Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
259 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 259 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερούλες κι απο μας!!!!Βλέπω αρρωστούλικα μικρά,περαστικά εύχομαι και καλή ξεκούραση στις μαμάδες!Κουράγιοοο!Η μικρουλίνα μας στέκεται όρθια πλέον και κάνει βηματάκια.Από ομιλία λέει τα δικά της,μαμά,μπαμπά,γιαγιά και διάφορα σε τα-ντα-μπου Very Happy Μαλλιά δεν έχουμε ακόμα, δόντια δεν έχουμε, μόνο άρχισε να φαίνεται λίγο το κάτω δεξιά κι ανυπομονώ γιατί έχει χάσει την όρεξή της!Κάνει πολλούς ήχους με το στόμα (π.χ σήμερα έμαθε μόνη της να κάνει σαν τους ινδιάνους με το χεράκι στο στόμα και πέθανα στο γέλιο) και μιμείται κινήσεις χεριών (γεια σου, παλαμάκια,κάτι παιχνίδια που της έχει μάθει η μάνα μου κλπ).Τραγουδάει και της αρέσει να χορεύει!Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4   - Σελίδα 37 328109 Θα την φάω καμιά μέρα,να ξέρετε!Πάλι καλά που είναι κι αυτή και μας κάνει να χαιρόμαστε....Γιατί τώρα είμαστε μες στο άγχος...Ο άντρας μου αποφάσισε να λύσει τον συνεταιρισμό με τον πατριό του και να φύγει από το μαγαζί και ψάχνεται τώρα με άλλες δουλειές.Άντε να δούμε,γιατί έρχεται βαρύς χειμώνας!Εγώ κλασικά άνεργη,αλλά τώρα τρέχω λίγο με μαθήματα στο ιντερνετ γιατί γράφτηκα σε ένα αμερικάνικο πανεπιτσήμιο εξ αποστάσεως και να δούμε άμα μου βγει σε τίποτα.Φοιτήτρια και μαμά! Laughing

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερούδια ξανά! Είπα να δώσω και πάλι το παρών γιατί έχω πάρει πολλές απουσίες εγώ, χιχι!
Διάβασα λίγες σελίδες πίσω, όσο πρόλαβα! Διάβασα για μπεμπάκια ξαμολυμένα με μαύρα γόνατα, λεκιασμένα φανελάκια, που σέρνονται από τα παντελόνια της μαμάς τους, που σκαρφαλώνουν σε έπιπλα σε χρόνο ντετε, πωπωπω πώς μεγάλωσαν τα μωρουλίνια μας! Διάβασα επίσης για ζουζουνάκια που λένε ένα σωρό λεξούλες, παπαγαλίζουν άμα λάχει - χιχι - και χτυπάνε παλαμάκια. Διάβασα δυστυχώς και για ζουζουνάκια αρρωστούλικα, όπως και οι δικές μου, περαστικά εύχομαι!
Χτες στη φούρια μου δεν ευχήθηκα, έστω και κατόπιν καθυστέρησης χρόνια πολλά στις Μαρίες μας! Ειδικά στη Μελινομαρία που δεν είχα το κινητό της, γιατί στη "νότια" Μαρία της ευχήθηκα...

2η μέρα λοιπόν για εμάς στην Αθήνα και ήδη τα πράγματα στρώσανε πάρα πολύ. Τελικά οι παππούδες κάνουν μεγάλη ζημιά... Ειρηνάκι εγώ είμαι σχετικά αυστηρή και η Δανάη ξέρει ότι δεν την παίρνει. Το πρόβλημα είναι όταν είναι παρόντες οι παππούδες, ειδικά η μάνα μου που της έχει αδυναμία και δεν της χαλάει χατήρι... Αλλά δε με κούρασε μόνο η συμπεριφορά της μεγάλης. Είναι ότι αναγκάστηκα να γίνω "ράμπο" σε κάθε μετακίνησή μας. Πχ να κουβαλάω ταυτόχρονα 2 τσάντες (μπανιερά, τσιμπράγκαλα μωρού) + το καθισματάκι φαγητό και μαζί το μωρό αγκαλιά... Εεεεεε καταλαβαίνετε! Αφού γύρισα και δεν έχω πάρει ούτε γραμμάριο (εγώ πάντα πάχαινα στις διακοπές) και είμαι και πιο μυώδης, αχαχαχ!
Τζενάκι μου δεν πειράζει αν δε σας πήραν στον παιδικό (οκ, πειράζει λιγάκι), θα τη βγάλετε την άκρη.
Χριστινάκι πώς να μη θέλεις να τη φας, τέτοιο κορίτσι!!!
Μαράκι και η δικιά σου δεν παίζεται! Και χαρά στο κουράγιο σου που έφτιαξες και φανουρόπιτα! Πωπω, έχετε τόσες διαρρήξεις; Αυτά φοβάμαι κι εγώ, τουλάχιστον έχουμε βάλει συναγερμό...
Ειρηνάκι περαστικά! Τουλάχιστον βγάζετε δόντια, εμείς τπτ ακόμα και δε βλέπω και κάτι στον ορίζοντα...
Μαρκέλλα ζουζούνι ο δικός σου! Χαχαχα
Μελινομαρία μου με το καλό τα καινούρια δοντάκια της Μελίνας! Όσο για το Δημητράκη σου... όντως θα περάσει δύσκολα με αυτή τη γλωσσοκοπάνα! Έλεγα για τη Δανάη, αλλά η Δανάη σε αυτή την ηλικία ούτε "μπα" δεν έλεγε...! Ήταν όμως πιο προχωρημένη μυοσκελετικά νομίζω η Δανάη...
Αυτά, σας αφήνω γιατί τα τέκνα κοιμούνται και το μικρό τέκνο θα με ταλαιπωρήσει για άλλο ένα βράδυ... Τουλάχιστον έφαγε καλύτερα σήμερα, εκεί εναποθέτω τις ελπίδες μου...! Σας φιλώ!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικακι περαστικα και σε σας
Χριστινα χαρα στο κουραγιο σου μαμοφοιτητρια. φαε ενα κομματακι και για μενα απο τη μικρη σου.

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα απο μια πολυ νυσταγμενη μανουλα και οχι εξαιτιας των παιδιων αλλα λογω φιλοξενουμενων που φευγαν απο τα χαραματα..

Μονη στο γραφειο αλλη μια μερα και λογω αυτου οχταωρο..βεβαια προσπαθω με το γαλα..ο μικρος ευτυχως ειναι φαγανος αυτες τις μερες και ετσι τρωμε πολυ τις υπολοιπες ωρες!

Αλικακι μου περαστικα στα νινακια σου!Ευχαριστω για τις ευχες!Κι εσεις να ειστε ολοι καλα!Αχ οι παππουδες και οι γιαγιαδες...νομιζουν οτι ειναι δικα τους τα παιδια.. εγω νευριαζω που κυνηγανε να την ταισουν!Σιγουρα θα φαει περισσοτερο ομως αυτο που πρεπει να καταφερουμε ολοι μαζι εινα ινα την κανουμε να τρωει μονη της!Ουτε εγω εχω χρονο να την κυνηγαω ουτε στο νηπιαγωγειο θα την ταϊζουν!

Ειρηνη τι νεα απο το γιατρο;

Χριστίνα ποτε θα βγαλουμε μαλλια οεο;Τι θα γινει ;Ακομα και η >Μελινα με τα λιγα μαλλια ειχε πιο πολλα απο το μωρο!Ευχομαι ολα να πανε καλα με τις δουλειες!Και καλες σπουδες!

Αλικακι σου στελνω πμ αυτο που δεν εχεις!

Φιλακια!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερααααααα
ενιμποντυ χιαρ?

mamameli

Καλημερα Μαρκελλα!!!
εγω εδω ριχνω κανενα βλεφαρο σε ωρες ηρεμιας!cyclops 

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου βρε Μαρακι. Σκεφτομουν σημερα το πρωι...... γιατι μου φαινεται οτι γυρισες νωρις στη δουλεια? Εγω ειχα υπολογισει οτι (αν ειχα δουλεια να γυρισω) θα επεστρεφα Οκτωβριο. Λαθος τα υπολογισα?

mamameli

πητ:26/11 περιπου
+ 2 μηνες 26/1
+6 μηνες 26/7
+1βδομαδα αδεια 5 /8.
Και υπολοιπο αδειας 6 εβδομαδες και 1 μερα!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αααααααα μαλιστα. εχεις κι αλλη αδεια, γι' αυτο. και ποτε θα την παρεις με το καλο?

mamameli

καποτε...ισως την παρωSad Sad Sad 

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καταλαβα......

εχω στραβωθει να κοιταζω βαπτιστικα κλπ στο νετ..

eirini2

γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εμεις καλα πηγαμε παιδιατρο χτες και ολα καλα.καναμε το εμβολιο μας και ειμαστε ενταξει.μας ειπε να προσθεσουμε και αλλα λαχανικα στο φαγητο και ντοματα αλλα για το γιαουρτι μου ειπε οχι ακομη.8700 ειναι σε κιλα και 75 ποντους και βγαζει συνεχεια δοντια.μπορει να μην μιλαμε να σερνομαστε και να μην μπουσουλαμε αλλα απο δοντια μπολικα.ο στρατος ξεκινησε απο χτες αεριους για το βηχα που ειναι απο τις μυξες παλι.σημερα εχουμε να παμε για το δωρο του κουμπαρου και κατι ψιλοπραγματα.ευτυχως τελειωσα με το καθαρισμα του σπιτιου αν και με νευριασε η πεθερα μου για αλλη μια φορα γιατι κανινισαμε απο προχτες να ειναι εδω δευτερα τριτη για να κραταει τα παιδια και σημερα το πρωι μολις κοιμηθηκε ο μικρος ηθελε να κατεβει κατω στον κουνιαδο μου να βοηθησει την κοπελα του να φτιαξουν τα γεμιστα που δεν εχει καν παιδι.και της ειπα οτι αν ξυπνησει το μωρο τι θα κανουμε θα ανεβοκατεβαινουμε?και μου λεει παρε με τηλεφωνο.και της ειπα καλυτερα να καθισει να τελειωσω γιατι το σπιτι μου ειναι πιο σημαντικο απο το φαγητο του γιου της.και τελικα καθισε αλλα δεν προκειται να την ξαναφωναξω οταν καθαρισω το σπιτι μου.μετα να μην λεει οτι δεν θελω να με βοηθαει και οταν την φωναζω εγω να πηγαινει αλλου.και το παιδι τωρα τελευταια δεν κοιμαται πολυ.20 λεπτα με μιση ωρα.μεχρι να πηγαινε κατω θα την ξαναανεβαζα.και μετα λεει οτι την κουραζουν οι σκαλες.τι να πεις.δεν ξερω πως σκεφτονται.και σαλαμινα που πηγαμε το παιδι επρεπε πρωτα να το κοιμισω και μετα να βγω εξω γιατι δεν μπορει να το κανει καλα.η μαμα μου που ειναι και εγχειρισμενη οταν βγηκαμε εξω στο χωριο και τον αφησα κοιμισμενο ξυπνησε και εκλαιγε πολυ αλλα δεν με πηρε τηλεφωνο και καταφερε και τον ξανακοιμισε.η πεθερα μου ομως πελαγωνει και κατευθειαν μας παιρνει τηλεφωνο να γυρισουμε.μονο που τα σκεφτομαι συγχιζομαι.κι εχω πεταξει κι εν ασπυρι στα χειλη μου απο την στενοχωρια μου.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελα ρε Ειρηνη. Οχι και να πεταξεις σπυρι απο τη στεναχωρια. Βαλτην εκει, αλυσοδεσε την, σηκωσε και καμμια φωνη αφου για σενα ηρθε και εχεις πιο πολλα τρεχαματα και τελος. Σιγα μη σκασεις κιολας. Τωρα δεν ειναι η βαπτιση? Αυτο το σκ? Κανονισε να πας με σπυρι!

mamameli

Αχ βρε Ειρηνη δεν ειναι μια ,7 ειναι ,μα ουτε 7 ειναι, 1007 ειναι, εκατομυρια ειναι μαρτυριο ειναι και οπου μετρας νυφες μετρα κ πεθερες!!!Mad Mad Mad 

Σορυ για το τραγουδι αλλα αυτο μου ηρθε...

Μας εχουν αχτι που τους πηραμε τους γιους!Αϊ στο καλο!Δεν μπορει να κανει καλα το μωρο αλλα ηταν πολυ καλη μανα!!!
Οταν ηταν μανα και εκλαιγε το εδινε στην γειτονισσα;Mad Mad Mad 

Κι εγω ετσι λεω καλυτερα μονη μου παρα με βοηθεια αλλα την ωρα της κουρασης μετανιωνω!Υπομονη...την αλλη φορα την ωρα που κοιμαται το μωρο βαλε την να κανει καμια δουλεια!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας εχουν αχτι που τους πηρατε τους γιους?
Εμενα μαλλον με ευγνωμονει γιατι τον ξεφορτωθηκε.Razz 
Γι' αυτο με εχει στα οπα οπα!!!

eirini2

μαρκελλα αυτο το σαββατο ειναι τα βαφτισια.

μαμαμελι με εκανες και γελασα με το τραγουδι.δεν προλαβε να κανει και πολλα γιατι το μωρο ξυπνησε σε μιση ωρα.μετα που τελειωσα το καθαρισμα καθισε και σιδερωσε αφου δεν την ηθελε πλεον η αλλη νυφη.κι εκεινη πηρε τηλεφωνο να πω στην πεθερα μου να κατεβει κατω οταν θα κοιμοταν το μωρο.δεν ξερω πως σκεφτονται.θα το πω και στον αντρα μου.αλλη φορα μονη μου θα καθαριζω.οπως εκανα την γενικη μου με κουρτινες και χαλια μετα το πασχα σιγα σιγα μονη μου ετσι θα κανω καθε φορα.εντωμεταξυ με ρωταει προχτες ποτε θα ερθει η μαμα μου για τα βαφτισια και της ειπα τεταρτη και μου λεει δηλαδη να μην ερθω δεν με χρειαζεσαι.και της ειπα οτι θελω να τελειωσω με το καθαρισμα πρωτα.δεν θα περιμενα την μανα μου να ερθει να καθαρισω την πεμπτη.εχω κι αλλες δουλειες.

demmy29

demmy29
Γεια σας κι απο μας απο την ομορφη ζακυνθο!απολαμβανουμε διακοπουλες.με το καλο η βαφτιση ειρηνη.μην ασχολεισαι.οποιος ασχολειται χανει.ας το να παει στο καλο.δε βγαζεις ακρη.αμα μπεις στη διαδικασια θα σου σπασουν τα νευρα.τυπικα.ειναι καλυτερα!κοριτσια μου δεν προλαβαινω να σα; διαβαζω.σας σκεφτομαι ομως.η μικρη ειναι ζιζανιο.εδω εχει βρει τη χαρα της...φιλακια πολλα σε ολες!

mamameli

κι εμενα επειδη εχω τη μανα μου κοντα δεν με βοηθαει...σπανια!

mamameli

Γεια σου Δημητρουλα τρουλα τρουλα !Καλα να περνατε!Φιλια στην Αριαδνη!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δημητρααααααααααααααααααααααααα
Επιτελουςς διακοπες?????
Να περασετε τελεια και να ξεκουραστεις! Φιλια στη μικρη!

eirini2

εμενα ξερει οτι η μαμα μου ειναι μακρυα αλλα την πιανει η τρελα της.σου λεει τωρα που θα ερθει ας κρατησει και τα παιδια να καθαρισει η κορη της.ακομη δεν εχει στρωσει το χερι της μαμας μου που το εκοψε και θα την βαλω να μου κρατησει τα παιδια?ασε που κρατησε τον μικρο οταν πηγαμε σε κατι λουτρα μαζι με τον στρατο και την ανιψια μου με δεμενο το χερι.τα δικα της τα παιδια δεν κλαιγανε ετσι.ηταν ησυχα.και τα αλλα 2 εγγονια που τα μεγαλωσε αυτη.

δημητρουλα εχεις δικιο τυπικα πραγματα και γραψιμο εκει που ξερουμε ολοι.καλα να περνατε στη ζακυνθο

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαλοου κοριτσάκια μου! Για πεθερές διαβάζω καλέ Ειρήνη... καλά σου λένε τα κορίτσια ΜΗΝ ασχολείσαι! Καλύτερα να κάνεις όσα μπορείς μόνη σου, στην τελική το σπίτι δε θα πάθει και τπτ αν δεν είναι τέλειο, χιχιχι! Αν νιώθεις ακατάστατη έλα στον δικό μου "παιδότοπο"! Η Μελινομαρία δεν έλεγε για το γιοφύρι; Ε, ακριβώς αυτό!!!
Μαρκέλλα τι περίπτωση είναι ο δικός σου (ή η πεθερά σου) και θέλει να σου τον ξεφορτωθεί; Αχαχα!
Μελινομαρία μου εγώ πάλι πιστεύω ότι καλύτερα να αφήνουμε το παιδί να τρώει όσο θέλει εκείνο. Άμα πεινάει θα φάει. Απλώς προσέχουμε να μην τρώει πολλές βλακείες. Αυτή η καταπίεση στο να τρώνε τα παιδιά όλο το φαγητό (που η Ελληνίδα μάνα προσέφερε σε υπέρογκες ποσότητες) οδήγησε στην άυξηση της (παιδικής) παχυσαρκίας. Καλά, η κόρη σου προς το παρόν δεν έχει τέτοιο θέμα, αλλά κανείς δεν είναι έξω από το χορό. Η μάνα μου και ο αδερφός της ο θείος μου ήταν αδύνατα σα σκελετωμένα παιδιά (έχω δει και φωτο) και η γιαγιά μου τους κυνηγούσε συνεχώς να φάνε. Ε, τώρα η μάνα μου είναι στο λάρτζ και ο θείος μου θα τον έλεγα αρκετά παχύ με μια κοιλάρα ως απέναντι. Οπότε η δικιά μου πρόταση είναι να αφήσετε το κορίτσι να φάει όσο θέλει, απλώς να προσέχετε το τι τρώει και όλα θα μπούνε σε μια σειρά.
Δημητρούλα μου μας έλειψες! Φιλάκια πολλά στη γλυκιά ζουζούνα σου (που δεν είναι και τόσο μικροσκοπική πλέον!) και να περάσετε όμορφα στη Ζάκυνθο!

Εμείς σήμερα το απόγευμα πήγαμε την πρώτη μας επίσκεψη στα τζάμπο που άνοιξαν στο διπλανό τετράγωνο από το σπίτι μας (καταλαβαίνετε...!) γιατί την Πέμπτη το μεγάλο μου κοριτσάκι κλείνει τα 3 χρόνια και την Κυριακή θα της κάνουμε γιορτούλα... Πωπω πώς περνάει ο καιρός... Κλείνω γιατί θα με πιάσουν τα ζουμιά! Καλή ξεκούραση να έχετε!

eirini2

καλημερα κοριτσια.τι κανετε?

αλικη αν δεν ηταν η βαφτιση θα το καθαριζα χωρις να εχω βοηθεια.απλα ηθελα να τελειωσω σε δυο μερες γιατι εχω κι αλλες δουλειες.σημερα φευγει και θα ξαναρθει σαββατο πρωι να χτενιστει.χτες το βραδυ μας ειπε οτι θα φυγει εκτος αν εγω την χρειαζομαι.φυσικα εγω δεν απαντησα εκεινη την ωρα.απλα με συγχιζει που δεν μπορει ενα βραδυ να κρατησει το μωρο επειδη αρχιζει και κλαιει πολυ και η μαμα μου που εχει μεγαλυτερο προβλημα και τον κοιμιζει και τον κραταει.ερχεται κι η μανουλα μου σημερα.οποτε θα εχω βοηθεια.

χτες πηραμε και το δωρο του κουμπαρου,πουκαμισο ο αντρας μου και παντελονι στον στρατο.μενουν μονο τα παπουτσια για τον στρατο γιατι τα καλα του τα εγδαρε την τελευταια φορα που τα βαλαμε και δεν μπορω να του τα φορεσω τωρα.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βγαλαμε δοντιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
το πρωτο μας!!!!!!!
και χωρις γκρινια!!Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4   - Σελίδα 37 328109 Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4   - Σελίδα 37 328109 Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4   - Σελίδα 37 328109 Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4   - Σελίδα 37 328109 

eirini2

μπραβο μαρκελλα.αντε και τα υπολοιπα ετσι να βγουν ευχομαι.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις