51 Απ: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! Τετ Ιαν 23, 2013 7:00 am
fratzolaki
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
black beauty έγραψε:Εγω την κοιταζα εχθες που κοιμοταν,βλεπεις ολη την ομορφια ενος αθωου πλασματος εκεινη την ωρα,ειναι οι μικροι μας αγγελοι!Ηθελα να αποθανατισω την στιγμη με φωτογραφικη,γιατι δεν εχω πολλες φωτο ενω κοιμαται,αλλα ατυχησα,ειχα ξεμεινει απο μπαταριες!
Εσεις τραβατε βιντεο τα παιδακια σας η φωτος?Εγω οταν ηταν στην ηλικια 0-5 χρονων συνεχεια,τωρα εχω καιρο!Ειναι πολυ ωραιες αναμνησεις,βλεπεις την εξελιξη τους και ειναι μαγικο ολο αυτο!
Καλο βραδυ Κυριακης και σε σενα Cinderella!cinderella έγραψε:Γεια σας!!!!!!!!!!! Καιρό είχα να μπω!!!! Σας φιλώ!!! Καλό βράδυ Κυριακής!!!!!
fratzolaki έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!
Ουφ,τωρα καθισα απο το πρωι.
Μια ωρα να παρακαλαω την μικρη να κανει τσισα της στο κυπελλακι να τα παμε για γενικη ουρων,μετα να παμε στο μικροβιολογικο,να της παρουν και αιμα,να παμε να μας γραψει η παιδιατρος το αυριανο εμβολιο,ψωνια,μαγειρεμα,τα εφτυσα!Τωρα τρωει η μικρη και να την βαλω για υπνο να ξεκουραστω κι εγω λιγακι!
Τι ωραια λιακαδα σημερα που εχει!
Καλο μεσημερι σε ολες!
cinderella έγραψε:fratzolaki έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!
Ουφ,τωρα καθισα απο το πρωι.
Μια ωρα να παρακαλαω την μικρη να κανει τσισα της στο κυπελλακι να τα παμε για γενικη ουρων,μετα να παμε στο μικροβιολογικο,να της παρουν και αιμα,να παμε να μας γραψει η παιδιατρος το αυριανο εμβολιο,ψωνια,μαγειρεμα,τα εφτυσα!Τωρα τρωει η μικρη και να την βαλω για υπνο να ξεκουραστω κι εγω λιγακι!
Τι ωραια λιακαδα σημερα που εχει!
Καλο μεσημερι σε ολες!
Αν τη βάλεις τέτοια ώρα για ύπνο, τί ώρα θα κοιμηθεί το βράδυ???????????? Εγώ δεν τις κοιμίζω πλέον και στις 8 βλέπουν όνειρα!!! Καλά αποτελέσματα, κορίτσι!!!
Πρέπει να πάω τη μεσαία στο μπαλέτο και πλήττω οικτρά...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης