Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια

Μαρια γελασα με το μιλενιουμ!!!! μα πραγματικα, τι προσεξες και συ???? ελπιζω οι αγορες να αναπτερωσαν λιγακι το ηθικο. να σε ρωτησω.... η Μελινα ηταν ετσι? Εγω βλεπω τον μικρο οταν τον εχει καποιος αλλος και με δει κανει σαν υστερικος να ερθει σε μενα, κλαιει, τραβιεται και τεντωνεται προς το μερος μου. Η Ευη μου δεν ηταν ετσι, τουλαχιστον οχι τοσο πολυ.

Μου φαινεται ως βγαλαμε τους σουπερ μαμακηδες!!!!

εμεις που λετε μαυρο υπνο καναμε. ο μικρος με πυρετο ολη νυχτα. ντεπον και βολτες με το καροτσι στην αυλη που ειχε δροσουλα. σερι κοιμηθηκαμε εντελει 4.30-6.30. το ποδαρακι του ειναι καλυετρα σημερα. ειναι ακομα πρησμενο, αλλα καλυτερα. και δεν εχει πυρετο και παιζει και μου γελαει.

αυταααααααααα

να εχουμε ολες μια πολυ καλη μερα, αφου θα ειναι πολυ ζεστη, τουλαχιστον να ειναι κατα τα αλλα καλη.

Γιορταζει και το κοριτσακι μου σημερα. Και η μανουλα μου. Να τις χαιρομαι!!!!Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4   - Σελίδα 30 328109

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα!!

Μμμ Μαρκελλα...τι να πω δεν προσέχω αλλα κι αλλα...

Σε μας ισχύει το αντίθετο...και ταδυο μωρα μου ειναι σε μένα κολλημενα...
Δεν λέω οτι ο μπαμπάς δεν ασχολείται αλλα ίσως ο θηλασμος ίσως που πεφτω με τα μούτρα...

Να χαίρεσαι την Ευουλα σου και Τη μανούλα σου!

Πάω γιατί σήμερα ειναι γκρεμισμενο το οχυρό...

Φιλακια σε όλες!

maria1984

maria1984
Μανουλες καλημέρα κ απο μένα ... Μαρκελλα να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου ... Ευτυχώς που εχει φτιάξει η διάθεση του μικρού , άντε να φύγει κ το πριξιμο για να γίνει εντελώς καλα ...

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημέρα Very Happy Μαρκέλλα περαστικά στον μπεμπούλη,που περάσε από οτι είπες πλεόν.Επίσης να χαίρεσαι τις εορτάζουσες!Σε Αγιά Παρασκευή θα την βαφτίσω,οπότε γιορτάζει και το παρεκκλήσι μας!Μαρία συντοπίτισσα,ούτε να την τράβαγα δεν θα ψήλωνε τόσο,γερή να είναι,θηριάκι όντως βγήκε,κ μαμακούλα επίσης..να μου πείς με εμένα μεγαλώνει..αν είμαι στο δωμάτιο όποιος και να την πάρει εμένα φωνάζει,μαμακίαση!

mamameli

Είμαι χάλια..κλαίω απο το πρωι..
Πήρα στη δουλεια και μου είπαν οτι θα γυρίσω με τετραήμερο οχταωρο....
Τι θα κάνω με το θηλασμο;
Να ρωτήσω ξέρει καμία αν επιτρέπεται αυτονομιμα αντί για μειωμένο;

eirini2

γεια σας κοριτσια.τι κανετε?
μαρκελλα να χαιρεσαι την κορη σου και την μαμα σου.μια χαρα ο στρατος εδω στο χωριο αλλα πολυ επιτιθεται στα αλλα παιδια επειδη ζηλευει.εμενα η παιδιατρος μου μου εχει πει αν ειναι κοκκινο ή πρησμενο το σημειο του εμβολιου να του βαλω πανω βαμβακι εμποτισμενο σε νερο και καθαρο οινοπνευμα και να το αφησω πανω για καποιες ωρες.ελπιζω να καλυτερευσει σημερα το ποδαρακι του.

μαμαμελι δεν μπορεις με το θηλαστρο να βγαζεις γαλα?η δουλεια δεν ειναι κοντα τουλαχιστον να στον φερνουν να τον θηλαζεις.

κλεοπατρα καλα να περασετε.

φωτεινη μεγαλωσε και η δικια σου αρκετα.εμεις εχει καμια βδομαδα που λεμε αντε αντε και ντανταντα.σε μια βδομαδα ερχεται και ο αντρας μου εδω.

mhtsaina

mhtsaina
mamameli έγραψε:Είμαι χάλια..κλαίω απο το πρωι..
Πήρα στη δουλεια και μου είπαν οτι θα γυρίσω με τετραήμερο οχταωρο....
Τι θα κάνω με το θηλασμο;
Να ρωτήσω ξέρει καμία αν επιτρέπεται αυτονομιμα αντί για μειωμένο;

Καλησπέρα, με συγχωρείς που παρεμβαίνω, αλλά ήθελα να ρωτήσω: το αν είναι νόμιμο το οχτάωρο αντί για μειωμένο ωραριο το ρωτάς λόγω του ότι έχεις το μωρό ή λόγω σύμβασης που είχες υπογράψει στη δουλειά σου;

mamameli

Δικαιούμαι μειωμένο και λέει η 7 ωρο ή εξαωρομιας που δεν πήρα πριν το εξάμηνο την ισοχρονη προς μειωμένο.
Αυτοί λένε αντι αυτου να παίρνω ρεπό μια φορα τη βδομάδα και τις υπόλοιπες μέρες να πηγαίνω οχταωρο...

Ο θηλασμος δεν με ενδιαφέρει μόνο για διατροφη αλλα και για διατήρηση του γαλατος μου λόγω αλλεργίας..και δυστυχώς με το θηλαστρο είμαστε μαλωμενοι...ποτε δεν κατάφερα να βγάλω πόσο μάλλον τώρα που δεν ειναι η βασική τροφη του μωρού...
Αν κάνω 9 ώρες να θηλασω σίγουρα θα μειωθεί και δεν δίνω με τίποτα ξε νο..ειναι βασικό για τη θεραπεία του μωρού!
Το ξέρουν αλλα δεν με υποστηρίζουν...οχιμοτι περίμενα να καταλάβουν...αλλα τι να πεις καμία ανθρωπιά..

mamameli

Συγνώμη δεν ειναι αποκλειστική τροφη του μωρού...γιατί βασική παραείναι!
Έχω ξαναπάρει μειωμένο και δεν είχα πρόβλημα...τώρα όμως θέλουν να μου τη σπάσουν!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωπωωωωω παει το σεντονι μου..... χαθηκε

τελος παντων

ο μικρος ειναι ετσι κι ετσι. ξεκινησα απο το μεσημερι κομπρεσες με αλουμινονερο που μου ειπε ο παιδιατρος μας. μου ειπε πως ο πυρετος λογικα μετα το τριτο 24ωρο θα υποχωρησει και το οιδημα κανει και αυτο 3-4 μερες. Ευχομαι να περασει γιατι λιωνει και αυτος και εγω μαζι του.

η μικρη γυρναει στα πανηγυρια και χορευει κρητικα. εχει γινει νο1 στο τοπικο καναλι. το καμαρι μου.

ευχαριστω ολες για τις ευχες σας.

Φωτεινη μου, αλοχα. φιλια στην μεγαλη και ψηλη της ομαδας μας.

Ειρηνη, καλως να δεχτειτε και τον μπαμπα σας. Εμας ο δικος μας ισως δεν μπορεσει να ερθει και μας λειπει ηδη.

Μαρακι μου, εσενα τι να σου πω? Σε σκεφτομαι πολυ ρε γμτ. Νομιζω πως ειναι νομιμο και αυτο. Οι παπαρες!!!!! Καμμια ανθρωπια πραγματικα!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον, επρεπε να μπορουσατε να δειτε τον τυροπιτουλη τωρα. ξαπλα ανασκελα στην κουνια..... πανακι με ξυδονερο στο κεφαλι, πανακι με αλουμινονερο στο μπουτακι και γαζουλες με οινοπνευμα και νερο σε μασχαλες και κλειδωσεις  εναλλαξ. δερμα δεν βλεπεις πουθενα.Smile 

του εδωσα και ντεπον πριν λιγο. λογικα θα του πεσει ο πυρετος και ελπιζω να ξαλαφρωσει και να κοιμηθει καλα το μωρο μου.

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φιλιά σε όλες Smile 
Μαρία μου τι να πώ..γαιδουρια το λιγότερο!να στην σπάσουν γιατί?Τι τους έκανες?Δεν θα χάσουν δουλειά από τον εργαζόμενο..επίδειξη εξουσίας κάνουν?Το μωράκι τι φταίει?Δεν σε πάιρνει να το παλέψεις παραπάνω?Καθάρα από ενδιαφέρον ρωτάω,γιατί χαλιέμαι με τέτοιες μακακίες πολύ!
Μαρκέλλα μου,να περάσουν όλα γρήγορα στον τυροπιτούλη,και κανενα χαρτί πάνω του πλέον,αλλά μόνο δερματάκι για φιλάκια!Από εγκληματικά άσχετους στον χώρο της υγείας δυστυχώς έχουμε μπόλικους..μιας και είναι το πεδίο μου κ εχω δει αρκετά.Είναι να μην πέσεις γμτ.
Ειρήνη μου φιλιά στον μικρούλη αλλά άντρακλα της ομάδας και από εμάς..Καληνύχτα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Fotini77 στις Παρ Ιουλ 26, 2013 12:02 pm, 1 φορά

mamameli

Περαστικά του Μαρκελλα μου...
Κι εμείς γυρίσαμε απο τον παιδιατρο...σε τρεις βδομάδες πήρε 2,5 πόντους και 150 γραμμάρια..
Όλα καλα μας είπε..κάτι έκανε στο πουλάκι μας και κλαιγαμε...και μετα κλαιγαμε γενικώς..ενω δεν είχε κλαψει στα προηγούμενα εμβόλια..
Αύριο μάλλον κι εμείς πυρετο το πρωι μια φορα λέει θα κάνει..

Όλα τα φταίει ο αρχιμαλ......ς του έθνους ο προϊστάμενος μου..είμαστε οι δυο μας!
Αν δεν είχαμε κρίση και ανεργία το καπελακι μου στραβά...
Με την εταιρία δεν έχω παράπονο!
Αλλα θα του κάνω τη ζωη δύσκολη..θηλαστρο θέλεις κάθε δυο ώρες διάλειμμα ...ε αι σιχτιρ..θρασυδειλος
καραγκιόζης..τάχα αυτός πήρε το μέρος μου...
Σορυ γιατις εκφράσεις..´αν είχε πάρει το μέρος μου κανείς δεν θα είχε φέρει αντίρρηση..
Κάνει το φίλο απο μπροστα κι απο πίσω...

Θα θηλαζω όλητην υπόλοιπη μέρα κι ο Θεός μαζι μας...

Πικραθηκα πολυ...δεν υπάρχει συμπονοια εννοείται ο καθένας την πάρτη του αλλα τουλάχιστον για την υγεία του μωρού έπρεπε να δείξουν κατανόηση...
Υπάρχει και θεία δικη...

Ήμουν που ήμουν μου δώσανε τη χαριστική...
Τώρα όμως ήρθε σειρα μου!
Και για να το ρίξω στην πλάκα ...Λέων με σκορπιο έχω...
Τι λέτε;θανατηφορος συνδυασμός ε;

Καληνύχτα απο μια λυπημενη μανούλα..που όσο κι αν ευχαριστεί το Θεο που έχει δουλεια στις μέρες μας
Δεν παύει να λαχταραει την φωλια με τα σπουργιτακια της...

Φιλακια πολλα!

mamameli

Φωτεινή μου έχω μπλέξει...μη το ψάχνεις τόσα χρόνια με αυτόν..έχει ψυχολογικά προβλήματα αλλα εγω δεν φταίω σε τίποτα..
Τώρα ήρθε η ώρα μου..τον άφησα 10 μήνες κι έφυγα...
Ξέρεις τι μου είπε πριν φύγω;
Μετα τους δυο μήνες θα σε κάταριεμαι κάθε μέρα που φεύγεις και με αφήνεις...
Λένε τέτοια πράγματα σε έγκυο γυναίκα;
Σου είπα...έτυχε να έχω ανάγκη τη δουλεια και η εταιρία μου φέρεται άψογα σπάνιο στις μέρες μας..

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα στα γρήγορα γιατί ετοιμαζόμαστε (φεύγουμε αύριο πρωί). Μελινομαρία όχι δεν είναι νόμιμο να σε υποχρεώσουν. Το νόμιμο είναι να δεχτείς 7ωρο. Μετά, κατόπιν συμφωνίας με τον εργοδότη μπορείς να δεχτείς αντί για 7ωρο το 6ωρο ή αυτό που σου πρότειναν. Όμως, σύμφωνα με το νόμο δεν είσαι υποχρεωμένη να το δεχτείς. Ψάξε λίγο στο ίντερνετ, θα το βρεις αυτό που λέω. Κρίμα και πάλι κρίμα που είναι γαιδούρια και δε σέβονται την κατάσταση...

Κατά τ' άλλα καλά να περνάτε όσες είστε ήδη σε χωριά, σε νότο και βορρά!
Μαρκέλλα μου κι εγώ για αλουμινόνερο θα σου έγραψα, αυτό ξέρω, αλλά αφού σου το είπε και ο παιδίατρος... Να χαίρεσαι την κορούλα και τη μανούλα σου! Αστέρι η κορούλα σου στο χορό, αυτά είναι...!
Φωτεινή μπράβο στο κοριτσάκι σου που ψηλώνει τόσο!
Α, Μαρκέλλα η Δανάη δεν ήταν κολλημένη μαζί μου, αλλά ετούτη εδώ είναι το κάτι άλλο. Αμα καταλάβει ότι πάει κάποιος να μου την πάρει βεντουζώνεται πάνω μου το χταποδάκι μου και δεν ξεκολλάει με τπτ λέμε...
Ειρηνάκι λογικό είναι να βγάζει ζήλειες το παιδί, τουλάχιστον το εκτονώνει έτσι... θα περάσει κι αυτό κάποια στιγμή, υπομονή!

Σας φιλώ γλυκά και Μελινομαράκι μου μη μου στενοχωριέσαι, θα τη βρεις τη λύση. Μόνο κάνε μου τη χάρη να το ψάξεις αυτό που σου είπα γιατί είμαι αρκετά σίγουρη. Και να τους το πεις να δούμε τι θα σου πούνε... Αν και δύσκολοι καιροί για να έρχεσαι σε κόντρα με τον εργοδότη ρε γμτ...

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamameli έγραψε:Φωτεινή μου έχω μπλέξει...μη το ψάχνεις τόσα χρόνια με αυτόν..έχει ψυχολογικά προβλήματα αλλα εγω δεν φταίω σε τίποτα..
Τώρα ήρθε η ώρα μου..τον άφησα 10 μήνες κι έφυγα...
Ξέρεις τι μου είπε πριν φύγω;
Μετα τους δυο μήνες θα σε κάταριεμαι κάθε μέρα που φεύγεις και με αφήνεις...
Λένε τέτοια πράγματα σε έγκυο γυναίκα;
Σου είπα...έτυχε να έχω ανάγκη τη δουλεια και η εταιρία μου φέρεται άψογα σπάνιο στις μέρες μας..
Έλεος..δεν έχει απλά ψυχολογικά το άτομο..ψυχιατρικής βοήθειας χρήζει.Όχι απλά δεν το λένε αυτό,αλλά βάζουν στην θέση τους τέτοιους κομπλεξάρες που εκμεταλλεύονται το προισταμενιλίκι και ταλιπωρούν ανθρώπους από χόμπυ..σαφώς και η εργασία είναι δυσεύρετη πλέον στις μέρες μας οπότε αναγκάζεσαι να ανέχεσαι πολλά.Η ιστορία η δικιά μου στο θέμα εργασία μεγάλη και πονεμένη επίσης,παρότι είμαι στο δημόσιο..δεν είναι του παρόντος.Το κεφάλι ψηλά καιπάλεψε το για την υγεία του Δημητράκη.δεν θέλει στεναχωρημένη μαμά σίγουρα!Να ξέρεις πως τα μικρούλια νιώθουν τα πάντα,θλιμμένη μαμά,θλιμμένο μωρό.Τα λέω για να τα ακούω κι εγώ..που από αύριο ξεκινάω δίαιτα με πρόγραμμα διαιτολόγου.Άντε να δούμε..καληνύχτα!

mamameli

Απο χόμπι δεν λες τίποτα...κι απο κόμπλεξ και ζήλια...
...
Νιώθω τόσο κουρασμένη..δεν έχω κουραγιο!
Παλεύω πολυ ...

Τα παιδάκια μου να ειναι καλα...

Αλίκη μου θα το ψάξω...

It's payday που λέει κ αυτός!

Σας Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση..

Αύριο ειναι μια καινούρια μέρα..ολα θα πανε καλα...

Φιλακια !

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πραγματικα ειναι πολυ αδικο αυτο που γινεται Μαρια. Και αμαν πια με τον καθε μ@λ@κ@ που εχει τα ψυχολογικα του. Και μεις εχουμε, αλλα δεν γ@###@ τους αλλους. Αμαν πια. Παντως εχει δικιο μαλλον η Αλικη, αυτο δεν μπορουν να στο επιβαλλουν, μονο κατοπιν συνενοησης γινεται. Αλλα, τι λεμε τωρα? Τετοιοι καιροι, τετοια λογια. Μας κανουν οτι γουσταρουνκαι εμεις σουζα! Προσπαθησε το ομως οσο και οπως μπορεις, μηπως καταφερεις κατι καλυτερο. Μην υποκυψεις αμαχητι. Εισαι μια πολυ καλη και ομορφη μανουλα για να εισαι λυπημενη. Δεν το αξιζεις ουτε εσυ, ουτε τα παιδακια σου.

Φωτεινη μου, σε ζηλευω που πηρες την αποφαση να ξεκινησεις διατροφη. Εμενα δεν περναει παρα πολλα χιλιομετρα μακρυα απο το μυαλο μου κατι τετοιο. Καλη επιτυχια σου ευχομαι.

Αλικη καλο ταξιδι, να περασετε πολυ ομορφα και ξενοιαστα.

Ο μικρος ξυπνησε πριν κανα μισαωρο και επιτελους ειναι απυρετος, αν και βραδυ. Ειδατε τα γιατροσοφια της μαμας? Ελπιζω να παραμεινει ετσι. Ηπιε το γαλα του και ξανακοιμηθηκε. Προβλεπω δυσκολη νυχτα, αφου κοιμαται σταδιακα απο τις 8. Ας ειναι, δεν πειραζει.
Η πανηγυρτζου μου ακομα να επιστρεψει απο το πανηγυρι.

maria1984

maria1984
Πολυ στεναχωριεμαι Μαρακι που δεν σου δίνουν το μειωμένο ωράριο , έλεος πια δεν υπάρχει καθόλου ανθρωπιά στις μέρες μας . Καλα σου λέει η Αλίκη ψάξε το όσο μπορείς στο Ίντερνετ αν κ θα μπορούσες η ίδια να απευθυνθεις στην εταιρεία σου κ να τους εξηγήσεις τι πρόβλημα υπάρχει αν πάλι δεν καταφέρεις τίποτα έτσι σπάσε του τα νεύρα του μ@λ@κ@ του προισταμενου όσο μπορείς αφου έτσι το επέλεξε ...
Μαρκελλα χαίρομαι που έπεσε ο πυρετός του μικρού κ μακάρι να μην ξανάκανει ... Την κόρη σου πρεπει να μου την δώσεις λίγες μέρες να γυρίζουμε μαζι στα πανηγύρια ...εμείς τώρα έχουμε 3 μέρες πανηγύρια κοντά μας κ έχουμε κ αύριο ...
Αλίκη καλο ταξίδι να έχετε κ να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε στις διακοπουλες σας ...

mamameli

Αδικία Μαρκελλα ...λάθος εποχή αγάπη μου!
Και δεν παίζω και Τζοκερ μήπως και κερδίσω και φύγω ...χχχχ!
Θα μου περάσει..θα συνηθισω..
Φυσικά και θα προσπαθήσω..ξέρεις αν δεν ήταν η αλλεργία δεν θα με έμοιαζε τόσο..ίσα ίσα μια μέρα λιγότερο ...
Θα είχα και μια ελεύθερη καθημερινή..
Αλλα τώρα φοβάμαι!

Τέλεια πυ ο μικρός ειναι καλύτερα...
Ε ίσως ξυπνησετε με τα κοκορια αλλα χαλάλι!
Κι εγω θέλω ένα πανηγύρι....
Φέτος δεν ήταν χρονιά για τέτοια!
Του χρόνου!
Ε ρε για τα πανηγύρια είμαστε χεχε!

Αλικακι απο μένα καλο ταξίδι!
Και Φωτεινή καλη αρχη με τη διατροφη...

Άντε να δούμε πως θα βγει η νύχτα...καίνε τα στρώματα απο τη ζέστη..μεχρι και τα ποτήρια καίνε..ελπίζω ο μικρός να μην καεί απο πυρετο!

mamameli

maria1984 έγραψε:Πολυ στεναχωριεμαι Μαρακι που δεν σου δίνουν το μειωμένο ωράριο , έλεος πια δεν υπάρχει καθόλου ανθρωπιά στις μέρες μας . Καλα σου λέει η Αλίκη ψάξε το όσο μπορείς στο Ίντερνετ αν κ θα μπορούσες η ίδια να απευθυνθεις στην εταιρεία σου κ να τους εξηγήσεις τι πρόβλημα υπάρχει αν πάλι δεν καταφέρεις τίποτα έτσι σπάσε του τα νεύρα του μ@λ@κ@ του προισταμενου όσο μπορείς αφου έτσι το επέλεξε ...
Μαρκελλα χαίρομαι που έπεσε ο πυρετός του μικρού κ μακάρι να μην ξανάκανει ... Την κόρη σου πρεπει να μου την δώσεις λίγες μέρες να γυρίζουμε μαζι στα πανηγύρια ...εμείς τώρα έχουμε 3 μέρες πανηγύρια κοντά μας κ έχουμε κ αύριο ...
Αλίκη καλο ταξίδι να έχετε κ να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε στις διακοπουλες σας ...

Αυτο θα κάνω Μαρακι μου!Απλά οι αλλοι απο κεντρικά δίνουν σ´αυτον το μπαλάκι...
Να χαίρεσαι την κούκλα σου με το μαγιουδακι!
Καλε κι εγω στα πανηγύρια να έρθω..
Στο χωριο που γεννήθηκε η γιαγια μου έχουν Άγιο Παντελεήμονα σήμερα χορούς και ψητά...μπα το μετανιωσα!δεν θα μπορούσα ένα σουβλάκι να φάω!
Πήρα όμως βιολογικά ...αύριο θα ψήσω στο μπαλκόνι!

maria1984

maria1984
Εσυ προσπάθησε όσο μπορείς κ μακάρι να τους πείσεις για το μειωμένο αλλιώς πες τους αν δεν μου δώσετε μειωμένο θα φέρνω τον μικρο στην δουλεια να τον θηλαζω μήπως κ ευαισθητοποιηθουν...

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι κρητικο το ξενυχταμε βλεπω ε? Να στη στειλω βρε τη μικρη, να σε μουρλανει στις μαντιναδες.

Μαρακι σαλονικιο, πες του κυριου π@π@ρα οτι θα το πληρωσει πολυ ακριβα αυτο, ο ρουφιανος!  Χαλαρωσε, κοιμησου και αυριο ισως ξημερωσει μια καλυτερη μερα.

Φιλια πολλα
παω να ξαπλωσω γιατι εχω ξεμεινει απο τσιγαρα εδω και δυο ωρες και αρχιζει να τα παιζει το νευρικο μου συστημα.

Καλο βραδυ κ καλο ξημερωμα.

mamameli

Ναι χιχι !
Ωραία θα ήταν...
Πάντως απίστευτο προτιμούν να λειπω πέντε μέρες το μήνα= μια βδομάδα παρα να με έχουν κάθε μέρα μια δυο ώρες λιγότερο...η τρέλα δέν παει στα βουνά!

maria1984

maria1984
markella_p έγραψε:Μαρακι κρητικο το ξενυχταμε βλεπω ε? Να στη στειλω βρε τη μικρη, να σε μουρλανει στις μαντιναδες.

Μαρακι σαλονικιο, πες του κυριου π@π@ρα οτι θα το πληρωσει πολυ ακριβα αυτο, ο ρουφιανος!  Χαλαρωσε, κοιμησου και αυριο ισως ξημερωσει μια καλυτερη μερα.

Φιλια πολλα
παω να ξαπλωσω γιατι εχω ξεμεινει απο τσιγαρα εδω και δυο ωρες και αρχιζει να τα παιζει το νευρικο μου συστημα.

Καλο βραδυ κ καλο ξημερωμα.

Ε ναι κάνει ζέστη απόψε κ καθόμαστε λίγο στο μπαλκόνι ... Αν δεν το ξενυχτισουμε τώρα που ειναι καλοκαίρι ποτε θα το κάνουμε το χειμώνα που κλεινομαστε μέσα απο νωρίς ... Δεν είσαι κ πιο κοντά να σου στείλω τσιγάρα ...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις