76 Απ: Eίμαστε μαμάδες αλλά και γυναίκες..!Μία διαφορετική συζήτηση... Πεμ Σεπ 05, 2013 1:35 pm
XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Νουμερο.... και μαλιστα επιδοτουμενο!!! (ΕΣΠΑ 2007-2013).
Γιδιιιιιιι!!!
Γιδιιιιιιι!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μ@@@@νη είσαι εσύ που δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό το γεγονός είναι πάνω από όλα τα υπόλοιπα και τις λοιπές μ@@@κιες που γράφεις εδώ και μέρες για να προκαλέσεις.Ψυχίατρο χρειάζεσαι. Αν δεν θέλεις μην διαβάζεις και μην συμμετέχεις όπου βλέπεις ότι και γράφω και συμμετέχω.Δεν το κάνεις όμως γιατί γουστάρεις να κριτικάρεις και να λες βλακείες όλες αυτές τις μέρες.Αν σε χαλάει το θέμα ,φύγε και πήγαινε να πάρεις τα φαρμακάκια σου.ede έγραψε:μα πειτε μου τωρα ειναι για δεν ειναι μαλ@κας? Βαζι ενα τετοιο λινκ ,για ενα τετοιο γεγονος στα ερωτικά χαζοπαιχνιδα της καθεμιας.
Σονια...γιατρε μου . για εναν μαλακ@ μιλησα. Για αντρα. οχι μια κυρια οπως εσυ. Μητερα 2-3-4 παιδιων. Που ξεχναει ποσα παιδια εχει. Ποιος θελει ψυχοφαρμακα????????????Soniamyk έγραψε:Μ@@@@νη είσαι εσύ που δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό το γεγονός είναι πάνω από όλα τα υπόλοιπα και τις λοιπές μ@@@κιες που γράφεις εδώ και μέρες για να προκαλέσεις.Ψυχίατρο χρειάζεσαι. Αν δεν θέλεις μην διαβάζεις και μην συμμετέχεις όπου βλέπεις ότι και γράφω και συμμετέχω.Δεν το κάνεις όμως γιατί γουστάρεις να κριτικάρεις και να λες βλακείες όλες αυτές τις μέρες.Αν σε χαλάει το θέμα ,φύγε και πήγαινε να πάρεις τα φαρμακάκια σου.ede έγραψε:μα πειτε μου τωρα ειναι για δεν ειναι μαλ@κας? Βαζι ενα τετοιο λινκ ,για ενα τετοιο γεγονος στα ερωτικά χαζοπαιχνιδα της καθεμιας.
καληνυχτα. ................γιατρεSoniamyk έγραψε:Το ίδιο και οι φίλες σου !
Πάρε και άλλο ένα για να δεις τι γίνεται αν φυσικά έχεις παιδιά εσύ και αυτές και αν είστε και γυναίκες δηλαδή.
http://www.cretalive.gr/world/view/pws-ena-paidi-mporei-na-pesei-thuma-apagwghs-mesa-se-90/104072
Το Link ποιος το έβαλε βρε βλήμα ; Εγώ δεν το έβαλα ; Άντε πήγαινε πάρε τα ψυχοφάρμακα σου να ηρεμίσεις γιατί θα έχεις στερητικό σε λίγο που θα είναι μη αναστρέψιμο ή δύσκολα αντιμετωπίσιμο . Βλήμα ε βλήμα ,περνιέσαι και για έξυπνη .ede έγραψε:Σονια...γιατρε μου . για εναν μαλακ@ μιλησα. Για αντρα. οχι μια κυρια οπως εσυ. Μητερα 2-3-4 παιδιων. Που ξεχναει ποσα παιδια εχει. Ποιος θελει ψυχοφαρμακα????????????Soniamyk έγραψε:Μ@@@@νη είσαι εσύ που δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό το γεγονός είναι πάνω από όλα τα υπόλοιπα και τις λοιπές μ@@@κιες που γράφεις εδώ και μέρες για να προκαλέσεις.Ψυχίατρο χρειάζεσαι. Αν δεν θέλεις μην διαβάζεις και μην συμμετέχεις όπου βλέπεις ότι και γράφω και συμμετέχω.Δεν το κάνεις όμως γιατί γουστάρεις να κριτικάρεις και να λες βλακείες όλες αυτές τις μέρες.Αν σε χαλάει το θέμα ,φύγε και πήγαινε να πάρεις τα φαρμακάκια σου.ede έγραψε:μα πειτε μου τωρα ειναι για δεν ειναι μαλ@κας? Βαζι ενα τετοιο λινκ ,για ενα τετοιο γεγονος στα ερωτικά χαζοπαιχνιδα της καθεμιας.
Κτηνίατρος για να θεραπεύω τα ζώα .giorgiap έγραψε:΄Να σε ρωτήσω βρε Σόνια μου που το χω κι απορία.Τι ειδικότητα έχεις είπαμε??
Αυτα που εχεις στο σπιτι σου???Soniamyk έγραψε:Κτηνίατρος για να θεραπεύω τα ζώα .giorgiap έγραψε:΄Να σε ρωτήσω βρε Σόνια μου που το χω κι απορία.Τι ειδικότητα έχεις είπαμε??
XaroulaTs έγραψε:Αυτα που εχεις στο σπιτι σου???Soniamyk έγραψε:Κτηνίατρος για να θεραπεύω τα ζώα .giorgiap έγραψε:΄Να σε ρωτήσω βρε Σόνια μου που το χω κι απορία.Τι ειδικότητα έχεις είπαμε??
Με ρώτησες, σου απάντησα .giorgiap έγραψε:καλά μην αρπάζεσαι έτσι κοπέλα μου κι ανεβάζεις την πίεσή σου...νυχτιάτικα!Θα μας πάθεις τίποτε! και όχι τίποτ άλλο δε θα μπορείς να σου δώσεις πρώτες βοήθειες!!!!
Ερώτηση σου έκανα γιατί σε είδα ψαγμένη κλπ, λέω θα έχει τουλάχιστον ένα ντοκτορά ψυχιάτρου.. αλλά γράψε λάθος!
Βρε καλώς τη .Από ποιο δωμάτιο το έσκασες εσύ καλέ ;esprit έγραψε:Νομίζω οτι κατάλαβα τι συμβαίνει...
Λοιπόν ο Αντώνης προσπαθεί τόση ώρα να μας πει οτι δεν μπορεί να ικανοποιήσει την γυναίκα του(μάλλον τον ξενερώνει το τσόκερ;;; ποιος ξέρει...) και οτί κατανοεί απόλυτα την ανάγκη της να την βρει με κάποιον άλλον την χαρά στα σκέλια που δεν της δίνει ο ίδιος. Είναι πολυ ευχάριστο οτι αναγνωρίζει οτί είναι μαπα το καρπούζι και όντας μεγαλόψυχος δεν θέλει να στερείται τίποτα η γυναικούλα του! Οπότε την "βολεύει" την μανταμίτσα κάνα φιλαράκι του. Μην πέσει και σε ξένα χέρια η γυναίκα κρίμα είναι! Κάπως έτσι προέκυψαν και τα δίδυμα με την διαφορά ηλικίας. Έμεινε έγκυος και λέει τι θα κάνω τώρα πως θα του το εξηγήσω; Και κότσαρε το ένα ασχημούλικο δίπλα στο άλλο (που είχε ήδη με κάποιον άλλον μάλλον γιατί δεν μοιάζουν και καθόλου ούτε καν σαν αδέρφια...)και είπε να βρε αγάπη μου να μας ζήσουν τα δίδυμα!
Για τη Λερο το κανεις γαργαρα ομως, ετσι γιδι??.Soniamyk έγραψε:Αυτά που εκπρόσωπος τους είσαι επάξια εσύ Χαρούλα αν σε λένε έτσι και αν είσαι γυναίκα,ζώον.XaroulaTs έγραψε:Αυτα που εχεις στο σπιτι σου???Soniamyk έγραψε:Κτηνίατρος για να θεραπεύω τα ζώα .giorgiap έγραψε:΄Να σε ρωτήσω βρε Σόνια μου που το χω κι απορία.Τι ειδικότητα έχεις είπαμε??
Το έχει διαγράψει από την μνήμη του γιατί τότε ήταν παιδίατρος. Από τότε έχει κάνει πόσα επαγγέλματα πού να θυμάται ο χριστιανός τι γνωματεύσεις έκανε; Καλά Χαρούλα πολύ μυαλό θέλει για να το καταλάβεις;;; Και γω σε είχα για έξυπνη!XaroulaTs έγραψε:Για τη Λερο το κανεις γαργαρα ομως, ετσι γιδι??.
esprit έγραψε:Δεν το έσκασα μάτια μου έχει wifi η ψυχιατρική που είμαι
Έτσι! Ο άντρας ο σωστός την γυναίκα του κορώνα στο κεφάλι του!!! Έχει κάψες η μαλωμένη-με-την-μόδα-σύζυγος;;;; Τηλεφωνάκι τον κολλητό και σε ελάχιστο χρόνο τακτοποιείται το ζήτημα! Έ τώρα αν προκυψει και καμια τερατογένεση το κολλάμε στα προυπάρχοντα παιδιά και στην γειτονιά λέμε: καλέ δε θυμάστε που κάναμε δίδυμα;; Ναι ναι το είχαν θερμοκοιτιδα ως τώρα γιατί είχε ίκτερο το χρυσό μου! Τώρα το πήραμε σπίτι! Έτοιμο να πάει φαντάρος!giorgiap έγραψε:Εσπρί μου , ο άρχοντας ο άντρας δε θέλει να λείπει από τη γυναίκα του τίποτε! άμα ειναι κιμπάρης ο άλλος ρε παιδί μου...Σώπα ρε θηρίο έχετε γουάιιι φάιιι ... έρχομαι λεμε!!
Καλά βρε Σόνια. Μου απάντησες κτηνίατρος..Αλλού λες γιατρός, γι αυτό .Μας έχεις καταμπερδέψει κοπέλα μου...
υγ. όντως το ξεφτιλίσαμε το θεματάκι
Στο εξωτερικό είμαι χρυσή μου! Σιγά μην καταδεχόμουν τα μπουντρούμια στην Ελλάδα... Πφφφ ξεπεσμός!Soniamyk έγραψε:Super ! Στη ¨Γαλήνη¨ ή στου "Σινούρη" είσαι;esprit έγραψε:Δεν το έσκασα μάτια μου έχει wifi η ψυχιατρική που είμαι
Εσείς το ξεφτιλίσατε το θεματάκι.giorgiap έγραψε:Εσπρί μου , ο άρχοντας ο άντρας δε θέλει να λείπει από τη γυναίκα του τίποτε! άμα ειναι κιμπάρης ο άλλος ρε παιδί μου...Σώπα ρε θηρίο έχετε γουάιιι φάιιι ... έρχομαι λεμε!!
Καλά βρε Σόνια. Μου απάντησες κτηνίατρος..Αλλού λες γιατρός, γι αυτό .Μας έχεις καταμπερδέψει κοπέλα μου...
υγ. όντως το ξεφτιλίσαμε το θεματάκι
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Eίμαστε μαμάδες αλλά και γυναίκες..!Μία διαφορετική συζήτηση...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης