Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
622 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 622 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

551ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Πεμ Δεκ 27, 2012 4:04 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να εισαι καλα Γραμματικούλα μου! Εχω το μπεμπακι το αισθανομαι πολυ εντονα οχι τοσο συχνα αλλα 2-3 φορες μεσα στην ημερα σιγουρα! Αλλα στην 1η εγκυμοσινη το πρωτο ενιωσα την 21η εβδομαδα! 'Η τουλαχιστον τοτε το καταλαβα! Οποτε μην ανησυχεις καθολου! Ακομη κανουν πολυ απαλες κινησεις και τις περισσοτερες ακομη δεν τις καταλαβαινουμε καν! Κατσε να δεις σε λιγο καιρο που δεν θα μπορεις να σταθεις απο το κλωτσιδι!!!!!!!!!!!!!!!!!

552ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Πεμ Δεκ 27, 2012 4:13 am

tzeniko

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας εγκυμονούσες μου! 5 Ιανουαρίου έχω κ εγώ τη β επιπέδου. θα δούμε το μωρό σε ἐγχρωμο δηλαδή όταν λέτε οτι θα δούμε φατσούλα;

553ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Πεμ Δεκ 27, 2012 1:03 pm

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τζένη ναι νομίζω πως είναι έγχρωμος και πέρα απ τις 4D φωτογραφίες παίρνουμε και dvd απ ότι μου είπαν.
Γραμματική μου τι κάνεις? Περιμενουμε τα νέα απ την β επιπεδου!

554ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 28, 2012 12:25 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑλημερα!!Μολις εφαγα 2 κουραμπιεδες κ ο μπεμπακος κανει τουμπες! Οσο για την τσικουδια Δεσποινακι-εμποτιζω το βαμβακι με αυτην κ το βαζω στ αυτι-ας πουμε ολο το βραδυ! Σας λεω αυτη με εσωσε!Για τη β επιπεδου που λετε οι φωτο ειναι οντως 4D αλλα dvd εμενα στο ΛΗΤΩ δεν μου εδωσαν-ωστόσο αυτοί καταγράφουν την εξέταση σε dvd.Καθαρα φαινεται το μωρακι-κ ας μου πε η ξαδερφη μου πως και καλα καμια σχεση με το οπως θα γεννηθει--ειχα δει της κουνιαδας μου και μιας ξαδερφης μου κ τα μωρακια γεννηθηκαν ιδια οπως απεικονίζονταν στη β επιπεδου..
Γραμματικη περιμενουμε,,,

555ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 28, 2012 12:41 am

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
GeorgiaM έγραψε:ΚΑλημερα!!Μολις εφαγα 2 κουραμπιεδες κ ο μπεμπακος κανει τουμπες! Οσο για την τσικουδια Δεσποινακι-εμποτιζω το βαμβακι με αυτην κ το βαζω στ αυτι-ας πουμε ολο το βραδυ! Σας λεω αυτη με εσωσε!Για τη β επιπεδου που λετε οι φωτο ειναι οντως 4D αλλα dvd εμενα στο ΛΗΤΩ δεν μου εδωσαν-ωστόσο αυτοί καταγράφουν την εξέταση σε dvd.Καθαρα φαινεται το μωρακι-κ ας μου πε η ξαδερφη μου πως και καλα καμια σχεση με το οπως θα γεννηθει--ειχα δει της κουνιαδας μου και μιας ξαδερφης μου κ τα μωρακια γεννηθηκαν ιδια οπως απεικονίζονταν στη β επιπεδου..
Γραμματικη περιμενουμε,,,
Καλημερα!!! Οντως κ εγω δυο φωτο που εχω δει ηταν ιδια τα μωρακια με αυτες οταν γεννηθηκαν!!!ειναι εκπληκτικο!!!!!

556ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 28, 2012 12:42 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;πηγαμε χτες για την β επιπεδου ολα ηταν τελεια καταπληκτικα.ειδαμε τον μπεμπακο χτες πολυ καλη ηταν η β επιπεδου .μακαρι να πανε ολα καλα μεχρι το τελος

557ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 28, 2012 12:57 am

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;πηγαμε χτες για την β επιπεδου ολα ηταν τελεια καταπληκτικα.ειδαμε τον μπεμπακο χτες πολυ καλη ηταν η β επιπεδου .μακαρι να πανε ολα καλα μεχρι το τελος
Μπραβο Γραμματικη μου!!!! Ολα τελεια θα πανε!!! Γιατι αλλωστε να μην;;!!! Ολα καλα δηλ ε;;!!!
Το ειδατε κιολας!!! Σε ποιον μοιαζει;;;;

558ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 28, 2012 1:00 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mar1987 έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;πηγαμε χτες για την β επιπεδου ολα ηταν τελεια καταπληκτικα.ειδαμε τον μπεμπακο χτες πολυ καλη ηταν η β επιπεδου .μακαρι να πανε ολα καλα μεχρι το τελος
Μπραβο Γραμματικη μου!!!! Ολα τελεια θα πανε!!! Γιατι αλλωστε να μην;;!!! Ολα καλα δηλ ε;;!!!

τι να σας πω ρε παιδια;εχω μια εντυπωση οτι και αυτο το παιδι μοιαζει στον αντρα μου.θα αυτοκτονησω.

πλακα κανω γερο να ειναι και ας μοιασει οπου θελει

559ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 28, 2012 1:01 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Μπραβο κοριτσακι μου! Ολα καλα θα πανε!!!

Αντι για τσικουδια που λες εσυ εγω βαζω οινοπνευμα! Την ιδια δουλεια κανει. Κραταει ζεστο το αυτι. Ριχνεις οινοπνευμα στο βαμβακι, το στραγγιζεις και βουλωνεις το αυτι σου. Και κοιμασαι με αυτο το βραδυ. Καλο θα ηταν μολις το βγαλεις το βαμβακι μην βγεις αμεσως εξω στο κρυο. Τον προηγουμενο μηνα ειχα θεμα. Πονουσε ολη η αριστερη πλευρα μου εξαιτιας του αυτιου!!! Τοα υτι προκαλουσε πονοκεφαλο και ο πονοκεφαλος εκανε χειροτερα το αυτι. Ηταν ενας φαυλος κυκλος!

560ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 28, 2012 1:25 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Aτιμο πραγμα το αυτι!

561ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 28, 2012 1:32 am

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
grammatiki έγραψε:
Mar1987 έγραψε:

τι να σας πω ρε παιδια;εχω μια εντυπωση οτι και αυτο το παιδι μοιαζει στον αντρα μου.θα αυτοκτονησω.

Καλημέρα Γραμματική μου, μπράβο κοριτσάκι μου, τέρμα τα άγχη τώρα, απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου....
Ρε κορίτσια σήμερα ξύπνησα κι είχα το μυαλό μου να μπω να δω τα νέα της Γραμματικής, σαν να είμαστε φίλες χρόνια, πως σε δένουν κάποια κοινά γεγονότα στη ζωή σου δεν λέγεται...
Επόμενη με Β επιπεδου, πρέπει να είμαι εγώ αν δεν κάνω λάθος..
Καλημέρα σε όλες, Α! Γεωργία εμένα καθαρά το πρόσωπο της Μαρίας μου φάνηκε στον όγδοο μήνα που ήταν ακριβώς όπως γεννήθηκε, φτυστη ο μπαμπά της....Στην Β επιπέδου ήταν που αδύνατη κι δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε..

562ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 28, 2012 3:42 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια μου καλημέρα!!!
Μπράβο Γραμματική όλα τελεία με τον παιδαρο σου! Είχε θέση κατευθείαν η σας ζορισε??
Όσες φωτογραφίες απο β επιπεδου που φαίνεται προσωπείο μοιάζει παρά πολύ στο πως γεννιέται το παιδί!
Βούλα πότε είσαι εσυ????
Έχει 3 μέρες που δεν κοιμάμαι ρε κοριτσια,όσο είμαι πλάι στο αριστερό πλευρό όλα καλα. Όταν όμως ξεχνιεμαι επειδή πιανομαι κ γυρναω στο δεξι πλευρό,το δεξί μου αυτί μετά από λίγα λεπτά με πεθαίνει!!!! Μόνο την νύχτα και μόνο σ αυτή την θέση! Έκλεισε ραντεβου σε ωρλ τ απογ. δεν πάει αλλο...

563ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 28, 2012 4:39 am

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despinaki_86 έγραψε:Κοριτσια μου καλημέρα!!!
Μπράβο Γραμματική όλα τελεία με τον παιδαρο σου! Είχε θέση κατευθείαν η σας ζορισε??
Όσες φωτογραφίες απο β επιπεδου που φαίνεται προσωπείο μοιάζει παρά πολύ στο πως γεννιέται το παιδί!
Βούλα πότε είσαι εσυ????
Έχει 3 μέρες που δεν κοιμάμαι ρε κοριτσια,όσο είμαι πλάι στο αριστερό πλευρό όλα καλα. Όταν όμως ξεχνιεμαι επειδή πιανομαι κ γυρναω στο δεξι πλευρό,το δεξί μου αυτί μετά από λίγα λεπτά με πεθαίνει!!!! Μόνο την νύχτα και μόνο σ αυτή την θέση! Έκλεισε ραντεβου σε ωρλ τ απογ. δεν πάει αλλο...
Ναι να πας,το αυτί είναι άτιμο πράγμα..
Εγώ την κάνω 3 Γενάρη........Άσε έχω τρελή αγωνία...

564ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 28, 2012 4:51 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
voula1980 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Mar1987 έγραψε:

Καλημέρα Γραμματική μου, μπράβο κοριτσάκι μου, τέρμα τα άγχη τώρα, απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου....
Ρε κορίτσια σήμερα ξύπνησα κι είχα το μυαλό μου να μπω να δω τα νέα της Γραμματικής, σαν να είμαστε φίλες χρόνια, πως σε δένουν κάποια κοινά γεγονότα στη ζωή σου δεν λέγεται...
Καλημέρα σε όλες, Α! Γεωργία εμένα καθαρά το πρόσωπο της Μαρίας μου φάνηκε στον όγδοο μήνα που ήταν ακριβώς όπως γεννήθηκε, φτυστη ο μπαμπά της....Στην Β επιπέδου ήταν που αδύνατη κι δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε..

χαχαχαχαχαχα σε ευχαριστω βρε κοριτσακι μου.εχω ενα ακομη αγχος να κανω την κυστικη ινωση την εξεταση εγω και ο αντρας μου.και εγω χτες ειδα κατι σε προσωπο αλλα δεν ειμαι και σιγουρη

565ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 28, 2012 4:53 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despinaki_86 έγραψε:Κοριτσια μου καλημέρα!!!
Βούλα πότε είσαι εσυ????

εμενα ετσι με ποναει το στομα μου ρε κοριτσια.και τελικα ειναι γεματο απο τη πλευρα απο αφτρες.να πας να το δεις το αυτι σου εννοειται ναι .οχι δε μας παιδεψε καθολου.κοιμοταν μαλλον και δεν τον κουνησε καθολου για να δει αυτα που ηθελε ο γιατρος

566ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 28, 2012 4:58 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το μονο που δεν ρωτησα και δε θυμαμαι να μου ειπε και ο γιατρος ειναι το βαρος του μωρου.φανταζομαι θα το λεει στον υπερηχο καπου δε ξερω κιολας

567ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 28, 2012 5:33 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
voula1980 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Mar1987 έγραψε:

χαχαχαχαχαχα σε ευχαριστω βρε κοριτσακι μου.εχω ενα ακομη αγχος να κανω την κυστικη ινωση την εξεταση εγω και ο αντρας μου.και εγω χτες ειδα κατι σε προσωπο αλλα δεν ειμαι και σιγουρη

Δεν χρειαζεται να κανετε και οι δυο... Κανεις εσυ και μονο αν βγεις εσυ θετικη θα χρειαστει να κανει και ο αντρας σου. Ή μονο αντρας σου! Ειναι κατι σαν το στιγμα. Μονο αν εχουν και οι δυο ειναι προβλημα. Εγω εκανα... βγηκα αρνητικη και ο αντρας μου δεν χρειαστηκε να κανει...

568ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 28, 2012 5:38 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:
grammatiki έγραψε:
voula1980 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Mar1987 έγραψε:

Δεν χρειαζεται να κανετε και οι δυο... Κανεις εσυ και μονο αν βγεις εσυ θετικη θα χρειαστει να κανει και ο αντρας σου. Ή μονο αντρας σου! Ειναι κατι σαν το στιγμα. Μονο αν εχουν και οι δυο ειναι προβλημα. Εγω εκανα... βγηκα αρνητικη και ο αντρας μου δεν χρειαστηκε να κανει...

α λες ε;να γλυτωσω και λεφτα ετσι σωστο.αν και ο γυναικολογος μου ειχε πει να κανουμε και οι 2.ποσο την πληρωσες;στην βιοιατρικη μου ειχαν πει 80 ευρω και οι 2

569ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 28, 2012 5:39 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να σε ρωτησω ρε συ στεφυ εσενα που εισαι και ψαγμενη απο κοριτσιστικο ρουχιμο και ιντερνετ.ψαχνω να βρω της μικρης μου καλες ανατομικες παντοφλες γιατι τις πηρα ενα ζευγαρι κλειστες με φερμουαρ απο τον μουστακα και ειναι ετοιμες να σκιστουν.ξερεις κανα καλο e-shop να δω ή καποιο μαγαζι εδω στην αθηνα;

570ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 28, 2012 5:44 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
stefy έγραψε:
grammatiki έγραψε:
voula1980 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Mar1987 έγραψε:

α λες ε;να γλυτωσω και λεφτα ετσι σωστο.αν και ο γυναικολογος μου ειχε πει να κανουμε και οι 2.ποσο την πληρωσες;στην βιοιατρικη μου ειχαν πει 80 ευρω και οι 2

Εγω την εκανα τσαμπα στο κεντρο μεσογειακης αναιμιας. Στο ινστιτουτο παστερ αν θυμαμαι καλα. Απλα ειχα παρει τηλ το Σεπτεμβριο και με χεχθηκαν Νοεμβριο! Ναι λογικα θα γλιτωσεις 40 ευρω.

571ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 28, 2012 5:47 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:
grammatiki έγραψε:
stefy έγραψε:
grammatiki έγραψε:
voula1980 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Mar1987 έγραψε:

Εγω την εκανα τσαμπα στο κεντρο μεσογειακης αναιμιας. Στο ινστιτουτο παστερ αν θυμαμαι καλα. Απλα ειχα παρει τηλ το Σεπτεμβριο και με χεχθηκαν Νοεμβριο! Ναι λογικα θα γλιτωσεις 40 ευρω.

3 Μηνες μετα ε;τοσο καλα.θα δω μηπως μπορω να το περασω στην ομαδικη ιδιωτικη ασφαλεια που εχουμε στη δουλεια μου και πληρωσω το 20% μονο τελικα.

572ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 28, 2012 5:48 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:να σε ρωτησω ρε συ στεφυ εσενα που εισαι και ψαγμενη απο κοριτσιστικο ρουχιμο και ιντερνετ.ψαχνω να βρω της μικρης μου καλες ανατομικες παντοφλες γιατι τις πηρα ενα ζευγαρι κλειστες με φερμουαρ απο τον μουστακα και ειναι ετοιμες να σκιστουν.ξερεις κανα καλο e-shop να δω ή καποιο μαγαζι εδω στην αθηνα;

Δεν γνωριζω αγαπη μου και δυστυχως δεν εχω και υπολογιστη σπιτι μου για να το ψαξω. ΧΑΛΑΣΕ!!! Αν δεν το βιαζεσαι οταν εχω υπολογιστη σπιτι μου πολυ ευχαριστως να το ψαξω για σενα!

573ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 28, 2012 5:51 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:
grammatiki έγραψε:να σε ρωτησω ρε συ στεφυ εσενα που εισαι και ψαγμενη απο κοριτσιστικο ρουχιμο και ιντερνετ.ψαχνω να βρω της μικρης μου καλες ανατομικες παντοφλες γιατι τις πηρα ενα ζευγαρι κλειστες με φερμουαρ απο τον μουστακα και ειναι ετοιμες να σκιστουν.ξερεις κανα καλο e-shop να δω ή καποιο μαγαζι εδω στην αθηνα;

Δεν γνωριζω αγαπη μου και δυστυχως δεν εχω και υπολογιστη σπιτι μου για να το ψαξω. ΧΑΛΑΣΕ!!! Αν δεν το βιαζεσαι οταν εχω υπολογιστη σπιτι μου πολυ ευχαριστως να το ψαξω για σενα!

δεν το βιαζομαι αντεχουν ακομη αυτες απλα τελικα μου φαινεται οτι πληρωνεις παιρνεις.οταν βρεις υπολογιστη και χρονο φυσικα μου λες αν βρεις κατι σε ευχαριστω πολυ παντως

574ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 28, 2012 5:52 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νομιζω οτι το 40 ευρω που σας ειπαν ειναι η συμμετοχη. Κανονικα ειναι πολυ ακριβη η εξεταση !

575ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 28, 2012 5:55 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Νομιζω οτι το 40 ευρω που σας ειπαν ειναι η συμμετοχη. Κανονικα ειναι πολυ ακριβη η εξεταση !

μου ειπε η κοπελα εκει στην βιοιατρικη υπαρχει η απλη εξεταση του ενζυμου ΔF508 που αυτη θελει ο γιατρος μου και υπαρχει και η αλλη που καλυπτει το 90 % των μεταλλαξεων που εχει 150 εκαστος.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις