Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
635 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 635 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τελικα ιωαννα καταφερα και το ειδα.επρεπε να συνδεθω για να το δω.παρα πολυ ωραιο.νομιζω μπεζ παπουτσι θα του παει πολυ.

private7

private7
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
crazymommy δεν ξέρω τι χαζο λινκ είναι αυτό!!! Για να δούμε τι θα πει με το κοτόπουλο! Είναι ελαφρύ και δε νομίζω να την ξενίσει! Απλά το μοσχάρι εχει πιο έντονη γεύση και νομίζω αρέσει περισσότερο! Ο μικρός βγάζει τα 2 κάτω δόντια (έχουν ξεπροβάλλει) κ με εχει καταδαγκώσει στη θηλή!!
Αλήθεια φτιάχνετε φαγητό για 2 μέρες??? Γιατί εμάς η παιδίατρος μας είπε κάθε μέρα καινούριο! Στις αρχές όμως που δεν έτρωγε πολύ το κρατούσα 2 μέρες. Εγώ πάντως βαζω ένα καρότο κάθε μέρα, όχι τεράστιο, μικρούλι!
Ειρήνη κι εμένα δυσκολεύεται να κάνει. Αν τον δεις τον κακομοίρη πώς πιέζεται και πώς κοκκινίζει... Τον λυπάμαι! Γι αυτό του έκοψα τη μπανάνα απο τη φρουτόκρεμα και στο φαγητό του βάζω μια μικρή πατάτα.
Υ.Γ: Φωτεινή κ Ειρήνη έχετε πμ!!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημέρα Very Happy 
Αλίκη το τσάκισε το teddi,εναμισι γιαούρτι έφαγε.Η δικιά μου τώρα τελευτάια κόλπα μου κάνει με τα φρούτα,τρώει λίγες κουταλιές και μέτα πεισμώνει..της βάζεις το γιαούρτι κ σε χρόνο dt εξαφανίζεται.Ότι συνδυασμό κ να κάνω,διάφορες υφές,δεν τα θέλει.Λίγο της δίνω στην σιλικόνη αυτοταίσματος να τρώει μόνη της σε ανύποπτο χρόνο..Αλίκη μάλλον έχεις δίκιο κ θέλει σιγα σιγά να της δίνω απλά πατημένα ή μαλακά στο χεράκι..μου αρπάζει εδώ και κ καιρό το κουταλάκι.Εκτός από κοτόπουλο και μοσχάρι,έδωσα και γαλοπούλα,μπορώ να πω οτι το έφαγε με άνεση.Όπως και σε εμάς,γούστα του κάθε παιδιού είναι αυτά!
Ειρήνη κ' εγώ πράσινο ανοιχτό φόρεμα θα βάλω στην βάφτιση.Καλές μάσες σε όλους και καλά μπάνια σε όσους πλατσουρίζουν.Ευελπιστώ να την πάω μερικές φορές ακόμη αυθημερόν την Άρτεμις να πλατσανισει.
Ιωάννα σε πρόσθεσα στο φέης.
Φιλιά!

maria1984

maria1984
Μανουλες τι κανετε?Εμεις σημερα πηγαμε το πρωι για μπανακι κ της ανοιξε μαλλον ιγο η ορεξη γιατι εφαγε λιγο φαγητο χωρις πεισματα κ κλαματα...Τωρα επεσε ξερη για υπνο κ πιστευω οτι θα κοιμαται κανενα 2ωρο...Καλα εχει πολλη πλακα με το swimtrainer,κουναει χερια ποδια κ κολυμπαει μονη της κ φωναζει ολη την ωρα ουν ουν κ χασκογελαει μονη της...Σημερα απο το πρωι φωναζει ολη την ωρα ααα αντε...Επισης παρατηρησα οτι στην αμμο μπουσουλαει ενω στο σπιτι με τιποτα,μαλλον επειδη την νιωθει μαλακη...

Αλικη μπραβο στην Λυδια που εφαγε ευκολα τα φαγητακι της κ επισης που κοιμαται 8ωρα κ 6ωρα...Εμεις στο 5ωρο εχουμε ξυπνησει κ γυρευουμε γαλα...Κι εγω advance γιαουρτι της δινω κ το τρωει μια χαρα ,κοιταξα για τα τεντι αλλα δεν τα εχουμε εδω,αν τα βρω θα της παρω να τα δοκιμασουμε,ειναι κ αυτα με γευσεις φρουτων οπως τα advance η σκετα?

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα

επιστρέψαμε κ μεις. απίστευτη ταλαιπωρία για μία διανυκτέρευση αν κ ήταν καλά δε λέω... επίσης πολλαααα λεφτά. 65 το σπιτάκι, 45 περίπου εκεί σε μπιτς μπαρ κλπ συν καύσιμα........

αχ πόσο χαίρομαι που τελείωσα με τη βάπτιση. σας διαβάζω κ κουραζομαι

πάλι χ3στηκε... εχω κ να απλωσω άλλο ένα πλυντήριο κ να βάλω ακόμα κανα δύο

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πάλι εγώ

ποια έχει δώσει αβοκαντο; πήρα προχθές αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι ώριμο

demmy29

demmy29
Κοριτσάκια μου δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα! Σας στέλνω πολλά τοσοδούλικα φιλάκια και όλη μας την αγάπη! Καληνύχτα!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα στα γρήγορα, γιατί πάω να την πέσω, είμαι πτώμα!
Σήμερα πήγαμε για μπανάκι το πρωί, 6 μπάνια μέχρι τώρα η μικρή μας! Η είσοδος στη θάλασσα είναι η δύσκολη, μετά φάνηκε αρκετά ευχαριστημένη... Και φάγαμε και κοτοπουλάκι, της άρεσε επίσης. Επομένως, μόνο τα φρούτα είναι το θέμα μας πλέον... 40 λεπτά για να φάει μια ελάχιστη ποσότητα, από το τπτ πάλι καλά...

Ειρήνη μου λαχανικά μαγειρεύω κάθε μέρα (έχω ατμομάγειρα και είναι πανεύκολο), καρότο βάζω μικρό και λιγότερο από 1 για τη δυσκοιλιότητα. Να παίξεις με τις ποσότητες, θα βρεις τι ταιριάζει στο παιδί. Φωτογραφίες θα βάλω όταν πάρω τις κανονικές (έχω μόνο τις αρχικές με το λογότυπο του φωτογραφείου), μάλλον μετά τις διακοπές...
Ιωάννα κι εγώ καλέ. Αν έχεις κάνει φίλες στο φέης τις υπόλοιπες να σε βρω από εκεί... Εγώ πάντως το φόρεμα δεν το είδα κι ας ήμουν συνδεδεμένη... να φταίει ο browser; Τεσπα...
Φωτεινή μπράβο για το γιαουρτάκι! Φαίνεται πολύ του... γιαουρτιού η δικιά σου, ε; Πολύ της μόδας το πράσινο φόρεμα, ε; Χαχαχα!
Μαρία μου τα teddi τα βρίσκω μόνο στο Βασιλόπουλο, πουθενά αλλού να ξέρεις. Οπότε αν δεν έχετε Βασιλόπουλο εκεί δεν παίζει μάλλον. Ναι, είναι με γεύσεις φρούτων και είναι λίγο πιο μικρή η ποσότητα από τα advance να καταλάβεις... Της άρεσε της μικρής το σωσίβιο, μπράβο! Επίσης, κι εμείς λέμε πολύ το άντα και άντε και τα συναφή, χιχι!
Τζενάκι καλώς επιστρέψατε! Καλά, κι εγώ λέω ευτυχώς βαφτίσαμε γιατί μας κούρασε πολύ όλο αυτό το τρέξιμο...
Δημητρούλα μου φιλάκια στην τοσοδούλα σου!!!

Σας αφήνω, καληνύχτα!!!

Jemina.

Jemina.
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημέρα σε όλες!
Έχω καιρό να σας διαβάσω γιατί λείπαμε στο εξοχικό και βλέπω πολλά πραγματάκια.
Ιωάννα, καλώς ήρθες στη παρέα και εγώ δεν κατάφερα να δω το φόρεμα αλλά καλό θα είναι με τη ζέστη και το μωρό να φροντίσεις τα μαλλία σου να είναι λίγο συμαζεμένα, εμάνα όταντα βρει ελεύθερα τα τραβάει οπότε στη βάφτιση μας τα έπιασα, Αλίκη μου χαίρομαι που πλέον τρώει, Μαρία και εμείς χθές που έκαν μπάνιο με το swimtrainer φάνηκε να του άρεσε πολύ. Είχε λίγο κύμα και του ερχόταν στα μουτράκια του αλλά εκείνος ακάθεκτος, μάλιστα γλυφόταν και άνοιγε στόμα να πίνει νερό. Βέβαια μετά ήπιε 2 μπιμπερό νεράκι με τόσο αλάτι που έγλυψε.
Διάβασα για γαλοπούλα, κάνει απο τώρα? αν και υποθέτω είναι σαν το κοτόπουλο, θα ρωτήσω και εγώ τη παιδίατρο.
Κλείνω γιατί έχω δουλειά και σκέφτομαι και το σίδερο στο σπίτι το απόγευμα.... πονάει και η μέση απο τον μικρό, τώρα που έμαθε να τον κρατάμε και να κάνει βηματάκια δεν κάθετε σε ησυχία.

eirini2

http://www.billcost.gr/BillcostSS2013.pdf

αυτο απο αριστερα ειναι το φορεμα που πηρα αλλα οχι με το σωμα του μοντελου.

eirini2

γεια σας κοριτσακια.τι κανετε?δεν χαιρετησα πριν επειδη ειχα και τα παιδια μαζι.καλα ειμαστε δροσιζομαστε αλλα για ξεκουραση δεν το βλεπω φωτεινη γιατι κανω και διαφορες δουλειες στο σπιτι εκτος απο μαγειρεμα για να μην κουραζεται η μαμα μου.

μαρια ειδες η θαλασσα πως ανοιγει την ορεξη?

αλικη εγω μαγειρευω για 2μερες οταν εκανα το κοτοπουλο εβαλα ενα λεπτο καροτο και πιο πολυ κολοκυθακι.αυριο που θα φτιαξω το κρεας θα βαλω μισο καροτο.το κοτοπουλο δεν του αρεσε.τσιριδα και γκρινια πολυ οταν τον ταιζω

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα μανουλες!!!!! sunny 

Φυσαει παλι!!!!! Mad 

Μαιρη, σου εστειλα αιτημα στο fb.
Οσες εχω φιλες στο fb σας εβαλα στην ομαδα μου, στην fm group, αν ενδιαφερεται καποια να μου πει!!!!!!! Laughing 

Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4   - Σελίδα 26 417472 Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4   - Σελίδα 26 417472 

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

mamameli

Καλησπέρα σε όλες !είμαι στο χωριο της γιαγιάς μου!
Πολλή κούραση αλλα αλλιώς στην εξοχή!
Καλα να περνάτε!
Φιλακια πολλα!
Αν μπορέσω θα μπω το βράδυ !

private7

private7
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια καλησπέρα κι απο μένα!! Είχα πρόβλημα με το ίντερνετ 2 μερες κ τώρα σας βλέπω όλες!!
Καθόμαστε με το χοντρούλη αγκαλιά και πληκτρολογούμε γιατί δε μ αφήνει ήσυχη και θέλει κι αυτός!!
Ειρήνη μου εγώ στην  αρχή ειχα επιλέξει το δαντελένιο της σελίδας 4 αλλά μου φάνηκε ότι θα σκάσω!!
Όσες είστε διακοπές καλά να περνάτε!! Να κάνουν τα μικρούλια μας όσα περισσότερα μπάνια γίνεται!!
Very Happy Very Happy 

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα! Τι κάνετε; Εμείς καλά, ετοιμαζόμαστε και για το γάμο του αδερφού μου το Σάββατο (σας το έχω πειWink Οπότε έχω κάτι τρεχάματα τελευταίας στιγμής, ευτυχώς τπτ σοβαρό. Χτες γίναμε 8 μηνών κι εμείς, απίστευτο μου φαίνεται! Και μάλιστα, από χτες άρχισε να μου τρώει καλύτερα. Με εντυπωσίασε, γιατί πλέον τρώει όλα τα φρούτα της, όλο το μεσημεριανό και όταν φτιάχνω ρυζάλευρο το τρώει επίσης όλο. Σήμερα όμως δοκιμάσαμε και γιαουρτάκι. Δεν ήμουν παρούσα γιατί είχα πάει κάπου με τη μεγάλη, αλλά είδα ότι έφαγε λίγο. Μπορεί βέβαια να φταίει που την τάισε ο μπαμπάς της και δεν έχει μάθει τα χούγια της... Πάντως πολύ καλά το πάμε, μην το ματιάσω!
Κατά τ' άλλα κούραση πολλή... πότε θα ξεκουραστούμε ήθελα να 'ξερα...

Ειρήνη πολύ όμορφο το φόρεμα, χαχαχα, γέλασα με την ατάκα για το μοντέλο. Σιγά μην είναι αυτή μανούλα πες της! Wink 
Ιωάννα σίγουρα θα είναι ζεστό αυτό με τη δαντέλα... Γιατί καλέ χοντρούλης; Σε μπόι θα το πάρει ο,τι βλέπεις τώρα...
Μελινομαρία μου καλά να περάσεις και βρες τρόπο να ξεκουραστείς εκεί! Μου φαίνεσαι κάπως... πεσμένη... μάλλον ψυχολογικό γιατί πλησιάζει η επιστροφή στη δουλειά να υποθέσω. Όλα καλά θα πάνε βρε κοριτσάκι, να μην ανησυχείς!
Ρούλα ελπίζω να πέσει ο αέρας γιατί σύντομα θα κατέβουμε κι εμείς στο νησί!

Σας φιλώ!!!

maria1984

maria1984
Μανουλες μπήκα για μια γρηγορη καλησπέρα γιατι ειναι ψόφια απο την νυστα , άργησα με σήμερα να κοιμηθούμε γιατι το απόγευμα πήγαμε σε 1 πανηγύρι λίγο μακρια απο εδω που μένουμε , μετα περάσαμε απο την νονα της μικρής , μετα στους γονείς μου κ τέλος ξαναπηγαμε στην εκκλησία εδω στο χωριό μας που είχαν κι άλλο πανηγύρι ... Η μικρη μες την τρελη χαρα που είδε τόσο κόσμο , δεν γκρινιαξε καθόλου παρόλο που νυσταζε στο τέλος ... Μόλις την φέραμε σπιτι ήπιε το γάλα της κ έπεσε ξερη για ύπνο ...

Αλίκη με το καλο ο γάμος του αδερφού σου ... Τελικα δεν υπάρχουν εδω κοντά μας τα τεντι γιαουρτακια οπότε συνεχίζουμε με τα advance ...
Μαρία σας εύχομαι να περάσετε όμορφα στο χωριό της γιαγιάς σου ....
Καλο βράδυ σε όλες !!!!

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα μανουλες!!!!!!

Τζενη με το καλο να ρθειτε..Laughing κι ελπιζω να σταματησει επιτελους αυτος ο αερας να σας αφησει να κανετε κ τα μπανακια σας!!!!!!

Rolling Eyes 

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρααααααααα!!!!!!!Μανούλες και μπεμπακια!!!!<3<3<3 Επιτέλους ίντερνετκαι καινούργιο κινητό για να σας διαβαζω και να γράφω!μολις διαβασα ολα τα νεα σας! Τι να πρωτοσχολιασω?κατ αρχην καλωσηρθες Ιωάννα!να πω τις καλύτερες ευχες μου για τα νεοφωτιστα μπεμπακια!η δικια μας γαμο-βαφτιση αργεί,μαλλον για του χρονου το σεπτεμβρη η πασχα.(εγω πασχα θελω,ο αντρας μου σεπτ. Οποτε πλακωνομαστε λιγο)βλεπω κατι εξαωρα κατι οχτάωρα υπνου κ τρελαινομαι γτ εμεις ακομα δεν στρωσαμε καθολου και ειμαι κομματια. Βέβαια εχει ενα μηνα που τη βαζω μονη στο κρεβατι της κ εχουμε κ τα δοντακια οποτε μαλλον αυτο φταιει.δοντια ακομα δε βγαλαμε αλλα τωρα αρχισαν παλι τα σαλια κ οι δαγκωνιες.αναμενουμε!ειδα φωτο στο φμπ απο τα μικρουλια που γίνονται μεγαλουλια και καμαρωνω και λεω ποπο περσυ τετοια εποχη λεγαμε για καουρες και συχνοουριες!!!!:-D:-P

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Θα πεσω για καμια ωριτσα γτ κοιμηθηκε η σκουληκαντερα μου και θα επανελθ ω λιγο αργοτερα!!!

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ερωτηση: τι ειναι τα τεντι γιαούρτια?εμεις παιρνουμε τα παντα απο το βιολογικο στην γειτονια μ (λαχανικα φρου τα κρεας ρυζαλευρο βρωμη)τα τεντι απο που τα παιρνετε?

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρααααα Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4   - Σελίδα 26 328109 
Τι κάνεις Χριστινάκι?Πολλά χρόνια θα ζήσεις,εσένα σκεφτόμουν χτες και έλεγα πως χάθηκε αυτο το κορίτσι Wink Άντε κανόνισε να βγούμε με τις μικρούλες μας,κοντά είμαστε εδώ και 1 τρίμηνο!Τα teddi είναι γιαουρτάκια με βιολογικά φρούτα και καθαρό γιαούρτι,για τα μπεμπάκια και τα παιδάκια,τα έχει ο Βασιλόπουλος μόνο.Φιλιά σε όλες tongue 

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημεραααα

καλως τηνε την περδικα, χριστινα εσενα λεω...

ρουλα, η αλικη θα ερθει κρητη, οχι εγω..., στο φεις ειμαι κ γω. θα σου στειλω πμ να με βρεις

μολις μπηκα κ ξυπνησε αλλα αφου δεν κλαιει δεν παω...

χθες πηγαμε δοκιμαστικα κολυμβητηριο τον μεγαλο κ του αρεσε. ημασταν βεβαια παρεα με αλλα 2 της γειτονιας αλλα ολα ηταν σε διαφορετικο γκρουπακι στην ιδια ομως πισινα. μαλλον θα συνεχισουμε

ειρηνη, δεν καταλαβα ποιο φορεμα πηρες, ηταν ολος ο καταλογος. οσο για το σωμα αστο, αστο να παει αστο. νομιζω καμια δεν εχει ( κ ουτε θα αποκτησει ) το σωμα του μοντελου. εχουμε ομως τα παιδακια μας κ ολα τα αλλα ερχονται σε δευτερη μοιρα

αλικη φτου φτου, μια χαρα τα παει πλεον με το φαγητο. ηθελε το χρονο της φαινεται

μαρια καλα να περνατε στο χωριο. να κανονισουμε καμια συναντηση πριν ξεκινησεις δουλεια κ χαθεις κ συ

αντε, παω στο τζουτζουκο μου

φιλακια

private7

private7
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αλίκη μου χοντρούλης-χοντρούλης!! Λατρεύω να τον λέω έτσι!!! Ο πατέρας μου μου λέει "μη λες το παιδί χοντρό!!" αλλά δεν μπορώ!! Μ'αρέσει!! Με το καλό ο γάμος!!
Μαράκι έχεις κοινωνικό μπεμπάκι!! Razz Εμάς ο δικός μας είνια με τις ώρες του! Μια θέλει βόλτα, άλλες φορές θέλει την ησυχία του!!
Χριστίνα ευχαριστώ!! Κι εσύ ο,τι επιθυμείς για το μπουμπουκάκι σου!! Κάντε το Πάσχα να τελειωνετε κιόλας!!
Ειρήνη όντως εμφανιζόταν όλος ο κατάλογος κ δε μπορούσα κι εγώ να καταλάβω ποιο εννοείς!!

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Φωτεινουλα ποτε θες?να κανονισουμε αμα ειναι για να εχω κ τ αμαξι!μολις ξυπνησα τωρα ηρθε κ η μαμα μ να κρατησει τη μικρη να κανω καμια δουλεια.θα φτιαξω σουπιτσα με μοσχαρακι.αμα ειναι βιολογικα τα τεντι θα τα εχει και το βιολογικο μας! Θα τα δοκιμασουμε!πολυ μουνταδα ρε παι δι α!να ανοιξει ο καιρος να παμε για μπανιο επιτελους!

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τζενακι αμα μιλασ και συ για σωμα που σαι κορμαρα τι να πουμε και μεις οι κοινες θνητες!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις