126 Απ: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! Τρι Φεβ 05, 2013 11:54 pm
vetaki..!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κ εμεις συννεφια..βγηκα στο μπαλκονι πριν κ εχει κ λιγο ψυχρα...καπου καπου βγενει ο ηλιος αλλα ξανακρυβεται!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
fratzolaki έγραψε:Καλημερα γλυκουλες μου!
Κι εμεις εδω συννεφια εχουμε και ψυχρουλα και εχω να παω να πληρωσω κι ενα σωρο λογαριασμους με τη μικρη μαζι.Ελπιζω να προλαβω και να μη μας πιασει καμια μπορα!
Ασχετο,Βετακι τι ομορφφη φωτο που εχεις στο αβαταρ σου!Φτου να μη σας ματιασω,ειστε πανεμορφο ζευγαρι!Τι ματαρες εχεις κοριτσακι μου!Να ειστε παντα ευτυχισμενοι και να χαιρεστε τον γιο σας!
fratzolaki έγραψε:Ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!
Ειμαι η Κατερινα και εχω μια μπουμπου 25 μηνων!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΕΦΑΚΙ στις Τετ Φεβ 06, 2013 3:27 am, 1 φορά
mariloy έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΝΤΩ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ ??
ΕΦΑΚΙ έγραψε:Καλημερα κοριτσια.Αυτο που σκεφτομαι αυτη την στιγμη ειναι οτι εχω κανει μια ερωτηση απο το πρωι μηπωs καποια μπορει να με βοηθησει και καμια απαντηση ωs τωρα.....
mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΜΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΘΑ ΠΑΩ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ !!!!!
αγαπη 25 έγραψε:σκεφτομαι να βγαλω βολτα το παιδι αλλα μας τα χαλαει συνεχως ο καιρος!!!γεια σου μαμα θεοδωρα και εγω απο πρεβεζα ειμαι!!
αγαπη 25 έγραψε:σκεφτομαι να βγαλω βολτα το παιδι αλλα μας τα χαλαει συνεχως ο καιρος!!!γεια σου μαμα θεοδωρα και εγω απο πρεβεζα ειμαι!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης