Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
616 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 616 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 9]

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
margdimitra έγραψε:
Soniamyk έγραψε:[ Ειλικρινά λυπάμαι και για την κοπέλα που επίσης ειρωνεύεστε(την Crazymamy) .
Αφού της έστειλες πμ βρε. Θα την παρηγορήσεις εσύ.

Αλήθεια κατά καιρούς έχεις τσιμπήσει κανένα λαυράκι από το φόρουμ ή άκαπνος είσαι τόσο καιρό?
...σα δε ντρέπεσαι.

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Soniamyk έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:ειχα να μπω μερες μπηκα με τοση διαθεση και παλι ενας τυπος την εκανε σκατα.. παντως πρεπει να πουμε συγχαρητηρια ενα ατομο οποτε κανει την εμφανιση του να τα κανει ολα μπου@@λο.. απο μενα εχεις ταλεντο μπραβο.. επειτα που κολανε ολα αυτα που ειπωθηκαν και ειδικα τα θεματα με τα παιδακια που πεθαναν και ειδικα στο θεμα που ανοιξε η κοπελια.. δηλαδη τι προσπαθεις να κανεις ρε φιλαρακι ?? δηλαδη δεν εχεις να ασχοληθεις με τιποτα καλυτερο απο το να μπαινεις συνεχεια μα ΣΥΝΕΧΕΙΑ  σε ενα μπλοκ μονο γυναικειο?? τοσο περιορισμενης ευθυνης?? εχεις κουραση ρε παλικαρι μου  enough
Απαντώ σε αυτά που οι άλλες ε@@@@σαν και σε αυτό το θέμα.Μπο@@@λο τα έχουν κάνει οι φίλες σου και όχι εγω.Θα μπαίνω όπου θέλω και όποτε θέλω και αν σε έχω κουράσει απλά μη διαβάζεις,είναι πολύ απλό αλλά δεν το κάνεις γιατί θέλεις και εσύ να προκαλέσεις και να πεις και την εξυπνάδα σου.Μόνο οι άλλες θα τις λένε;Δεν κάθομαι και πάνω σου για να σε έχω κουράσει.Η κοπελιά άνοιξε ένα ωραιότατο θέμα το οποίο @@@@σαν οι φίλες σου με το να της λένε ειρωνικά ότι είναι "ευκολο@@@@τη" όπως συνέχεια της έχουν πει ,μετά έβρισαν πάλι εμένα και συνεχώς ειρωνεύονται.Άρα δες ποιος @@@σε το θέμα της crazymamy και αφού το κάνεις έλα πάλι να μας μαλώσεις .Όσο για το χρόνο μου ,είναι δικό μου θέμα η διαχείριση του και κανενός άλλου.
εγω δεν το ειπα ειρωνικα. το εννοω. και δεν την ειπα ευκολο@@@τη. Την ειπα ευκολογαμή@@μη. και δεν ειπα οτι ειναι δικη μου γνωμη. Πιθανον να το θεωρει ο φιλος του αντρα της. Καμι ειρωνια απολυτως.

nanakaboubou

nanakaboubou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Soniamyk έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:ειχα να μπω μερες μπηκα με τοση διαθεση και παλι ενας τυπος την εκανε σκατα.. παντως πρεπει να πουμε συγχαρητηρια ενα ατομο οποτε κανει την εμφανιση του να τα κανει ολα μπου@@λο.. απο μενα εχεις ταλεντο μπραβο.. επειτα που κολανε ολα αυτα που ειπωθηκαν και ειδικα τα θεματα με τα παιδακια που πεθαναν και ειδικα στο θεμα που ανοιξε η κοπελια.. δηλαδη τι προσπαθεις να κανεις ρε φιλαρακι ?? δηλαδη δεν εχεις να ασχοληθεις με τιποτα καλυτερο απο το να μπαινεις συνεχεια μα ΣΥΝΕΧΕΙΑ  σε ενα μπλοκ μονο γυναικειο?? τοσο περιορισμενης ευθυνης?? εχεις κουραση ρε παλικαρι μου  enough
Απαντώ σε αυτά που οι άλλες ε@@@@σαν και σε αυτό το θέμα.Μπο@@@λο τα έχουν κάνει οι φίλες σου και όχι εγω.Θα μπαίνω όπου θέλω και όποτε θέλω και αν σε έχω κουράσει απλά μη διαβάζεις,είναι πολύ απλό αλλά δεν το κάνεις γιατί θέλεις και εσύ να προκαλέσεις και να πεις και την εξυπνάδα σου.Μόνο οι άλλες θα τις λένε;Δεν κάθομαι και πάνω σου για να σε έχω κουράσει.Η κοπελιά άνοιξε ένα ωραιότατο θέμα το οποίο @@@@σαν οι φίλες σου με το να της λένε ειρωνικά ότι είναι "ευκολο@@@@τη" όπως συνέχεια της έχουν πει ,μετά έβρισαν πάλι εμένα και συνεχώς ειρωνεύονται.Άρα δες ποιος @@@σε το θέμα της crazymamy και αφού το κάνεις έλα πάλι να μας μαλώσεις .Όσο για το χρόνο μου ,είναι δικό μου θέμα η διαχείριση του και κανενός άλλου.
το τι ειπαν οι '' φιλες '' μου ειναι δικο τους θεμα και δε με νοιαζει κιολας.. εγω αυτο που ειδα ηταν τοσα ατομα παλι να εχουν ενοχληθει απο σενα απο αυτα [που λες κ.ο.κ.. με εκανε ενντυπωση γιατι πεταξες σε ενα ποστ στου για τον μανο? λες εισαι πατερας και προσπαθεις να κανεις τις μανες να στεναχωρηθουν και βγαζεις και την ουρα σου απο εξω οτι δεν εχεις κανει τιποτα?? καποτε πρεπει να καταλαβεις οτι και η πλακα και ο χαβαλες εχουν τα ορια τους.. ειχα πει οτι δεν θα ξανα ασχοληθω... παραστρατησα...
κριμα!!!

margdimitra

margdimitra
ede έγραψε:Σοβαρα τωρα. και αν δεν ειναι?
Με έκανες και γέλασα πάλι Laughing Laughing Laughing 

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:
ede έγραψε:Σοβαρα τωρα. και αν δεν ειναι?
Με έκανες και γέλασα πάλι Laughing Laughing Laughing 
Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz 

margdimitra

margdimitra
Soniamyk έγραψε:
margdimitra έγραψε:
Soniamyk έγραψε:[ Ειλικρινά λυπάμαι και για την κοπέλα που επίσης ειρωνεύεστε(την Crazymamy) .
Αφού της έστειλες πμ βρε. Θα την παρηγορήσεις εσύ.

Αλήθεια κατά καιρούς έχεις τσιμπήσει κανένα λαυράκι από το φόρουμ ή άκαπνος είσαι τόσο καιρό?
...σα δε ντρέπεσαι.
Γιατί τόσο λακωνική απάντηση?

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον ποια ειπε για το ακαπνος? Σε αυτην απαντω. Μια φορα ο Αντωνης ομως οχι η Σονια ειχε στειλει πμ σε μια μαμα που εδειχνε μεγαλες γνωσεις στο σεξWink . Αλλα.........και εγω το ειχα το τυχερο μουWink Μου ειχε πει σε πμ οτι εχω nice legs αλλα μην παρεξηγηθωLaughing Laughing Laughing Laughing Τωρα μαλλον καταλαβαινω τι κανει εδωWink Wink Wink Wink Wink 

margdimitra

margdimitra
Αχ τυχερή στάθηκες ede μου!!!

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:λοιπον ποια ειπε για το ακαπνος? Σε αυτην απαντω. Μια φορα ο Αντωνης ομως οχι η Σονια ειχε στειλει πμ σε μια μαμα που εδειχνε μεγαλες γνωσεις στο σεξWink . Αλλα.........και εγω το ειχα το τυχερο μουWink Μου ειχε πει σε πμ οτι εχω nice legs αλλα μην παρεξηγηθωLaughing Laughing Laughing Laughing Τωρα μαλλον καταλαβαινω τι κανει εδωWink Wink Wink Wink Wink 
χαχαχα Κι εμενα κι εμενα σε πμ!!!!!!
Ρε συ Αντωνη στειλε στη crazymama που θελει επιβεβαιωση..

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nanakaboubou έγραψε:
Soniamyk έγραψε:
το τι ειπαν οι '' φιλες '' μου ειναι δικο τους θεμα και δε με νοιαζει κιολας.. εγω αυτο που ειδα ηταν τοσα ατομα παλι να εχουν ενοχληθει απο σενα απο αυτα [που λες κ.ο.κ.. με εκανε ενντυπωση γιατι πεταξες σε ενα ποστ στου για τον μανο? λες εισαι πατερας και προσπαθεις να κανεις τις μανες να στεναχωρηθουν και βγαζεις και την ουρα σου απο εξω οτι δεν εχεις κανει τιποτα?? καποτε πρεπει να καταλαβεις οτι και η πλακα και ο χαβαλες εχουν τα ορια τους..  ειχα πει οτι δεν θα ξανα ασχοληθω... παραστρατησα...
κριμα!!!
Συνέχεια αν το πρόσεξες βγαίνω και μετά ξαναμπαίνω για να απαντώ συνέχεια σε αυτονόητα πράγματα.
Έκανα ένα θέμα και έβαλα 2-3 links με το παράλληλο σχόλιο μου για το πόσο λυπάμαι που έγινε αυτό με τον άτυχο Μάνο στη Κρήτη απλά και μόνο για δύο λόγους.

1) για να πληροφορήσω όσες δεν το γνώριζαν και

2) για να χτυπήσω καμπανάκι σε κάτι που ήδη γνωρίζουμε όλοι.Να προσέχουμε στο μέγιστο βαθμό τα παιδιά μας.Διάβασε τι έχω γράψει ,μετά διάβασε τι έγραψαν οι άλλες στο ίδιο θέμα και σε 2 άλλα θέματα που και εκεί έβαλα τα links γιατί το τραγικό αυτό νέο ήταν πολύ πιο σημαντικό από οτιδήποτε την συγκεκριμένη στιγμή και μέρα και μετά κάνε πάλι σχόλιο για να κατηγορείς.

Τίποτε άλλο δεν έχω να πω πάνω σε αυτό.

Τα θέματα δεν τα κάνω μ@@@@λο εγώ αλλά οι ίδιες και οι ίδιες για τους λόγους που έχουν.Αυτές τα μπο@@@@ζουν τα θέματα και μετά ως "Όσιες και Παρθένες Μαρίες κατόπιν παρθενογενέσεως" και κάνοντας τις αθώες , έρχονται και γράφουν όλες τις ανοησίες που τους έρχονται στο κεφάλι τους.

Διάβασε να δεις τι συμβαίνει.

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:λοιπον ποια ειπε για το ακαπνος? Σε αυτην απαντω. Μια φορα ο Αντωνης ομως οχι η Σονια ειχε στειλει πμ σε μια μαμα που εδειχνε μεγαλες γνωσεις στο σεξWink . Αλλα.........και εγω το ειχα το τυχερο μουWink Μου ειχε πει σε πμ οτι εχω nice legs αλλα μην παρεξηγηθωLaughing Laughing Laughing Laughing Τωρα μαλλον καταλαβαινω τι κανει εδωWink Wink Wink Wink Wink 
χαχαχα Κι εμενα κι εμενα σε πμ!!!!!!
Ρε συ Αντωνη στειλε στη crazymama που θελει επιβεβαιωση..
Δεν ξερω αν εστειλε ο αντωνης αλλα η γιατρος εστειλε. Το πε.Laughing Laughing 

mariketi

mariketi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βρε κοριτσια προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος; Η Crazymom εθεσε ενα θεμα που θα μπορουσε να εξελιχθει ομορφα. Ανταυτου με τους χαρακτηρισμους που δινονται θα τρομαζε και λιμενεργατης. Εγω λοιπον απαντω στην Crazymom λεγοντας της να προσεχει τι κανει και με ποιον. Οσο για την επιβεβαιωση αν θεωρει οτι δεν την καλυπτει ο αντρας της τοτε εχει προβλημα στον γαμο της και πρεπει να το εξετασει. Εγω νομιζω βεβαια οτι ειναι κατι εντελως αθωο που θα ληξει ομαλα. Αυτα και θαψτε τα τσεκουρια του πολεμου.

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

ntina_kostas

ntina_kostas
Να σε ρωτήσω κάτι;Γιατί ζητάς επιβεβαίωση για το "αν περνάει η μπογιά σου" σε άλλους;Δε φροντίζεις καλύτερα να περνάει στον άντρα σου;Όχι τίποτε άλλο αλλά μετά μην αναρωτηθείς γιατί η μπογιά του άντρα σου δοκιμάστηκε και αλλού.
Δε λέω,έχεις δίκιο ως ένα σημείο,ώς αυτό που λές ότι σε παραμελεί.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝ ΜΕΤΡΑΣ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.Έχεις μια οικογένεια και χρειάζεται θυσίες για να είστε ενωμένοι..Και από τους δύο.
Όχι κορίτσι μου,μην κάνεις κανένα λάθος.Ένας χρόνος που παίζεις με τον φίλο του μήπως είναι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ;Αν διάβαζα για 1 φορά,ίσως και να μην έδινα σημασία αλλά όποτε βρίσκεστε αυτό κάνετε;Έχω μια ιδέα...Γιατί δεν απομακρύνεσαι τελείως από τον φίλο του άντρα σου;
Μίλα με τον άντρα σου και βρείτε λύση...Εύχομαι να πάνε όλα καλά Smile

nanakaboubou

nanakaboubou
ntina_kostas έγραψε:Να σε ρωτήσω κάτι;Γιατί ζητάς επιβεβαίωση για το "αν περνάει η μπογιά σου" σε άλλους;Δε φροντίζεις καλύτερα να περνάει στον άντρα σου;Όχι τίποτε άλλο αλλά μετά μην αναρωτηθείς γιατί η μπογιά του άντρα σου δοκιμάστηκε και αλλού.
Δε λέω,έχεις δίκιο ως ένα σημείο,ώς αυτό που  λές ότι σε παραμελεί.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝ ΜΕΤΡΑΣ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.Έχεις μια οικογένεια και χρειάζεται θυσίες για να είστε ενωμένοι..Και από τους δύο.
Όχι κορίτσι μου,μην κάνεις κανένα λάθος.Ένας χρόνος που παίζεις με τον φίλο του μήπως είναι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ;Αν διάβαζα για 1 φορά,ίσως και να μην έδινα σημασία αλλά όποτε βρίσκεστε αυτό κάνετε;Έχω μια ιδέα...Γιατί δεν απομακρύνεσαι τελείως από τον φίλο του άντρα σου;
Μίλα με τον άντρα σου και βρείτε λύση...Εύχομαι να πάνε όλα καλά Smile
συμφωνω μαζι σου...
σκεψου μονο οσο αθωα και αν λες οτι το κανετε πως θα αισθανοσουν εσυ αν το εκανε ο ανδρας σου... για μενα προσπαθησε να βρεις την αιτια που ο ανδρας σου εχει απομακρυνθει.. μηπως κανεις κατι λαθος εσυ?? δε μπορει απο μονος του να σε αποφευγει... ποτε δε φταιει μονο ο ενας λεει ο λαος και το πιστευω!!

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Θα πω κι εγω την άποψη μου αφου το θέτεις δημόσια το θέμα σου.λοιπον εγω καταλαβαίνω απόλυτα την ανάγκη να φλερταρεις, να νοιωσεις αυτοπεποίθηση και γενικα να "ανεβεις" λίγο απο τη στιγμή που ισως αισθάνεσαι λίγο απόρριψη απο τον άντρα σου.ΟΜΩΣ το να κα@λαντιζεις με το φίλο του άντρα σου, να πετάτε προστυχα υπονοούμενα και να μιλάτε και στο fb το θεωρώ ξεπεσμο!καταρχας προσβάλλεις τον άντρα σου,τον εαυτό σου και το παιδι σου.ολοι οι άνθρωποι αισθανόμαστε ανασφάλεια κάποια στιγμή και έχουμε ανάγκη απο επιβεβαίωση αλλα ολα έχουν μετρό.Σκεψου να το εκανε ο άντρας σου με μια φίλη σου.....δείχνει οτι δεν τον σέβεσαι καθόλου.και ειδικα οταν δίνεις το δικαίωμα να τον κάνει ξεφτίλα ο ίδιος ο φίλος του.αυτα.

nanakaboubou

nanakaboubou
βρε παιδια εχω εχω την αλλη απορια αν δεν αναζητας την αναγκη να ανεβαινεις ψυχολογικα σε ολα τα θεματα απο τον ανθρωπο που επελεξες να κανεις οικογενεια τοτε πια η ουσια? το μονο ευκολο ειναι να το βρεις αλλου.. δεν θα αναφερω τιποτα οσο αφορα ηθικη που προανεφερθηκαν.. ειναι στο χερι της κοπελας και ο καθε ενας το αντιλαμβανετε διαφορετικα απλα για μενα την επιβαιβεωση για το καθε τι πρεπει να την περνεις απο τον συντροφο σου.. οπως και το αντιθετο... και η γυναικα να ανεβαζει ψυχολογικα τον ανδρα της!! καθημερινα!

nanakaboubou

nanakaboubou
π.χ τρώγαμε γαρίδες στο σπίτι και λέω(επίτηδες)το κεφάλι έχει όλη τη γέυση,και πεταγεται αυτός γελώντας και λέει ,άαα έτσι,τάκούς ?λεέι στον άντρα μου .χχαχαχαχαχα

πανω σε αυτο που ειπες σκεφτηκες καθολου ποσο ασχημα ακομα και ντροπιαστικα μπορει να αισθανθηκε ο ανδρας σου η και η γυναικα του φιλου του λεγοντας κατι τετοιο? καταρχας κανεις τον φιλο του μπροστα στη γυναικα του να σκεφτει πονηρα και θυμωνεις και στεναχωρεις την γυναικα του και δινεις δικαιωμα να καταλαβει ο φιλος του ανδρα σου οτι το κεφαλι ειναι το καλυτερο.. ε συγνωμη αλλα ειναι πολυ χοντρο αν ημουν ο ανδρα σου θα ντρεπομουν πολυ εκεινη την ωρα γιατι πετας υπονοουμενα '' προστυχα'' και δεν σεβεσαι ουτε τον ανδρα σου ουτε την γυναικα του.. αν εχεις τοσο πολυ την αναγκη να επιβαιβεωνεσαι απο τον φιλο του τουλαχιστον μην το κανεις τοσο φανερα.. σκεψου τα ολα αυτα και ισως βγαλεις αποτελεσμα γιατι ο ανδρας σου μπορει να σε αποφευγει.. γνωμη μου παντα ετσι? δεν σε κρινω και δεν εχω δικαιωμα να το κανω αλλα αφου το ανεφερες σου λεω την γνωμη μου!!

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Νανα έχεις δίκιο οπως τα λες αλλα επειδη είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη και εχουμε αδυναμίες πιστεύω οτι μονο στα παραμύθια βλέπουμε τέτοια ζευγάρια που ο ένας επιβεβαιώνει τον άλλο και ειναι παντα δεμένοι,ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι.και για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω οτι ολα τα ζευγάρια κερατωνουν η ξενοκοιτανε απλα πιστεύω οτι ολα τα ζευγάρια περνάνε φάσεις που δεν ειναι ολα τοσο ρόδινα.το θέμα ειναι να εχει γερές βάσεις η σχέση και να μην κλονίζεται με το παραμικρό.επισης να υπάρχει σεβασμός και να μην ξεπεφτεις με την παραμικρή "κρίση" που περνάτε αλλα να προσπαθείς και να επιμένεις.τι να πω ισως να τα βλέπω ετσι γιατι δεν ειμαι ρομαντική, ειμαι ρεαλιστρια και τα βλέπω λίγο ωμά τα πράγματα.

nanakaboubou

nanakaboubou
συμφωνω πολυ μαζι σου ειδικα σε αυτο οτι με την πρωτη ευκαιρια να ''παραστρατεις'' αν μπορω να το πω ετσι.. εγω που ειμαι και ρομαντικη ξερω οτι αν ραγισει το γυαλι οσο κολλα και να βαλεις το ραγισμα παντα θα φενετε οποτε καλως η κακως να ζυγιζουμε τα πραματα και να σκεφτομαστε παντα και τις συνεπειες...

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nanakaboubou έγραψε:συμφωνω πολυ μαζι σου ειδικα σε αυτο οτι με την πρωτη ευκαιρια να ''παραστρατεις'' αν μπορω να το πω ετσι.. εγω που ειμαι και ρομαντικη ξερω οτι αν ραγισει το γυαλι οσο κολλα και να βαλεις το ραγισμα παντα θα φενετε οποτε καλως η κακως να ζυγιζουμε τα πραματα και να σκεφτομαστε παντα και τις συνεπειες...
το θέμα είναι να μην γίνει η αρχή.γιατι μετα σε παίρνει η μπάλα και δεν μπορείς να σταματήσεις.οσο αθώα και αν ξεκινήσεις κάτι αν ανταποκρίθει λίγο και ο άλλος δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί.ασε που καμια φορά για να κατευνασουμε τις τύψεις μας ψάχνουμε να βρούμε προβλήματα που ίσως να μην υπαρχουν, μονο και μονο για να αισθανόμαστε ότι δεν φταίμε εμείς για ότι γίνεται αλλα ο "άλλος" που δεν είναι σωστός και μας έσπρωξε να το κάνουμε......γιαυτο θέλουν προσοχή αυτα τα παιχνιδακια και ειδικα όταν υπάρχει και παιδι απο πίσω που δεν φταίει σε τίποτα.

ntina_kostas

ntina_kostas
Η CrazyMamma διαβάζει ή όχι;

Crazymamy

Crazymamy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Το θέμα είναι να μας επιβεβαιώνουν οι ίδιοι οι άνδρες μας!Ομως μερικοί κοιμούνται όρθιοι και δεν κάνουν ούτε ένα κοπλιμέντο!
Πολλές φορές θέλω εγώ να τον ανεβάσω λέγοντας του κάτι όμορφο ,αλλά το ξανασκέφτομαι και δεν μιλάω.
Δε σκέφτομαι να τον απατήσω σε καμία περίπτωση .
Οσο για κάποια πονηρά που πετάμε συνήθως ,δεν πάνε κάπου συγκεκριμένα.Εξάλλου αυτός ο φίλος του έχει τον χαρακτήρα να τα πέρνει όοοοολα στα πονηρά.Μα όλα!
Κατανοώ όσα λέτε,απλά ο γραπτώς λόγος δε με βοηθά να διατυπώσω κάποια πράγματα ως έχουν.
Π.χ αυτο με τις ¨γαριδούλες" έγινε σε ένα κλίμα γέλιου και ο ένας πείραζε τον άλλον.
Δε δείχνω τίποτα διαφορετικό ,μπροστά στον άντρα μου όυτε σ'αυτόν γιατί όπως λέτε δεν θέλω να ντροπιάσω τον άντρα μου .Μα δεν υπάρχει και λόγος να ντροπιάσω κάποιον αφού όλα είναι για την πλάκα μας!!!!Δε νιώθω κάτι βαθύτερο για τον φίλο του .

mhtsaina

mhtsaina
Αν εσύ δεν εργάζεσαι κι ο άντρας σου δουλεύει και καλύπτει τα έξοδα του σπιτιού, να ξέρεις ότι τα πράγματα έξω είναι πολύ δύσκολα, η κούραση μεγάλη κι ίσως να μη θέλει να μιλήσει για αυτά και να φοβάται μήπως σε ταράξει. Επίσης αν είσαι τόσο ερωτευμένη με τον υιό σου όσο γράφεις, μπορεί να νιώθει παραγκωνισμενος. Οπότε ναι, καλό θα ήταν να κάνεις εσύ το κοπλιμέντο, άνθρωπος είναι και σίγουρα θα θέλει να το ακούσει, όλοι θέλουμε έναν καλό λόγο. Δοκίμασε και θα δεις διαφορά!

Ρουλακι

Ρουλακι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βρε κοπελα μου, οπως και να το κανεις, συνηθως οι συζυγοι δεν συνηθιζουν τα κοπλιμεντα....ουτε ο δικος μου ο αντρας ειναι με το κοπλιμεντο στο στομα, αλλα αυτο δεν μου ριχνει την αυτοπεποιθηση μου.Την επιβεβαιωση απο εκεινον την πηρα οσο ειμασταν σε σχεση. Μπαινοντας το παιδι και οι υποχρεωσεις στη μεση πρωτη μας προτεραιοτητα δεν ειναι η επιβεβαιωση.Το οτι αρεσουμε ο ενας στον αλλο ειναι δεδομενο. Το θεμα ειναι το ποσο καλα τα πας με τον ευατο σου. Να κοιταζεις τον καθρεφτη και να νιωθεις εσυ καλα με αυτο που βλεπεις.Οσο για αυτην την πλακα και τα υπονοουμενα, πιστεψε με, ειναι αδυνατον και βαζω στοιχημα οτι θελεις, να μην εχουν ενοχλησει τον αντρα σου, ασχετως αν στο εχει παραδεχτει η οχι. Ολοι θελουν τις γυναικες τους και μαναδες των παιδιων τους πιο μαζεμενες και ηθικες. Ο φιλος του ειναι μεγαλος μ@λ@κας γιατι οφειλει να σεβαστει μια παντρεμενη γυναικα και μανα και ειδικα φιλου του και να μην κανει προσυχα αστεια. Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να ξεκοψετε απο αυτον και οι δυο.
Τωρα αν εχεις φιλοσοφησει τη ζωη διαφορετικα η αν σου αρεσει αυτο του ειδους χιουμορ τοσο πολυ..αν σε νοιαζει η ευτυχια του γιου σου και δεν θες προβληματα με τον γαμο σου..καντο απουσια του συζυγου σου και με αγνωστους σε αυτον...(αν και για να μην παρεξηγηθω δεν ειναι κατι που το θεωρω σωστο)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις