626 Απ: Το πορισμα για το θανατο του μικρουλη.... Πεμ Ιαν 24, 2013 11:02 am
EleniAd
Είναι σε καλό δρόμο!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την EleniAd στις Πεμ Ιαν 24, 2013 1:23 pm, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Πεμ Ιαν 24, 2013 11:10 am, 1 φορά
aggeliki5579 έγραψε:Μhtsaina και Αφρουλα...γλυκα μου κοριτσακια...
μην προσπαθειτε να κανετε καποια οντα ανθρωπους..
ειναι τοση η αναγκη τους να αποδειξουν οτι ειναι υπερανω ολων..οτι ειχαν καταλαβει απο την αρχη τι συνεβαινε με το μωρακι..ειναι τοσο εξυπνες,μορφωμενες και καλυτερες μαναδες αυτες που ειχαν καταλαβει τα παντα...πριν ακομη τα γραψει και η ιδια η Μαρια!
Μιλαμε για τετοια εξυπναδα...
Περαστικες ειναι εδω μεσα οπως και περαστικο θα ειναι και το μισος και η κακια που ξεχειλιζει απο τα χειλη τους..(υπομονη οπως λεει και η φιλη μου η Mhtsaina) και συντομα αφου δεν θα υπαρχει αλλο φαρμακι να σταξουν,θα αποχωρισουν οπως ηρθαν..σαν πορδες(ξερω ξερω ριχνω το επιπεδο αλλα μολις σας σκεφτομαι αυτη η λεξη μου ερχεται μονο..αντε και αλλη μια αλλα θα μας κοψουν στον αερα..)
Αφρουλα μου,που ησουν τοσες μερες?Σε χασαμε..ελπιζω να ειναι ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου και μην ακους και ολες τις τυχαιες εδω μεσα με το μακρυ τους και το κοντο τους και συγχυζεσαι..
arco iris έγραψε:Ειναι η τελευταια φορα που γραφω σ αυτο το θεμα...
Αν μας ξεγελασε μπραβο της....εμεις ειδαμε μια μανα να αγωνια και συμπαρασταθηκαμε οσο μπορουσαμε και καθολου δε μετανιωνω για τα λιγα λογια παρηγοριας που ειπα σε ενα συνανθρωπο μου...
Μπραβο σε οσους ειναι σερλοκ χολμς και το καταλαβαν απ την αρχη......κι εγω πριν της μιλησω αυτα που λετε εγραφα, τις αντιφασεις κλπ, αλλα οταν την ακουσα να κλαιει την πιστεψα, μπορειτε να με λιθοβολησετε αμεσα...
Το παιδακι εφυγε........
..... εγω μετα τον ιατροδικαστη δε μπορω να συνελθω ....καλο σας βραδυ.
...δεν εχω κατι αλλο να πω...περαστικη πορδη και εγω ειμαι απο εδω οποτε αποχωρω μαζι με τη Demi.EleniAd έγραψε:
Εγω ομως νομιζω οτι αυτο εννοει... κατσε να μας πει...
Δεν το αντέχω πια,δεν το μπορώ...δεν την παλεύω...κοιμάμαι και ξυπνάω με την εικόνα του!Δεν έχω λόγια...!Ας ηρεμήσει στην αγκαλιά της Παναγίας..!!!
Μην τα λες αυτά έτσι απότομα, κόντεψα να στραβοκαταπιώ τα σκατά μου! Καλά, συσκεφθείτε κι όταν έχετε το πόρσιμα, μου το λέτε, καλά;EleniAd έγραψε:mhtsaina έγραψε: Με κολακεύετε που πιάνουν τόπο τα μαθήματα, αλλά όχι, δεν εννοεί αυτό, είναι όπως λέμε όσα δε φτάνει η αλεπού ....
Ελα, give me some credit, το ηξερα απο πριν!!! Φιλολογος κι εγω!
GINA1 έγραψε:οσο και να μου επιβληθηκε επαγγελματικα, κοινωνικα να βλέπω τα γύρω μου με την "ψυχρη λογικη"
ασχετα αν διάβασα το πιο πάνω πόρισμα (ας πουμε επίσημο)...
δεν δέχομαι πως μια γυναικα που δεν ενδιαφερετε για το παιδί της θα παιρνούσε τον χρόνο της σε φόρουμ για μαμάδες, υπάρχουν τόσα άλλα εξάλλου που θα μπορούσαν να καλύψουν την ενδεχόμενη ματαιοδοξία και το "εγω" της.
Μια μάνα που δεν ενδιαφέρεται για το παιδί της, απο την στιγμη που πέφτει στην αντιληψη της -εστω και καθυστερημένα- πρόβλημα, δεν αναζητά βοήθεια εστω και μέσα απο το ιντερνετ..
Παραμέληση βρέφους γράφει απο συγκαμα... ασχολιαστο... ειδικα στην περίπτωση που το βρέφος είναι αφυδατωμένο, τι να λέμε τώρα....!
Αλήθεια το πιστευω, δεν ηταν κακια μάνα η μαρία, δεν νοιώθω δόλο πουθενά, η άγνοια της ηταν νομιζω εγκληματικη, η μη αίσθηση του κινδύνου.
Και τελικά ειναι αυτή που έμεινε με αδεια αγκαλιά,αυτή που πονάει περισσοτερο απο όλους, αυτη που πληρώνει και θα πληρώνει το τίμημα όλου αυτού του τραγικού γεγονότος. Μονο αυτή.
ΥΓ σας ορκίζομαι πως δεν θα δείξω καμια συμπάθεια αν βρω μπροστά μου εκείνον τον τσαρλατάνο, πως τον ειπαμε...? Αντωνη ή ιωαννα41 ή όπως τον λένε, μου γινε εμμονη.
aleca έγραψε:...δεν εχω κατι αλλο να πω...περαστικη πορδη και εγω ειμαι απο εδω οποτε αποχωρω μαζι με τη Demi.EleniAd έγραψε:
Παιρνω και την τρελλη ξανθιωτισσα και αντιο!
Φευγουν οι πορδες, μενουν τα καθαροαιμα σκ...α! Αφου προτιματε αυτους τους χαρακτηρισμους
Χαιρεται και αντιο σας!
΅Maria x. έγραψε:Εγω μετά απο αυτά που ακουσα και διαβασα απο τον μαιευτηρα εχω να πω:
Η κοπέλα ηθελε να πεισει οτι το μωρο ειναι του Λευτέρη και πουλούσε παραμυθι σε ολους τους οικοιους του οτι ειναι 5,5 μηνων.
Ο καημενος ο Λευτέρης ειναι θυμα μαζι με το μωρο.Γιατι μπορει ο ανθρωπος να κατάρρευσε οταν ενημερώθηκε οτι το μωρο ειναι τελειομηνο μαζι με τον θανατο του.
Το παιδι δεν ηταν απλά αταιστο.
Ηταν απλυτο και ειχε πληγες με πυον οχι απλο συγκαμα.
Αδικα καθεστε και αναλυετε τα δευτερολεπτα....
Απο την αρχη ο,τι σας ειπε ειναι απλά ΨΕΜΜΑ!
EleniAd έγραψε:aleca έγραψε:...δεν εχω κατι αλλο να πω...περαστικη πορδη και εγω ειμαι απο εδω οποτε αποχωρω μαζι με τη Demi.EleniAd έγραψε:
Φευγουν οι πορδες, μενουν τα καθαροαιμα σκ...α! Αφου προτιματε αυτους τους χαρακτηρισμους
Χαιρεται και αντιο σας!
Αμα φυγεις, φευγω!!!
(..κι εγω περαστικη πορδιτσα ειμαι αλλωστε)
Maria x. έγραψε:Εγω μετά απο αυτά που ακουσα και διαβασα απο τον μαιευτηρα εχω να πω:
Η κοπέλα ηθελε να πεισει οτι το μωρο ειναι του Λευτέρη και πουλούσε παραμυθι σε ολους τους οικοιους του οτι ειναι 5,5 μηνων.
Ο καημενος ο Λευτέρης ειναι θυμα μαζι με το μωρο.Γιατι μπορει ο ανθρωπος να κατάρρευσε οταν ενημερώθηκε οτι το μωρο ειναι τελειομηνο μαζι με τον θανατο του.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την EleniAd στις Πεμ Ιαν 24, 2013 1:21 pm, 1 φορά
Και μην ξεχνάμε ... το Χαίρετε με ε Καληνύχτα και ευχαριστούμε για την προτίμησηMaria x. έγραψε:aleca έγραψε:...δεν εχω κατι αλλο να πω...περαστικη πορδη και εγω ειμαι απο εδω οποτε αποχωρω μαζι με τη Demi.EleniAd έγραψε:
Χαιρεται και αντιο σας!
χαχαχαχααχαχαχαχαχαχα!!!Δεν υπάρχεις!
Αντε παμε!!!
Καληνυχτα μανες!!!
interpreter έγραψε:Maria x. έγραψε:Εγω μετά απο αυτά που ακουσα και διαβασα απο τον μαιευτηρα εχω να πω:
Εσυ σαινη ολα τα πιανεις απο μακρια! πανε βρες τον καμμενο να κανετε ντουετο!
ΕΡΕ μπατσες που θελετε μερικες
τσομπανοβλαχαρες
aggeliki5579 έγραψε:Μhtsaina και Αφρουλα...γλυκα μου κοριτσακια...
μην προσπαθειτε να κανετε καποια οντα ανθρωπους..
ειναι τοση η αναγκη τους να αποδειξουν οτι ειναι υπερανω ολων..οτι ειχαν καταλαβει απο την αρχη τι συνεβαινε με το μωρακι..ειναι τοσο εξυπνες,μορφωμενες και καλυτερες μαναδες αυτες που ειχαν καταλαβει τα παντα...πριν ακομη τα γραψει και η ιδια η Μαρια!
Μιλαμε για τετοια εξυπναδα...
Περαστικες ειναι εδω μεσα οπως και περαστικο θα ειναι και το μισος και η κακια που ξεχειλιζει απο τα χειλη τους..(υπομονη οπως λεει και η φιλη μου η Mhtsaina) και συντομα αφου δεν θα υπαρχει αλλο φαρμακι να σταξουν,θα αποχωρισουν οπως ηρθαν..σαν πορδες(ξερω ξερω ριχνω το επιπεδο αλλα μολις σας σκεφτομαι αυτη η λεξη μου ερχεται μονο..αντε και αλλη μια αλλα θα μας κοψουν στον αερα..)
Αφρουλα μου,που ησουν τοσες μερες?Σε χασαμε..ελπιζω να ειναι ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου και μην ακους και ολες τις τυχαιες εδω μεσα με το μακρυ τους και το κοντο τους και συγχυζεσαι..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την EleniAd στις Πεμ Ιαν 24, 2013 1:21 pm, 1 φορά
Maria x. έγραψε:interpreter έγραψε:Maria x. έγραψε:Εγω μετά απο αυτά που ακουσα και διαβασα απο τον μαιευτηρα εχω να πω:
τσομπανοβλαχαρες
Ποιο σαινΙ καλε;;;Μια χαζοξανθια ειμαι!Και αυτή βαμμένη!
Τσομπανοβλαχάρα δεν με λες!!
Βλαχάρα σκέτο!
Που δοξα το θεο εχω μαθει να ξεχωριζω τις σαικο παιδοκτονους απο τις ατυχες μανουλες!!!!
Μπάτσες ολες θελουμε απο καποια ηλικια και μετά να μην τρέχουμε για μποτοξ!!!!Αυτο το ατιμο το ποδι της χηνας λες να σιαξει με την μπατσα;;;
Θα το δοκιμάσω!
Ενας αμερικάνος φίλος έγραψε:νομίζω ότι αν ο Παπαδιαμάντης είχε γνωρίσει τη Μαρία, θα ξανάγραφε τη "φόνισσα" από την αρχή. Δεν έχω λόγια...
yellow έγραψε:και άντε να δεχτώ (που δεν μπορώ) ότι δεν εκτίμησε σωστά την σοβαρότητα της κατάστασης του μωρού.. αλλά το μωρό ήταν και παραμελημένο!!!! δεν νομίζω ότι χρειάζεται και ιδιαίτερο μυαλό ή βιβλία για να ξέρουμε ότι ένα μωρό πρέπει να το αλλάζουμε πάνες! Ακόμα και τα ζώα τα μωρά τους όλο στο γλύψιμο τα έχουν για να είναι καθαρά.
Έχω όλη την καλή διάθεση να την δικαιολογήσω ή να της βρω ελαφρυντικά αλλά πώς με βάση αυτά που λέει ο ιατροδικαστης???
Αχ για τον αστυνόμο Σαίνη σου έλεγε καλέ ο άνθρωπος, τα παιδιά σου δεν τον βλέπουν;Maria x. έγραψε:interpreter έγραψε:Maria x. έγραψε:Εγω μετά απο αυτά που ακουσα και διαβασα απο τον μαιευτηρα εχω να πω:
τσομπανοβλαχαρες
Ποιο σαινΙ καλε;;;Μια χαζοξανθια ειμαι!Και αυτή βαμμένη!
Τσομπανοβλαχάρα δεν με λες!!
Βλαχάρα σκέτο!
Που δοξα το θεο εχω μαθει να ξεχωριζω τις σαικο παιδοκτονους απο τις ατυχες μανουλες!!!!
Μπάτσες ολες θελουμε απο καποια ηλικια και μετά να μην τρέχουμε για μποτοξ!!!!Αυτο το ατιμο το ποδι της χηνας λες να σιαξει με την μπατσα;;;
Θα το δοκιμάσω!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης