501 Απ: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! Κυρ Μαρ 03, 2013 8:21 am
mariloy
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΗΣΥΧΙΑ ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΟΥ ..... ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ??? Η ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ !!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΡΣΗ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΝΤΙΣΑΜΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣ !!MamaTheodora έγραψε:Γεια σας κοριτσια!!
Δικαιο εχετε...πολλυ ησυχια εχει πεσει!!
Εγω απλως εχω ακομη το θεμα με τις κοκκινιλες στο προσωπο της μπεμπας και τα εχω παιξει λιγο...εως πολυ!!
Περιμενω πωρα να ερθει παλι ο γιατρος να την δει...μια εχει μια δεν εχει....τι στο διαλο ειναι αυτο το πραγμα????
supermama έγραψε:εγω αναρωτιμαι τι ωρα θα κοιμηθω. ο μικρος μου βηχει κιολας και μαλλον θα γρινιαζει. πρεπει να εχει βροχιολιτιδα. τον γνωριζω τον βηχα και το χουρχουρητο της.. αυριο θα παμε γιατρο μιας που μας προεκυψε μεστο σκ
MagdalineK έγραψε:Καλημερα κοριτσια κ καλη εβδομαδα!!!!
Εχω κατι νευρα απο το Σαββατο άλλο πραγμα. Ηρθε μια γνωστη για επισκεψη σπιτι μας (ραντεβου στις 12 κ ηρθε 13.35 μας εστησε 1,5 ωρα αλλα ενταξει δεν ειμασταν κ στο δρομο) κ ηρθε με τα 2 παιδια της. Το μικρο το κοριτσι 2 χρονων ήταν αρρωστο. Ετρεχαν οι μυξες της ολη την ώρα. Εκει τα πηρα αρχικα στο κρανιο ΑΛΛΑ αποτελειωσε οταν ειπε στην κορη της να φιλησει την δική μου, οπου την κυνηγαγε για να την φιλησει. Πες τε μου ειμαι κακια που της ειπα οτι η κορη της ειναι αρρωστη οποτε καλυτερα να μην φιλησει την δική μου? ΜΟυ απαντησε οτι δεν εχει τιποτα αλλα ουτε κ πυρετο οποτε δεν ειναι αρρωστη. Μετα απο αυτο εβαλα την δικια μου στο καρεκλακι φαγητου, εφτιαξα το μεσημεριανο της κ την ταϊζα (ενω δεν ηταν ώρα ακομα). ε μετα απο 45 mins εφυγαν.
Πειτε μου ειναι κακια οικοδεσποινα? Περιμενω τώρα σημερα αυριο να δω εαν θα εχουμε συμπτωματα............
Anna - mana έγραψε:MagdalineK έγραψε:Καλημερα κοριτσια κ καλη εβδομαδα!!!!
Εχω κατι νευρα απο το Σαββατο άλλο πραγμα. Ηρθε μια γνωστη για επισκεψη σπιτι μας (ραντεβου στις 12 κ ηρθε 13.35 μας εστησε 1,5 ωρα αλλα ενταξει δεν ειμασταν κ στο δρομο) κ ηρθε με τα 2 παιδια της. Το μικρο το κοριτσι 2 χρονων ήταν αρρωστο. Ετρεχαν οι μυξες της ολη την ώρα. Εκει τα πηρα αρχικα στο κρανιο ΑΛΛΑ αποτελειωσε οταν ειπε στην κορη της να φιλησει την δική μου, οπου την κυνηγαγε για να την φιλησει. Πες τε μου ειμαι κακια που της ειπα οτι η κορη της ειναι αρρωστη οποτε καλυτερα να μην φιλησει την δική μου? ΜΟυ απαντησε οτι δεν εχει τιποτα αλλα ουτε κ πυρετο οποτε δεν ειναι αρρωστη. Μετα απο αυτο εβαλα την δικια μου στο καρεκλακι φαγητου, εφτιαξα το μεσημεριανο της κ την ταϊζα (ενω δεν ηταν ώρα ακομα). ε μετα απο 45 mins εφυγαν.
Πειτε μου ειναι κακια οικοδεσποινα? Περιμενω τώρα σημερα αυριο να δω εαν θα εχουμε συμπτωματα............
Είσαι πολύ καλή οικοδέσποινα... Εγώ δεν θα τους είχα αφήσει να περάσουν το κατώφλι... Τι λέμε τώρα, παίζουμε με την υγεία των παιδιών μας; Επειδή η κυρία είναι ανεύθυνη και ανεγκέφαλη να αρρωστήσει το δικό σου το παιδάκι; Τρελαίνομαι με τέτοιες συμπεριφορές... Τι φταίει η ψυχούλα σου να ταλαιπωρηθεί; (Αν δεν κάνω λάθος, πριν καμία εβδομάδα δεν ξεμπερδέψατε με μια ιωσούλα και πολλές μυξούλες; )
Την επόμενη φορά που θα έρθει, πες της : "η κόρη μου έχει ανεμοβλογιά/ιλαρά και μαγουλάδες μαζί (χτύπα ξύλο Παναγιά μου) αλλά δεν είναι τίποτα μωρέ, δεν πιστεύω να κολλήσει το δικό σου!".
Ελπίζω να μην έχει κολλήσει τίποτα το παιδάκι σου!
trilly έγραψε:γεια σας κοριτσαρες ας πω κι εγω χρονια μας πολλα. καλα που μου το θυμισατε.
μαγδα περαστικα σας! το εχω παθει κι εγω αυτο...τι να πει κανεις με την βλακεια που κυκλοφορει??? κι εμεις τωρα αναρρωνουμε απο διαφορα που ειχαμε, μυξες, βηχαλακι, κανα φτερνισμα, μια μινι στοματιτιδα και ενα δοντι που βγαινει. ποικιλια ειχε το μενου.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΕΤΑΚΙ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΤΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΟΡΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΥΤΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗΗΗΗ ΚΑΛΟΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΨΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗ !!vetaki..! έγραψε:καλημερα μαριλου!!!τι κανετε????εμεις παμε για φρουτακια τωρα!!!
χθες ειχε υπεροχη μερα,καλοκαιρινη....σημερα εχει ενα νοτια......
fratzolaki έγραψε:Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Εγώ μολις έφτιαξα pancakes,και τις τσακιζουμε με την μπουμπου μου!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης