51 Απ: Eίμαστε μαμάδες αλλά και γυναίκες..!Μία διαφορετική συζήτηση... Πεμ Σεπ 05, 2013 11:58 am
roodie
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Πάλι έγραψες έκθεση ''Σόνια μου''?Είχες χαμηλό βαθμό στο σχολείο και σου έμεινε απωθημένο???Τον κεράτωσες τον πρώτο άντρα και τα λές έτσι ωραία και με εμπειρία???Soniamyk έγραψε:δηλαδή όσες απατούν τους άλλους δεν σέβονται τους εαυτούς τους ; Αυτό μας λες έτσι απροσδιόριστα χωρίς να εξετάζεις καμία άλλη παράμετρο ; Και αυτό το "θα με σκοτώσει και εμένα και αυτό..." Χριστέ μου.....! Δολοφόνο παντρεύτηκες και εσύ και η άλλη που θα βρουν τα μέλη της στα παράλια της Τουρκίας ή πολιτισμένους ανθρώπους που σέβονται λιγότερο, περισσότερο ή καθόλου τα "θέλω" του άλλου ; Σιγά τα αίματα πια ! Ποτέ μη κρίνετε γιατί μπορεί σε κάποια φάση της ζωής σας να μην αναγνωρίζετε όσα γράφατε πριν.Όλες οι ηθικές που αν απατήσουν τον άντρα τους θα τους σκοτώσει !Loukia M. έγραψε:Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι αυτο που κανεις ειναι πολυ ακραιο ! Μα με τον φιλο του αντρα σ ;; Αλλα μαλλον και ο αντρα σ δεν ξερει να διαλεγει φιλους !!! Βασικα δεν ειναι καν φιλος αφου βλεπει την γυναικα τ φιλου του ερωτικα! Παντως ο δικος μ θα χε σκοτωσει και εμενα και αυτον ! Αν και κατι τετοιδεν θα γινοταν ποτε γιατι πανω απο ολα σεβομαι τον εαυτο μου !!!!
Εγώ ξέρω ότι οι μεγαλύτερες π@@@@ες είναι όσες το "παίζουν" ηθικές και αμόλυντες κάνοντας μαθήματα ηθικής διάπλασης στους άλλους.Ξέρω μια καληηηηηηή και ηθικηηηηηηή κυρία που κάθε Κυριακή είναι στην εκκλησία με τα πρόσφορα και είναι η μεγαλύτερη ξε@@@λο της περιοχής μου !
Ξέρω άντρες που είναι ψάλτες και είναι τα χειρότερα "λαμόγια" που υπάρχουν ,ξέρω ανθρώπους που κάνουν μαθήματα ηθικής στους άλλους και είναι οι χειρότεροι όλων επομένως μην κρίνετε για να μην κριθείτε.Ποτέ δεν ξέρετε τις πραγματικές συνθήκες αν δεν τις ζείτε οι ίδιες.Αυτά είχα να πω εδώ.