201 Απ: ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! Τρι Αυγ 24, 2010 4:57 am
xoxlidaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Tziz έγραψε:xoxlidaki έγραψε: Και όσο για τα δωρα, σε πληροφορω πως όσοι το νιώθουν και σας αγαπανε και θα σου στειλουν και θα σου ευχηθουν.
Δε με νοιάζουν τα "δώρα". Ειρωνικά το είπα...
Να ας πούμε, ο άντρας μου σε συζήτηση με τον πατέρα του του λέει:
"Ρε μπαμπά να ξοδέψουμε τόσα χρήματα για νυφικά-γαμπριάτικα-τραπεζώματα-φωτογράφους, κρίμα δεν είναι?"
και του λέει ο πατέρας του:
"Ναι ρε Νίκο αλλά θα μαζέψεις και λεφτά! Θα σου φέρουνε δώρα!"
Άκου τώρα σκεπτικό:
Καλείς τον κόσμο...?
Για να σου φέρει δώρο!
κι εκείνοι έρχονται...?
Για να φάνε, να πιουν και να σε κουτσομπολεύουν για τέσσερα μερόνυχτα!!!
Του λέει λοιπόν ο άντρας μου, "ρε μπαμπά, αυτά που είναι να ξοδέψεις για το γάμο μου, δε μου τα δίνεις να τα κρατήσω εγώ? Μία η άλλη είναι!"
Αλλά καταλαβαίνουν αυτοί οι άνθρωποι?
Δεν καταλαβαίνουν.
Γιατί: "Τι θα πει η θεία η Νίτσα? Εκείνη πάντρεψε την κόρη της με όλες τις τιμές! Εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε? Τι δεν έχουμε εμείς για λουσάτο γάμο?"
Δεν το λένε, αλλά το σκέφτονται και το εννοούν... κατάλαβες τι θέλω να πω ελπίζω...
Aπολυτα.... τα ακουσα και εγω αυτα. Αλλα ειναι στο χερι σας να τα αποφύγετε. Προς Θεου, δεν σας κρινω για τις επιλογες σας, αλλά ρε παιδί μου δεν λυπόνται τα χρήματά τους; Γιατί να μην σας τα δώσουν στο νεο ξεκινημα της ζωής σας; Και η πεθερά μου μας εδωσε ενα ποσο το οποιο αν εκανα ανοικτο γαμο (είτε θρησκευτικό ειτε πολιτικό) δεν θα μου εμενε φραγκο!!!! Και να που θα φανουν χρήσιμα μια και αυτο το χρόνο εγω ειμαι άνεργη.
Καταλαβαίνω την πιεση, τα μουτρα (που τα λουστηκα και εγω), το όλο αυτο των δώρων και ένας λογος παραπανω που εκανα πολιτικό. Αλλα σε ΄οποιον αρεσουμε. Και δεν μου ξαναμιλήσουν καλυτερα.
Και παλι δεν θελω ουτε να σε προσβάλλω ουτε τιποτα, ενταξει; Καταλαβαίνω απολυτα τις πιέσεις του περίγυρου, απλα σου λεω οτι δεν είναι υποχρεωμένη να τις ακουλουθήσετε. Είναι σαν ενα χαζαπλαστ....το αφαιρείς κοφτα και γρηγορα. Ποναει μεν, αλλά τελειώνει γρήγορα