Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
749 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 749 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 17]

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας μανουλες.Τι κανετε?Εγω φουσκωνω σιγα σιγα.Μια χαρα πανε ολα την Πεμπτη θα παμε κ να το δουμε.Ο μικρος μου κ εμενα αρχισε κ μου κοιμαται καθε μερα στης 12 το βρραδυ κ μου ξυπναει στης 10το πρωι.Μαρινακι μιλησα κ με την παιδιατρο μου κ μου ειπε οτι θα μου γραψει παραπεμτικο για τον καρδιολογο οποτε οποτε μπορεις στειλε μου τα στοιχεια κ ενημερωσε με με τα ραντεβου.Αν παρω τηλ θα κλεισω αμεσως η πρεπει να παρω πιο νωρις τηλ.Γεωργια μου κ εγω για βαφτιση το απογευμα σου προτεινω οτι ειναι καλυτερο.Αντε με το καλο να τον βαφτισεις κ εσυ.

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κορίτσια τι κάνετε?.εμεις καλα!ο μπεμπης τεζα και εγω ξαπλα.
Ευη μπραβο μακάρι να κοιμάται .εμεις ποτε δεν εχουμε κοιμηθει σερι αλλα υπομονη.δυο τρεις μερες τωρα ειναι κάπως καλα του βάζω λίγη κρεμουλα στα ουλακια πριν κοιμηθει ξυπνάει δυο φορές και τον βάζω στην κούνια ευτυχώς.αυριο μαλλον θα βγάλω την παντα απο την κούνια γιατι σημερα πρωτη φορα σκαρφάλωσε....
Κατερίνα άντε με το καλο να το δείτε!τι καλα και εσεις που κοιμαστε!

nicole1981

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα, κορίτσια μου! ΤΙ κάνετε? Εμείς όλα καλα! Σήμερα είδα ότι βγήκαν τα 2 πάνω δοντάκια της μικρής. Βγήκαν και τα δύο μαζί όπως ακριβώς και τα κάτω. Εμένα έχει πολλά σάλια τον τελευταίο καιρό.
Σήμερα έφαγε ρεβίθια πρώτη φορά. Ξετρελάθηκε!! Μακάρι να είναι πιο καλόφαγη από τη μεγάλη που με ταλαιπωρεί σε αυτό το θέμα.

Κατερινάκι, πώς πάει η δουλεια? Αντέχεις? Αντε, να δεις και το μωράκι σου την Πέμπτη.

Γεωργία, άλλαξες την ημέρα βάπτισης τελικά? Τι θέμα θα έχεις? Ξεκίνησες ετοιμασίες?

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατερινα μου μπραβω μια χαρα ..αυριο θα σου στυλο το τηλ να κλεισης ραντεβου θα παρεις στη ρεσεψιον κ θα σε ρωτησουν με ποια γιατρο θες!!αν θες με την δικια μου λεγεται ΚΛΕΙΩ ΛΑΣΚΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ πες της οτι εισαι κ φιλη μας του ΦΟΥΝΤΑ πες της...
αυριο σου στελνω το τηλφ για να κλεισης ραντεβου ολα καλα να πανε

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κορίτσια τι κάνετε??εμεις καλα.
Νικολετα μπραβο.ποσα δοντακια εχετε τωρα??εμεις ακομα 8.προχτες που είχα παει οδοντιατρο μου είπε οτι οι κυνοδοντες ειναι τα δόντια με τις πιο βαθιές ρίζες,εμεις τωρα αυτα περιμενουμε για αυτο και εχει πολλές φορές ανησυχία.υπομονηηηη
Αυριο θα πάμε το χαρτί στο παπά οποτε μεχρι αυριο πρεπει να καταλήξω ....
Θέμα δεν ξερω εχω μπερδευτεί πείτε καμια ιδεαααα!
Εμεις σημερα είχαμε ρεβίθια και εφαγελιγα εμένα μεχρι τωρα ευτυχώς ειναι στο φαγητο τελείως.μακαρι αν συνεχίσει ετσι

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεα σας κοριτσια μου.Μαρινακι σευχαριστω για τα νεοτερα θα σας ενημερωσω.Εμεις κοριτσια ακομα στα 6δοντια εχουμε κολλησει.Εχουμε σαλακια αλλα καμια εννοχληση.Εγω τωρα κοιταω για το παρτυ του μικρου που θα χρονισει.Γεωργια μου εχει πολλα θεματα για βαφτιση αλλα που ειναι πιο συχνα κ αλλα πιο σπανια.Δικη σου επιλογη ειναι αυτη κ τι πιστευεις οτι θα ταιριαζε.Νικολετα δοξα το θεο καλα παει η δουλεια κ αντεχω δεν κουραζομαι.Αυτα κοριτσια μου.Σας καληνυχτω. Sleep

nicole1981

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα, κορίτσια μου!! Τι κάνετε? Εμείς καλά! Εχω βάλει τη μικρή για ύπνο, η μεγάλη στον παιδικό.

Τώρα έχουμε 4 δοντάκια δύο πάνω και δύο κάτω και μάλλον βγαίνει το πάνω πλαινό.
Γεωργία, ωραίο θέμα είναι ο πρίγκιπας για αγοράκι.

Κατερινάκι, γιατί μένεις ξύπνια μέχρι αργά?Να ξεκουράζεσαι, χρειάζεσαι ύπνο.Πότε είναι τα γενέθλια του Κωνσταντίνου?
Εμένα τα έχει η μεγάλη 23 Φλεβάρη και η μικρή 1 Μάρτη. Οπότε θα τα κάνουμε μαζί Σάββατο 2 Μαρτίου. Θα φτιάξω εγώ τις τούρτες και το μπουφέ φυσικά!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τπτ κατερινακη μου!!
να μας πεις πως θα παει!!

τι κανετε μανουλες εμεις τρεχουμε ο μικροσ δνε καθεται ζωιρεψε αντε τωρα γεννεθλιαζουμε σιγα σιγα ολες μας τι καλα!!

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια μου.Πηγαμε σημερα στον γιατρο ολοι οικογενειακος να δει κ τον μικρο που τον εφερε στον κοσμο.Ολα μια χαρα απλα για το φυλλο τωρα του φανηκε οτι ειναι αγορι.Θα δειξει στα επομενα ραντεβου κ σιγουρα στον πεμπτο.Οποτε ως τοτε δεν θα λεω πια.Νικολετα οντως με πιασαν τα ξενυχτια ειναι γιατι αυτη την βδομαδα μου δωσαν αδεια κ ψαχνω μεσω ιντερνετ να δω τι θα κανω για τα γεννεθλια του.Εμεις θα τα κανουμε ανημερα στης 25φεβρουαριου.Κοριτσα εχετε να προτεινετε τιποτα ωραια για το μπουφε κ με παιδικα κ χαρουμενα σχεδια.Λεω να το κανω κ θεμα εδω για να μου ριξουν ιδεες.Καπου ειχα δει ωραια σαντουιτς σε σχημα σαρανταποδαρουσα αλλα τωρα δεν τα βρισκω.Εγω ειμαι αρρωστουλα με συναχι κ πονολαιμο τωρα 2μερες αλλα ο γιατρος μου ειπε να παρω μονο παναντολ.Παλι καλα δεν κολλησα τον μικρο.

nicole1981

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fasolis έγραψε:Γεια σας κοριτσια μου.Πηγαμε σημερα στον γιατρο ολοι οικογενειακος να δει κ τον μικρο που τον εφερε στον κοσμο.Ολα μια χαρα απλα για το φυλλο τωρα του φανηκε οτι ειναι αγορι.Θα δειξει στα επομενα ραντεβου κ σιγουρα στον πεμπτο.Οποτε ως τοτε δεν θα λεω πια.Νικολετα οντως με πιασαν τα ξενυχτια ειναι γιατι αυτη την βδομαδα μου δωσαν αδεια κ ψαχνω μεσω ιντερνετ να δω τι θα κανω για τα γεννεθλια του.Εμεις θα τα κανουμε ανημερα στης 25φεβρουαριου.Κοριτσα εχετε να προτεινετε τιποτα ωραια για το μπουφε κ με παιδικα κ χαρουμενα σχεδια.Λεω να το κανω κ θεμα εδω για να μου ριξουν ιδεες.Καπου ειχα δει ωραια σαντουιτς σε σχημα σαρανταποδαρουσα αλλα τωρα δεν τα βρισκω.Εγω ειμαι αρρωστουλα με συναχι κ πονολαιμο τωρα 2μερες αλλα ο γιατρος μου ειπε να παρω μονο παναντολ.Παλι καλα δεν κολλησα τον μικρο.

Kατερινάκι, μπορεί να είναι αγόρι τελικά? Εμένα και στις δύο κόρες ο γιατρός μού είπε στον έκτο μήνα το φύλο για να είναι σίγουρος!
Γερό να είναι, πάντως.
Οσο για το πάρτυ μπες στις συνταγές της παρέας. είδα πρόσφατα κάτι τοστάκια παζλ και γουρουνάκια και αυγά αρλεκίνους. Πάντως, μην τρελαίνεσαι για τα παιδάκια, το μόνο που τα νοιάζει είναι το παιχνίδι και τα μπαλόνια και τελευταίο το φαγητό!!!
Για την τούρτα κοίτα την ΄΄τούρτα νουτέλα΄΄ από τις συνταγές της παρέας. Εγώ μάλλον αυτή θα κάνω και μία με μπισκότα ορέο.
Καλό βράδυ!!

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kalhspera koritsia Smile ti mou kanete???

emeis kala... poly kala tolmw na pw... o mikros mou exei hremhsei pros to parwn apo ta oula tou kai einai mes sthn trelh xara....

Kathe apogevma, erxomenh apo thn douleia, prepei prwta na paiksoume, mexri na kourastei kai na paei gia ypno, kai meta mporw na skeftw na kanw otidhpote allo...

Oxi fysika oti den thelw.. etsi kai alliws, aftes oi dyo wres mou menoun thn mera na ton xarw ligo!

AAAAAAAAAAAAA na sas pw... vgalame trapezites... nai nai perdikalw... trapezites...sto panw meros

afto to paidi vgazei telika poly anwmala ta dontia tou... twra exoume synolo 10... teleio????

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα και απο μένα!!τι κάνετε?εμεις καλα!
Κατερίνα μου γερο να ειναι τιποτα άλλο!!
Εμεις εχουμε στις 6 γενέθλια αλλα μαλλον θα τα κάνω σαββατο γιατι πέφτουν Τετάρτη και μερικοί δουλεύουν.εγω επειδη ειναι τα πρώτα φετος θα πάρω ολα τα αξεσουάρ με το αριθμό 1 δλδ αυτο θα ειναι το θέμα μας....εχουμε καιρο τις αλλες χρονιές για οτι θα του αρέσει...
Εγω δεν θα κάνω τραπέζι θα κάνω πιστούλες,τυροπιτακια και λουκανοπιτακια,μπόμπες,πειτε και καμια αλλη ιδέα...
Καλα δεν θα εχω και πολυ κόσμο περίπου καμια 20 άρια.τουρτα θα πάρω έτοιμη δεν το κατέχω χαχαχα

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τραπεζίτες???χαχα εμεις ακομα εχουμε 8 δοντακια 4 και 4
Αλλα ειναι φουσκωμένα και άσπρα αλλα τέσσερα ενα σε καθε μεριά πανω κάτω για να δούμε ποτε θα σκάσουν μύτη??

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τραπεζίτες???χαχα εμεις ακομα εχουμε 8 δοντακια 4 και 4
Αλλα ειναι φουσκωμένα και άσπρα αλλα τέσσερα ενα σε καθε μεριά πανω κάτω για να δούμε ποτε θα σκάσουν μύτη??

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalhmera koritsia mou!

Mpempakos... kai egw tetoia ekana... epsaksa syntages sto syntages ths pareas, kai sto syntages apo spiti....

eixa rolo kima ( kai mia saltsoula gia apo panw)

mia prasinh salata

tyropitakia / zamponokaseropitakia
edw tha vreis thn zymh
http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiropitakia-kourou-2.html

manitaropita
http://syntagesapospiti.blogspot.gr/2012/09/blog-post_26.html

kotopitakia
http://syntagesapospiti.blogspot.gr/2012/10/blog-post_3342.html

patates ogkraten
http://syntagesapospiti.blogspot.de/2010/06/2_07.html

Pita se forma tou keik
afth edw den thn exw kanei egw, alla thn efaga sthn koumpara mou
teleia
http://syntagesapospiti.blogspot.de/2009/12/blog-post_29.html

kotosalata
http://syntagesapospiti.blogspot.de/2010/04/blog-post_12.html

gia glyka eixa kanei thn tourta monh mou, kai xionates
http://www.sintagespareas.gr/sintages/xionates.html

aaaa kai oles ta pitoeidh, ta eixa kanei mesa sthn vdomada, ta evala wma sthn katapsyksh, kai epshna mono thn mera twn gennethleiwn

Gia koita mhpws sou taireiazei kati??

mariameint

mariameint
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια.

Και εγώ σκέφτομαι από τώρα τι θα κάνω στις 5 Μαρτίου που χρονίζει η μικρή μου. Στην αρχή έλεγα να πάρω τούρτα Πεταλούδα και να φτιάξω πεταλουδίτσες και διάφορα για να στολίσω ή κάτι σε λουλούδια, αλλά τώρα σκέφτομαι μήπως κάνω και εγώ τον αριθμό 1 σαν την Γεωργία. Πάντως έχω αρχίσει να της ανάβω κεράκι και της δείχνω πως να φυσάει χαχαχχαχα! Όλο σάλια θα γίνει η τούρτα!

Πετρινή, δεν είδα ακόμα τις συνταγές που πρότεινες, αλλά ότι κι αν έχω κάνει από αυτό το site βγαίνει ωραίο. Ωραίες επιλογές πάντως Smile

Κατερίνα, αφού είναι καλά το μωρό, ας είναι και πάλι αγόρι. Θα περιμένουμε και εμείς λίγους μήνες ακόμα με αγωνία για να δούμε αν θα μεγαλώσει η παρέα των κοριτσιών! Μείναμε μόνες με την Νικολέτα. Πολλοί γαμπροί βρε παιδί μου  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 -4 .......<3<3 <3 - Σελίδα 10 517142

Μαρινάκι ο Βαγγελάκης ξεσάλωσε;;; Πολλά φιλιά!!!

Α! Εμείς έχουμε μερικές μέρες που περπατάμε χωρίς να πέφτουμε  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 -4 .......<3<3 <3 - Σελίδα 10 654316
Και εννοώ χωρίς να κρατιέται από κάπου. Ελεύθερα! Πάει λίγο αργά, αλλά κυρία. Φτάνει από την μια άκρη του σαλονιού στην άλλη. Και παράλληλα κοιτάει και τηλεόραση. Μια μέρα περπάταγε με την πλάτη στην τηλεόραση και ξαφνικά έβαλε διαφημίσεις. Έκανε στροφή 180 μοιρών και δεν έπεσε το σκασμένο, χαχαχχα! Πολύ πλάκα...

http://www.something-special.gr

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορεςς!
Τι κάνετε εμεις ας λέμε καλα .το βράδυ παλι άνα μιση ωρα ξυπναγε είχε ηρεμήσει παλι κάποιες μερες τωρα τα ίδια.αυτα τα δόντια.....και το πρωι εχει γκρίνια και αυτος γτ δεν καλο κοιμάται ....τεσπα
Τωρα πάω να βάλω να φάμε που κοιμήθηκε,μαι θα δω μετα αυτα που έβαλε η Πετρινη.
Μαρια εμεις ακομα κάνουμε πέντε βήματα μετα κάθεται αλλα ολο υπολογίζει που μπορει να παει ακομα δεν εχει πάρει τελείως το θάρρος...που θα παει.α εσεις κάνετε και πρόβες για το κεράκια χαχα.εγω θα του κάνω με το 1 τελικα.αλλα στα τζάμπο δεν εχει πιάτακια και τα σχετικα μαλλον απο Ίντερνετ

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια τι κανετε!!
εμεις καλα ειμαστε σημερα ομως αφηστε τραγικη μερα απο που αν αρχισω κ που να τελειωσο τα σκευτομαι κ τρεμω αυτα που επαθα σημεραα με τον μικρο!!!

κατα της 3 ξυπνισε σημερα κ το σηκωνο κ τον βαζω στο πατωμα για να παω στην κουζινα να του κανω το φαγητο του για να φαει γυρναω να φυγω κ αρχισε να κλαιει κ γυρισα να τον παρω κ δεν ξερω πως ξαφνικα του κοπικε η ανασα οπως εκλαιγε χωρις φωνη κ με πολλα δακρυα λεω οκ θα συνελθη κ τον κοιτουσα τπτ ο βαγγελης αρχισα να τον φυσαω στο στομα κ συνηλθε οκ λεω αυτα!!
ερχεται κ συνεχεια ομως!!
παμε βολτα εξω κ πηγαμε στην παραλια γεωργια ξερεις που εκει που ειχαμε παει για καφε!κ λεω δεν τον περνω αγκαλια να βγαλουμε φωτο ηταν κ ο αδερφοσ μου μαζη κ εκεινη την στιγμη μας εβγαζε φωτο κοντα στα καγκελα κ κανει μια κινησει ο βαγγελησ κ πηγε να μου φυγει απο τα χερια κ απο κατω εχει βραχια κ την θαλασσα,κοριτσια ευτηχωσ τον αρπαξα απο το μπουφαν τωρα θα ειχα αυτοκτονησει σημερα το σκευτομαι κ τρεμω ακομα,κ η φωτο μας εβγαλε εκεινη την στιγμη που πηγε να μου πεσει ,φενεται ακριβως τι εγινε την εισα μετα κ κατατρομαξα μονο στην ιδεα!!κ ομως δεν τελειωσαμε εδω,ηταν η μερα μας σημερα,,
ενω μπουσουλουσε ο λεβεντης μου επεσε με τα μουτρα στο μαρμαρο κ χτυπισε ασχημα εβγαλε αιμα μεσα απο το στομαα του λεω τωρα με αποτελιωσες βαγγελη αγκαλιτσα κλαματα να με κραταει και να κανει συνεχεια μαμα μαμαμμμααα προσπαθουσα να δω τα δοντια του ευτηχως ειχε σκιστη ο χειλος απο μεσα ψηλα τα ουλα του κ πριστικε απο εξω στην μυτη κ στο χειλο του..λεω οκ τριτωσε το κακο σημερα!!
ελα ομως που δεν τελειωσε εκει πριν κανενα δυορο ,ειχε αφησει ο αντρας μου ενα ποτιρη οπως επινε το ποτο στον καναπε στα πλαγια κ δεν το ειχα δει εγω ε το ανακαλυψε ο μικρος κ οπως πηγε να το παρει εσπασε στα χερια του εδω ευτηχωσ δεν κοπηκε αυτα τα νεα μας,,
εχω ενα κεφαλη τουμπανο με ολα αυτα δεν ξερω αν κλεισο ματι το παιδακι μου πονουσε στο στοματακι του γκρινιαζε κ εβαζε τα χερακια του....

ελπιζω εσυς να ειστε μια χαρα αυτα.καλο βραδυ πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ θα σκασω

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βρε Μαρινακι τι ηταν ολα αυτα που περασες σημερα.Μιλαμε τα διαβαζα κ ανυσηχησα εγω.Τελος καλο ολα καλα.Εμενα προχτες τον ειχα στη στρατα κ ειπα να παω να παρω κατι απο το μπανιο αυτος ηταν στην κουζινα.Δεν προλαβαινω να φτασω στο μπανιο κ ακουω κλαμματα γυρναω κ βλεπω τα δαχτυλακια του πιασμενα σε ενα συρταρι απο αυτα της κουζινας.Τον πηρα αγκαλιτσα κ εγω κ μετα απο λιγο ξεχαστηκε παλι καλα δεν μελανιασε τιποτα πιο πολυ πιστευω τρομαξε.Οπως κ εγω επισης.Εμενα κοριτσια ο μικρος ειναι πολυ συναχωμενος τον κολλησα εγω η κακουργα η μανα κ ο καημενος μου ταλαιπωριεται πολυ τρεχουν μυτες τα ματια του απο παντου τρεχει κατι.Αφηστε.κ τωρα τον ακουω κ δεν μου κοιμαται καλα βαριανασαινει θα του εχει βουλωσει η μυτουλα του.Καποια στιγμη το απογευμα ενιωσε λιγο καλυτερα που του εδωσα οτριβιν κ ντεπον κ το καημενο μου εκανε κ γκριματσουλες κ γελαγαμε.

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariameint έγραψε:Καλημέρα κορίτσια.

Και εγώ σκέφτομαι από τώρα τι θα κάνω στις 5 Μαρτίου που χρονίζει η μικρή μου. Στην αρχή έλεγα να πάρω τούρτα Πεταλούδα και να φτιάξω πεταλουδίτσες και διάφορα για να στολίσω ή κάτι σε λουλούδια, αλλά τώρα σκέφτομαι μήπως κάνω και εγώ τον αριθμό 1 σαν την Γεωργία. Πάντως έχω αρχίσει να της ανάβω κεράκι και της δείχνω πως να φυσάει χαχαχχαχα! Όλο σάλια θα γίνει η τούρτα!

Πετρινή, δεν είδα ακόμα τις συνταγές που πρότεινες, αλλά ότι κι αν έχω κάνει από αυτό το site βγαίνει ωραίο. Ωραίες επιλογές πάντως Smile

Κατερίνα, αφού είναι καλά το μωρό, ας είναι και πάλι αγόρι. Θα περιμένουμε και εμείς λίγους μήνες ακόμα με αγωνία για να δούμε αν θα μεγαλώσει η παρέα των κοριτσιών! Μείναμε μόνες με την Νικολέτα. Πολλοί γαμπροί βρε παιδί μου  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 -4 .......<3<3 <3 - Σελίδα 10 517142

Μαρινάκι ο Βαγγελάκης ξεσάλωσε;;; Πολλά φιλιά!!!

Α! Εμείς έχουμε μερικές μέρες που περπατάμε χωρίς να πέφτουμε  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 -4 .......<3<3 <3 - Σελίδα 10 654316
Και εννοώ χωρίς να κρατιέται από κάπου. Ελεύθερα! Πάει λίγο αργά, αλλά κυρία. Φτάνει από την μια άκρη του σαλονιού στην άλλη. Και παράλληλα κοιτάει και τηλεόραση. Μια μέρα περπάταγε με την πλάτη στην τηλεόραση και ξαφνικά έβαλε διαφημίσεις. Έκανε στροφή 180 μοιρών και δεν έπεσε το σκασμένο, χαχαχχα! Πολύ πλάκα...
Μαρακι το καλο με εσας ειναι οτι θα εχετε ποικιλια απο γαμπρους για να διαλεξετε.Εμεις που θα ψαχνουμε να βρουμε νυφη με το κυαλι οταν ερθει εκεινη η ωρα.

nicole1981

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα, κορίτσια!! Τι κάνετε? Εγώ είχα τραπέζι τα πεθερικά, πριν λίγο έφυγαν ! Οι μικρές κοιμούνται!

Βρε Μαρινάκι, πήγαινε το μικρό να τον κοινωνήσεις, κορίτσι μου!! Τι περασατε? Τώρα που νιώθουν ότι δυναμώνουν, θέλουν ΜΕΓΑΛΗ προσοχή.
Εμένα μια μέρα ανέβηκε στο τραπεζάκι του σαλονιού η ζουζούνα.

Κατερινάκι, περαστικά και στους 2 σας. Κι εμένα έχει μύξες η μικρή και βάζουμε συνέχεια ορό.

Καλό απόγευμα σε όλες

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι κάνετε κορίτσια?εμεις καλα.
Μαρίνα εμεις τα είπαμε ...κανε κάνε να ευχαιλεο ....θέλουν πολυ προσοχη και πολυ κυνήγι ειναι η ηλικία τωρα που θέλουν να τα εξερευνουν ολα....
Εμεις κλασικα ξυπνά,ε συνέχεια κορίτσια?..χαχα τι πρωτότυπο ε??
Τελικα η βαφτηση θα γίνει 12 Μαΐου στις 6 το απογευμα!!σημερα με πονάει πολυ η μέση μου μπορει και να αδιαθετησω......

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφηστε κοριτσια ειχε ανυσηχεια ολο το βραδυ χθες,ευχαριστω για της ευχες θα παω συγουρα,κατερινακη περαστικα σας...
νικολετα τι κανετε εσυς η ζουζουνες..

nicole1981

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:αφηστε κοριτσια ειχε ανυσηχεια ολο το βραδυ χθες,ευχαριστω για της ευχες θα παω συγουρα,κατερινακη περαστικα σας...
νικολετα τι κανετε εσυς η ζουζουνες..

Kαλά ειμαστε, Μαρινάκι μου! Και οι μικρές μια χαρά!! Χθες που είχατε πάει βόλτα στη θάλασσα μήπως ήταν στη Μαρίνα φλοίσβου?

nicole1981

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mpempakos7 έγραψε:Τι κάνετε κορίτσια?εμεις καλα.
Μαρίνα εμεις τα είπαμε ...κανε κάνε να ευχαιλεο ....θέλουν πολυ προσοχη και πολυ κυνήγι ειναι η ηλικία τωρα που θέλουν να τα εξερευνουν ολα....
Εμεις κλασικα ξυπνά,ε συνέχεια κορίτσια?..χαχα τι πρωτότυπο ε??
Τελικα η βαφτηση θα γίνει 12 Μαΐου στις 6 το απογευμα!!σημερα με πονάει πολυ η μέση μου μπορει και να αδιαθετησω......

Με το καλό να βαπτιστεί ο μικρούλης σας, Γεωργία μου. Καλύτερα που το έκλεισες για απόγευμα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 17]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις