601 Απ: Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4 Παρ Ιουλ 12, 2013 9:49 am
private7
Είναι σε καλό δρόμο!
Μαράκι έχεις πμ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Σαν παιχνίδι είναι πάρα πολυ καλή επίσης!Έχει όμορφες μουσικές,όμορφα χρώματα κ διάφορα αντικείμενα για να εξασκούν πιο λεπτές κινήσεις.Όταν την τσουλά παίζει επίσης μουσική,κίνητρο για να την σπρώχνουν.Μέσω ιντερνετ την ειχα πάρει,μαζί με απορρυπαντικό ρούχων για οτ μωρό δώρο.Αν θες το σαιτ πες μου αύριο αν είναι,σε καληνυχτω!maria1984 έγραψε:Την είχα δει κ εγω κ ήθελα να της την πάρω αλλα δεν ήξερα αν θα δείξει ενδιαφέρον κ μετα σκέφτηκα βλακεία που δεν την πήρα να της την έχω έστω σαν παιχνίδι μέχρι να μάθει να την τσουρλαει....
Αυτό το σαίτ ειναι Μαράκι ναι..πιστευώ θα την χαρεί τηνστρατούλα η γλυκιά γαλανομάτα σου..θα σου στείλω αν είναι στο φέης οκ..Μαρκέλλα πολλα φιλάκια σ εσένα και τα παιδάκια σου,να περνάτε καλά,να τρώτε κ να κοιμάστε καλά!maria1984 έγραψε:Νομίζω ότι κατάλαβα πιο ειναι το σάιτ γιατι πήρα κ εγω κάτι απο εκει κ μου στειλαν 2 απορρυντικα δώρο ... Στείλε μου κ φωτο της μικρής στα εισερχομενα στο φεις να την δώ .
Μόλις μπήκα,όσο κοιμάται για λίγο η ζουζούνα μου και πέτυχα πανώ στο φόρεμα.Αν θες την γνώμη μου,παπούτσια μπεζ,nude ή ζαχαρί,σπασμένο άσπρο δηλ.Μάυρα με τίποτα.Μια και είναι ήδη έντονο το φόρεμα,απλό και απέριττο και το χτένισμα,δηλ.χωρίς πολλές μπούκλες,τοστιέρες και γενικά βαριά χτενίσματα.Δεν ξέρω βέβαια τι χρώμα μαλλιών έχεις,μήκος κτλ για να εκφράσω παραπάνω σε γνώμη.Ίσιο μαλλί θα μου άρεζε με αυτο το φόρεμα πάντως,,αν έχεις μακριά μαλλιά!private7 έγραψε:https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/32/1trx.jpg/
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/594/clcw.jpg/
Κορίτσια αυτό είναι το φόρεμα! Για παπούτσια δε θα ήθελα μαύρα μιας κ δε μου πολυκολλάνε κι ειναι κ εντονο... Τι άλλο προτείνετε?? Τι μαλλιά???
Ούτε εγώ έχω χρήματα για μακιγιέζ κτλ..αλλά μια που στο θέμα μακιγιάζ έχω λίγη εμπειρία,θα σου έλεγα να κινηθείς με μπεζ-χρυσαφι-σομόν σκιές,γυαλιστερές,να ταιριάζουν στο φόρεμα και την περίσταση,με απαλό καφε μολύβι,όχι βαριά πράγματα.ούτε εγώ είμαι της υπερπαραγωγής.Χαλαρές μπούκλες ίσως,αλλά ίσως οι χοντρές με το σίδερο να είναι υπερβολή,κατα την γνώμη μου πάντα!Είμαι του πιο λιτού κ εγώ κ όχι των υπερπαραγωγών..αν είμασταν κοντά θα σου έκανα εγώ το μακιγιάζ,αν και δεν ειμαι μακιγιερ,απλά πιάνει το χέρι μου και μου αρέσει!Ξανθά σγουρά μακριά έχω κ εγώ,ηταν σαντρέ πριν μείνω έγκυος,μετα τα άφησα στο φυσικό τους κ τώρα ειναι μελι με ξανθές άκρες.Μια χαρα θα τα κάνεις κ μόνη σου όμως,μην ανησυχείς!private7 έγραψε:Φωτεινή μου συμφωνώ! Σε αυτά τα χρώματα είπα να κινηθώ. Έλεγα για κάτι σε χρυσίζον αλλ΄μήπως είναι υπερβολή?? Δεν είμαι της υπερβολής καθόλου! Τα μαλλιά επειδή έχω σγουρά μακρια,ξανθό σαντρε, έλεγα σε χαλαρούς κυματισμούς με τονισμένα μάτια... Κάπως έτσι το έχω σκεφτεί.
Έλεγα να τα κάνω μόνη μου (μου λείπει ένα χοντρό σίδερο για μπούκλες) και τα μαλλια και το μακιγιαζ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα τα καταφέρω! Δύσκολο να πληρώσω και μακιγιέζ και κομμώτρια. Κι οι μόνες μακιγιέζ που έχω δει δουλειά τους κ δεν είναι φορτωμένες με του κόσμου τα πράματα είναι ακριβές...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης