Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
666 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 666 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 11]

Μαρία Σ.

Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xaxaxaxaxax miloypakiswsta den ginetai allo exw kourastei xaxxaxaaxaxxa

μιμή

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρία Σ. έγραψε:καλημέρα κοριτσάκια και απο μένα, διαβάζω τις απαντήσεις σας βρε κοριτσια και στενοχωριεμαι με καποιες κοπελες που εχουν τοσο άσχημη άποψη για την εκκλησία και τους παπάδες μας. εμεις επιλέγουμε να ειμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι και εμεις επιλέγουμε να βαφτίσουμε τα παιδια μας δεν μας το επιβάλει κανεις. η εκκλησοια μας ειτε μας αρέσει είτε όχι εχει καποιους κανονες και πρεπει να τους ακολουθήσουμε αλλίως ας μηνβαφτιστούμε ή ας μην παντρευτούμε. αλλοι λενε για λεφτα παιδια εγω παω συχνα στην εκκλησια δεν βρέθηκε κανεις να μου πει δωσε τοσα!! η τοσο κανει το κερι αλλες φορες δινω 1 ευρω και άλλες δινω 5 λεπτα αναλογα τι έχω δεν μου λενε δωσε μας τοσα και συνεχεια περνω τον παπα να διαβασει ευχουλες για τον μπεμπη ακι ποτε δεν του έδωσα κάτι ισα ισα σε μια εκκλησια που ειχα πάει και επιπα ας δωσω κατι στον παπα ενιωσα οτι προσβλήθηκε γιατι μου λεει εγω δεν περνω λεφτα!!! οσο για τον πολιτικο το ειχα διαβασει και γω πριν βαφτισω σε καποιο βιβλιο για να πω την αλήθεια εμάς ο παπας δεν μας ρωτησε κατι για τη νονα και παλι το θεωρω τρελο να αναβάλουν την βαφτιση αφου υπηρχε τοσο προβλημα ας το βαφτιζε καποιος άλλος τεστα δεν απασχολει τι έγινε αλλα εγω θεωρω οταν πιστευουμε καπου καλο ειναι να υπακουμε και τους κανονες της θρησκειας που επιλέγουμε
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ,ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣΜΑ?ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ,ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ.ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ.ΕΓΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ.ΦΟΡΑΝΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ,ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΚΟΥΡΣΑΡΕΣ,ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΔΑΚΙΑ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΕΡΙΑ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ.ΣΠΑΝΙΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΛΗΝΕΨΕΙ Η ΨΗΧΗ ΣΟΥ

pepiqueen

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Pali kala pou prolava na enimerotho giati egina manoula prin 20 meres k eixa skopo na kanw politiko gamo amesa an kai ton ioulio tha ginomoun kai nona....ara akuros o gamos pros to parwn.... flower

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μην το δενετε κομπο- ειναι συγκεκριμενες ενοριες που .. εχουν κολλημα.
καντε αυτο που θελετε.

EVAKI75

EVAKI75
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Geia sas koritsia...Den exw diavasei oles tis selides (mono thn proth) alla epidi mas etuxe kati antistixw eipa na to mirastw mazi sas...
Sths 31 Iouliou vaftizoume egw kai o aderfos mou ta paidakia mas. Exoun 5 meres diafora kai apofasisame na kanoume tis 2 vaftisois thn idia mera..H dikh mas h nona einai eleftherh opote ola kala, alla tou aderfou mou o nonos exei politiko gamo kai sthn eklisia tou xoriou mas den ton dexete o papas gia nono me tpt...Parakalesa thn theia mou na mpei sthn diadikasia na mas vrei alh eklisia sthn perioxh kai vrike enan alo papa pou dexete, alla me thn simfonh gnomh ths mitropolhs...Apla thn wra ths vaftishs theloun na ipograpsei o nonos ena xarti pou tha leei en oligis oti den to ekane epidi den ithele alla epidi den exei ta xrimata na kanei thriskeftiko gamo kai kata ta ala einai enas kalos xristianos kai otan mporesei tha kanei kai thriskeftiko gamo.... ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 11 966307

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτό που λέει το EVAKI75 είναι έστω μια λύση, δεκτή και κατανοητή από όλους...

Αααααχχχχχχ..... εμείς που δεν έχουμε βρει ακόμα νονό????? Τι κάνουμε????

FOYNTOYKAKI

FOYNTOYKAKI
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΒΑΠΤΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΗΞΙΑΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Π0ΙΣΤΟΠΙΟΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΝΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΕΙ.ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το ακουσα κ εω αυτο αλλα παιζει αναλογα κ με τν παπα....μια φιλη μου ειχε 2 νονουσ για τν μικρο τησ...στα προσκλητηρια μπομπονιερεσ απο μισα κ οτι τελοσ παντων παιρνει ο νονοσ ολα μισα....κ τλκ δν το βαφτισαν κ οπι δυο γιατι δν το επετρεψε ο παπασ ...κουλο εντελωσ?

fdespoina

fdespoina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ , ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΗΜ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΑΜΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑ ΧΑ;ΡΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ ΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟΙ

fdespoina

fdespoina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
art86 έγραψε:το ακουσα κ εω αυτο αλλα παιζει αναλογα κ με τν παπα....μια φιλη μου ειχε 2 νονουσ για τν μικρο τησ...στα προσκλητηρια μπομπονιερεσ απο μισα κ οτι τελοσ παντων παιρνει ο νονοσ ολα μισα....κ τλκ δν το βαφτισαν κ οπι δυο γιατι δν το επετρεψε ο παπασ ...κουλο εντελωσ?

κι εμανα μου ετυχε , περισυ τον απριλη βαφτισαμε ενα κοριτσακι με τον αντρα μου εκτος αθηνων κι ενω του λεω του παπα οτι νονοι ειμαστε 2 μας αφηνει να πουμε μαζι το πιστευω κι οταν ηρθε η ωρα να λαδωσουμε μας λεει ο ενας μονο θα λαδωσει , παθαινω ενα συγκριο αλλα επειδη εγω ειχα ξαναβαφτισει κι επειδη ημουν κι εγκυος στο ζουζουνακι μου και δεν ηθελα να εκνευριζομαι αφησα το συζυγο μου να λαδωσει!! παρολα αυτα το θεωρω αποραδεκτο!!!!!! ποιος εισαι εσυ ρε κυριος που βγαζεις δικους σου ιερους κανονες !!!! εγω εχω σπουδασει θεολογια και κατι τετοιο δεν υπηρχε πουθενα!!! ουφ τα ειπα , τα εβγαλα επιτελους απο μεσα μου!!!σορυ για το ξεσπασμα!

kornilia

kornilia
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εγω οταν βαφτιζα το γιο μου ο παπας με ρωτησε αν καποια απο τις νονες εχει κανει πολιτικο γαμο και ειπα οχι. ψεμματα δεν ειπα, αλλα ηξερα οτι σε λιγο καιρο θα το εκανε. κι εγω οταν εγινα νονα ημουν ανυπαντρη και μετα απο λιγα χρονια παντρευτηκα με πολιτικο. δηλαδη αυτο τι σημαινει; οτι πρεπει να με "καθαιρεσουν" απο νονα;

http://anna-glykesdimiourgies.blogspot.com/

kornilia

kornilia
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
fdespoina έγραψε:
art86 έγραψε:το ακουσα κ εω αυτο αλλα παιζει αναλογα κ με τν παπα....μια φιλη μου ειχε 2 νονουσ για τν μικρο τησ...στα προσκλητηρια μπομπονιερεσ απο μισα κ οτι τελοσ παντων παιρνει ο νονοσ ολα μισα....κ τλκ δν το βαφτισαν κ οπι δυο γιατι δν το επετρεψε ο παπασ ...κουλο εντελωσ?

κι εμανα μου ετυχε , περισυ τον απριλη βαφτισαμε ενα κοριτσακι με τον αντρα μου εκτος αθηνων κι ενω του λεω του παπα οτι νονοι ειμαστε 2 μας αφηνει να πουμε μαζι το πιστευω κι οταν ηρθε η ωρα να λαδωσουμε μας λεει ο ενας μονο θα λαδωσει , παθαινω ενα συγκριο αλλα επειδη εγω ειχα ξαναβαφτισει κι επειδη ημουν κι εγκυος στο ζουζουνακι μου και δεν ηθελα να εκνευριζομαι αφησα το συζυγο μου να λαδωσει!! παρολα αυτα το θεωρω αποραδεκτο!!!!!! ποιος εισαι εσυ ρε κυριος που βγαζεις δικους σου ιερους κανονες !!!! εγω εχω σπουδασει θεολογια και κατι τετοιο δεν υπηρχε πουθενα!!! ουφ τα ειπα , τα εβγαλα επιτελους απο μεσα μου!!!σορυ για το ξεσπασμα!

ο καθε παπας λοιπον λεει τα δικα του τελικα! εμενα το γιο μου τον βαφτισαν οι τρεις κολλητες μου και τον λαδωσαν και οι τρεις!

http://anna-glykesdimiourgies.blogspot.com/

Popz

Popz
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Koritsia egw exw allh aporia... O antras mou einai Finlandos kai den exei 8rhskeuma. Den eimaste pantremenoi, sthn Finlandia eimaste nomika san pantremenoi. Theloume to kalokairi tou 2012 na baftisoume to paidi sthn Ellada. Paizei na mhn mas to baftizoun???

EVAKI75

EVAKI75
Popz έγραψε:Koritsia egw exw allh aporia... O antras mou einai Finlandos kai den exei 8rhskeuma. Den eimaste pantremenoi, sthn Finlandia eimaste nomika san pantremenoi. Theloume to kalokairi tou 2012 na baftisoume to paidi sthn Ellada. Paizei na mhn mas to baftizoun???

Kalhspera,emena h nufh mou einai Souhdeza alla kai gamo ekana edw sthn Ellada kai to paidi tous vaftisan, fetos vaftizoun to deftero. To simantiko gia thn eklhsia mas einai o nonos na exei kanei ta panta "sosta" giati autos einai pou ipotithete tha to kathodigei oson afora thn thriskia..

mariposa

mariposa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
παντως και εμας πριν βαφτισουμε τον μικρο μας μας ειχαν πει οι παπαδες οτι θελουν η νονα να εχει παντρευτει με θρησκευτικο

Popz

Popz
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
EVAKI75 έγραψε:
Popz έγραψε:Koritsia egw exw allh aporia... O antras mou einai Finlandos kai den exei 8rhskeuma. Den eimaste pantremenoi, sthn Finlandia eimaste nomika san pantremenoi. Theloume to kalokairi tou 2012 na baftisoume to paidi sthn Ellada. Paizei na mhn mas to baftizoun???

Kalhspera,emena h nufh mou einai Souhdeza alla kai gamo ekana edw sthn Ellada kai to paidi tous vaftisan, fetos vaftizoun to deftero. To simantiko gia thn eklhsia mas einai o nonos na exei kanei ta panta "sosta" giati autos einai pou ipotithete tha to kathodigei oson afora thn thriskia..

Dhladh mono me to nono exoyn problhma Razz kalo kiauto Smile se euxaristw gia thn apanthsh

momirene

Επισης εχουν προβλημα αν ο κουμπαρος δεν ειναι παντρεμενος αλλα αρρβωνιασμενος. Εγω ας πουμε στο γαμο που αλλαξα βερες δεν υπεγραψα γιατι τοτε ημουν αρραβωνιασμενη! Τελειως γλαστρα...ακομα με δουλευουν... Sad

gallida

gallida
momirene έγραψε:Επισης εχουν προβλημα αν ο κουμπαρος δεν ειναι παντρεμενος αλλα αρρβωνιασμενος. Εγω ας πουμε στο γαμο που αλλαξα βερες δεν υπεγραψα γιατι τοτε ημουν αρραβωνιασμενη! Τελειως γλαστρα...ακομα με δουλευουν... Sad
Ουπς!Εγώ που είμαι αρραβωνιασμένη λέτε να έχω πρόβλημα?

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
gallida έγραψε:
momirene έγραψε:Επισης εχουν προβλημα αν ο κουμπαρος δεν ειναι παντρεμενος αλλα αρρβωνιασμενος. Εγω ας πουμε στο γαμο που αλλαξα βερες δεν υπεγραψα γιατι τοτε ημουν αρραβωνιασμενη! Τελειως γλαστρα...ακομα με δουλευουν... Sad
Ουπς!Εγώ που είμαι αρραβωνιασμένη λέτε να έχω πρόβλημα?

Εγώ υπέγραψα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 11]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις