Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
340 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 340 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 11]

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νομιζω οτι παρεξηγησατε τα λογια της κοπελας που ξεκινησε με το αθεος, αθεος εννουσε στα ματια του θεου με τους κανονες της εκκλησιας οτι εισαι αν κανεις πολιτικο γαμο, αφου ο χριστιανισμος οριζει σαν μονο γαμο το θρησκευτικο, δεν νομιζω σε καμια περιπτωση να εννοουσε και να ελεγε οτι ειστε αθεες οσες κανατε πολιτικο γαμο

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:ωραια τα γραψατε ολες δεν εχω να πω κατι, το μονο που θα πω ειναι οτι οπως ειπε ο χριστος η εκκλησια ειναι παντου. οχι μονο το κτηριο που παμε, βρισκεται παντου και δεν θα κολησω εγω στο οτι ενα παιδι εχει σκουλαρικι πχ και πρεπει να το βγαλει για να παει εκκλησια, εγω εβαλα προσφατα σκουλαρικι στη μυτη δεν το εβαλα στη βαπτιση της μικρης οχι για να σεβαστω την εκκλησια και το χριστο, αλλα γιατι δεν ειχα ορεξη για ψιθυρους, ο χριστος ξερω οτι με αποδεχεται οπως ειμαι, δεν κοιταει αν θα φορεσω σκουλαρικι κοντη φουστα η θα εχω βαμενα νυχια, κοιτα την καθαροτητα της ψυχης μου και τι ανθρωπος ειμαι, στους κανονες ντυσιματος ειμαι καθετη σε ολα αυτα που λενε και δεν εχουν καμια σχεση με τα λογια του χριστου

Το ποσο με κάλυψες δεν λέγετε!!!! Ειναι αστειο να λέμε για το ντυσιμο τα νυχια..... Ο καθένας παει στην εκκλησία όπως αισθανετε ο ιδιος καλα και πιστεψτε με υπαρχουν ανθρωποι έξαλλα ντυμένοι που πιστεύουν πραγματικα σε αντιθεση με κατι θεουσες με μακριες φουστες και κότσους στα μαλλια!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:...για να είμαι έτοιμη για ενδεχόμενο καυγά διάβασα κάτι σαν ...νομοθεσία να το πω;οτι ο ανάδοχος θα πρέπει να είναι χριστιανός ορθόδοξος και να μην έχει τελέσει πολιτικό γάμο γιατί παίρνει όλη την ευθύνη να διδάξει στο παιδί το χριστιανισμό.

Μα αυτό λέμε κι εμείς δύο μέρες τώρα...
Τι έχει να κάνει ο πολιτικός γάμος με το αν είσαι χ.ο. ή αν θες να γίνεις νονός????????

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:και βεβαια δεν θα παω με μινι ποτε στην εκκλησια και εγω αλλα χιλιες φορες να δω εκει εναν νεαρο μακρυμαλι με σκισμενο τζιν να παρακολουθει την εκκλησια παρα λογο εμφανισης να ειναι παντα εξω και να μην πατα

Μιλουπάκι δεν ξέρω αν παρεξηγήθηκα Embarassed

Δεν εννοούσα εσένα!
Και συμφωνώ σε αυτό με το νεαρό που λες και γενικά ότι έχεις γράψει σε αυτό το θέμα...

manoula3

manoula3
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΖΙΖ μου εισαι αξιαγαπητη!!!τα λες πολυ ωραια!!! Very Happy Very Happy

συμφωνουμε σε μπολικα απ'οτι καταλαβα!!χιχι!!!ναι δεν ξερω ποιος ο λογος να μην το δεχονται να παντρεψει νονος που εχει κανει πολιτικο...δεν το καταλαβαινω σε σκεπτικο πραγματικα!!!αλλα οπως προειπα...τι να γινει??τι να κανουμε??οποιος το δεχεται συνεχιζει κ οποιος οχι αλλαζει εκκλησια κ ιερεα!!!
κ φυσικα το οτι κανεις πολιτικο δεν εχει ουδεμια σχεση με το αν πιστευεις στον θεο!!!!μπορει καποιος να παντρευτει θρησκευτικα,αλλα να ειναι λιγοτερο χριστιανος απο καποιον που παντρευτηκε με πολιτικο!!δεν συνδεονται αυτα τα δυο!!!

geogatou φυσικα δεν γινεται να κρατηθουμε ανεγγιχτες μεχρι το γαμο...ειναι πια πολυ δυσκολο αυτο...αν κ θα ηταν καλο....
κ ειναι οντως πραγματικοτητα αυτο που ανεφερες με τα παραδειγματα!!
εμεις προσωπικα αγαπιομασταν παρα παρα πολυ κ ανυπομονουσαμε να ενωθουμε ενωπιον του θεου να ειμαστε καθαροι!!ενταξει νιωθαμε οτι ο θεος μας βλεπει κ ηξερε πως σκεφτομασταν κ δεν ειμαστε αλλου ντ'αλλου!αλλα θελαμε συντομα την επισημοποιηση!!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε τζιζ μου οπως ειπαν πιο πανω ειναι σαν να αποριπτεις το ενα μυστηριο της εκκλησιας δηλ τον θρησκευτικο κανοντας πολιτικο γαμο δεν σημαινει οτι το ασπαζομαι αλλα ετσι το θεωρει η εκκλησια οποτε ειναι λογικο να μην θελει να γινεις καποιος νονος, οκ βαφτιζομαστε χριστιανοι και τι με αυτο, απο τοτε εχουμε αλλαξει χαρακτηρα δεν εισαι χριστιανος απλα επειδη βαφτιστηκες αλλα επειδη τηρεις καποιους αγραφους κανονες της εκκλησιας, οκ και εγω ειμαι καθετη σε πολλα και γενικα προτιμω να νιωθω οτι ειμαι καλος ανθρωπος στην κοινωνια και να σκεφτομαι αυτα που ειπε ο χριστος παρα να παταω στην εκκλησια με ενα καρο παπαδες που μου την δινουν, αλλα να καταλαβαινουμε τι λεμε τελος παντων, και θα σου πω για μενα ενα απλο παραδειγμα που στα ματια καποιου αθεη θα ειμαι αφου εγω συχενομαι το κουταλι δεν νυστευω κτλ αλλα οταν ειχα ενα θεμα προσωπικο σοβαρο και πηγα να παρακαλεσω τον θεο σταματησα και ξερεις τι ειπα οχι θεε μου δεν θα σε παρακαλεσω για τιποτα προτιμω σε θεματα υγειας μονο να σε παρακαλω, για μενα αυτο ειπε πολλα εκεινη την ωρα και νιωθω περηφανη για μενα και δεν με νοιαζει καθολου αν παω στην εκκλησια καθε κυριακη

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μιλουπακι στις Τρι Αυγ 24, 2010 3:07 am, 1 φορά

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:νομιζω οτι παρεξηγησατε τα λογια της κοπελας που ξεκινησε με το αθεος, αθεος εννουσε στα ματια του θεου με τους κανονες της εκκλησιας οτι εισαι αν κανεις πολιτικο γαμο, αφου ο χριστιανισμος οριζει σαν μονο γαμο το θρησκευτικο, δεν νομιζω σε καμια περιπτωση να εννοουσε και να ελεγε οτι ειστε αθεες οσες κανατε πολιτικο γαμο

Δεν τα παρεξηγήσαμε!!!
Όντως μας θεωρεί άθεες!
Μαρκέλατζόνι δεν ξέρω αν εννοούμε την ίδια κοπέλα, αλλά αν θέλετε να ξαναδιαβάσετε το post της γραμμένο είναι σε κάποια σελίδα, γυρίστε και διαβάστε. Και της ζητάω να ΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ τη φράση της και μάλιστα μου απαντάει ότι δεν ανακαλεί!

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να ακούσω διαφορετικές απόψεις... Καθένας έχει τις πεποιθήσεις του... Αλλά όταν ο άλλος λέει "ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ..." όσο και να μην το θες, σε βάζει στο τρυπάκι της "διαμάχης"...

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμένα πάλι με πουν δε με πουν άθεη λίγο με νοιάζει.Δεν πάω στην εκκλησία Κυριακή και δεν ενδιαφέρομαι να πάω,πηγαίνω όμως όποτε νοιώθω την ανάγκη και ανάβω ένα κεράκι.Νομίζω οτι είναι υπερ αρκετό.
Όταν πήγα (μάλλον όταν με σέρνανε) τις 3 Κυριακές για τη κοινωνία της μικρής και έβγαιναν οι παππάδες με τα μπιχλιμπίδια και όλοι έπεφταν στα γόνατα έγώ έμενα σαν το αγγούρι όρθια και σκεφτόμουνα πόσο θεατρικά είναι όλα αυτά και πόσοι απο αυτούς εκει μέσα είναι υποκριτές.Να μην πω για τη γυφτιά που ψάχνανε στο τέλος τα καλοψημένα και μεγάλα ψωμάκια και με τα βρωμόχερα τους που πριν λίγο ξύνανε τη μύτη τους ανάκατέβανε τα υπόλοιπα.Τα λέω κάπως αηδιαστικά ε;Τι να κάνω έτσι τα σκέφτομαι...σας έχω πει οτι δεν έχω μεταλάβει ποτέ γιατί συχένομαι;Άσχετο αλλά είπα να το πω.
Θρησκευτικό γάμο δεν θα κάνω γιατί ο παππάς δεν νομίζω οτι θα έχει καμία διάθεση να με ευλογήσει αλλά να τσεπώσει τα φράγκα.

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τζιζ μου σκαλσιλα σου και σενα επειδη σε ειπε αθεη, περιμενεις απο αυτην να μαθεις αν εισαι η δεν εισαι εσυ ξερεις καλυτερα, και εμενα παλια με πειραζαν οσα λεγαν γιατι παντα εγραφα αυτα που ηθελα χωρις να σκεφτω αν πρεπει η οχι αλλα ειπα σιγα μην σκασω προβλημα τους, εξω πολυ σκεφτονται διαφορα για μας απλα εδω αγγιζουμε θεματα που μπορει να μην τα συζητησουμε ποτε εξω η και να τα συζητησουμε η συζητηση μπορει να γινει πιο καλα γιατι εδω ειναι γραπτη, μπενακις βγενακις κοριτσι μου

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λοιπόν,ακούστε μια ακόμη φορά να σας πω δυο πράγματα.

Ταίζω τα αδέσποτα κάθε μέρα.

Πηγαίνω τσάντες ολάκερες με φαγητό κάθε μέρα στην εκκλησία,και τα ρούχα που δεν κάνουν της μικρής.Επίσης είναι ένας ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ παπάς στον Κολωνό,ο οποίος έχει μαζέψει γύρω στα 50-100 παιδάκια,τους δίνει στέγη στην εκκλησία,τα ταίζει και τα μορφώνει.Πάω κι εκεί.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων,δεν παίρνει λεφτά που να του τάξεις τον ουρανό με τα άστρα,παίρνει μόνο αγαθά.Και του είναι υπεραρκετά.

Πέραν αυτών,πλακώνομαι κάθε μέρα με το γείτονα (35 χρονών),ο οποίος βάζει την μουσική με τα μπάσα κάτω από το σπίτι μου 12 τη νύχτα και μου ξυπνάει το παιδί.

Ας επικεντρωθώ εκεί που θέλω,επιτέλους.Στην εγκυμοσύνη,είχα κανονικά περίοδο μέχρι τον 3ο μήνα και δεν είχα πρηστεί καθόλου.Πήγαινα στην σχολή χορού,έκανα δουλειές κανονικά στο σπίτι,κολυμπούσα μέχρι να μελανιάσω,δούλευα 12 μέρες την ημέρα και περπατούσα 12-15 χιλιόμετρα.

Μετά πρήστηκα,μου κόπηκε η περίοδος,κι έτσι το κατάλαβα.

ΔΕΝ προλάβαινα να τακτοποιήσω θρησκευτικό,μου έπεφτε κι ο σίδηρος,άρχισα να κοιμάμαι αρκετά και να μην μπορώ να ξυπνήσω.Το μόνο που είχα στην εγκυμοσύνη ήταν η υπνηλία.

Πέραν του ότι τσακώθηκα στη ζωή μου 2-3 φορές στο τιμόνι,μικρή πλάκωνα τα αγόρια στο ξύλο,και τον τσακωμό του γείτονα(Α!Έκλεψα και μια σοκολάτα από τη γιαγιά μου 6 χρονών),δεν έχω βασανίσει ποτέ ζώο,βοηθάω μέχρι αηδίας τον διπλανό μου(σε φάση να με πατάει και δεν με νοιάζει εμένα με πληρεί αμέριστα).

Επίσης,για να με κρεμάσετε,να σας πω ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ποτέ μου.Δεν πιστεύω στην εξομολόγηση,θεωρώ ότι μόνο εγώ ξέρω ότι το έχω μετανιώσει κι ο Θεός.Ζητάω συγχώρεση μόνη μου,κι αν το έχω μετανιώσει πραγματικά και δεν σκέφτομαι να το ξανακάνω,με συγχωρεί.ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΟΣΕΣ ΕΙΣΤΕ ΘΕΟΥΣΕΣ,ΑΠΛΑ ΞΕΚΙΝΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ.Εξάλλου,τί να το κάνω,να πάρω την συγχώρεση από τον μεσολαβητή-παπά,και την άλλη μέρα να βρίζω όλο τον κόσμο;

Τελοσπάντων...Συνεχίζω.Και ιδού,πέφτει το ερώτημα:

Ποιος είναι πιο Άθεος;Πιο λιγότερος πιστός στην θρησκεία;

Εγώ που σκάω μύτη με γαλλικό πεντικιούρ στην εκκλησία,ή οι (συγκεκριμένοι) παπάδες που γυρνούν με στριγκάκια μέσα στις μονές,κάνουν το παγκάρι υπέρ των πτωχών να μεταλλάσεται σε "υπέρ του σπιτιού στην Μύκονο,μόνο 3 έχω,ο πάτερ-Μπουρμπουλήθρας έχει 9 και πρέπει να τον περάσω!";;Ε;;;

Για πείτε μου,για να ξέρω δηλαδή!

Συγγνώμη και πάλι για το μεγάλο ποστ.

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Όντως μας θεωρεί άθεες!

Τι λες εκεί....και είχα μια σκασίλα....
Αυτό που λέει η Μιλουπάκι,γιάυτό ο καλός Θεούλης (ποιός;;;Α ξέχασα είμαστε άθεες) μας έδωσε δύο αυτάκια....τι νομίζεις για τη συμμετρία είναι;;; ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 7 417472

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:Εμένα πάλι με πουν δε με πουν άθεη λίγο με νοιάζει.Δεν πάω στην εκκλησία Κυριακή και δεν ενδιαφέρομαι να πάω,πηγαίνω όμως όποτε νοιώθω την ανάγκη και ανάβω ένα κεράκι.Νομίζω οτι είναι υπερ αρκετό.
Όταν πήγα (μάλλον όταν με σέρνανε) τις 3 Κυριακές για τη κοινωνία της μικρής και έβγαιναν οι παππάδες με τα μπιχλιμπίδια και όλοι έπεφταν στα γόνατα έγώ έμενα σαν το αγγούρι όρθια και σκεφτόμουνα πόσο θεατρικά είναι όλα αυτά και πόσοι απο αυτούς εκει μέσα είναι υποκριτές.Να μην πω για τη γυφτιά που ψάχνανε στο τέλος τα καλοψημένα και μεγάλα ψωμάκια και με τα βρωμόχερα τους που πριν λίγο ξύνανε τη μύτη τους ανάκατέβανε τα υπόλοιπα.Τα λέω κάπως αηδιαστικά ε;Τι να κάνω έτσι τα σκέφτομαι...σας έχω πει οτι δεν έχω μεταλάβει ποτέ γιατί συχένομαι;Άσχετο αλλά είπα να το πω.
Θρησκευτικό γάμο δεν θα κάνω γιατί ο παππάς δεν νομίζω οτι θα έχει καμία διάθεση να με ευλογήσει αλλά να τσεπώσει τα φράγκα.

Καθόλου αηδιαστικά... Τα λες πάρα πολύ ωραία.
Για σκέψου: πώς φαινόμαστε σε αυτούς που δεν είναι χριστιανοί ορθόδοξοι?
Θα λένε: τι κάνουν οι βρομιάρηδες? Όλοι από ένα κουτάλι? Γέροι νέοι μικρά παιδιά? Κι αυτό με τα βρομόχερα να ανακατεύουν όλα τα ψωμάκια? Ή που φιλάμε τις εικόνες και αφήνουμε τα κραγιόνια πάνω?

Όσο για το αν εγώ θα κάνω θρησκευτικό γάμο, ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
Αλλά το θέλω όπως το περιέγραψε η manoula3. Λίγος κόσμος, ρομαντικά, όμορφα, χωρίς ψίθυρους και σούξου μούξου μέσα στην εκκλησία. Να ακούω αυτά που λέει ο παπάς και όχι αυτά που λέει η κάθε "κυράτσα" πίσω μου ή να ποζάρω για τον φωτογράφο. Χωρίς κέντρα τύπου CAVALLARI και καραγκιοζιλίκια.
Όμως με τα πεθερικά που έχω, θα φάω τα σκ@τ@ μου - με συγχωρείτε!- γιατί πρέπει να καλέσουμε την κάθε "θείτσα"! Και να τραπεζώσουμε όλους αυτούς που δεν έχω ξαναδεί ούτε και θα ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου, για να μου φέρουν δώρο φριτέζα...

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:τζιζ μου σκαλσιλα σου και σενα επειδη σε ειπε αθεη, περιμενεις απο αυτην να μαθεις αν εισαι η δεν εισαι εσυ ξερεις καλυτερα, και εμενα παλια με πειραζαν οσα λεγαν γιατι παντα εγραφα αυτα που ηθελα χωρις να σκεφτω αν πρεπει η οχι αλλα ειπα σιγα μην σκασω προβλημα τους, εξω πολυ σκεφτονται διαφορα για μας απλα εδω αγγιζουμε θεματα που μπορει να μην τα συζητησουμε ποτε εξω η και να τα συζητησουμε η συζητηση μπορει να γινει πιο καλα γιατι εδω ειναι γραπτη, μπενακις βγενακις κοριτσι μου

Α μη στεναχωριέσαι Μιλουπάκι μου.
Και μόνο που κλωτσάει το μωρουλίνι μου στην κοιλίτσα μου είναι αρκετό για να μη δίνω σημασία πουθενά παρά μόνο σε αυτήν!! (στο μωρό δηλαδή)
Ούτε είπα ότι δε θα της ξαναμιλήσω της κοπέλας, ούτε ότι κρατάω κάποια κακία. Απλά εκείνη την ώρα θεώρησα σωστό να μιλήσω εκ μέρους όλων μας (αυτών που έχουν παντρευτεί με πολιτικό).

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tziz στις Τρι Αυγ 24, 2010 3:31 am, 1 φορά

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε: Ή που φιλάμε τις εικόνες και αφήνουμε τα κραγιόνια πάνω?

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Tziz έγραψε:πρέπει να καλέσουμε την κάθε "θείτσα"! Και να τραπεζώσουμε όλους αυτούς που δεν έχω ξαναδεί ούτε και θα ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου

Και πως μου τη δινει στα νεύρα αυτόοοοο...

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Dimitra_Elena έγραψε:

Επίσης,για να με κρεμάσετε,να σας πω ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ποτέ μου.Δεν πιστεύω στην εξομολόγηση,θεωρώ ότι μόνο εγώ ξέρω ότι το έχω μετανιώσει κι ο Θεός.Ζητάω συγχώρεση μόνη μου,κι αν το έχω μετανιώσει πραγματικά και δεν σκέφτομαι να το ξανακάνω,με συγχωρεί.ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΟΣΕΣ ΕΙΣΤΕ ΘΕΟΥΣΕΣ,ΑΠΛΑ ΞΕΚΙΝΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ.Εξάλλου,τί να το κάνω,να πάρω την συγχώρεση από τον μεσολαβητή-παπά,και την άλλη μέρα να βρίζω όλο τον κόσμο;

Ούτε εγώ είμαι υπέρ της εξομολόγησης αλλά έχω και δικαιολογία γιαυτό.

Λοιπόν ακούστε (ή μαλλον διαβάστε)
Είχαμε προβλήματα με τον πρώην μου και ένας θείος του (πολύ θρησκόληπτος μιλάμε!) λέει "πάμε σε έναν καλό παπά που ξέρω να σας εξομολογήσει. Θα νιώσετε καλύτερα αν πάρετε μια ευλογία..." Έτσι κι έγινε.

Εκεί που περίμενα κι εγώ η γυναίκα να μου κάνει ερωτήσεις για να με βοηθήσει να πάρω μπροστά και να μπορέσω να βγάλω τα εσώψυχά μου να ξαλαφρώσω, αυτός με ρώταγε αν κάνω πρωκτικό, κι αν έχω κλέψει/λεηλατήσει ποτέ τάφους. Αν έχω ντυθεί μασκαράς τις απόκριες κι αν έχω κάνει λεσβιακό!
Δε θέλετε να μάθετε άλλα είμαι σίγουρη...
Όχι μόνο δεν ένιωθα ότι καθάρισε η ψυχή μου, αλλά με αυτά που μου είπε (μου έριξε και τρία χρονάκια μετάνοιας και αποχής από τη θεία κοινωνία) με έκανε να νιώθω και χειρότερα! Γύρισα σπίτι με ψυχή μαυρισμένη στην κυριολεξία.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι όλοι οι παπάδες είναι ίδιοι ή ότι εξομολογάνε προσπαθώντας να μάθουν "γαργαλιστικές" λεπτομέρειες της ερωτικής μας ζωής.

Αλλά κι εγώ αποφάσισα να προσεύχομαι και να ζητάω συγχώρεση απευθείας από το Θεούλη, που μόνο Εκείνος ξέρει πώς πραγματικά νιώθω...

manoula3

manoula3
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αδικως παρεξηγιομαστε κ λεμε τα ιδια κ τα ιδια!!! Rolling Eyes

ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΛΕΝΑ οπως πιστευεις εσυ για την εξομολογηση τα ιδια πιστευει κ η μαμα μου τα ιδια ακριβως!!!λες κ την ακουω τωρα!!χαχαχα!!

για να μην παρεξηγηθω να πω το εξης!!!δεν ανοιχτηκα σε σας για να δειξω οτι ειμαι καλυτερη,γιατι δεν ειμαι ουτε κατα διανοια,ουτε οτι ειμαι θεουσα κ θρησκοληπτη,εχω τα πιστυω μου κ τα μοιραζομαι!!
δεν μπορω να κρινω ποσα καλακ ποσα ασχημα εχω κανει,αλλα παλευω για το καλυτερο!!
φυσικα πεφτω σε παγιδες,φυσικα δεν νηστευω παντα,φυσικα μου τη δινουν πραγματα!!πολλα πολλα που ισως ειναι αμαρτιες!!!εξομολογουμαι βεβαια,αλλααυτο δεν με κανει κλαυτερη χριστιανη κ καλυτερο ανθρωπο απ'την δημητρα-ελενα για παραδειγμα!!!

δεν ξερω ποια κοπελα ειπε για αθεια οταν γινεται πολιτικος,αλλα δεν το πιστευω αυτο!!
απλα οπως ειπε κ το μιλουπακι,η εκκλησια σου λεει πρεπει να δεχτεις τον θρησκευτικο γαμο κ να συνεχισεις μετα σε βαφτισια κ κουμπαριες!!!δεν ξερω το γιατι,ουτε το χω ψαξει,αλλα αφου ετσι λενε...δεν γινεται να το αλλαξουμε εμεις!!

ΤΖΙΖ μου μακαρι να καταφερεις να παντρευτεις ετσι οπως ονειρευεσαι!!!να θυμασαι μια φορα θα γινει αυτο στη ζωη σου κ εχεις την επιλογη να το κανεις οπως σου αξιζει κ επιθυμεις!!!οι υπολοιποι που σε εκνευριζουν να κανονισουν τους δικους τους γαμους κ ν'αφησουν των αλλων!! Twisted Evil Twisted Evil

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ακουστε σκηνικο, μιλουσα στο στατ σε αλλο φορουμ παλια οπου ηταν και μια κοπελα που μιλαγαμε πολλες φορες, λοιπον αρχισε μια συζητηση για την θρησκεια, πορωμενη χριστιανη με πεθερο παπα κτλ, εγω σε καποια πηγα κοντρα και τελικα ειχα δικιο, σε μια φαση που διατυμπανουσε ποσο καλη χριστιανη ειναι και ολοι οι αλλοι κακοι της λεω χαλαρωσε και εγω χριστιανη ειμαι δεν κανω ετσι, και τι μου απαντα; μα αμα δεν ησουν δεν θα σου μιλαγα, γυρισε το ματι μου αναποδα και της απαντησα οτι αυτο που ειπε οχι εναντια στο θεο δεν ειναι μονο και στην θρησκεια που λεει αγαπατε αλληλους αλλα και ρατσιστικο, να τα βρασω τετοια ατομα που πανε καθε κυριακη εκκλησια και πετανε τετοιες κοτσανες

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Dimitra_Elena έγραψε:για να με κρεμάσετε,να σας πω ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ποτέ μου

ΤΙΙΙΙΙ;;;;ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ....ΚΑΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ...

Tziz έγραψε:
με ρώταγε αν κάνω πρωκτικό, κι αν έχω κλέψει/λεηλατήσει ποτέ τάφους. Αν έχω ντυθεί μασκαράς τις απόκριες κι αν έχω κάνει λεσβιακό!

Έλα πες τώρα οτι δεν τα λες σοβαρά;;;;

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχαχαχαχα,αυτό ακριβώς εννοώ μιλού...

Σου περνάνε την ιδέα,ή θέλουν και αποσκοπουν σε αυτό τουλάχιστον,ότι εγώ πάω στην εκκλησία,και είμαι η προεδράρα του παραδείσου.

Σιγά μαντάμ,κι εγώ έχω τρέλα με τα μοναστήρια,τί σημαίνει;Ότι θα κυκλοφορώ με φωτοστέφανο;

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε δημητρα τι κουκλη ειναι αυτο; φοβερη φωτο προφιλ Θεαααααααα η μικρη!!!!!

manoula3

manoula3
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τζιζ επεσες σε ξεφτερι παπα!!!χααχαχα!!!! σε καταλαβαινω...δεν μου εχει τυχει,αλλα καταλαβαινω οτι μετα δεν εβρισκες ουσια κ νοημα στην εξομολογηση!!!αλλα πιστεψε με...αν ποτε βρεθει στον δρομο σου ενας καλος ιερεας,ενας καλος γεροντας να πω καλυτερα,εξομολογησου αν το θελεις κ θα δεις οτι ανοιγονται αλλοι δρομοι!!!δεν εχει καμια σχεση η εξομολογηση μ'αυτο που περιεγραψες....ησουν ατυχη!!
ενταξει οθεος ξερει τι σκεφτομαστε κ ποτε μετανοουμε,αλλα διαλεξε τους ιερεις να διαβαζουν τη συγχωρητικη ευχη για να ολοκληρωθει η μετανοια!!!
η γιαγιαμου με πρηζει γιατι δεν κοινωναω στις μεγαλες γιορτες κ ας εχω νηστεψει!!δεν μπορω βρε κοριτσια!!αν δεν εχω εξομολογηθει δεν γινεται με τιποτα!!επισης μου ειχε πει ο παππουλης που μας παντρεψε οτι καλυτερα να μην κοινωνησεις καθολου αν εισαι ανεξομολογητη,παρα να κοινωνησεις...γιατι δεν κανεις απολυτως τιποτα,προσθετεις μια ακομα αμαρτια!!!!!δεν ξερω ν ειναι πιστευτο η' οχι,αλλα εγω το τηρω....δεν μπορω αλλιως...δεν μου παει η καρδια!!πρεπει να ειμαι κ να νιωθω καθαρη μεσα μου για να δεχτω την αγια κοινωνια....λλιως νιωθω ακαθαρτη κ αναξια γι'αυτην!!δεν ξερω αν με καταλαβαινεται...για μεναμνο μιλαω ετσι!!!

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tziz έγραψε:
Dimitra_Elena έγραψε:

Είχαμε προβλήματα με τον πρώην μου και ένας θείος του (πολύ θρησκόληπτος μιλάμε!) λέει "πάμε σε έναν καλό παπά που ξέρω να σας εξομολογήσει. Θα νιώσετε καλύτερα αν πάρετε μια ευλογία..." Έτσι κι έγινε.

Εκεί που περίμενα κι εγώ η γυναίκα να μου κάνει ερωτήσεις για να με βοηθήσει να πάρω μπροστά και να μπορέσω να βγάλω τα εσώψυχά μου να ξαλαφρώσω, αυτός με ρώταγε αν κάνω πρωκτικό, κι αν έχω κλέψει/λεηλατήσει ποτέ τάφους. Αν έχω ντυθεί μασκαράς τις απόκριες κι αν έχω κάνει λεσβιακό!
Όχι μόνο δεν ένιωθα ότι καθάρισε η ψυχή μου, αλλά με αυτά που μου είπε (μου έριξε και τρία χρονάκια μετάνοιας και αποχής από τη θεία κοινωνία) με έκανε να νιώθω και χειρότερα! Γύρισα σπίτι με ψυχή μαυρισμένη στην κυριολεξία.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι όλοι οι παπάδες είναι ίδιοι ή ότι εξομολογάνε προσπαθώντας να μάθουν "γαργαλιστικές" λεπτομέρειες της ερωτικής μας ζωής.

Αλλά κι εγώ αποφάσισα να προσεύχομαι και να ζητάω συγχώρεση απευθείας από το Θεούλη, που μόνο Εκείνος ξέρει πώς πραγματικά νιώθω...

Βρε μπας κι ήθελε να φτιαχτεί να πάρει δουλειά για το σπίτι ο άνθρωπος;Μην είμαστε περίεργες,παντού συμβαίνει! ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 7 328109 χαχαχα

manoula3 έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΛΕΝΑ οπως πιστευεις εσυ για την εξομολογηση τα ιδια πιστευει κ η μαμα μου τα ιδια ακριβως!!!λες κ την ακουω τωρα!!χαχαχα!!

Α παπαπαπα,από άθεη μαμά,κι εσύ άθεη είσαι...Ουστ,θα καούμε στην κόλαση όλες!

(Αλήθεια,η κόλαση έχει air condition?Δεν αντέχω και τη ζέστη ρε γμτ...)

Μιλού κι εγώ την λατρεύωωωωω!Ευχαριστώ!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Dimitra_Elena έγραψε:
Tziz έγραψε:
Dimitra_Elena έγραψε:

Βρε μπας κι ήθελε να φτιαχτεί να πάρει δουλειά για το σπίτι ο άνθρωπος;Μην είμαστε περίεργες,παντού συμβαίνει! ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 7 328109 χαχαχα

manoula3 έγραψε:

Α παπαπαπα,από άθεη μαμά,κι εσύ άθεη είσαι...Ουστ,θα καούμε στην κόλαση όλες!

(Αλήθεια,η κόλαση έχει air condition?Δεν αντέχω και τη ζέστη ρε γμτ...)

Μιλού κι εγώ την λατρεύωωωωω!Ευχαριστώ!

Δημητρούλα δεν υπάρχεις!!!!! Κρατάω την κοιλιτσα μου απο τα γέλια!!!!! ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 7 536304 ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 7 536304 ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! - Σελίδα 7 536304

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θα πω την δικη μου αποψη εχω κανει θρησκευτικο γαμο απο οσο ειδα τοτε που παντρευτηκα οτι πληρωσω οσα εγω ειχα σκοπο να πληρωσω τωρα εαν δεν ειναι σωστοι οι Παπαδες θα πρεπει να τους καταγγειλουμε στην αρχιεπισκοπη ετσι ειναι το σωστο κ το πρεπον απλα πρεπει να καταλαβουμε οτι δεν γινετε ναι μεν να θελουμε να βαφτισουμε ενα παιδακι αλλα να εχουμε κανει πολιτικο γαμο γιατι ταυτοχρονα κατεργουμε τον εναν θεσμο της θρησκειας μας τον γαμο τεσπα ειπαμε αποψεις ειναι αυτες ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΥ ΘΕΟΥ

http://www.gatospito.com

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:Έλα πες τώρα οτι δεν τα λες σοβαρά;;;;

Τα λέω σοβαρότατα.
Και μάλιστα όταν υποτίθεται ότι τελείωσε η εξομολόγηση με έβαλε κάτω από το πετραχήλι και καλά για να με διαβάσει (το οποίο έχει απαγορευτεί από όσο ξέρω) κι έλεγα από μέσα μου "Λες να "πεταχτεί" τίποτα μπροστά μου?" pale affraid

Α! Και τα φώτα της εκκλησίας ήταν σβηστά (χειμωνιάτικο απόγευμα) για να κάνουν οικονομία!
Και με έβαλε μια κυρία εκεί να φορέσω μακριά φούστα πάνω από το τζιν μου, και μαντήλα στο κεφάλι (σαν ταλιμπάν είχα γίνει)
Άστα σου λέω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 11]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις