101 Απ: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! Παρ Φεβ 01, 2013 2:30 am
Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!
Καλό και τυχερό μήνα να έχουμε!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Lilliput έγραψε:Καλημέρα!
vetaki..! έγραψε:
https://www.youtube.com/watch?v=5U4NHH4TJJY
καλο σαβ/κοοοοο....!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!!!
ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΓΜΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΕΛΛΑΚΙ ΜΟΥ !!arco iris έγραψε:απο το καλοκαιρι προσπαθω να το κανω.......ειπαμε να μπει στη σελιδα την αρχικη δεν ξερω και πως τα λενε , στους διαγωνισμους για να το δει πιο πολυς κοσμος......στο φορουμ ειχα κανει και περυσι ενα δωρεαν το ετυχε η manoula24xr απο τη ροδο......φετος ειπα να φανει λιγο η δουλεια μου αλλα δε βλεπω φως.........θελω να μπει εκει που ειναι ολοι οι διαγωνισμοι.....περιμενω ποσες μερες η ολιβ μπαινει αλλα το μηνυμα δεν το εχει ανοιξει και η βιβιαν που το ειδε δεν μου απανταει......παλι τις χασαμε??????
arco iris έγραψε:καλα τι να κανω ας περιμενω.......
MagdalineK έγραψε:
Super!!!!!!!!!!!! Θα σε ενημερώσω συντομα γιατι το σκεφτόμουν πολυ καιρό με φωτος από τα ταξίδια μας πριν τη μικρή!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lilliput στις Τρι Απρ 09, 2013 8:48 am, 1 φορά
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΓΑΠΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΑΛΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Μ'ΑΥΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΘΥΜΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣLilliput έγραψε:Σκέφτομαι ότι κανείς δε μπορεί να με καταλάβει.
Κανείς.
Να περνάτε καλά και να προσέχετε τα παιδιά σας και τον εαυτό σας.
Δε μπορώ να ασχοληθώ ξανά με μαμάδες και μωρά, έχει καταντήσει να είναι πολύ επίπονο για μένα.
Εις το επανιδείν, λοιπόν...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ?ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΝΕΦΙΑ !! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης