Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
371 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 371 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 11]

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:καλε δημητρα τι κουκλη ειναι αυτο; φοβερη φωτο προφιλ Θεαααααααα η μικρη!!!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ!!! Κούκλα!
Και της Athin@ !!!! Για δάγκωμα!!!

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tziz έγραψε:
Athin@ έγραψε:Έλα πες τώρα οτι δεν τα λες σοβαρά;;;;

....κι έλεγα από μέσα μου "Λες να "πεταχτεί" τίποτα μπροστά μου?" pale affraid

Για ανακόντα σε έβλεπα αν έμενες λίγο ακόμα..Θα έκανες σαφάρι μέσα στην εκκλησία.

Έτσι πρέπει να είναι;Ρωτάνε τέτοια πράγματα;

Εγώ βλέπω τον παπούλη που με βάφτισε ακόμα(θα βαφτίσει και την κόρη μου και θα με παντρέψει,παρότι είναι σε άλλη ενορία,θα τον μεταφέρουμε),κι επειδή έχει εξομολογηθεί η μαμά σου αυτόν,δεν έχει κάνει τέτοιες ερωτήσεις.

Βέβαια,όποτε τον βλέπω του τα ξερνάω όλα,κι επειδή ξέρει ότι δεν εξομολογούμαι,μου λέει πάντοτε "Προσευχή,παιδί μου,προσευχή."

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula3 έγραψε:
αν δεν εχω εξομολογηθει δεν γινεται με τιποτα!!επισης μου ειχε πει ο παππουλης που μας παντρεψε οτι καλυτερα να μην κοινωνησεις καθολου αν εισαι ανεξομολογητη,παρα να κοινωνησεις...γιατι δεν κανεις απολυτως τιποτα,προσθετεις μια ακομα αμαρτια!!!!!δεν ξερω ν ειναι πιστευτο η' οχι,αλλα εγω το τηρω....δεν μπορω αλλιως...δεν μου παει η καρδια!!πρεπει να ειμαι κ να νιωθω καθαρη μεσα μου για να δεχτω την αγια κοινωνια....λλιως νιωθω ακαθαρτη κ αναξια γι'αυτην!!δεν ξερω αν με καταλαβαινεται...για μεναμνο μιλαω ετσι!!!

Αυτό το ξέρω κι εγώ.
Έτσι είναι το σωστό και όντως μας το έμαθαν και στο σχολείο και στο κατηχητικό. Για να κοινωνήσεις δεν αρκεί μόνο η νηστεία. Αλλά πρέπει και να έχεις εξομολογηθεί. Καλά κάνεις, αφού έτσι αισθάνεσαι.

Κι όσο για το αν θα εξομολογηθώ ξανά, ίσως..., αν βρω κι εγώ έναν καλό πατερούλη όπως ο δικός σου στο νησί...

manoula3

manoula3
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μιλουπακι σε φανταζομαι γκριματσες που θα εκανες οταν μιλουσες μ'αυτη στο τσατ!!καπως ετσι?? Shocked Shocked ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 8 606100 χαχαχα!!!

με βαση τα λογια του Χριστου πρεπει να δεχομαστε κοντα μας ολους τους ανθρωπους σε οτι κ αν πιστευουν σε οτι κ αν νιωθουν,με ολα τα καλα κ τα ασχημα!!δηλαδη το αν δεν εισαι χριστιανη δεν σου μιλαω,ειναι εντελως παιδιαστικο κ ασυναρτητο με την θρησκεια!!!
εγω κ ο αντρας μου να πω την αληθεια δεν εχουμε τετοια προβληματα,αλλα ενα συγκεκριμενο πραγμα δεν μπορουμε!!!αποφευγουμε ανθρωπους που βλασφημουν τον Χριστο κ την Παναγια κ ολα τα αγια τεσπα!!!η' τουλαχιστον ευχομαστε να μην βλασφημησουν μπροστα μας!! No
εχει τυχει στη δουλεια του αντρα μου καποιος να βλασφημησει κ κατευθειαν τον εβαλε στη θεση του!!του λεει:''αν θες να μιλαμε κ να δουλευουμε αρμονικα δεν θα ξαναπιασεις στο στομα σου τα αγια!οπως εγω σεβομαι τα πιστευω σου,ετσι κ εσυ δεν θα βριζεις αυτο που αγαπω κ τιμω''!!αυτο ηταν!!δεν ξαναβλαστημησε ποτε...τουλαχιστον μπροστα του!!!χιχι!!
εχω μεγαλωσει καποια χρονια με τον μπαμπα μου κ βλαστημαγε αισχρα!!οτι του κατεβαινε ελεγε!!απεριγραπτο...σιχαινομαι κ να τα πω... ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 8 606100
οποτε τον ακουγα,ενιωθα απεραντη θλιψη κ εκλεινα τ'αυτια μου!!δεν το αντεχα!!

καλρ βγηκα εντελως εκτος θεματος!!!!μη με κλειδωσετεεεεεεεε!!!!χαχαχαχαχαχα!!! ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 8 534787 ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 8 534787

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:
Τα λέω σοβαρότατα.
Και μάλιστα όταν υποτίθεται ότι τελείωσε η εξομολόγηση με έβαλε κάτω από το πετραχήλι και καλά για να με διαβάσει (το οποίο έχει απαγορευτεί από όσο ξέρω) κι έλεγα από μέσα μου "Λες να "πεταχτεί" τίποτα μπροστά μου?" pale affraid

Α! Και τα φώτα της εκκλησίας ήταν σβηστά (χειμωνιάτικο απόγευμα) για να κάνουν οικονομία!
Και με έβαλε μια κυρία εκεί να φορέσω μακριά φούστα πάνω από το τζιν μου, και μαντήλα στο κεφάλι (σαν ταλιμπάν είχα γίνει)
Άστα σου λέω!

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Very Happy Very Happy Very Happy ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 8 215994 ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 8 215994 ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 8 215994
Με πέθανες!!!!!!! Respect Respect Respect ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 8 536304 ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 8 536304 ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 8 536304

manoula3

manoula3
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τζιζ θα βρεις καλο παπα να εισαι σιγουρη!!οταν βρεθει στον δρομο σου θα το καταλαβεις αμεσως οτι ειναι αυτος που πρεπει!!!

χαχα!!καλε ποιο νησι???κοντα στον προυσσο παντρευτηκα,οχι στην παναγια την προυσσιωτισσα,λιγο πιο περα!!στην αγια τριαδα!!!σας μπερδεψα ε???με δεν με διαβασατε καλα μου φαινεται!!χχαχαχα!!! Razz Razz Razz

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μανουλα οταν διαβασα την ατακα εκανα καπως ετσι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] μετα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] μετα απαντησα και μετα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Dimitra_Elena έγραψε:[font=Comic Sans Ms][b][color=red]Για ανακόντα σε έβλεπα αν έμενες λίγο ακόμα..Θα έκανες σαφάρι μέσα στην εκκλησία.

ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑ!!
Μας βλέπω με τη Vivian να γεννάμε πριν την ώρα μας!
Πάλι καλά που λείπει το αφεντικό και μπορώ και γελάω δυνατά, αλλιώς θα είχα λιποθυμήσει να κρατάω την ανάσα μου!!

Δεν ξέρω αν πρέπει να ρωτάνε αυτά.
Από άλλους έχω ακούσει ότι απλά ΕΣΥ μιλάς, αυτοί ΑΚΟΥΝΕ και στο τέλος, ανάλογα με την "αμαρτία" σου δίνει μια συμβουλή ας το πούμε, και σου ρίχνει και την "τιμωρία". Κάτι σαν ψυχολόγος...

Μαρία Σ.

Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια θα παρακαλουσα να προσεχουμε τι λεμε και κυριως να μην προσβαλουμε τους άλλους αλλα και αυτα που πιστευουν επίσης. εγω πιστευω καποια πραγαματα δεν γινεται να μου τα μηδενιζεται ολα!!!! σας παρακαλω εγω πιστευω στην θρησκεια αυτη τελος και τα πιστευω ολα οποτε μην μου τα προσβαλετε οπως εγω δεν θα προσβαλα ποτε ενα πχ μουσουλνανο δεν υποστηριζω τι λεει η θρησκεια του αλλα τη σεβομαι ετσι καλο ειναι και σεις κοριτσια να σεβαστειτε τα πιστευω μου και να μην μιλατε ασχημα. ευχαριστω παρα πολυ και συγνωμη για το υφος!!!!παντως εχουμε ξεφυγει τελειως απο το θεμα

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:
Dimitra_Elena έγραψε:[font=Comic Sans Ms][b][color=red]Για ανακόντα σε έβλεπα αν έμενες λίγο ακόμα..Θα έκανες σαφάρι μέσα στην εκκλησία.

ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑ!!
Πάλι καλά που λείπει το αφεντικό και μπορώ και γελάω δυνατά, αλλιώς θα είχα λιποθυμήσει να κρατάω την ανάσα μου!!

Από άλλους έχω ακούσει ότι απλά ΕΣΥ μιλάς, αυτοί ΑΚΟΥΝΕ και στο τέλος, ανάλογα με την "αμαρτία" σου δίνει μια συμβουλή ας το πούμε, και σου ρίχνει και την "τιμωρία". Κάτι σαν ψυχολόγος...

Πεστα Τζιζ μου πέστα δεν μας λυπάτε καθόλου χιχι!!!! Παντως ενω ούτε εγω έχω εξομολογηθει ποτε ξερω πως ο παππάς μονο ακουει ουτε καν σχολιάζει οχι να κανει και τετοιες ερωτησεις ελεος!!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία Σ. έγραψε:κοριτσια θα παρακαλουσα να προσεχουμε τι λεμε και κυριως να μην προσβαλουμε τους άλλους αλλα και αυτα που πιστευουν επίσης. εγω πιστευω καποια πραγαματα δεν γινεται να μου τα μηδενιζεται ολα!!!! σας παρακαλω εγω πιστευω στην θρησκεια αυτη τελος και τα πιστευω ολα οποτε μην μου τα προσβαλετε οπως εγω δεν θα προσβαλα ποτε ενα πχ μουσουλνανο δεν υποστηριζω τι λεει η θρησκεια του αλλα τη σεβομαι ετσι καλο ειναι και σεις κοριτσια να σεβαστειτε τα πιστευω μου και να μην μιλατε ασχημα. ευχαριστω παρα πολυ και συγνωμη για το υφος!!!!παντως εχουμε ξεφυγει τελειως απο το θεμα

Δεν σε προσέβαλλε κανενας... Ουτε αναφερθηκε καμμια μας στα λεγομενα σου... Τα κοριτσια παραθετουν τις προσωπικες του εμπειρίες και λυπάμαι αν δεν σου αρεσει να διαβάζεις την δικη τους αληθεια!!!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία Σ. έγραψε:κοριτσια θα παρακαλουσα να προσεχουμε τι λεμε και κυριως να μην προσβαλουμε τους άλλους αλλα και αυτα που πιστευουν επίσης. εγω πιστευω καποια πραγαματα δεν γινεται να μου τα μηδενιζεται ολα!!!! σας παρακαλω εγω πιστευω στην θρησκεια αυτη τελος και τα πιστευω ολα οποτε μην μου τα προσβαλετε οπως εγω δεν θα προσβαλα ποτε ενα πχ μουσουλνανο δεν υποστηριζω τι λεει η θρησκεια του αλλα τη σεβομαι ετσι καλο ειναι και σεις κοριτσια να σεβαστειτε τα πιστευω μου και να μην μιλατε ασχημα. ευχαριστω παρα πολυ και συγνωμη για το υφος!!!!παντως εχουμε ξεφυγει τελειως απο το θεμα

μαρακι την θρησκεια δεν ειδα πουθενα να την προσβαλει καμια, αντιθετα αν καποιον προσβαλουν ειναι τους παπαδες οι κοπελες που δεν το κανουν μονο αυτες εδω αλλα και τοσα καναλια με τοσα σκανδαλα που εχουν βγει, ναι υπαρχουν και εξαιρεσεις ευτιχως και καλοι παπαδες, αλλα μην μπερδευουμε την θρησκεια με τους παπαδες

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula3 έγραψε:χαχα!!καλε ποιο νησι???κοντα στον προυσσο παντρευτηκα,οχι στην παναγια την προυσσιωτισσα,λιγο πιο περα!!στην αγια τριαδα!!!σας μπερδεψα ε???με δεν με διαβασατε καλα μου φαινεται!!χχαχαχα!!! Razz Razz Razz

Εγώ βλέπω Μύκονο στα αριστερά και μάλλον.... ψάρωσα?????
Πού πέφτουν όλα αυτά τα μέρη που γράφεις? Είμαι αγεωγράφητη τελείως!
Στο Σύνταγμα να με αφήσεις, πάει χάθηκα! Δεν ξέρω να πάω σπίτι μου!

Μαρία Σ.

Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οταν μου κοροιδευετε την εξομολογηση και την θεια κοινωνια εγω προσβαλλομαι συγνωμη κιολας. φυσικα καθε μια λεει την αποψη την ομως δεν προσβαλουμε το ξαναλέω τα πιστευω του άλλου όταν ειμαστε σε μια παρεα και κανουμε ενα ευχαριστω διαλογο γιατι εδω μεσα ειμαστε για να λεμε διαφορα και να περναμε καλα να λυνουμε αποριες και να ξεφευγουμε λιγο απο τα καθημερινα μας. οποτε σεβομαστε τους όλους για να συνεχισουμε να ειμαστε οπως ειμαστε μεχρι τωρα αγαπημενες και να περναμε καλα

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία Σ. έγραψε:οταν μου κοροιδευετε την εξομολογηση και την θεια κοινωνια εγω προσβαλλομαι συγνωμη κιολας. φυσικα καθε μια λεει την αποψη την ομως δεν προσβαλουμε το ξαναλέω τα πιστευω του άλλου όταν ειμαστε σε μια παρεα και κανουμε ενα ευχαριστω διαλογο γιατι εδω μεσα ειμαστε για να λεμε διαφορα και να περναμε καλα να λυνουμε αποριες και να ξεφευγουμε λιγο απο τα καθημερινα μας. οποτε σεβομαστε τους όλους για να συνεχισουμε να ειμαστε οπως ειμαστε μεχρι τωρα αγαπημενες και να περναμε καλα

Οι ερωτησεις του συγκεκριμένου ιερέα στε μια κοπέλα δεν σε προσέβαλλαν;;; Τι να πω...

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω προσωπικα δεν κοροιδεψα κανενα απο τα δυο, και παλι για την θεια κοινωνια νομιζω αναφερθηκαν σε διαφορους που πανε και πεφτουν με τα μουτρα στα ψωμια οχι για το αν ειναι καλη η θεια κοινωνια εκτος αν εχασα κατι και δεν το ειδα, εγω παλι το εχω πει συχενομε να πιω απο το ιδιο κουταλι ειναι κατι προσωπικο μου που το εχω οταν παιδι περιμενα στην ουρα και μπροστα μου ηταν μια γρια ε τι να κανω σιχαθηκα εκεινη την ωρα, δεν νομιζω οτι θιγει καπου αυτο την εννοια της κοινωνιας επειδη εγω νιωθω ετσι

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μιλουπακι στις Τρι Αυγ 24, 2010 4:30 am, 1 φορά

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Κι εμείς την ίδια θρησκεία πιστεύουμε Μαράκι,κι αυτό ίσως να μην καταλαβες...Πιστεύουμε στον Θεό και στην θρησκεία όπως την παρέδωσε κι όπως ήθελε να είναι,όχι την θρησκεία ως ένωση κερδοσκόπων.

Και κανείς δεν κοροιδεψε την εξομολόγηση,με τον εκάστοτε παπά κάναμε πλάκα.

Vivian έγραψε:
Tziz έγραψε:
Dimitra_Elena έγραψε:[color=red]Για ανακόντα σε έβλεπα αν έμενες λίγο ακόμα..Θα έκανες σαφάρι μέσα στην εκκλησία.

ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑ!!

Πεστα Τζιζ μου πέστα δεν μας λυπάτε καθόλου χιχι!!!!
[b]
Ήρεμα κορίτσια,το πολύ πολύ κατουρηθείτε αν θέλετε,μην γεννήσετε κιόλας!

Μαρία Σ.

Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οταν δεν μας ευχαριστει καποιος γιατρος παμε αλλου οταν δεν μας ευχαριστει ενας παπας παμε αλλου πολυ απλα τα πραγματα βρε κοριτσια παντα υπαρχουν υπερβολες και ανθρωποι που δεν θα επρεπε να εχουν αυτο το αξιωμα οπως ειπα και πριν αυτους τους κρινει ο θεος. εμεις απλα εχουμε την επιλογη να παμε αλλου

xoxlidaki

xoxlidaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Tziz έγραψε:

και αφήνουμε τα κραγιόνια πάνω?

Όσο για το αν εγώ θα κάνω θρησκευτικό γάμο, ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
Αλλά το θέλω όπως το περιέγραψε η manoula3. Λίγος κόσμος, ρομαντικά, όμορφα, χωρίς ψίθυρους και σούξου μούξου μέσα στην εκκλησία. Να ακούω αυτά που λέει ο παπάς και όχι αυτά που λέει η κάθε "κυράτσα" πίσω μου ή να ποζάρω για τον φωτογράφο. Χωρίς κέντρα τύπου CAVALLARI και καραγκιοζιλίκια.
Όμως με τα πεθερικά που έχω, θα φάω τα σκ@τ@ μου - με συγχωρείτε!- γιατί πρέπει να καλέσουμε την κάθε "θείτσα"! Και να τραπεζώσουμε όλους αυτούς που δεν έχω ξαναδεί ούτε και θα ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου, για να μου φέρουν δώρο φριτέζα...

Τζιζ μου αν εσύ και ο αντρας θελετε να κανετε κλειστο γαμο καντε το κ γραψτε (συγγνωμη που το λεω ετσι) τα πεθερικα, γονεις και σόι. Εγω δεν καλεσα ουτε τα αδερφια του πατερα μου, οπως και ο αντρας μου τα αντιστοιχα του δικου του σογιου. Γιατι δεν θελαμε τελεια και παυλα. Απαξ και δεν δεχεται ή σεβεται τη γνωμη σας η καθε "θείτσα" καλυτερα να μην έρθει. Και όσο για τα δωρα, σε πληροφορω πως όσοι το νιώθουν και σας αγαπανε και θα σου στειλουν και θα σου ευχηθουν. Σε εμενα το έκαναν, οχι όλοι, αλλά δεν με νοιαζει για τους υπολοιπους. Θελει μεγαλη υπομονη και άντερα για να το αντεξεις, αλλα θα επιβιώσετε. Εμενα να σκεφτεις επειδή δεν καλεσα ο πρωτος μου ξαδερφος δεν με καλεσε στη βαφτιση των παιδιών του. Εγω και μπομπο του εστειλα απο το γαμο μου και πηρα να ευχηθω. Ακομα εφτασε να πει στον πατερα μου που πηγε στη βαφτιση οτι δεν αναγνωριζει το γαμο μου....πες μου γιατί και για ποιο λογο να κρατησω επαφες με τετοιους ανθρωπους, συγγενεις ή μη.
Για αυτο σου λεω, κανε αυτο που θες

manoula3

manoula3
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμας μας ρωτησε πολλατην πρωτη φορα...για να ανοιχτουμε κιολας!!!εμενα με ρωτησε αν ειχα αλλες σχεσεις πριν,αν νυστευουμε απο ολα οταν πρεπει,αν λεω ψεματα,αν κακοχαρακτηριζω ανθρωπους κ αν κανουμε παραφυση πραγματα τεσπα!!καταλαβαινετε!!απαντησα μ'ενα ναι η' ενα οχι!!τιποτ'αλλο!!κ φυσικα δεν πρεπει να λες λεπτομερειες της ερωτικης σου ζωης σ'εναν ιερες γιατι εχεις μια ακομα αμαρτια,τον κολαζεις με καποιο τροπο!δεν χρειαζεται να ξερει λεπτομερειες!!ενα ναι η' ενα οχι αρκει να ξερει τι γινεται!!
ε!μετα που νιωθεις πιο ανετα πια,σε ρωταει αν υπαρχει κατι που βαραινει την ψυχη σου κ θελεις να το βγαλεις απο μεσα σου!!
ειναι πολυ ομορφ στην εξομολογηση!!κ επισης εχω διαβασει το ''ΜΕΓΑ ΓΕΡΟΝΤΙΚΟ'',οτι οταν πηγαινεις πρεπει να πεις ολες σου τις αμαρτιες κ τα παραπτωματα,χωρις να κρυψεις κατι!!ενταξει οτι κατι θα ξεχασεις ναι,αλλα οχι να προσπερασεις απο ντροπη!!ετσι ειναι σαν να μην εξομολογηθηκες τιποτα!!
γι'αυτο κ συνεχεια ο παππουλης με ρωταγε ''μηπως ξεχασες κατι η' υπαρχει κατι που ντρεπεσαι να πεις??''καλα οτι θα ξεχασα ειναι σιγουρο,εγω ξεχναω που ειναι κ τα μαλλια μου!!χχαχαχα!!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Μαράκι από χθες που μιλάμε μαζί, θα έπρεπε να έχεις καταλάβει ότι δεν προσπαθούμε να "μηδενίσουμε" κανέναν και τίποτα. Ως τώρα τα έλεγες πολύ ωραία και διάβασα όλα σου τα post και η άποψή σου μια χαρά είναι και τα λες και ωραία χωρίς να θίξεις καμιά μας...
Τώρα τι έπαθες και τα πήρες έτσι?
Αναφέρεσαι σε κάτι συγκεκριμένο που ειπώθηκε (ή μάλλον γράφτηκε)?

manoula3

manoula3
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τζιζ ναι καλα ψαρωσες!!χαχαχα!!!μυκονο μενω!!! Razz Razz

η παναγια η προυσσιωτικα ειναι κοντα στο καρπενησι!!!νομο ευρυτανιας!!!ουτε εγω τα ηξερα...ο αντρας μου με διαφωτισε!!! Embarassed Razz

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία Σ. έγραψε:οταν δεν μας ευχαριστει καποιος γιατρος παμε αλλου οταν δεν μας ευχαριστει ενας παπας παμε αλλου πολυ απλα τα πραγματα βρε κοριτσια παντα υπαρχουν υπερβολες και ανθρωποι που δεν θα επρεπε να εχουν αυτο το αξιωμα οπως ειπα και πριν αυτους τους κρινει ο θεος. εμεις απλα εχουμε την επιλογη να παμε αλλου

Σ'αυτό έχεις δίκιο αλλά μην αρπάζεσαι βρε κοπέλα μου και λίγη πλακίτσα να κάνουμε ε δε θα μας κάψει κι ο Θεός.Στο κάτω κάτω ο συγκεκριμένος παππάς το θέλει το δούλεμά του και κάποιοι άλλοι θέλουν το ξύλο τους.

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xoxlidaki έγραψε: Και όσο για τα δωρα, σε πληροφορω πως όσοι το νιώθουν και σας αγαπανε και θα σου στειλουν και θα σου ευχηθουν.

Δε με νοιάζουν τα "δώρα". Ειρωνικά το είπα...
Να ας πούμε, ο άντρας μου σε συζήτηση με τον πατέρα του του λέει:
"Ρε μπαμπά να ξοδέψουμε τόσα χρήματα για νυφικά-γαμπριάτικα-τραπεζώματα-φωτογράφους, κρίμα δεν είναι?"
και του λέει ο πατέρας του:
"Ναι ρε Νίκο αλλά θα μαζέψεις και λεφτά! Θα σου φέρουνε δώρα!"

Άκου τώρα σκεπτικό:
Καλείς τον κόσμο...?

Για να σου φέρει δώρο!
κι εκείνοι έρχονται...?

Για να φάνε, να πιουν και να σε κουτσομπολεύουν για τέσσερα μερόνυχτα!!!

Του λέει λοιπόν ο άντρας μου, "ρε μπαμπά, αυτά που είναι να ξοδέψεις για το γάμο μου, δε μου τα δίνεις να τα κρατήσω εγώ? Μία η άλλη είναι!"

Αλλά καταλαβαίνουν αυτοί οι άνθρωποι?
Δεν καταλαβαίνουν.
Γιατί: "Τι θα πει η θεία η Νίτσα? Εκείνη πάντρεψε την κόρη της με όλες τις τιμές! Εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε? Τι δεν έχουμε εμείς για λουσάτο γάμο?"
Δεν το λένε, αλλά το σκέφτονται και το εννοούν... κατάλαβες τι θέλω να πω ελπίζω...

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Μαρία Σ. έγραψε:οταν δεν μας ευχαριστει καποιος γιατρος παμε αλλου οταν δεν μας ευχαριστει ενας παπας παμε αλλου πολυ απλα τα πραγματα βρε κοριτσια παντα υπαρχουν υπερβολες και ανθρωποι που δεν θα επρεπε να εχουν αυτο το αξιωμα οπως ειπα και πριν αυτους τους κρινει ο θεος. εμεις απλα εχουμε την επιλογη να παμε αλλου

Σ'αυτό έχεις δίκιο αλλά μην αρπάζεσαι βρε κοπέλα μου και λίγη πλακίτσα να κάνουμε ε δε θα μας κάψει κι ο Θεός.Στο κάτω κάτω ο συγκεκριμένος παππάς το θέλει το δούλεμά του και κάποιοι άλλοι θέλουν το ξύλο τους.

Επειδή διακρίνω ότι πάλι με μένα τα βάλατε, θα πω ότι απλά περιέγραψα, εν συντομία, μία εμπειρία που είχα. Πέρα από αυτό, έγραψα και μια σκέψη που έκανα (αυτή με το πετραχήλι) η οποία ήταν αυθόρμητη και ειλικρινής εκείνη την ώρα...
Όπως είδες Μαρία μου, δε σχολίασα ούτε τον παπά ούτε τίποτα άλλο "κακό". ΟΚ. ΑΥΤΟΣ έτσι εξομολογάει. Δεν ξαναπήγα και το θέμα τελείωσε!
Απλά ήταν κάτι (η εξομολόγηση) που εκείνη τη στιγμή το είχα ανάγκη να το κάνω, νομίζοντας ότι θα ελαφρύνει η ψυχή μου. Αλλά τελικά είχε τα αντίθετα αποτελέσματα. Κι αν δεις σε επόμενο post μου γράφω πως ναι, θα ξαναδοκίμαζα, αν έβρισκα έναν άλλο παπά.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 11]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις