226 Απ: ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! Τρι Αυγ 24, 2010 6:26 am
Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
να επέμβω και εγώ! αυτό να κρατήσεις συμφωνώ! ξεκουράζει το μάτι!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μαρία έγραψε:να επέμβω και εγώ! αυτό να κρατήσεις συμφωνώ! ξεκουράζει το μάτι!
Dimitra_Elena έγραψε:Μαρία έγραψε:να επέμβω και εγώ! αυτό να κρατήσεις συμφωνώ! ξεκουράζει το μάτι!
Ήρθε κι ο δικηγόρος του διαβόλου!!
Εντάξει,θα το τηρήσω!!!
I you κάργα,αχ,τί κάνω για εσάς!
Tziz έγραψε:Μαράκι εσύ ήρθες κι εγώ φεύγω!
Έχασες και την τρομερή συνομιλία που έχουμε από το πρωί!
Δεν πειράζει. Θα τα πούμε.
Φιλάκια πολλά! Καλό σας απόγευμα!
Μιλουπακι έγραψε:αχ πολυ γουσταρω αλλος ο τιτλος αλλου για αλλου η συζητηση, βγηκαμε και εκτος θεματος σε λιγο θα αναλυσουμε και τα πεθερικα που παντα κολανε παντου, εχει πολυ σασπενς το θεμα δεν βαριεσαι ποτε
Tziz έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:αχ πολυ γουσταρω αλλος ο τιτλος αλλου για αλλου η συζητηση, βγηκαμε και εκτος θεματος σε λιγο θα αναλυσουμε και τα πεθερικα που παντα κολανε παντου, εχει πολυ σασπενς το θεμα δεν βαριεσαι ποτε
Είδες?
Κουκουρούκου τελείως!
Τα πεθερικά όντως κολλάνε παντού!!
Φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν!!!
Μαρία Σ. έγραψε:να πω βρε κοριτσια και γω το παραπονο μου???? ο αντρας μου μενει μακρια με τους δικους του ηρθαν ομως στη βαφτιση και κατσαν απο 1 βδομαδα αδερφια -γονεις οπως και ηρθαν και πριν τη βαφτιση για το μωρο και τους φιλοξενησαμε ολους τεσπα τωρα θελει τις μοναδικες ελαχιστες μερες που ισως να μπορεσω αν παρω αδεια να παμε στους δικους του. οκ το καταλαβαινω αλλα ειναι κακο να παμε και καπου 1 σαβ/κο???? ετσι αν ξεφυγουμε λιγο βρε παιδια μου εγω απο τοτε που γεννησα ειμαι ολη μερα δουλεια σπιτι μωρο ειμαι παραλογη????
Μαρία Σ. έγραψε:θελει να ευχαριστειθει τους δικους του λεει γιατι εχει ακιρο να παει. μα δεν ειπα ποτε να μην παμε!!! και παντα εκει παμε οταν εχω και 1 μερα αδεια ε ποσο κουραστικα και γω και τι να κανω και κει να καθομαι με την πεθερα μου στο μπαλκονι!!!!! γιατι τον αντρα μου του βγαινει η απιστευτη βαρεμαρα οταν παμε
sktv έγραψε:μπηκα κ γω να διαβασω για το ποσο διασταση πηρε το θεμα αλλα οτι να ναι ειμαστε!!!!!!γυναικες τι να πεις?πηδαμε απο το ενα θεμα στο αλλο!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης