651 Απ: Το πορισμα για το θανατο του μικρουλη.... Πεμ Ιαν 24, 2013 11:33 am
halla
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
interpreter έγραψε:Maria x. έγραψε:interpreter έγραψε:Maria x. έγραψε:Εγω μετά απο αυτά που ακουσα και διαβασα απο τον μαιευτηρα εχω να πω:
Η κοπέλα ηθελε να πεισει οτι το μωρο ειναι του Λευτέρη και πουλούσε παραμυθι σε ολους τους οικοιους του οτι ειναι 5,5 μηνων.
Ο καημενος ο Λευτέρης ειναι θυμα μαζι με το μωρο.Γιατι μπορει ο ανθρωπος να κατάρρευσε οταν ενημερώθηκε οτι το μωρο ειναι τελειομηνο μαζι με τον θανατο του.
Το παιδι δεν ηταν απλά αταιστο.
Ηταν απλυτο και ειχε πληγες με πυον οχι απλο συγκαμα.
Αδικα καθεστε και αναλυετε τα δευτερολεπτα....
Απο την αρχη ο,τι σας ειπε ειναι απλά ΨΕΜΜΑ!
Εσυ σαινη ολα τα πιανεις απο μακρια! πανε βρες τον καμμενο να κανετε ντουετο!
ΕΡΕ μπατσες που θελετε μερικες
τσομπανοβλαχαρες
Ποιο σαινΙ καλε;;;Μια χαζοξανθια ειμαι!Και αυτή βαμμένη!
Τσομπανοβλαχάρα δεν με λες!!
Βλαχάρα σκέτο!
Που δοξα το θεο εχω μαθει να ξεχωριζω τις σαικο παιδοκτονους απο τις ατυχες μανουλες!!!!
Μπάτσες ολες θελουμε απο καποια ηλικια και μετά να μην τρέχουμε για μποτοξ!!!!Αυτο το ατιμο το ποδι της χηνας λες να σιαξει με την μπατσα;;;
Θα το δοκιμάσω!
προτινω φολα,αμεση και αποτελεσματικη
τί είναι αυτό ρε παιδιά??? έχω φρικάρει αυτές τις μέρες μ'αυτά που διαβάζω, πραγματικά δεν γίνεται..... ο Θεός να αναπαύση την ψυχούλα του!!μαμά Βασιλικής έγραψε:Δεν το αντέχω πια,δεν το μπορώ...δεν την παλεύω...κοιμάμαι και ξυπνάω με την εικόνα του!Δεν έχω λόγια...!Ας ηρεμήσει στην αγκαλιά της Παναγίας..!!!
Euxoula έγραψε:Ειναι κ αυτη η σελιδα της κρητης συγγνωμη αλλα μπενω απ το κινητο.
http://mobile.neakriti.gr/fullarticle.php?title=%CE%91%CF%80%CF%8C+%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C+%CE%BF+%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82+%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%B2%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%BF%CF%85%CF%82&srvid=127
Έχει επεξεργασθεί από τον/την EleniAd στις Πεμ Ιαν 24, 2013 1:22 pm, 1 φορά
Maria x. έγραψε:Μια χαζοξανθια ειμαι!Και αυτή βαμμένη!
demi... έγραψε:aggeliki5579 έγραψε:Μhtsaina και Αφρουλα...γλυκα μου κοριτσακια...
μην προσπαθειτε να κανετε καποια οντα ανθρωπους..
ειναι τοση η αναγκη τους να αποδειξουν οτι ειναι υπερανω ολων..οτι ειχαν καταλαβει απο την αρχη τι συνεβαινε με το μωρακι..ειναι τοσο εξυπνες,μορφωμενες και καλυτερες μαναδες αυτες που ειχαν καταλαβει τα παντα...πριν ακομη τα γραψει και η ιδια η Μαρια!
Μιλαμε για τετοια εξυπναδα...
Περαστικες ειναι εδω μεσα οπως και περαστικο θα ειναι και το μισος και η κακια που ξεχειλιζει απο τα χειλη τους..(υπομονη οπως λεει και η φιλη μου η Mhtsaina) και συντομα αφου δεν θα υπαρχει αλλο φαρμακι να σταξουν,θα αποχωρισουν οπως ηρθαν..σαν πορδες(ξερω ξερω ριχνω το επιπεδο αλλα μολις σας σκεφτομαι αυτη η λεξη μου ερχεται μονο..αντε και αλλη μια αλλα θα μας κοψουν στον αερα..)
Αφρουλα μου,που ησουν τοσες μερες?Σε χασαμε..ελπιζω να ειναι ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου και μην ακους και ολες τις τυχαιες εδω μεσα με το μακρυ τους και το κοντο τους και συγχυζεσαι..
Xαχαχαχα πιο κακα οντα απο εσας που προσπαθειτε να μας πεισετε για την καλη αυτη μητερα,υπαρχουν??
Αποχωρω και ακομα δεν ηρθα,γυρναω στο δικο μας φορουμακι,εδω μεσα υπαρχει τοση ψευτια και υποκρισια,φοβαστε ακομα και εσεις οι ιδιες να παραδεχτειτε ποσο λαθος κανατε..
Μια ενημερωση πριν φυγω,ψιτ ναι σε σας το λεω,μεταξυ μας,δεν προσπαθουμε να πισουμε για νοημοσυνη,γιατι δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερη νοημοσυνη για να καταλαβεις οτι κατι δεν πηγαινε καλα με την κοπελα,οταν καποιος φασκει και αντιφασκει 100 φορες για το ποσο μηνων ειναι,για το αν εχει αγορι η κοριτσι,δεν θελει και πολυ μυαλο να καταλαβεις το ψεμα αυτο...
Εκτος αν εσεις στην εγκμοσυνη σας ησασταν 8 μηνων και νομισατε οτι ειστε 5,τοτε παω πασο
Πραγματικα λυπαμαι γιατι ειστε μανες και θα επρεπε να ειστε οι πρωτες που θα εβλεπαν το σωστο...
Η δηθενια ειναι πολυ κακο πραγμα,ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι τα διαβαζετε αφου δεν θελετε να ασχοληθειτε με το θεμα και κατακρινετε εμας....
χαχαχαχα συγγνωμη αλλα πλεον απο αστειο εγινε γελοιο...
γεια χαρρρρααααααα
συγνωμη μηπως βρισκεστε σε λαθος topic??? υπαρχει και ενα οριο στη μ...κια!EleniAd έγραψε:mhtsaina έγραψε:
Και μην ξεχνάμε ... το Χαίρετε με ε Καληνύχτα και ευχαριστούμε για την προτίμηση
Σωσταααα!
Χαιρομαι-χαιρεσαι-χαιρεται, απο το ομωνυμο ρημα. Ειμαι χαρουμενος..
Χαιρε-Χαιρετε, απο το ρημα 'χαιρω', χρησιμοποιειται ως χαιρετισμος
EleniAd έγραψε:mhtsaina έγραψε:
Και μην ξεχνάμε ... το Χαίρετε με ε Καληνύχτα και ευχαριστούμε για την προτίμηση
Σωσταααα!
Χαιρομαι-χαιρεσαι-χαιρεται, απο το ομωνυμο ρημα. Ειμαι χαρουμενος..
Χαιρε-Χαιρετε, απο το ρημα 'χαιρω', χρησιμοποιειται ως χαιρετισμος
Είναι για να μη ζαλιζόμαστε όταν κοιτάμε κάτωΕνας αμερικάνος φίλος έγραψε:Πάντως, το επίπεδό σας δεν το λες και υψηλό.
interpreter έγραψε:GINA1 έγραψε:οσο και να μου επιβληθηκε επαγγελματικα, κοινωνικα να βλέπω τα γύρω μου με την "ψυχρη λογικη"
ασχετα αν διάβασα το πιο πάνω πόρισμα (ας πουμε επίσημο)...
δεν δέχομαι πως μια γυναικα που δεν ενδιαφερετε για το παιδί της θα παιρνούσε τον χρόνο της σε φόρουμ για μαμάδες, υπάρχουν τόσα άλλα εξάλλου που θα μπορούσαν να καλύψουν την ενδεχόμενη ματαιοδοξία και το "εγω" της.
Μια μάνα που δεν ενδιαφέρεται για το παιδί της, απο την στιγμη που πέφτει στην αντιληψη της -εστω και καθυστερημένα- πρόβλημα, δεν αναζητά βοήθεια εστω και μέσα απο το ιντερνετ..
Παραμέληση βρέφους γράφει απο συγκαμα... ασχολιαστο... ειδικα στην περίπτωση που το βρέφος είναι αφυδατωμένο, τι να λέμε τώρα....!
Αλήθεια το πιστευω, δεν ηταν κακια μάνα η μαρία, δεν νοιώθω δόλο πουθενά, η άγνοια της ηταν νομιζω εγκληματικη, η μη αίσθηση του κινδύνου.
Και τελικά ειναι αυτή που έμεινε με αδεια αγκαλιά,αυτή που πονάει περισσοτερο απο όλους, αυτη που πληρώνει και θα πληρώνει το τίμημα όλου αυτού του τραγικού γεγονότος. Μονο αυτή.
ΥΓ σας ορκίζομαι πως δεν θα δείξω καμια συμπάθεια αν βρω μπροστά μου εκείνον τον τσαρλατάνο, πως τον ειπαμε...? Αντωνη ή ιωαννα41 ή όπως τον λένε, μου γινε εμμονη.
και μια λογικη επιτελους!+++++++
δεν εχω ακομη παιδια αλλα εχω φριξει με τις μανουλες τοσες μερες!τι στομα και τι κακια υπαρχει,λογικο αυτα τα ΖΩΑ να μεγαλωσουν αυριανους ελληναραδες εαυτουληδες!
κ
EleniAd έγραψε:mhtsaina έγραψε:Μην τα λες αυτά έτσι απότομα, κόντεψα να στραβοκαταπιώ τα σκατά μου! Καλά, συσκεφθείτε κι όταν έχετε το πόρσιμα, μου το λέτε, καλά;
Ποια ειπα αποτομα;; Οτι ειμαι φιλολογος κι εγω;;;
Μπα, δεν εχει συσκεψη... την κανουμε, αποφασιστηκε... τερμα τα..πορισματα!
+1Ενας αμερικάνος φίλος έγραψε:Πάντως, το επίπεδό σας δεν το λες και υψηλό.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την EleniAd στις Πεμ Ιαν 24, 2013 1:20 pm, 1 φορά
EleniAd έγραψε:mhtsaina έγραψε:
Εγώ πάντως δεν είμαι φιλόλογος, απλώς τα φιλολογικά είναι το χόμπυ μου Θα μπορούσα όμως να το είχα κάνει και επάγγελμα τώρα που το σκέφτομαι ...
Εγω ειμαι, μα δεν το εξασκω..
halla έγραψε:+1Ενας αμερικάνος φίλος έγραψε:Πάντως, το επίπεδό σας δεν το λες και υψηλό.
aggeliki5579 έγραψε:Αφρουλα αυτο ακριβως που λες εχει χιλιοειπωθει μερες τωρα..αποψη εχουμε σχηματισει ολοι για την υποθεση αλλα τετοιο φανατισμο δεν εχω ξαναδει..
Εγω προσωπικα,σε ολα μου τα posts ελεγα λογια συμπαραστασης στην μητερα χωρις ΠΟΤΕ MA ΠΟΤΕ να κατηγορησω την αλλη πλευρα(παιδιατρο,νοσοκομειο κλπ)
Τονισα πολλες φορες οτι οποιος κι αν ευθυνεται,οι αρμοδιοι για να το αποδειξουν ειναι οι εισαγγελια και ο ιατροδικαστης.
>>>Εγώ να δεις πόσες φορές τα είπα..έγινα γραφική... Αλλά τελικά κάποιοι ήθελαν να βγάλουν αυτοί την απόφαση- διαδικτυακώς>>>
Ο δευτερος εβγαλε το πορισμα του και νομιζω οτι ολοι καταλαβαμε πολλα..απο εκει και περα,τετοια κακια και τετοιο μισος εδω μεσα(1,5 χρονο που ειμαι μελος) δεν εχω ξαναδει..
Σας πειραζει δεν σας πειραζει μερικες απο εσας τα νεα μελη,ετσι ειναι...βρηκατε την ευκαιρια να γραφτειτε σε αυτο το φορουμ με μοναδικο σκοπο να ριξετε το δηλητηριο που κουβαλατε..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Πεμ Ιαν 24, 2013 12:02 pm, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης