251 Απ: ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! Πεμ Αυγ 26, 2010 11:03 pm
Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
xaxaxaxaxax miloypakiswsta den ginetai allo exw kourastei xaxxaxaaxaxxa
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ,ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣΜΑ?ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ,ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ.ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ.ΕΓΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ.ΦΟΡΑΝΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ,ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΚΟΥΡΣΑΡΕΣ,ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΔΑΚΙΑ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΕΡΙΑ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ.ΣΠΑΝΙΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΛΗΝΕΨΕΙ Η ΨΗΧΗ ΣΟΥΜαρία Σ. έγραψε:καλημέρα κοριτσάκια και απο μένα, διαβάζω τις απαντήσεις σας βρε κοριτσια και στενοχωριεμαι με καποιες κοπελες που εχουν τοσο άσχημη άποψη για την εκκλησία και τους παπάδες μας. εμεις επιλέγουμε να ειμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι και εμεις επιλέγουμε να βαφτίσουμε τα παιδια μας δεν μας το επιβάλει κανεις. η εκκλησοια μας ειτε μας αρέσει είτε όχι εχει καποιους κανονες και πρεπει να τους ακολουθήσουμε αλλίως ας μηνβαφτιστούμε ή ας μην παντρευτούμε. αλλοι λενε για λεφτα παιδια εγω παω συχνα στην εκκλησια δεν βρέθηκε κανεις να μου πει δωσε τοσα!! η τοσο κανει το κερι αλλες φορες δινω 1 ευρω και άλλες δινω 5 λεπτα αναλογα τι έχω δεν μου λενε δωσε μας τοσα και συνεχεια περνω τον παπα να διαβασει ευχουλες για τον μπεμπη ακι ποτε δεν του έδωσα κάτι ισα ισα σε μια εκκλησια που ειχα πάει και επιπα ας δωσω κατι στον παπα ενιωσα οτι προσβλήθηκε γιατι μου λεει εγω δεν περνω λεφτα!!! οσο για τον πολιτικο το ειχα διαβασει και γω πριν βαφτισω σε καποιο βιβλιο για να πω την αλήθεια εμάς ο παπας δεν μας ρωτησε κατι για τη νονα και παλι το θεωρω τρελο να αναβάλουν την βαφτιση αφου υπηρχε τοσο προβλημα ας το βαφτιζε καποιος άλλος τεστα δεν απασχολει τι έγινε αλλα εγω θεωρω οταν πιστευουμε καπου καλο ειναι να υπακουμε και τους κανονες της θρησκειας που επιλέγουμε
art86 έγραψε:το ακουσα κ εω αυτο αλλα παιζει αναλογα κ με τν παπα....μια φιλη μου ειχε 2 νονουσ για τν μικρο τησ...στα προσκλητηρια μπομπονιερεσ απο μισα κ οτι τελοσ παντων παιρνει ο νονοσ ολα μισα....κ τλκ δν το βαφτισαν κ οπι δυο γιατι δν το επετρεψε ο παπασ ...κουλο εντελωσ?
fdespoina έγραψε:art86 έγραψε:το ακουσα κ εω αυτο αλλα παιζει αναλογα κ με τν παπα....μια φιλη μου ειχε 2 νονουσ για τν μικρο τησ...στα προσκλητηρια μπομπονιερεσ απο μισα κ οτι τελοσ παντων παιρνει ο νονοσ ολα μισα....κ τλκ δν το βαφτισαν κ οπι δυο γιατι δν το επετρεψε ο παπασ ...κουλο εντελωσ?
κι εμανα μου ετυχε , περισυ τον απριλη βαφτισαμε ενα κοριτσακι με τον αντρα μου εκτος αθηνων κι ενω του λεω του παπα οτι νονοι ειμαστε 2 μας αφηνει να πουμε μαζι το πιστευω κι οταν ηρθε η ωρα να λαδωσουμε μας λεει ο ενας μονο θα λαδωσει , παθαινω ενα συγκριο αλλα επειδη εγω ειχα ξαναβαφτισει κι επειδη ημουν κι εγκυος στο ζουζουνακι μου και δεν ηθελα να εκνευριζομαι αφησα το συζυγο μου να λαδωσει!! παρολα αυτα το θεωρω αποραδεκτο!!!!!! ποιος εισαι εσυ ρε κυριος που βγαζεις δικους σου ιερους κανονες !!!! εγω εχω σπουδασει θεολογια και κατι τετοιο δεν υπηρχε πουθενα!!! ουφ τα ειπα , τα εβγαλα επιτελους απο μεσα μου!!!σορυ για το ξεσπασμα!
Popz έγραψε:Koritsia egw exw allh aporia... O antras mou einai Finlandos kai den exei 8rhskeuma. Den eimaste pantremenoi, sthn Finlandia eimaste nomika san pantremenoi. Theloume to kalokairi tou 2012 na baftisoume to paidi sthn Ellada. Paizei na mhn mas to baftizoun???
EVAKI75 έγραψε:Popz έγραψε:Koritsia egw exw allh aporia... O antras mou einai Finlandos kai den exei 8rhskeuma. Den eimaste pantremenoi, sthn Finlandia eimaste nomika san pantremenoi. Theloume to kalokairi tou 2012 na baftisoume to paidi sthn Ellada. Paizei na mhn mas to baftizoun???
Kalhspera,emena h nufh mou einai Souhdeza alla kai gamo ekana edw sthn Ellada kai to paidi tous vaftisan, fetos vaftizoun to deftero. To simantiko gia thn eklhsia mas einai o nonos na exei kanei ta panta "sosta" giati autos einai pou ipotithete tha to kathodigei oson afora thn thriskia..
Ουπς!Εγώ που είμαι αρραβωνιασμένη λέτε να έχω πρόβλημα?momirene έγραψε:Επισης εχουν προβλημα αν ο κουμπαρος δεν ειναι παντρεμενος αλλα αρρβωνιασμενος. Εγω ας πουμε στο γαμο που αλλαξα βερες δεν υπεγραψα γιατι τοτε ημουν αρραβωνιασμενη! Τελειως γλαστρα...ακομα με δουλευουν...
gallida έγραψε:Ουπς!Εγώ που είμαι αρραβωνιασμένη λέτε να έχω πρόβλημα?momirene έγραψε:Επισης εχουν προβλημα αν ο κουμπαρος δεν ειναι παντρεμενος αλλα αρρβωνιασμενος. Εγω ας πουμε στο γαμο που αλλαξα βερες δεν υπεγραψα γιατι τοτε ημουν αρραβωνιασμενη! Τελειως γλαστρα...ακομα με δουλευουν...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης