451 Απ: Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4 Τετ Ιουν 26, 2013 1:30 pm
mamameli
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα!!!
καταρχην να πω κουκλες κ η τοσοδουλα και η κολυμβητρια μας!!!
Αλικη μου..τι να πω..η μικρη μου ετσι ειναι αδυνατη πολυ..
Λοιπον για τις αλλεργιες!
Ναι μπορει να φανει και στο χρονο η αλλεργια στο αγελαδινο..μπορει ν αμη την πειραζε απο εσενα αλλα αμεσα στην τροφη της..Κανε καποιες δοκιμες!
Επισης δεν ειναι μονο η αλλεργια ειναι και η δυσανεξια...
Μπορει ενα μηνα μετα να μην την πειραζει!
Τα αρχεια που διαβαζω στο φβ διατροφη και ψευδοαλεργειες λενε εισαγωγη πρωτα ζωμο καροτου ,μετα ζωμο κοτας και σταδιακαη εισαγωγη των υπολοιπων..τα φρουτα τα εχουν αργοτερα και καθολου αμυλο!
Και αυτο γιατι το σιδηρο ειναι το πιο σημαντικο σε αυτην την ηλικια και μετα τα υπολοιπα που τα καλυπτει ακομα ο θηλασμος!
Τα αμυλα περιεχουν αμυλαση που δημιουργει πεπτικες διαταραχες πριν το χρονο!Θελει πολλη μελετη!Ευχομαι να ειναι περαστικο!Ξεκινα με καροτακι και ασε το μηλαρακι!χχιχιχι!Μπες και στον γιατρο που σου ελεγα και ψαξε την εισαγωγη στερεων και εκει..
Κοριτσακια σας αφηνω..δεν εχω πολλες αντοχες!
Φιλακια σε ολες!
καταρχην να πω κουκλες κ η τοσοδουλα και η κολυμβητρια μας!!!
Αλικη μου..τι να πω..η μικρη μου ετσι ειναι αδυνατη πολυ..
Λοιπον για τις αλλεργιες!
Ναι μπορει να φανει και στο χρονο η αλλεργια στο αγελαδινο..μπορει ν αμη την πειραζε απο εσενα αλλα αμεσα στην τροφη της..Κανε καποιες δοκιμες!
Επισης δεν ειναι μονο η αλλεργια ειναι και η δυσανεξια...
Μπορει ενα μηνα μετα να μην την πειραζει!
Τα αρχεια που διαβαζω στο φβ διατροφη και ψευδοαλεργειες λενε εισαγωγη πρωτα ζωμο καροτου ,μετα ζωμο κοτας και σταδιακαη εισαγωγη των υπολοιπων..τα φρουτα τα εχουν αργοτερα και καθολου αμυλο!
Και αυτο γιατι το σιδηρο ειναι το πιο σημαντικο σε αυτην την ηλικια και μετα τα υπολοιπα που τα καλυπτει ακομα ο θηλασμος!
Τα αμυλα περιεχουν αμυλαση που δημιουργει πεπτικες διαταραχες πριν το χρονο!Θελει πολλη μελετη!Ευχομαι να ειναι περαστικο!Ξεκινα με καροτακι και ασε το μηλαρακι!χχιχιχι!Μπες και στον γιατρο που σου ελεγα και ψαξε την εισαγωγη στερεων και εκει..
Κοριτσακια σας αφηνω..δεν εχω πολλες αντοχες!
Φιλακια σε ολες!