Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
702 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 702 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 11]

xoxlidaki

xoxlidaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Tziz έγραψε:
xoxlidaki έγραψε: Και όσο για τα δωρα, σε πληροφορω πως όσοι το νιώθουν και σας αγαπανε και θα σου στειλουν και θα σου ευχηθουν.

Δε με νοιάζουν τα "δώρα". Ειρωνικά το είπα...
Να ας πούμε, ο άντρας μου σε συζήτηση με τον πατέρα του του λέει:
"Ρε μπαμπά να ξοδέψουμε τόσα χρήματα για νυφικά-γαμπριάτικα-τραπεζώματα-φωτογράφους, κρίμα δεν είναι?"
και του λέει ο πατέρας του:
"Ναι ρε Νίκο αλλά θα μαζέψεις και λεφτά! Θα σου φέρουνε δώρα!"

Άκου τώρα σκεπτικό:
Καλείς τον κόσμο...?

Για να σου φέρει δώρο!
κι εκείνοι έρχονται...?

Για να φάνε, να πιουν και να σε κουτσομπολεύουν για τέσσερα μερόνυχτα!!!

Του λέει λοιπόν ο άντρας μου, "ρε μπαμπά, αυτά που είναι να ξοδέψεις για το γάμο μου, δε μου τα δίνεις να τα κρατήσω εγώ? Μία η άλλη είναι!"

Αλλά καταλαβαίνουν αυτοί οι άνθρωποι?
Δεν καταλαβαίνουν.
Γιατί: "Τι θα πει η θεία η Νίτσα? Εκείνη πάντρεψε την κόρη της με όλες τις τιμές! Εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε? Τι δεν έχουμε εμείς για λουσάτο γάμο?"
Δεν το λένε, αλλά το σκέφτονται και το εννοούν... κατάλαβες τι θέλω να πω ελπίζω...

Aπολυτα.... τα ακουσα και εγω αυτα. Αλλα ειναι στο χερι σας να τα αποφύγετε. Προς Θεου, δεν σας κρινω για τις επιλογες σας, αλλά ρε παιδί μου δεν λυπόνται τα χρήματά τους; Γιατί να μην σας τα δώσουν στο νεο ξεκινημα της ζωής σας; Και η πεθερά μου μας εδωσε ενα ποσο το οποιο αν εκανα ανοικτο γαμο (είτε θρησκευτικό ειτε πολιτικό) δεν θα μου εμενε φραγκο!!!! Και να που θα φανουν χρήσιμα μια και αυτο το χρόνο εγω ειμαι άνεργη.

Καταλαβαίνω την πιεση, τα μουτρα (που τα λουστηκα και εγω), το όλο αυτο των δώρων και ένας λογος παραπανω που εκανα πολιτικό. Αλλα σε ΄οποιον αρεσουμε. Και δεν μου ξαναμιλήσουν καλυτερα.

Και παλι δεν θελω ουτε να σε προσβάλλω ουτε τιποτα, ενταξει; Καταλαβαίνω απολυτα τις πιέσεις του περίγυρου, απλα σου λεω οτι δεν είναι υποχρεωμένη να τις ακουλουθήσετε. Είναι σαν ενα χαζαπλαστ....το αφαιρείς κοφτα και γρηγορα. Ποναει μεν, αλλά τελειώνει γρήγορα

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:
Επειδή διακρίνω ότι πάλι με μένα τα βάλατε

ΩΩΩΩΧΧΧΧ πάλι εσύ....όλο φασαρία είσαι.... Very Happy Very Happy Very Happy ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 9 215994 ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 9 215994 ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 9 215994

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xoxlidaki έγραψε:
Tziz έγραψε:

και αφήνουμε τα κραγιόνια πάνω?

Όσο για το αν εγώ θα κάνω θρησκευτικό γάμο, ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
Αλλά το θέλω όπως το περιέγραψε η manoula3. Λίγος κόσμος, ρομαντικά, όμορφα, χωρίς ψίθυρους και σούξου μούξου μέσα στην εκκλησία. Να ακούω αυτά που λέει ο παπάς και όχι αυτά που λέει η κάθε "κυράτσα" πίσω μου ή να ποζάρω για τον φωτογράφο. Χωρίς κέντρα τύπου CAVALLARI και καραγκιοζιλίκια.
Όμως με τα πεθερικά που έχω, θα φάω τα σκ@τ@ μου - με συγχωρείτε!- γιατί πρέπει να καλέσουμε την κάθε "θείτσα"! Και να τραπεζώσουμε όλους αυτούς που δεν έχω ξαναδεί ούτε και θα ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου, για να μου φέρουν δώρο φριτέζα...

Τζιζ μου αν εσύ και ο αντρας θελετε να κανετε κλειστο γαμο καντε το κ γραψτε (συγγνωμη που το λεω ετσι) τα πεθερικα, γονεις και σόι. Εγω δεν καλεσα ουτε τα αδερφια του πατερα μου, οπως και ο αντρας μου τα αντιστοιχα του δικου του σογιου. Γιατι δεν θελαμε τελεια και παυλα. Απαξ και δεν δεχεται ή σεβεται τη γνωμη σας η καθε "θείτσα" καλυτερα να μην έρθει. Και όσο για τα δωρα, σε πληροφορω πως όσοι το νιώθουν και σας αγαπανε και θα σου στειλουν και θα σου ευχηθουν. Σε εμενα το έκαναν, οχι όλοι, αλλά δεν με νοιαζει για τους υπολοιπους. Θελει μεγαλη υπομονη και άντερα για να το αντεξεις, αλλα θα επιβιώσετε. Εμενα να σκεφτεις επειδή δεν καλεσα ο πρωτος μου ξαδερφος δεν με καλεσε στη βαφτιση των παιδιών του. Εγω και μπομπο του εστειλα απο το γαμο μου και πηρα να ευχηθω. Ακομα εφτασε να πει στον πατερα μου που πηγε στη βαφτιση οτι δεν αναγνωριζει το γαμο μου....πες μου γιατί και για ποιο λογο να κρατησω επαφες με τετοιους ανθρωπους, συγγενεις ή μη.
Για αυτο σου λεω, κανε αυτο που θες

ασχετο εσεις μικρυνατε τα γραμματα η εμενα κανουν πουλακια τα ματια μου;

α στην παραθεση τα εβγαλε κανονικα μεγαλα στη σελιδα που ειναι φαινονται μικρα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

xoxlidaki

xoxlidaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
οχι δεν βλεπω κατι τετοιο, αν και μερικες σελιδες πριν όντως οι γραμματοσειρες εκαναν "παρτυ".

κουραστηκε και το thread με τοση αναλυση πια!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

STAUROSZOO

STAUROSZOO
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ναι και αυτο με τα κεφαλαία βρε κορίτσια!!!ειναι σαν να μαλώνουμε!!!!σε κουράζει στο μάτι όπως και τα greekenglish!!!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xoxlidaki δεν προσβάλλομαι. Μην ανησυχείς. Τα λες πολύ ωραία.

Εμείς δε θέλουμε να κάνουμε το θρησκευτικό από καθαρά και μόνο οικονομικής άποψης. Θέλουμε να πάμε κατευθείαν για τη βάφτιση.
Να καλέσουμε 5 καλούς φίλους και 10 συγγενείς και να πάμε μετά να φάμε σε καμιά ταβέρνα τα κοψίδια μας να το ευχαριστηθούμε!

Να σου εξηγήσω λίγο την κατάσταση:
Ο άντρας μου είναι 37 χρονών. Η αδερφή του 34 και όπως προβλέπεται μάλλον θα "τους μείνει και στο ράφι" εκ πεποιθήσεως η κοπέλα γιατί δε γουστάρει γάμους και παντρολογήματα.
Τα πεθερικά μου είναι 60φεύγα και οι δύο.
Περίμεναν τόσα χρόνια να δουν τα παιδιά τους "αποκατεστημένα". Εμένα η μάνα του μου έλεγε στους 6 μήνες σχέση "άντε κάντε ένα παιδάκι!"
Είναι οι άνθρωποι που μαζεύουν φασούλι το φασούλι για να εξασφαλίσουν τα παιδιά τους και τους εαυτούς τους στα γεράματα.
Τώρα λοιπόν, τους κάναμε τη χαλάστρα με τον πολιτικό και πιστεύω ότι δε θα το "ανεχτούν" να τους την κάνουμε και με τη βάφτιση...
Είναι οι άνθρωποι που δίνουν σημασία στα λόγια των άλλων, των συγγενών και της γειτονιάς και έχουν πάρε δώσε πολύ με την εκκλησία και τον παπά της ενορίας που τους τριβελίζει το μυαλό και μαζί και όλες αυτές οι "κυράτσες" που μαζεύονται στον "αυλόγυρο" του ναού μόνο για να κουτσομπολέψουν...
Οπότε δε μπορούν να "ανεχτούν" τα σχόλια του ενός και του άλλου! Κατάλαβες?
Λέει ότι θα με πάρει να πάμε στη μοδίστρα της να ράψω νυφικό! Ότι θα φτιάξει τις μπομπονιέρες εκείνη! Ότι έχει μια γνωστή για να πάρουμε τα γλυκάκια της βάφτισης φτηνά και άλλα τέτοια! Με έχουν τρελάνει σου λέω!
Πες μου τώρα εσύ, και όλες οι άλλες κοπέλες, με τι καρδιά και ψυχή, μπορώ να πάω εγώ να πάρω την ευλογία? Όταν θα έχω γίνει το "καραγκιοζάκι" τους?
Πες μου.
Συν ότι θα έχω κι ένα μωρό στην αγκαλιά! Αυτό που το βάζεις?
Εγώ το γάμο μου δεν τον ονειρεύτηκα έτσι! Έχω πάει σε "γαμοβαφτίσεις" και ειλικρινά το θέαμα δε μου άρεσε!
Μπορεί να έρχεται φθηνότερα, αλλά εγώ δεν το θέλω έτσι! Ο γάμος μου είναι μια μέρα ΓΙΑ ΜΕΝΑ και τον άντρα μου. Ούτε θέλω να ταλαιπωρήσω ένα βρέφος, ούτε να ταλαιπωρηθώ και η ίδια βέβαια, να πολεμάω να το γδύσω και να το ντύσω με το νυφικό να μου "πέφτει" και να το τραβάω μια από εδώ και μια από εκεί... Αν με πιάνεις...

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
STAUROSZOO έγραψε:ναι και αυτο με τα κεφαλαία βρε κορίτσια!!!ειναι σαν να μαλώνουμε!!!!σε κουράζει στο μάτι όπως και τα greekenglish!!!!

Όντως. Ήθελα από καιρό να το πω.
Πάντως εμένα οι γραμματοσειρές μια χαρά είναι. Κάντε μια ανανέωση (refresh) στην οθόνη, ή ένα restart.

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όσο για τα χρήματα κάπου το έχω ξαναγράψει σε άλλο θέμα, είπαν όταν έμαθαν για την εγκυμοσύνη ότι θα μας έδιναν κάποια χρήματα για δώρο.
Τα φύλαγαν λέει να μας τα δώσουν στο θρησκευτικό αλλά αφού ήρθε το παιδάκι...
Όσο τα βλέπεις εσύ τώρα από εκεί που κάθεσαι, τόσο τα βλέπω κι εγώ...
Μετά το άλλαξαν και είπαν ότι θα πληρώσουν τη γέννα (θα γεννήσω στο ΙΑΣΩ) και τα τελευταία τους λόγια ήταν:
α)Θα πληρώσουν τα επιπλάκια και
β)Αααααααν όχι όλο το ποσό, τότε ένα μέρος για τη γέννα.

Παιδί μου, αν αυτοί δεν ξοδέψουν τα λεφτά τους σε μπομπονιέρες ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ!! Τα θέλει ο κ$%*ς τους!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και sorry έχω κάνει το θέμα μπάχαλο...

xoxlidaki

xoxlidaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Tziz,
καταλαβαίνω....μπορω να προτείνω κατι μια και περιμενεις παιδακι και βλεπω οτι ολη αυτη η κατασταση σε φορτιζει.
Βαλε τον αντρα σου να τους εξηγησει καποια πραγματα. Ας τους κανεις το χατηρι, αλλά όπως το θες εσύ. Μπορεί να τους το θεσει οτι με όλα αυτα αγχωνουν εσενα την υγεία σου και κατ'επεκταση το Μωρο σας!!!!

Να τους πει οτι ο γιατρός σου τους απαγορευει ρητα να σε συγχίζουν. Και αφου τα θελουν όλα λαμπρα οκ, αλλα τον τελευταίο λογο τον εχεις εσυ.

Απλα βρε Τζιζ μου, αν και δεν σε ξερω με όσα λες στεναχωριεμαι που μερικοι γονεις δεν νοουν να καταλαβουν. Οχι μονο στο θεμα γαμου, αλλα σε πολλα αλλα. Αυτοι παντρευτηκαν μια φορα, παει...ας αφησουν και τα παιδια τους να χαρουν τη δικη τους ζωή όπως θελουν. Crying or Very sad

Ή το ελαχιστο που μπορουν να κανουν ειναι να μην δειχνουν οτι δυσανασχετουν. Σταματαω εδω γιατί μαλλον μου βγαινουν προσωπικά βιώματα και δεν ειναι η θεση τους εδω.

Σου ευχομαι ολοψυχα να πανε όλα καλα.

xoxlidaki

xoxlidaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Tziz έγραψε:Και sorry έχω κάνει το θέμα μπάχαλο...

καλά είναι.....μπομπο ειχα και εγω αν και αρχικα οι δικοι μου ήταν καθετοι γιατί "πως θα εχεις μπομπο σε πολιτικό γαμο΄"
Τελικα τις εκανα μονη μου και τώρα μου ζητανε και εξτρα απο πανω για να δωσουν.

Παντως υπαρχουν τροποι να σου ερθει σχετικά οικονομικά εστω και αν γινει ανοικτος. Αν θες γραψε μου και θα σου πω

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ πολυ γουσταρω αλλος ο τιτλος αλλου για αλλου η συζητηση, βγηκαμε και εκτος θεματος σε λιγο θα αναλυσουμε και τα πεθερικα που παντα κολανε παντου, εχει πολυ σασπενς το θεμα δεν βαριεσαι ποτε Razz Razz Razz Razz Razz

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:αχ πολυ γουσταρω αλλος ο τιτλος αλλου για αλλου η συζητηση, βγηκαμε και εκτος θεματος σε λιγο θα αναλυσουμε και τα πεθερικα που παντα κολανε παντου, εχει πολυ σασπενς το θεμα δεν βαριεσαι ποτε Razz Razz Razz Razz Razz

Είδες?
Κουκουρούκου τελείως!
Τα πεθερικά όντως κολλάνε παντού!!
Φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν!!!
Razz Laughing Razz Laughing
ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 9 215994

xoxlidaki

xoxlidaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μιλουπακι έγραψε:αχ πολυ γουσταρω αλλος ο τιτλος αλλου για αλλου η συζητηση, βγηκαμε και εκτος θεματος σε λιγο θα αναλυσουμε και τα πεθερικα που παντα κολανε παντου, εχει πολυ σασπενς το θεμα δεν βαριεσαι ποτε Razz Razz Razz Razz Razz

καιρός ήταν το θεμα να γινει πιο light Very Happy Very Happy

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xoxlidaki δε βαριέσαι. Όλες πάνω κάτω τα ίδια τραβάμε.
Η σκέψη που με τρομάζει περισσότερο απ' όλες είναι ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ που θα έχω την πεθερά μες στα πόδια μου όλη μέρα! Κι αυτή η κουνιάδα μου, δε μπορούσε να έχει κι αυτή παιδί?
Καταλαβαίνεις. Θα είναι το πρώτο της οικογένειας (και από τη δική μου τη μεριά) και όλοι θα πέσουν πάνω στη μικρούλα μου!
Οπότε όπως επίσης μπορείς να καταλάβεις, ακόμα κι αν τη γλιτώσω στο θέμα γάμος -που δεν το βλέπω μιας και είναι πολύ μακριά ακόμα- δε θα τη γλιτώσω στο θέμα "εγγόνι".

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν ξέρω αν πήγαινε για μένα αρχηγοί μου που γράφω ΠΑΝΤΟΤΕ με γραμματοσειρά,αλλά εμένα με κουράζουν τα απλά κείμενα λόγω του ότι τα γράμματα είναι αχνά και ίσως να ξαναδιαβάζω την ίδια σειρά εις διπλούν!

Φάτε τώρα την Comic Sans Ms μου!!! Laughing ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 9 215994 ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 9 328109

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δημητρα παναθηναικος πραγμα να γραφεις με κοκκινα ντροπη σου προδοτρα!! ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 9 215994 ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 9 215994 ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 9 215994

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Με είπε "πράμα" ή παράκουσα;;; Laughing Laughing Laughing

Και με πράσινο γράφω,και με λουλακί,και με όλα,απλά κόλλησα με το κόκκινο!

Κι ορίστε,σου έκανα και το χατήρι για να μην αμφιβάλλεις για τον αμέριστο σεβασμό μου!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Dimitra_Elena έγραψε:Δεν ξέρω αν πήγαινε για μένα αρχηγοί μου που γράφω ΠΑΝΤΟΤΕ με γραμματοσειρά,αλλά εμένα με κουράζουν τα απλά κείμενα λόγω του ότι τα γράμματα είναι αχνά και ίσως να ξαναδιαβάζω την ίδια σειρά εις διπλούν!

Φάτε τώρα την Comic Sans Ms μου!!! Laughing ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 9 215994 ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 9 328109

Να τη φάμε! Μια χαρά γραμματοσειρά είναι. Αλλά δεν κάνει ωραίο κοντράστ το κόκκινο στο "μοβί" φόντο (δεν ξέρω τι χρώμα είναι αυτό). Έχει δίκιο το Μιλουπάκι! Τουλάχιστον λίγο πιο μεγάλα??????

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tziz έγραψε:
Dimitra_Elena έγραψε:Δεν ξέρω αν πήγαινε για μένα αρχηγοί μου που γράφω ΠΑΝΤΟΤΕ με γραμματοσειρά,αλλά εμένα με κουράζουν τα απλά κείμενα λόγω του ότι τα γράμματα είναι αχνά και ίσως να ξαναδιαβάζω την ίδια σειρά εις διπλούν!

Να τη φάμε! Μια χαρά γραμματοσειρά είναι. Αλλά δεν κάνει ωραίο κοντράστ το κόκκινο στο "μοβί" φόντο (δεν ξέρω τι χρώμα είναι αυτό). Έχει δίκιο το Μιλουπάκι! Τουλάχιστον λίγο πιο μεγάλα??????

Καλέ,μωβ είναι αριστερά που δείχνει το αβατάρ,εδώ που γράφουμε και διαβάζουμε γκρίζο είναι...Ή βλέπουν άλλα χρώματα τα αμυγδαλωτά μου μάτια; Laughing

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τόοοοσο;

Τί άλλο θα αναλύσουμε σε αυτό το θέμα ήθελα να ήξερα...χαχαχαχαχα

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Dimitra_Elena έγραψε:Καλέ,μωβ είναι αριστερά που δείχνει το αβατάρ,εδώ που γράφουμε και διαβάζουμε γκρίζο είναι...Ή βλέπουν άλλα χρώματα τα αμυγδαλωτά μου μάτια;

Εμένα τα καλοσχηματισμένα μου αυτιά το βλέπουν ροζουλι το αποδώ Very Happy

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Dimitra_Elena έγραψε:Καλέ,μωβ είναι αριστερά που δείχνει το αβατάρ,εδώ που γράφουμε και διαβάζουμε γκρίζο είναι...Ή βλέπουν άλλα χρώματα τα αμυγδαλωτά μου μάτια; Laughing

Μωρέ πες το και ασημοσταχτί! Τι με νοιάζει! Ναι τόσο μεγάλα!
Ξέχασα ρε, δεν έχει εδώ μεγέθη γραμματοσειράς.... Έχει πολύ συγκεκριμένα... Δεν πειράζει.
Βάλε ότι σ' αρέσει. Πάντως αυτό το βιολετί-λουλακι-σκούρο μπλε-μωβ ωραίο είναι. Δεν κουράζει τα ματάκια...

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Εμένα τα καλοσχηματισμένα μου αυτιά το βλέπουν ροζουλι το αποδώ Very Happy

Ροζ είναι το αριστερά αριστερά, το πάνω πάνω εκεί που είναι η φάλαινα και το κάτω κάτω!
Το μέσα είναι γκριζομώβ!

Φέρτε τη Μιραράκη ρε κορίτσια να μας λύσει την απορία!!

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tziz έγραψε:
Dimitra_Elena έγραψε:Καλέ,μωβ είναι αριστερά που δείχνει το αβατάρ,εδώ που γράφουμε και διαβάζουμε γκρίζο είναι...Ή βλέπουν άλλα χρώματα τα αμυγδαλωτά μου μάτια; Laughing

Μωρέ πες το και ασημοσταχτί! Τι με νοιάζει! Ναι τόσο μεγάλα!
Ξέχασα ρε, δεν έχει εδώ μεγέθη γραμματοσειράς.... Έχει πολύ συγκεκριμένα... Δεν πειράζει.
Βάλε ότι σ' αρέσει. Πάντως αυτό το βιολετί-λουλακι-σκούρο μπλε-μωβ ωραίο είναι. Δεν κουράζει τα ματάκια...

Εντάξει λοιπόν,αφού ο κύβος ερρίφθη θα το κάνω...

Αντίο κοκκινάκι μου...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 11]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις