26 Απ: ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! Δευ Αυγ 23, 2010 1:32 am
Tziz
Πρωταγωνιστής!!
Ξέχασα το σημαντικότερο!!
ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ!!
Αυτοί κι αν είναι ΓΔΑΡΤΕΣ!!!!
ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ!!
Αυτοί κι αν είναι ΓΔΑΡΤΕΣ!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Tziz έγραψε:Κι όσο για τους κανόνες, όλοι κάναμε θρησκευτικά στο σχολείο και επειδή έχουμε πάνω κάτω και την ίδια ηλικία, κάναμε και τα ίδια βιβλία.
Αυτό δε μας το μάθανε!
Κι επειδή πήγαινα και 2-3-4 χρονάκια και κατηχητικό, ούτε εκεί μας το έμαθαν!!
fouskitsa έγραψε:αυτο με την θρησκεια ειναι παρα πολυ μεγαλο θεμα.εγω τα εχω βαλει πολλες φορες με τον θεο που οταν ημουν 8 ετων μου πηρε τον πατερα μου και 4 μερες αφου εμαθα οτι ειμαι εγκυος μου πηρε την μανουλα μου.δε θελω να εκφρασω καμμια αποψη αλλα ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια με τις βαφτισεις συγνωμη κιολας δεν τα εχει πει ο θεος αλλα οι παπαδες.και μη μου πειτε οτι οι παπαδες ειναι του θεου γιατι θα βαλω τα γελια!!!!οταν πας να κανεις τρισαγιο και τα τσεπωνουν καλα καλα αυτα ο θεος τους τα ειπε?ασε που εχουν ταριφες για καθε μυστηριο.ηθελα να ξερα δεν πληρωνονται για να λειτουργουν?αλλα τα τζιπακια και οι βιλες κοριτσια δε γινονται με ενα μισθο.αντε γιατι νευριασα!!!!!
Μαρία Σ. έγραψε: ισα ισα στο γαμο μας ενδιαφερει το μυστηριο και οχι ο τζερζελες ο γαμος γινεται για να ενωθουμε μπροστα στο θεο εμεις εχουμε καταφερει να τον κανουμε πανηρυρι!!!
εχουμε συνηθίσει να κανουμε τον θρησκευτικο γαμο πανηγύρι για να μην χαλασουμε το χατηρι των γονιων μας κτλ.
Kalliopi έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΕΞΕΛΙΞΑΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΟΜΙΖΩ!!!ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΟΣΩΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΙΚΟΥ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ,Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ Η ΜΗ,ΣΥΝΕΤΟΥΣ Η ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ,ΠΙΣΤΟΥΣ Η ΜΗ...
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ!ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΠΑΛΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ,ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ.ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΟΥ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ...ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ!ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!fouskitsa έγραψε:εγω δεν μιλησα για την εκκλησια και την θρησκεια μας.εγω μιλησα για τους παπαδες.υπαρχουν ελαχιστοι που ειναι αγιοι ανθρωποι αλλα ετσι ειναι απο την φυση τους πιστευω οχι γιατι ασκουν το επαγγελμα του κληρικου.εγω θρησκευτικο δεν θελω γιατι ο αντρας μου ειναι απο χωριο και τα πεθερικα μου θελουν πανηγυρια!εγω δε θελω να το ζησω αυτο και πανω απο ολα χωρις τους γονεις μου.ο θεος απο πανω πιστευω οτι βλεπει τα παντα και καταλαβαινει πως το σκεφτομαι και δεν μεενδιαφερει κατι αλλο.απλα δεν νομιζω οτι ειναι καλυτερο απο μια αποψη που εκφραζει καποιος να τον περνουν απο τα μουτρα.αυτα!
Kalliopi έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ!ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΠΑΛΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ,ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ.ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΟΥ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ...ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ!ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!fouskitsa έγραψε:εγω δεν μιλησα για την εκκλησια και την θρησκεια μας.εγω μιλησα για τους παπαδες.υπαρχουν ελαχιστοι που ειναι αγιοι ανθρωποι αλλα ετσι ειναι απο την φυση τους πιστευω οχι γιατι ασκουν το επαγγελμα του κληρικου.εγω θρησκευτικο δεν θελω γιατι ο αντρας μου ειναι απο χωριο και τα πεθερικα μου θελουν πανηγυρια!εγω δε θελω να το ζησω αυτο και πανω απο ολα χωρις τους γονεις μου.ο θεος απο πανω πιστευω οτι βλεπει τα παντα και καταλαβαινει πως το σκεφτομαι και δεν μεενδιαφερει κατι αλλο.απλα δεν νομιζω οτι ειναι καλυτερο απο μια αποψη που εκφραζει καποιος να τον περνουν απο τα μουτρα.αυτα!
Kalliopi έγραψε:ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ,ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ.ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΟΥ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ...ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ!ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!
markellajohny έγραψε:
κοριτσακι μου δε θα εχεις προβλημα στο να βαφτισεις το δικο σου παιδι. νονα υποτειθεται πως δε μπορεις να γινεις...κι οχι σε ολες τις Εκκλησιες!
markellajohny έγραψε:ησουν απο τις τυχερες εσυ!!!
κατι αλλο, το παιδι που παντρεψε τους κουμπαρους μου ειναι καθολικος, εκει δηλαδη δεν υπαρχει προβλημα?αφου το γραφει η ταυτοτητα του.
ANGEL έγραψε:ΑΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΑ ΚΛΠ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ!!
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ Ο ΝΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ,ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ-ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ-ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ;;
ΑΠΛΑ,ΟΙ ΜΟΝΟΙ "ΧΑΜΕΝΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης