Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
618 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 618 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 9]

margdimitra

margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μην περιμένεις επιβεβαίωση από κανέναν. Τόνωσε λίγο την αυτοπεποίθησή σου. Δεν είναι οι άντρες οι μόνοι που μας επιβεβαιώνουν.

ch.ze

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αυτός ο διάλογος θα μπορούσε να γίνει άνετα ανάμεσα σε μένα κ έναν φίλο μου που μας αρέσει το "πονηρό" χιούμορ  χωρίς να σημαίνει απολύτως τίποτα , μπορεί ο άντρας μου να συμμετείχε..Λες οτι γύρισε κ απάντησε στον άντρα σου όχι σ εσενα άρα μήπως απλά είναι το στυλ του κ εσύ φαντασιώνεσαι φλερτ που δεν υπάρχουν μάλλον επειδή έχεις ξενερώσει με τον άντρα σου ???

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θες να μας πεις πως αντιοδραει η γυναικα του φιλου σας? Ειμαι περιεργη να μαθω. Κανει κ αυτη με τον αντρα σου το ιδιο χιουμορ?
(δεν θελω να σε κρινω)

mhtsaina

mhtsaina
Μα γιατί να αντιδράσει περίεργα η γυναίκα; Αφού είναι ολα τόσο φιλικά κι απλα

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mhtsaina έγραψε:Μα γιατί να αντιδράσει περίεργα η γυναίκα; Αφού είναι ολα τόσο φιλικά κι απλα
Φιλοι, φιλοι καριοφυλλι Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

nanakaboubou

nanakaboubou
η φραση ομως το οτι στη πλακα λεγοντε οι μεγαλυτερες αληθειες αν την εχουν ακουσει οι συντροφοι σας τοτε σιγουρα κατι θα ψιλιαστουν...

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mhtsaina έγραψε:Μα γιατί να αντιδράσει περίεργα η γυναίκα; Αφού είναι ολα τόσο φιλικά κι απλα
Very Happy 
το εχω πετυχει αυτο το ειδος χιουμορ (?) σε ζευγαρι, σε δυο φιλικα ζευγαρια για να ειμαι ακριβης. Κακογουστο, καλογουστο θελω να καταλαβω αν το κανει ο φιλος της με την φιλη του και εχει μπερδευτει εδω η δικια μας κ νομιζει οτι κατι παιζει.(εχω αρκετο ελευθερο χρονο οπως καταλαβες Razz ) Μην σκοτωθει με τον αντρα της τσαμπα καταλαβες? Laughing 

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κατάλαβες ; Για αυτό αναπνέει ,για να καταλάβει αν το κάνει ο φίλος της με τη φίλη του ! Φοβερός προβληματισμός μιλάμε.

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Για την ώρα, εμείς πάμε να δούμε τα Στρουμφάκια2 τρισδιάστατα.....!

mhtsaina

mhtsaina
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι πιθανό αυτό βέβαια, αλλά καλά κάνεις και ρωτάς. Απάντηση όμως δε βλέπω να παίρνεις ...

ch.ze

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Συγνώμη αλλά το βρίσκω πολύ κατινίστικο να σκέφτομαι συνέχεια κσχύποπτα πχ. οτι όλες την πέφτουν με χιούμορ στον άντρα μου ή εκείνος στις φίλες μου επειδή μπορεί να κάνουν ενα πονηρό αστείο

mhtsaina

mhtsaina
Μα η κοπέλα είπε ότι οι άντρες τους είναι φίλοι, όχι οι γυναίκες, αυτές κάνουν.παρέα όταν βρίσκονται όλοι μαζί. Διαφέρει αυτό

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Swinging in the rain, Χειμώνας έρχεται και όλοι θέλουν αγκαλίτσες ....

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymama αν δεν σκεφτοσουν κατι παραπανω και αν ηταν μονο πλακα για να γελατε δεν θα ανοιγες θεμα .Wink σου αρεσει , και αν κανει το πρωτο βημα περαν της πλακιτσας θα σκεφτεiw πολυ σοβαρα να ενδώσεις. περα παο προσεχε τι αλλο να πουμε? Τα ειπαμε ολα νομίζω. και κατι αλλο .....και εμενα μου αρεσει η επιβαιβέωση και οτι ''περναει η μπογια μου μετα απο 3 παιδια'' . Αλλα αυτο μπορει να γινει σε εμενα αν με κοιταξει καποιος στο δρονο, αν μου πει ενα ομορφο κοπλιμεντο . Σιγουρα κολακευομαι. αλλα συνεχει δεν αφήνω. Ως εκει.

sofia 23/12/10

sofia 23/12/10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ego den katalaveno giati pesate oles na tin fate ?
stin teliki kai na endosei sigoura den tha fteei mono ekeini alla kai o antras tis sto kerato meridio euthinis exoun kai oi dio an den tin kaliptei kai exei kena einai epomeno na strafei allou,gia mena kane oti se kanei na aisthanese kala kai na noitheis omorfa apla na prin kaneis otidipote na eisai etoimi na antimetopoiseis tis sinepies giati panta iparxoun eite se paroun xampari eite oxi

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofia 23/12/10 έγραψε:ego den katalaveno giati pesate oles na tin fate ?
stin teliki kai na endosei sigoura den tha fteei mono ekeini alla kai o antras tis sto kerato meridio euthinis exoun kai oi dio an den  tin kaliptei kai exei kena   einai epomeno na strafei allou,gia mena kane oti se kanei na aisthanese kala kai na noitheis omorfa apla na prin kaneis otidipote na eisai etoimi na antimetopoiseis tis sinepies giati panta iparxoun eite se paroun xampari eite oxi
Αυτη η αποψη μου θυμιζει το "..δε φταιει μονο ο βιαστης, φταιει και η κοπελα που φορουσε μινι..."
Αν θελει να ενδωσει, τοτε ας χωρισει τον αντρα της πρωτα και μετα ας ενδωσει οπου θελει...

margdimitra

margdimitra
Μιλάμε σοβαρα τώρα? τίθεται ένα τέτοιο θέμα και θα πρέπει να μιλήσουμε σοβαρα?
Θα ρωτήσω εγω δηλαδη πότε αν θα παίξω με τον έναν η τον άλλο σε φόρουμ?
Σιγα που πέσαμε να τη φάμε. Απόψεις λέμε.

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μιλάμε σοβαρά τώρα ; Είναι δυνατόν να θέτονται τέτοια θέματα και να μιλάμε σοβαρά;Να ρωτήσω εγώ τώρα δηλαδή για το τι θα φάω,τι σπιράλ να βάλω,τι πούπουλα να έχω,πως να κάνω το μαλλί μου και αν της πεθεράς μου της σταμάτησε η περίοδος,να κουτσομπολεύω,να ειρωνεύομαι,να κριτικάρω ,το καταλαβαίνω αλλά όλα τα άλλα σε ένα φόρουμ τι σχέση έχουν;Σιγά που πέσαμε να τη φάμε,απόψεις λέμε και οι απόψεις είναι μόνο οι δικές μας σωστές.Οτιδήποτε λένε οι άλλοι είναι λάθος.Επιτέλους τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε; Να ρωτάω πότε θα παίξω με τον έναν και τον άλλον σε ένα φόρουμ; Εγώ παίζω εκτός φόρουμ με όλους ,εδώ μέσα κάνω την ηθική.

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lillybell έγραψε:
sofia 23/12/10 έγραψε:ego den katalaveno giati pesate oles na tin fate ?
stin teliki kai na endosei sigoura den tha fteei mono ekeini alla kai o antras tis sto kerato meridio euthinis exoun kai oi dio an den  tin kaliptei kai exei kena   einai epomeno na strafei allou,gia mena kane oti se kanei na aisthanese kala kai na noitheis omorfa apla na prin kaneis otidipote na eisai etoimi na antimetopoiseis tis sinepies giati panta iparxoun eite se paroun xampari eite oxi
Αυτη η αποψη μου θυμιζει το "..δε φταιει μονο ο βιαστης, φταιει και η κοπελα που φορουσε μινι..."
Αν θελει να ενδωσει, τοτε ας χωρισει τον αντρα της πρωτα και μετα ας ενδωσει οπου θελει...

Wow !!!
Τι ηθική Θεέ μου !
Μια σωστή αλληλουχία καταστάσεων για τους άλλους για να μην τις χαρακτηρίσουμε π@@@@@ες.
Χώρισε πρώτα και μετά να πας με άλλον σου λέει η φίλτατη συναγωνίστρια.Θα μπορούσες να πας με τον άλλο και μετά να χωρίσεις αλλά "δεν είναι ηθικό" Είναι ανήθικο .Τα καλά κορίτσια έτσι κάνουν.Πρώτα χωρίζουν και μετά πάνε με άλλ(ους) ...Εσύ απαπαπαπά crazymamy μάλλον είσαι "κακό κορίτσι" και δεν ακούς τα "καλά" κορίτσια εδώ που σε συμβουλεύουν και ξέρουν καλύτερα.

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Hurrah .....! Με κοιτάει,τον κοιτάω,κοιτιόμαστε ! Τον γδύνω με τα μάτια μου και αυτός μετά μου κατεβάζει βασανιστικά το μπλουζάκι......όλα αυτά στο ίδιο τραπέζι που κάθομαι με τον άντρα μου.Η γυναίκα του παίζει με τα μάτια της τον άντρα μου(για την ώρα) και εγώ κάθομαι και ρωτάω το φόρουμ.
Να χωρίσω πρώτα και μετά να πάω μαζί του ή να πάω μαζί του και μετά να χωρίσω; Και αν πάω μαζί του και μετά δεν χωρίσω τότε με αγωνία περιμένω να μου πουν οι κούκλες του φόρουμ τι θα κάνω γιατί είμαι μπερδεμένη. Μήπως πάει ο άντρας μου μαζί με την φίλη μου και δεν το μάθω ; Μήπως κλείσουν μυστικό ραντεβού στο sexhotel και δεν το μάθω;
Margdimitra πες μας τι να κάνω γιατί κρεμόμαστε από τα χείλη σου.Ότι πεις, εσύ και οι άλλες με οδηγείς !
Εκτός και αν δεν καταλάβατε τι σας λέω οπότε πάω πάσο ! Πιο πάσο δεν γίνεται !

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Crazymamy ,έχεις πμ !

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εχθές στο cinema στα Στρουμφάκια2 κάθισα με τον μικρό αφού πρώτα αγοράσαμε ποπ κορν ,γρανίτα και nachos cheese.Πριν ξεκινήσει το τρισδιάστατο τα είχα δει όλα τρισδιάστατα.Με κοιτούσε επίμονα η ερωμένη του φίλου του άντρα μου που είναι παντρεμένος και αυτή είναι Bi και δεν ήξερα τι να κάνω.Είχε καρφωθεί πάνω μου και χαμογελούσε.Μετά ήρθε με τη κόρη της δίπλα μας στο τραπεζάκι που καθόμασταν στο cinema και πιάσαμε κουβέντα.Κάναμε πλάκα και μετά νιώθω ότι με γδύνει με τα μάτια της και αμέσως σκέφτομαι: Τώρα τι να κάνω ; Να απατήσω τον άντρα μου και να πάω μαζί της ή να του το πω για να παίξει και εκείνος με την γειτόνισσα μας που έχει χωρίσει και την έχει παρατήσει ο άντρας της και δεν τα βγάζει και πέρα με τα λεφτά;
Να χωρίσω πρώτα αλλά αν χωρίσω μη με τεμαχίσει και ο άντρας μου ρε π@@@η μου και με βρουν σε κανένα αρδευτικό κανάλι στο πλάι της Εθνικής οδού ! Μπα δεν θα χωρίσω γιατί έχουμε και κρίση και δεν θα τα βγάζω πέρα μόνη μου.Θέλω να έχω άντρα για να πληρώνει άσε που αν το μάθει ότι πήγα με γυναίκα,μετά θα θέλει και εκείνος από ζήλια και θα μου τα πρήξει.Μπορεί και να με δείρει ,να με κλωτσήσει,να σηκώσει χέρι και πόδι.Τον φοβάμαι πολύ και γι αυτό μένω μαζί του ακόμα.Είναι ένας αγροίκος αλλά επειδή έχει λεφτά τον παντρεύτηκα και έκανα και παιδιά για να τον τυλίξω αλλά που να φανταστώ ότι θα μου αρέσει να έχω εμπειρίες με φίλους και φίλες ;
Λέτε να χωρίσω πρώτα και μετά να τα κάνω όλα αυτά ή να τα κάνω πριν χωρίσω;
Είμαι σε σύγχυση και περιμένω με τεράστια αγωνία να μου πουν η Ede, η esprit,η Halla,η margdimitra και τα άλλα κορίτσια τι είναι καλύτερα.Και αυτό το παιγνίδι με τα μάτια....και η πλάκα που κάνουμε κάθε φορά με τα υπονοούμενα .......κάπου δεν πρέπει να καταλήξουν ή χάνω φαιά ουσία και το χρόνο μου κάθε φορά ;Νιώθω και κάπως...ξέρετε....μου αρέσει να παίζουμε,είμαι και παιχνιδιάρα εκ φύσεως.
Σκέφτομαι καμιά φορά ως γυναίκα,μήπως αν απατήσω τον άντρα μου με το φίλο του, θα είναι καλύτερα και θα μας φέρει τελικά πιο κοντά ; Μήπως αν ο άντρας μου με απατήσει με τη φίλη μας θα με θέλει περισσότερο ; Εγώ είμαι και η πιο όμορφη σαν τη χιονάτη ,αυτή τι παραπάνω έχει ;Το ξένο είναι πιο γλυκό ;

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να σαι καλά μου έφτιαξες την μέρα! Razz 

ntina_kostas

ntina_kostas
esprit έγραψε:Να σαι καλά μου έφτιαξες την μέρα! Razz 
Γιατί και το κινητό...θέλει το γερμανό του!!!Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις