126 Απ: ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! Δευ Αυγ 23, 2010 11:59 pm
Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
sktv έγραψε:ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω ολα οσα γραψατε!
θα σας πω για τη δικη μας βαφτιση οταν πηγαμε στην εκκλησια να κανονισουμε ο παπας μας ρωτησε ποιος θα ναι νονος κ αν παντρευτηκε με πολιτικο του ειπαμε οτι εκανε θρησκευτικο κ μας ειπε οκ!αν ειχε κανει πολιτικο δεν θα μπορουσε να βαφτισει!ειναι αρκετα κουλο αυτο το πραγμα οπως επισης οταν πεθαινει καποιος κ εχει παντρευτει με πολιτικο ορισμενοι ιερεις δεν τον κηδευουν
Χτες Σοφία μου κάναμε εμείς τα χαρτιά,και η κουμπάρα μου του είπε ότι είναι παντρεμένη με πολιτικό,και είπε εντάξει,και προχώρησε να βγάλει τις άδειες...Δεν μας είπε τίποτα!
Μαρία Σ. έγραψε:γιατι βρε πρεπει να φτανουμε παντα στα άκρα??? αν κανω θρησκευτικο γαμο βριζω και κανω κακα πραγματα αν κανω πολιτικο δνε τα κανω ή είμαι λιγοτερο ή περισσοτερο χριστιανός. δεν με απασχολει τι κάνει ο καθενας πραγματικα εμενα με νοιαζει τι κανω εγω θα λογοδοτήσω για την δική μου την ψυχή. ο καθενας κρινεται απο τον θεο εμεις δεν ειμαστε άξιοι να το κανουμε αυτο. εγω το μόνο που λέω ειναι οτι πρεπει να ακολουθουμε τους κανονες του βαζει η θρησκεια που ασπαζόμαστε. γενικα το λέω είτε μας αρεσουν ειτε όχι( μην φανταστειτε οτι εγω τα τηρω) απλα συζήτηση κάνουμε. το σωστο ειναι αυτο τωρα αν δεν μας αρεσει ειναι άλλο θεμα βρε κοριτσια.
Μαράκι ναι,όποιος μπορεί κάνει θρησκευτικό και είμαι σίγουρη ότι όλες θα το θέλαμε,αλλά και πάλι...
Δεν ξέρουμε τί ώθησε κάποιον να κάνει πολιτικό,εκεί με εξοργίζει το θέμα!
Κι επίσης,όταν ασπάζομαι την θρησκεία,ακολουθώ τους κανόνες του Θεού,όχι των παπάδων,σε καμία περίπτωση!