένας κάνει το ταξίδι του στον κόσμο και μόνο με το παράδειγμά του μπορεί να επηρεάσει τους γύρω του, ούτε να επιβάλλεις μπορείς το σεβασμό με τα λόγια, ούτε να υποχρεώσεις κάποιον να ασπασθεί τις απόψεις σου. Ωστόσο, καθώς καθένας μας είναι ένα μικρο αλλά πολύτιμο γρανάζι του κόσμου μας, το live and let live πρέπει να αποτελεί μέλημά μας. Με συγχωρείτε για το σεντόνι, υπόσχομαι ότι δεν θα πάει σετ με μαξιλαροθήκες και κουβερλί αργότερα! tongue

Καλημέρα mamavivo Smile ευχαριστώ, κι εμένα μου αρέσει πολύ το ρητό που έχεις στην υπογραφή σου! κοίτα, για να μην παρεξηγούμαι, τα έγραψα για να τα διαβάζω κι εγώ, όταν αισθάνομαι ότι η κατάσταση που ζούμε τα τελευταία χρόνια με απογοητεύει τόσο, ώστε να κάνω τη χαζομάρα να νομίζω πως ευθύνονται οι κακοί άλλοι (όπου άλλοι, βάλε π.χ. αλλοδαπούς όλων των εθνικοτήτων). Να πω την αλήθεια, ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχω ξεφύγει(πολύ)! Πιστεύω στο σεβασμό, είναι το Α και το Ω

mhtsaina

mhtsaina
florentiab έγραψε:
mamavivo έγραψε:

κι εμένα Smile
καλημέρα Florentia!α, κι άλλο ωραίο ρητό χαχαχαχαχα! να είσαι καλά, έχω διαβάσει πολλά σχόλιά σου και μαζί με της Νένας τα θεωρώ πολύ εύστοχα, χαίρομαι που σας "γνωρίζω"

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mhtsaina έγραψε:
florentiab έγραψε:
mamavivo έγραψε:

κι εμένα Smile
καλημέρα Florentia!α, κι άλλο ωραίο ρητό χαχαχαχαχα! να είσαι καλά, έχω διαβάσει πολλά σχόλιά σου και μαζί με της Νένας τα θεωρώ πολύ εύστοχα, χαίρομαι που σας "γνωρίζω"

να' σαι καλά!

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κάποια κοπέλα είπε "τα καλά και συμφέροντα". Συμφωνώ απόλυτα. Μου θυμίζει την περίπτωση που σε ένα χωριό είχαν έρθει πολλοί Αλβανοί μαζεμένοι. Τότε οι χωριανοί έσπευσαν να τους βοηθήσουν, να τους δώσουν ό,τι παλιό είχαν στα σπίτια τους για να επιπλώσουν τα δικά τους, να τους πάρουν για μεροκάματο στο χωράφι τους κ.ο.κ. Κάποια στιγμή οι Αλβανοί άρχισαν να σηκώνουν κεφάλι, να στρώνουν τα οικονομικά τους, να ζουν και αυτοί σαν άνθρωποι, να ψωνίζουν τα τρόφιμά τους και όχι να τους ταϊζουν οι χωριανοί με τα αποφάγια τους. Και φυσικά άρχισαν να απαιτούν καλύτερες συνθήκες εργασίας και καλύτερο μεροκάματο (γιατί μη μου πείτε πως 5 ή 10 ευρώ για μια ολόκληρη μέρα μέσα στον ήλιο ή στη βροχή και στο κρύο δεν είναι απάνθρωπο). Ξεσηκώθηκαν τότε οι χωριανοί να διώξουν τους κακούς και αχάριστους Αλβανούς που δεν εκτιμούσαν το ψωμί που τους τάιζαν τόσα χρόνια, που έτρωγαν τις δουλειές των παιδιών τους (γιατί φυσικά προ κρίσης κανένα Ελληνόπουλο δεν πήγαινε στα χωράφια να δουλέψει, είχαν τους Αλβανούς άλλωστε, σιγά μη γίνονταν ίσα και όμοια με εκείνους, τα Ελληνόπουλα από διευθυντές και πάνω καταδέχονταν) και γενικά να φύγουν οι ξένοι για να ξεβρομίσει ο τόπος. Πού θέλω να καταλήξω; Στο ότι όσο τους ξένους τους εξουσιάζουμε εμείς και τους "έχουμε στο χέρι" είναι όλα μια χαρά. Όταν όμως δε μας κάνουν τα κέφια είναι κακοί και να φύγουν. Όταν διεκδικούν τα αυτονόητα είναι κακοί και αχάριστοι. Όταν προκόβουν πιο πολύ από εμάς τους μισούμε. Γιατί αυτοί να είναι καλύτεροι από μας στη χώρα μας;

Και το κορυφαίο: Γιατί στέλνουν τα λεφτά τους στην Αλβανία; Γιατί εκεί είναι η πατρίδα τους, εκεί θέλουν να γυρίσουν. Κακό είναι; Οι Έλληνες δηλαδή του εξωτερικού δε γύρισαν στην Ελλάδα; Σύμφωνα με αυτά που λέτε τότε, και για εκείνους θα έχετε την ίδια άποψη με αυτή που έχετε για τους αλλοδαπούς. Σωστά; Ότι είναι παλιάνθρωποι, αχάριστοι, δε σεβάστηκαν τη χώρα που τους τάιζε, δε θα έπρεπε να αισθάνονται Έλληνες και θα έπρεπε να μείνουν στο εξωτερικό και να μη γυρίσουν στην Ελλάδα.

Και κάτι τελευταίο: Όταν κάποιος σας πει να διαβάσετε ιστορία και μετά να εκφέρετε γνώμη δεν το κάνει για να σας προσβάλλει. Το κάνει γιατί απλά έχει αγανακτήσει να ακούει ανακρίβειες και να επιμένει ο άλλος ότι το λάθος του είναι το σωστό. Γιατί, πώς να το κάνουμε, το σωστό είναι σωστό και είναι καταγεγραμμένο κάπου, άσχετα αν εμείς δεν το ξέρουμε. Είναι να σαν πηγαίνουμε στο γιατρό, να του λέμε το πρόβλημά μας, να μας εξετάζει, να μας λέει τι έχουμε και εμείς να του λέμε και να επιμένουμε ότι "αποκλείεται να είναι όπως τα λες, η κυρία Βρυσούλα στη γειτονιά που η ξαδερφη της συννυφάδας της έπαθε το ίδιο, μου είπε ότι είναι κάτι άλλο".

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενα συμφωνω.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Κάποια κοπέλα είπε "τα καλά και συμφέροντα". Συμφωνώ απόλυτα. Μου θυμίζει την περίπτωση που σε ένα χωριό είχαν έρθει πολλοί Αλβανοί μαζεμένοι. Τότε οι χωριανοί έσπευσαν να τους βοηθήσουν, να τους δώσουν ό,τι παλιό είχαν στα σπίτια τους για να επιπλώσουν τα δικά τους, να τους πάρουν για μεροκάματο στο χωράφι τους κ.ο.κ. Κάποια στιγμή οι Αλβανοί άρχισαν να σηκώνουν κεφάλι, να στρώνουν τα οικονομικά τους, να ζουν και αυτοί σαν άνθρωποι, να ψωνίζουν τα τρόφιμά τους και όχι να τους ταϊζουν οι χωριανοί με τα αποφάγια τους. Και φυσικά άρχισαν να απαιτούν καλύτερες συνθήκες εργασίας και καλύτερο μεροκάματο (γιατί μη μου πείτε πως 5 ή 10 ευρώ για μια ολόκληρη μέρα μέσα στον ήλιο ή στη βροχή και στο κρύο δεν είναι απάνθρωπο). Ξεσηκώθηκαν τότε οι χωριανοί να διώξουν τους κακούς και αχάριστους Αλβανούς που δεν εκτιμούσαν το ψωμί που τους τάιζαν τόσα χρόνια, που έτρωγαν τις δουλειές των παιδιών τους (γιατί φυσικά προ κρίσης κανένα Ελληνόπουλο δεν πήγαινε στα χωράφια να δουλέψει, είχαν τους Αλβανούς άλλωστε, σιγά μη γίνονταν ίσα και όμοια με εκείνους, τα Ελληνόπουλα από διευθυντές και πάνω καταδέχονταν) και γενικά να φύγουν οι ξένοι για να ξεβρομίσει ο τόπος. Πού θέλω να καταλήξω; Στο ότι όσο τους ξένους τους εξουσιάζουμε εμείς και τους "έχουμε στο χέρι" είναι όλα μια χαρά. Όταν όμως δε μας κάνουν τα κέφια είναι κακοί και να φύγουν. Όταν διεκδικούν τα αυτονόητα είναι κακοί και αχάριστοι. Όταν προκόβουν πιο πολύ από εμάς τους μισούμε. Γιατί αυτοί να είναι καλύτεροι από μας στη χώρα μας;

Και το κορυφαίο: Γιατί στέλνουν τα λεφτά τους στην Αλβανία; Γιατί εκεί είναι η πατρίδα τους, εκεί θέλουν να γυρίσουν. Κακό είναι; Οι Έλληνες δηλαδή του εξωτερικού δε γύρισαν στην Ελλάδα; Σύμφωνα με αυτά που λέτε τότε, και για εκείνους θα έχετε την ίδια άποψη με αυτή που έχετε για τους αλλοδαπούς. Σωστά; Ότι είναι παλιάνθρωποι, αχάριστοι, δε σεβάστηκαν τη χώρα που τους τάιζε, δε θα έπρεπε να αισθάνονται Έλληνες και θα έπρεπε να μείνουν στο εξωτερικό και να μη γυρίσουν στην Ελλάδα.

Και κάτι τελευταίο: Όταν κάποιος σας πει να διαβάσετε ιστορία και μετά να εκφέρετε γνώμη δεν το κάνει για να σας προσβάλλει. Το κάνει γιατί απλά έχει αγανακτήσει να ακούει ανακρίβειες και να επιμένει ο άλλος ότι το λάθος του είναι το σωστό. Γιατί, πώς να το κάνουμε, το σωστό είναι σωστό και είναι καταγεγραμμένο κάπου, άσχετα αν εμείς δεν το ξέρουμε. Είναι να σαν πηγαίνουμε στο γιατρό, να του λέμε το πρόβλημά μας, να μας εξετάζει, να μας λέει τι έχουμε και εμείς να του λέμε και να επιμένουμε ότι "αποκλείεται να είναι όπως τα λες, η κυρία Βρυσούλα στη γειτονιά που η ξαδερφη της συννυφάδας της έπαθε το ίδιο, μου είπε ότι είναι κάτι άλλο".

συμφωνω!!!!!!

vacky

vacky
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Nena έγραψε:
μαμακα μου έγραψε:ποιο ειναι το κακο να ειναι καποιος ρατσιστης ή να ανηκει ιδεολογικα στο χωρο της χρυσης αυγης?
ειναι λιγοτερο ρατσιστες αυτοι που αποκλειουν τους ρατσιστες?!

Είχα αποφασισει να μην ξαναγραψω ποτε στο φορουμ αλλά πραγματικα δεν κρατιεμαι.
Ναι, ειναι κακο να εισαι ρατσιστης και δεν μπορω να συνειδητοποιησω οτι πρεπει να το εξηγησουμε κιολας. Είναι σαν να μου λες "μα και οι παθογονοι οργανισμοι εχουν δικαιωμα να ζησουν, εμεις γιατι παιρνουμε αντιβιοτικα???". Και η χρυση αυγη στην Ελλαδα ειναι ο καρκινος σε ενα ηδη αρρωστο σωμα.

Δεχομαι οτι ο εγκληματιας ειναι εγκληματίας. Χεστηκα αν ειναι Ελληνας, Αλβανος, Γιαπωνεζος ή Γάλλος. Θελω να τιμωρηθει ο δολοφονος, ο βιαστης, ο παιδεραστης, ακριβως επειδη ειναι δολοφονος, βιαστης, παιδεραστης. Όχι επειδη ειναι Αλβανος. Πώς θα σας φαινοταν να σας αντιμετωπιζουνε ολοι ισα και ομοια με την παπαδια που σκοτωσε τον αντρα της? Ή με τον οδηγο που παρεσυρε, τραυματισε κ αφησε αβοηθητα στη μεση της ασφαλτου δυο παιδια? Ή με τον Ρωχαμη??

Ίσως και να μπορω να καταλαβω το σκεπτικο του "η Ελλάδα στους Έλληνες", έχει μια συνοχη μεσα στον παραλογισμο του. Η χρυση αυγη όμως ειναι ενα κόμμα που εχει στο καταστατικο της φιλοναζιστικες αποψεις, παγανισμο και φιλοσατανιστικες επιρροές. Και δεν ειναι συκοφαντιες και λασπολογια, ειναι ολοφανερα στο σάιτ του κομματος. Ναι, ναι, το ξερω, εσυ δεν εισαι ουτε σατανιστρια, ουτε ναζιστρια, ουτε καις σταυρους εξω απο σπιτια μαυρων. Και οσοι ψηφισαν τον Χιτλερ, δεν τον ψηφισαν για να τους κάνει ο,τι τους εκανε. Όποιος εχει διαβασει εστω λίγη ιστορια ξερει τις φρικαλεοτητες που εκαναν οι Ναζι στην Ελλάδα της κατοχης (μονο καμια 100στη ολοκαυτωματα...). Και τωρα ψηφιζονται στη βουλη με το προσχημα της καθαρης φυλης? Πόσο μουσια ειναι ολα αυτα? Αν εχετε προσεξει τους βουλευτες στη οταν μιλανε, το μονο που αναφερουν ειναι το μεταναστευτικο. Δεν υπάρχει σχεδιο/πλανο/προταση ουτε για Παιδεια, ουτε για Οικονομια (το βασικοτερο στη σκατοπεριοδο που διανυουμε), ουτε για κοινωνικη προνοια, ουτε για Υγεια, για τιποτα. Δεν ειναι καθολου αντισυστημικοι, παρολο που πολλοι τους ψηφισαν να μπουν στη βουλη και να "τριξουν τα δοντια" στους πολιτικους. Χα! Ας διωξουν την τρόικα αν θελουν μια καθαρη Ελλάδα. Αλλά μπορουν? Και το κυριοτερο, θα δαγκωσουν το χερι που τους ταϊζει? Οχι βεβαια.

Όσον αφορα τις τιμες - υποθετω οτι ολες νιωσατε υπερηφανεια και ενα κατι τις παραπανω οταν μαθατε οτι το δεξι χερι του Κλιντον ειναι ο Τζωρτζ Στεφανοπουλος, ε? (εχω κ άλλα καλυτερα παραδειγματα αλλα αμφιβαλλω αν θα τα εχετε ακουσει). Όταν ενας Έλληνας μεταναστης διαπρεπει στο εξωτερικο, τοτε ειναι αναμενομενο να τιμηθει δεοντως. Αν ακουγατε οτι ενας Ελληνας φοιτητης αριστευσε στην Μηχανολογία του ΜΙΤ, αλλα επειδη δεν ειναι Αμερικάνος δεν του επιτρεπεται να πάρει το παρασημο, πώς θα σας φαινοταν?

Και για να μην πεσει στην ατζεντα ο αρχαιος ελληνικος πολιτισμος και το ποσο ανωτεροι ειμαστε ως Ελληνες λόγω αυτου (αναμφισβητητα λαμπροτατος και εξαιρετικος ο αρχαιος ελληνικος πολιτισμος, αλλα δεν βλεπω τι σχεση εχει ο νεοέλληνας και η σημερινη ελληνιδα μαμα με αυτο, χωρις παρεξηγηση, ε?), θα θεσω ερωτημα και απαντηστε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ:
Ποσα εργα εγραψε ο Σωκράτης, και ποια εχετε διαβασει?

Εν τέλει, μάλλον δεν ειναι κακο να εισαι ρατσιστης, μέχρι να βρεθει καποιος να σε σπασει στο ξυλο επειδη εισαι Υδροχόος. Και ως γνωστον, επειδη και ο Πάσαρης ειναι Υδροχόος, ΟΛΟΙ οι Υδροχόοι ειναι εγκληματίες. Μη γελατε, εχει ακριβως την ιδια βαση.
(*το αστρολογικο προφιλ του Πασαρη ειναι δικη μου επινοηση, μπορει ο ανθρωπος να ειναι Ζυγος...)

ΥΓ - Η απαντηση στο ερωτημα που εθεσα πιο πανω ειναι οτι ο Σωκρατης δεν εγραψε κανενα εργο, αλλα μπορειτε να διαβασετε αυτα που ειπε ο Σωκρατης απο τον Πλατωνα.

Νena απλά congrats!!! Και γιατί προφανώς κάνεις πολύ usage of your brain και γιατί τα λες πουλάκι μου πολύ καλά... Τρόχισε κεινα τα σπαθιά του λόγου που μ' αρέσουν που λέει κ ο ναυτικός Very Happy

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρωτησαμε 2-3 ποια ειναι η πηγη του αρθρου. Εχει σημασια,γιατι προερχεται απο ανυπογραφα blog τα οποια ειναι μια μεγαλη "παρεα" ,επικινδυνη παρεα...και σε αυτην την παρεα ανηκει κ το παρακατω. Να λοιπον τι σημαινει να εισαι φασιστας, για να μην αναρωτιεται κανεις "αν ειναι κακο"
http://www.aplotaria.gr/2012/09/lampiki-stoxos/

εντιτ: οπου το αρχικο κειμενο της καθηγητριας ειναι σαν μια μικρογραφια των διαλογων εδω μεσα. Smile

arkoudaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="litsakos"]Ρωτησαμε 2-3 ποια ειναι η πηγη του αρθρου. Εχει σημασια,γιατι προερχεται απο ανυπογραφα blog τα οποια ειναι μια μεγαλη "παρεα" ,επικινδυνη παρεα...και σε αυτην την παρεα ανηκει κ το παρακατω. Να λοιπον τι σημαινει να εισαι φασιστας, για να μην αναρωτιεται κανεις "αν ειναι κακο"
http://www.aplotaria.gr/2012/09/lampiki-stoxos/

εντιτ: οπου το αρχικο κειμενο της καθηγητριας ειναι σαν μια μικρογραφια των διαλογων εδω μεσα. Smile [/quoΤΕ

Το διάβασα κι έχω συγκλονιστεί. Ο φασισμός έχει πολλά πρόσωπα και παέι χέρι-χέρι με την προπαγάνδα.Η οποία στην σχολική ηλικία μπορεί να κάνει πολύ καλή δουλειά.Το τι ακούν οι καθηγητές μέσα στις τάξεις και το χειρότερο το τι βλέπουν είναι απίστευτο. Χίλια μπράβο στην καθηγήτρια που παλεύει να αντιστρέψει τον εκφασισμό της κοινωνίας.

vacky

vacky
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ζούμε στη χώρα που στα σχολεία μαθαίνουν για τους κακούς Τούρκους, τους κακούς Αλβανούς (γιατι λίγοι εκπαιδευτικοι σαν την κυρία Λαμπίκη υπάρχουν), μανάδες απεύχονται να δουν τα παιδιά τους με αλλοδαπό (έχουμε κ παροιμία άλλωσε γι 'αυτό) κτλ... και σπίτι βλέπουν μετα μανίας τουρκικα σίριαλ και πιο παλιά με πρωταγωνιστες τον δύσμοιρο αλβανό που τον ερωτεύτηκε η πλούσια κόρη του ελληνάρα... Άιντε βγάλε άκρη μετά κορίτσια

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτος σε μια μερα πηρε υπηκοοτητα? Ολα στον βωμο της ψηφου πια? Τι ξεφτιλα...

pepelitsa

pepelitsa
Kai ti egine an vlepoun Tourkika sirial??Emena den m aresoun alla vlepw polla Amerikanika kai otan hmoun mikrh evlepa kapoia gallika sirial k to mikro spiti sto livadi Very Happy p epishs den einai ellhniko e kai ti egine????
Kai sidhropoulo akougame alla narkwtika den phrame..ti sxesh exei to ena me to allo???
Sthn Amerikh an apokaleseis ton mayro-mayro eisai ratsisths..mhn ftanoume ws ekei..
Eipame o anthrwpos einai anthrwpos opou k na anhkei fyletika,politika,thriskeythka alla exei k kathe dikaiwma na exei thn gnwmh tou,na apofasizei ti tou aresei k ti oxi k na epilegei.
Kapoia kopela eipe h perelash einai xountiko kataloipo apatwntas se emena..nai wraia kai ti egine??Esy to vlepeis etsi egw to vlepw alliws..oxi den thelw thn Shmaia ths xwras mou se ethnikh parelash na thn shkwnei Allodapos,den m aresei pws na to kanoume,kai nai eimai perhfanh gia ayta pou exei kataferei h xwra mou sto parelthon kai thelw na vlepw thn parelash k as einai xountiko kataloipo.Esy mhn to kaneis,etsi k alliws den eixa skopo na se krinw gia tis apopseis sou.
Kai oxi den xreiazetai gia na pareis to dikaiwma tou logou na tekmhriwseis tpt,mporei o kathenas na milaei k na leei oti thelei oso den prosvalei ton synomilhth tou..an o synomiliths zhthsei tekmiriwsh kai mpei se diadikasia dialogou tote nai,kapws etsi omws anaptysete o dialogos kai h antalagh apopsewn kai oxi h epivolh tous..kai ayto to Gia na milas prepei na gnwrizeis kai na tekmhriwneis alliws mhn symetexeis k den kserw k egw ti allo k ayto fasistiko einai.
H agnoia einai vlakeia eipe kapoia allh..wraia eimaste vlamenes kai s eyxaristoume poly pou mas ekanes thn diagnwsh,ektos apo istoria gnwrizeis kai apo IQ.

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
supermama έγραψε:Λοιπον εγω θα απαντησω σε αυτο με τα παιδια..
εγω το λεω και δε κρυβομαι πισω απτο δακτυλο μου. δεν ειμαι ρατιστρια γενικα. δε με πειραζει στη γειτονια μου να εχω γειτονες που μιλανε αλλοι γλωσσα.πινω και καφεδακι μαζι του και περναωκαλαΑΛΛΑ ναι με πειραζει οταν θεωρουμαστε ισοι και ομοιοι. και αναφερομαι σε κοινωνικες ταξεια η μαλλον για να μη το παρετε τις μετρητης σαν εκφραση αναφερομαι σε επιπεδο μορφωσης σαν ανθρωπο.(οχι σχολεια) εννοω αχχχ ειναι και δυσκολο γραπτο να το πω. εννοω οτι καποιοι λειτουργουν αλλιως σκεφτοντε αλλιως αλλοι εχουν επιπεδο που λενε και αλλοι οχι. ε αυτο γιανα καταληξω στα παιδια ναι με ενοχλει. αν φερουν ταπ αιδια μου καποιο ατομο απο αλλη χωρα ισως να μη με πειραξει το ιδιο το ατομο γιατι κακα τα ψεματα ολοι οι νεοι ειναι πια μια χαρα και ουτε καταλαβαινεις τη διαφορα. αλλα οι απο πισω. αυτο που ειπε μια κοπελα παραπανω αν ερθει το εγγονι και πει ειναι ''αλβανος'' η ρωσος κοκ θα με πειραξει πολυ! μπορει να το δεκτω κατω απο καποιες συνθηκες αλλα σιγουρα μεσα μου θα με ενοχλει να παντρευτουν τα παιδια μου με ξενο. τωρα να πω και το αλλο γιατι εδωμεσα θελω να σας μιλαω ειλικρινα και ας με κρινετε μετα. αυτο πιστευω ισχυει και για αλλους. μας ενοχλει ο αλβανος η ο τουρκος η ο ρωσος αλλα οχι ενας ιταλος πχ.. εκει εγω θα μου αρεσε να το λεω! αρα παιζει ρολο και οτι μας μαθαινουν ετσι? η μαμα μου δηλ δεν τους ηθελε στην αρχη και μου το περασε. ακουμε στις ειδησεις διαφορα και αμεσως λενε αλβανοι το εκαναν. ναι μπορει να το εκανα αλλα οχι οτι οι δικοι μας ειναι αγιοι!!! απλα ειναι καιλιγο η νοοτροποια μας ετσι..

τωρα μπορειτε να με κραξετε Razz

esti wpos to 8etis fonw enb meri Respect

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σύρμαααα σύρμαααα
Επεσε θεμα κολαφος στο φορουμ!! τρεχάτε χριστιανοιιιι!!

κατι τετοιες ανοησιες διαβαζουν καποιοι και παθαινουν οξεία τρομολαγνήτιδα, και μετα βγαινουν στους δρόμους και φωναζουν μαζι με τα χρυσαύγουλα 'ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ' ή μαλλον να το γραψω σε απταιστα αρχαιοελληνικα 'ΝΑ ΞΑΙΒΡΟΜΗΣΙ Ο ΤΩΠΟΣ'.

Αυτα ειναι γελοιότητες, να κοιταξουμε να είμαστε ενωμένοι απέναντι στην κρίση που μας εχει πλήξει και να σταματησουμε να επηρεαζομαστε απο τις αστείες εθνικόφρονες φαμφαροπαπαρόλες 10 ηλιθίων που απέκτησαν και φωνη στη βουλη -μη χ3σω...

αυτα-
να χαιρετισω και τις φιλες μου τις Φωτεινες Παντογνώστριες- τους φωστήρες του Εθνικου μας φόρουμ! Razz

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:σύρμαααα σύρμαααα
Επεσε θεμα κολαφος στο φορουμ!! τρεχάτε χριστιανοιιιι!!

κατι τετοιες ανοησιες διαβαζουν καποιοι και παθαινουν οξεία τρομολαγνήτιδα, και μετα βγαινουν στους δρόμους και φωναζουν μαζι με τα χρυσαύγουλα 'ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ' ή μαλλον να το γραψω σε απταιστα αρχαιοελληνικα 'ΝΑ ΞΑΙΒΡΟΜΗΣΙ Ο ΤΩΠΟΣ'.

Αυτα ειναι γελοιότητες, να κοιταξουμε να είμαστε ενωμένοι απέναντι στην κρίση που μας εχει πλήξει και να σταματησουμε να επηρεαζομαστε απο τις αστείες εθνικόφρονες φαμφαροπαπαρόλες 10 ηλιθίων που απέκτησαν και φωνη στη βουλη -μη χ3σω...

αυτα-
να χαιρετισω και τις φιλες μου τις Φωτεινες Παντογνώστριες- τους φωστήρες του Εθνικου μας φόρουμ! Razz

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
mamavivo έγραψε:

κι εμένα Smile

και-εμεναααααα!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vacky έγραψε:Ζούμε στη χώρα που στα σχολεία μαθαίνουν για τους κακούς Τούρκους, τους κακούς Αλβανούς (γιατι λίγοι εκπαιδευτικοι σαν την κυρία Λαμπίκη υπάρχουν), μανάδες απεύχονται να δουν τα παιδιά τους με αλλοδαπό (έχουμε κ παροιμία άλλωσε γι 'αυτό) κτλ... και σπίτι βλέπουν μετα μανίας τουρκικα σίριαλ και πιο παλιά με πρωταγωνιστες τον δύσμοιρο αλβανό που τον ερωτεύτηκε η πλούσια κόρη του ελληνάρα... Άιντε βγάλε άκρη μετά κορίτσια

αυτο νομιζω δεν εχει σχεση. και γω στηνα ρχη εβλεπα. (τωρα το παρακαναν πια.. Razz )
τεσπα. τα εβλεπα και πιστευω οτι ο τροπος τους απο παραγωγη και σε αλλα δεν τους φτανουμε. εχω παι τουρκια πιο μικρη και θελω πολυ να ξαναπαω μετον αντρα μου. ειναι υπεροχα και εχει μια κουλτουρα διαφορετικη που μαρεσει. αυτο δε σημαινει οτι δεχομαι καποια πραγματα που αναφερετε το αρχικο θεμα της ενοτητας εδω... μη τα μπερδευουμε

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
θα πώ την άποψή μου πάνω στο θέμα ενώ ξέρω ίσως να με χαρακτηρίσετε ρατσίστρια. δεν ξέρω άν το μορφωτικό μου επίπεδο σας καλύπτει γιατί θα μιλήσω μέσα απο την εμπειρία μου.

έχω την τύχη ή την ατυχία να έχω ένα σπιτάκι στο κέντρο της Αθήνας οπού και έμεινα κάποια χρόνια μές το αγχος και την ανασφάλεια!! δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους μετανάστες όμως έχω ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕς τους οποίους δυστυχώς τους λούστηκα και στην πολυκατοικία οπου έμενα και στην δουλειά μου. ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΄και δεν έχει ορια γιατί ξερουν οτι δεν πρόκειται να τιμωρηθούν για τίποτα απο τη στιγμή που δεν φαίνεται να υπάρχουν σε αυτή τη χώρα εκτός και αν πιαστούν επ αυτοφώρο. η ζωή στο κέντρο ήταν ανυπόφορη ώσπου το πήρα απόφαση και άφησα το σπιτάκι μου, ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ για να μείνω στο ενοίκιο. δεν ξέρω αν φταίνε αυτόι και δεν με νοιάζει κιολας, αλλά πραγματικά δεν φταίνε και οι Έλληνες που αφήνουν τα σπίτια οπού μεγάλωσαν στο κέντρο και τα πουλούν σε τιμές ξεφτίλας.

νομίζω λοιπόν οτι αυτό το ψωμοτύρι, οτι και οι Έλληνες πήγαν μετανάστες δεν συγκρίνετε με αυτό το χάλι που συμβαίνει στην περίπτωσή μας. οι Έλληνες μετανάστευσαν ελεγχόμενα και δεν τους έπερνε να κάνουν τετοιες μ@@@@ς και ψευτόμαγκιες.

όσοι λοιπόν αγαπατε τους ξένους δείξτε το στη πράξη και όχι μόνο στα λόγια. έχω ακούσει άπειρες φορές τη φράση "τι φταίνε κι αυτοί μωρέ,άνθρωποι είναι" και με τη πρώτη ευκαιρία τα ίδια στόματα να βρίζουν τον Πακιστανό που είχε το θράσσος να τους καθαρίσει το τζάμι του αυτοκινήτου με το έτσι θέλω!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria maroui έγραψε:
νομίζω λοιπόν οτι αυτό το ψωμοτύρι, οτι και οι Έλληνες πήγαν μετανάστες δεν συγκρίνετε με αυτό το χάλι που συμβαίνει στην περίπτωσή μας. οι Έλληνες μετανάστευσαν ελεγχόμενα και δεν τους έπερνε να κάνουν τετοιες μ@@@@ς και ψευτόμαγκιες.

συμφωνω

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
supermama έγραψε:
maria maroui έγραψε:

συμφωνω
Σσσσσσσσσσσ!μη λετε τετοια πραγματα θα σας πουν ρατσιστριες και χρυσαυγιτισσες.μη.πιπερι στο στομα... Θυμάστε το Αλβανάκι με την Ελληνική σημαία...... - Σελίδα 6 4872 Θυμάστε το Αλβανάκι με την Ελληνική σημαία...... - Σελίδα 6 4872 Θυμάστε το Αλβανάκι με την Ελληνική σημαία...... - Σελίδα 6 4872 αλλαξτε θεμα γρηγορα! Θυμάστε το Αλβανάκι με την Ελληνική σημαία...... - Σελίδα 6 417472

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria maroui έγραψε:όμως έχω ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕς τους οποίους δυστυχώς τους λούστηκα και στην πολυκατοικία οπου έμενα και στην δουλειά μου.

Στο κεντρο δουλευα κ εκει επρεπε να κινουμαι γενικοτερα για την δουλεια μου, και ναι η κατασταση κατω ειναι αθλια, επικινδυνη για εσενα εμενα κ οποιον ζει ή εργαζεται στο κεντρο. Λαθρομεταναστες ή νομιμοι (δεν τους ρωταγα τι ειναι) ,τραβελια (κατω απο το εργαστηριο μου δεν τολμουσες να βγεις μετα τις 7 το απογευμα), ναρκομανεις,εμποροι,βαπορακια ,της π....ας το καγκελο για να το πουμε κομψα.

Δεν ξερω ποσο ελεγχομενα μεταναστευσαν -εγω πχ για μικρο διαστημα που ημουν εξω την εκανα την "λαδια" μου για να ξεκλεψω κανα 2 μηνες παραπανω-αλλα ναι,συμφωνω.Δεν τους επαιρνε προφανως,δεν ειναι οτι ειναι ολοι πια τα καλυτερα παιδια...ποσοι φιλοι μου ζουν κ εργαζονται σε χωρες της Ευρωπης κ κανουν λαμογιες για να παιρνουν επιδοματα,η κρυβουν απο την εφορια...μικρες λαμογιες κ καλα κανουν γιατι εφυγαν για καλυτερα κ παλευουν να κρατηθουν κ να στησουν μια καριερα εκει.
Αλλο να πας σε μια χωρα που λειτουργει το κρατος κ αλλο να πας στον γαμο του Καραγκιοζη,στην Ελλαδα δλδ.

Σωστα επισημανες οτι δεν τους επαιρνε...να ξερουμε κ τι μας γινεται. Ιδιο βιοτικο επιπεδο δεν εχουμε με τον Πακιστανο μεταναστη,ουτε μορφωτικο με τον παμφτωχο Αφρικανο,σιγουρα ενα ποσοστο Ελληνων που φευγουν παιε με αλλο background τωρα,γιατι το 60 ηταν πολυ διαφορετικα.Κια εμεις δεν λεγομαστε μεταναστες οταν φευγουμε για Ευρωπη,ειμαστε Ευρωπαιοι .

Φοβαμαι πολυ εδω που αρχιζει να θεωρειται νομος η αυτοδικια...δεν πιστευω να υπαρχει κανεις εδω μεσα που να θελει να δει Ελληνα να σφαζει Ελληνα...ουτε Ελληνα να σφαζει ξενο,ουτε το αντιστροφο. Και τα εχουμε μπροστα μας ολα αυτα.

pepelitsa

pepelitsa
E nai les k osoi ta lene ayta zoune se allh xwra kai se allh diastash..ayto leme den einai o allodapos..einai oi lathrometanastes to provlhma giati einai polloi para polloi!
Oi kopeles sthn omonoia p kanoun piatsa mera meshmeri gia 20 eyrw einai provlhma oxi ta ^spitia^ kai oi gnwstes piatses.
Einai p ola exoun ksefygei..exei xathei to metro k den ftaiei h XA oute to KKE oute aytoi p den kyvernhsan pote thn xwra..ftaine aytoi p thn kuvernhsan alla oxi k emeis na tous leme bravo epeidh mas poulane to paramythi sthn TV oti h XA tha katastrepsei thn xwra enw aytoi tha thn pane sto zenith!Kalo to paramythaki alla gia na kalupsoun osa ekanan k osa efagan..h XA den prokeite pote na kuvernhsei thn xwra mhn fovaste,na fovaste aytous pou eferan thn Ellada ws edw kai den zhthsan oute sygnwmh..na tremoume twra an tha paroume epidoma p genname h oxi..na klinoume radeyou sto IKA me thlefwnikh xrewsh kai na plhrwnoume xaratsia gia ta spitia pou tous exoume hdh plhrwsei..oxi den mou ftaei H XA p asxoleite me tous lathrometanastes..ayto einai to tyraki k egw den eimai podikaki na pesw sthn faka.Kserw ti ginetai..gia na mhn fainontai aytoi kleftes k lopodhtes epeidh ksefthlisthkan me osa ekanan..gi ayto vrhkan to themataki ratsismos kai fasismos na asxolhthei o kosmos me tpt allo.

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
O ρατσισμός εκδηλώνεται με την μη αναγνώριση ανθρώπινων δικαιωμάτων κυρίως στους ξένους, τους αλλοδαπούς, τους διαφορετικούς. Τα καλοδεχούμενα στο παρελθόν εργατικά
χέρια των μεταναστών αντιμετωπίζονται σήμερα ως φορείς κοινωνικών συμπτωμάτων πχ. εγκληματικότητα, εκμετάλευση και δυστυχία, για τους ντόπιους, ανεργία και φτώχεια. Έχουν αναπτυχθεί αισθήματα ξενοφοβίας και ρατσισμού που εκφράζονται ακόμα σε πολιτικό επίπεδο ή ακόμα και με την βία.

Κάποιοι Έλληνες ρατσιστές έχουν πρόβλημα με το χρώμα των άλλων, άλλοι με τα πιστεύω τους και άλλοι με την καταγωγή τους.
Δεν πρέπει όμως ναξεχνάμε πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι ανεξάρτητα από τη διαφορετικότητα του καθενός.

Βοηθήστε με....... θέλουν να με κάνουν να ξέχάσω πως είμαι άνθρωπος,θέλουν να με κάνουν να πιστέψω πως για όλα τα κακά που συμβαίνουν στην γειτονιά μου(Κυψέλη)ευθύνονται οι ξένοι.
Βοηθήστε με.........να μην γίνω ρατσίστρια.
Είμαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ αγαπώ την ΕΛΛΑΔΑ αλλά βοηθήστε με....να μην την εκθέσω,την Ελλάδα του φωτός,την Ελλάδα του Σωκράτη,του Περικλή,του Ηρώδοτου...της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.....ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 11]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις