626 Απ: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! Παρ Απρ 05, 2013 5:36 am
mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
αλοχαααααααααααααααααααατουρτιτσα έγραψε:γεια σας κοριτσια τι κανετε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αλοχαααααααααααααααααααατουρτιτσα έγραψε:γεια σας κοριτσια τι κανετε?
αλοχα και σε σενα.mamavivo έγραψε:αλοχαααααααααααααααααααατουρτιτσα έγραψε:γεια σας κοριτσια τι κανετε?
mariloy έγραψε:ΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ???
ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΣΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΙ !!τουρτιτσα έγραψε:mariloy έγραψε:ΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ???
γεια σου μαριλου.δεν ταιριαζουν οι ωρες μας.
mariloy έγραψε:ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΣΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΙ !!τουρτιτσα έγραψε:mariloy έγραψε:ΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ???
ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΕΤΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΜΑ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ !τουρτιτσα έγραψε:mariloy έγραψε:ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΣΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΙ !!τουρτιτσα έγραψε:mariloy έγραψε:ΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ???
ωπ βρεθηκαμε.καλημερα.τι κανεις?
επιτελους λιακαδα σημερα.
mariloy έγραψε:ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΕΤΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΜΑ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ !τουρτιτσα έγραψε:mariloy έγραψε:ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΣΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΙ !!τουρτιτσα έγραψε:mariloy έγραψε:ΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ???
ωπ βρεθηκαμε.καλημερα.τι κανεις?
επιτελους λιακαδα σημερα.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΕΑ ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ ? ΕΜΕΙΣ ΗΡΕΜΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ!!trilly έγραψε:καλημερα κοριτσαρες! σημερα εχω πολλα κεφια!
mariloy έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΕΑ ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ ? ΕΜΕΙΣ ΗΡΕΜΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ!!trilly έγραψε:καλημερα κοριτσαρες! σημερα εχω πολλα κεφια!
Ευάκι έγραψε:κοριτσακια μου γεια σας!εχω καιρο να γραψω!δεν προφταινω!μια παρακληση!εμεις οι "παλιες" ας ανεβασουμε απο ενα παλιο θεμα στα προσφατα μονο και μονο για να φυγουν οι τρολιες απο εκει!για να μην τα βλεπουν και να απανταν νεοτερα μελη που ισως θεωρουν οτι καλυτερα να απαντησεις στο τρολ!και φυσικα για να μη τα βλεπουν εγκυουλες και συγχιζονται!σας φιλω! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ευάκι έγραψε:κοριτσακια μου γεια σας!εχω καιρο να γραψω!δεν προφταινω!μια παρακληση!εμεις οι "παλιες" ας ανεβασουμε απο ενα παλιο θεμα στα προσφατα μονο και μονο για να φυγουν οι τρολιες απο εκει!για να μην τα βλεπουν και να απανταν νεοτερα μελη που ισως θεωρουν οτι καλυτερα να απαντησεις στο τρολ!και φυσικα για να μη τα βλεπουν εγκυουλες και συγχιζονται!σας φιλω! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
τουρτιτσα έγραψε:Ευάκι έγραψε:κοριτσακια μου γεια σας!εχω καιρο να γραψω!δεν προφταινω!μια παρακληση!εμεις οι "παλιες" ας ανεβασουμε απο ενα παλιο θεμα στα προσφατα μονο και μονο για να φυγουν οι τρολιες απο εκει!για να μην τα βλεπουν και να απανταν νεοτερα μελη που ισως θεωρουν οτι καλυτερα να απαντησεις στο τρολ!και φυσικα για να μη τα βλεπουν εγκυουλες και συγχιζονται!σας φιλω! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται.και εγω το σκεφτηκα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης