Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 12]

mhtsaina

mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ioazon έγραψε:Κι εμένα έτυχε φίλη μου να αγοράσει Morris το 2009 και να της χαλάει συνεχώς αλλά κατάφερε και το γύρισε πίσω και πήρε Bosch.
Καλησπέρα ioazon και με το καλό να υποδεχθείς τη Ρόζα σου! Μάλλον η φίλη σου ήταν τυχερή και της εμφάνισε πρόβλημα το πλυντήριο μέσα στην εγγύηση. Το δικό μου δυστυχώς είχε περάσει την 2ετία της εγγύησης και την πάτησα

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elin1 έγραψε:αυτο με το σκετο πλυσιμο στους 90 το εχω ακουσει κι εγω και μπορεις απο οσο ξερω να το κανεις με σοδα που επισης ειναι καθαριστικη. καθαριζει τα υπολειμματα στους σωληνες του πλυντηριου νομιζω.

εγω αυτο τα κανω μια φορα τον μηνα με σοδα και λευκο ξυδι ή σκετη σοδα. καθαριζουν τα παντα. πλυση στους 90. το γραφουν και οι οδηγιες χρησης.

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και να προσθεσω οτι η το ξυδι δεν μυριζει καθολου. εννοειται αδειο το πλυντηριο χωρις ρουχα.

επισης, εγω χρησιμοποιω κυριως τους 30-40 βαθμους, αναλογως την περιπτωση. διαβασα ομως κατι στο www.iatropedia.gr που με προβληματισε πολυ. ελεγε ενα αρθρο οτι σαυτους τους βαθμους τα μικροβια δεν σκοτωνονται κι οτι ζουν μεχρι και τις επομενες πλυσεις...Θέματα οργάνωσης, οικονομίας και διαχείρισης σπιτιού - Σελίδα 9 534787 Θέματα οργάνωσης, οικονομίας και διαχείρισης σπιτιού - Σελίδα 9 534787 

mhtsaina

mhtsaina
trilly έγραψε:και να προσθεσω οτι η το ξυδι δεν μυριζει καθολου. εννοειται αδειο το πλυντηριο χωρις ρουχα.

επισης, εγω χρησιμοποιω κυριως τους 30-40 βαθμους, αναλογως την περιπτωση. διαβασα ομως κατι στο www.iatropedia.gr που με προβληματισε πολυ. ελεγε ενα αρθρο οτι σαυτους τους βαθμους τα μικροβια δεν σκοτωνονται κι οτι ζουν μεχρι και τις επομενες πλυσεις...Θέματα οργάνωσης, οικονομίας και διαχείρισης σπιτιού - Σελίδα 9 534787 Θέματα οργάνωσης, οικονομίας και διαχείρισης σπιτιού - Σελίδα 9 534787 
Έτσι έχω ακούσει κι εγώ trily και διστάζω να πλύνω π.χ. τα ασπρόρουχα σε θερμοκρασία κάτω των 60... Ούτε πιστεύω αυτό που ακούγεται, ότι με το σίδερο αποστειρώνονται τα ρούχα

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mhtsaina έγραψε:
trilly έγραψε:και να προσθεσω οτι η το ξυδι δεν μυριζει καθολου. εννοειται αδειο το πλυντηριο χωρις ρουχα.

Έτσι έχω ακούσει κι εγώ trily και διστάζω να πλύνω π.χ. τα ασπρόρουχα σε θερμοκρασία κάτω των 60... Ούτε πιστεύω αυτό που ακούγεται, ότι με το σίδερο αποστειρώνονται τα ρούχα

ενταξει, βαλε μου κι αλλες ιδεες! Very Happy  και τι στο καλο τζαμπα το σιδερο???

mhtsaina

mhtsaina
trilly έγραψε:
mhtsaina έγραψε:

ενταξει, βαλε μου κι αλλες ιδεες! Very Happy  και τι στο καλο τζαμπα το σιδερο???
Συγνώμη μωρέ, δεν το ήθελα να σε ταράξω ... Εγώ πάντως, που είμαι η πιο αρχιτεμπέλα στο νοικοκυριό, το σιδέρωμα το κάνω ευλαβικά, είμαι ψυχαναγκαστική με τις τσαλάκες στα ρούχα! Αλλά για το αν αποστειρώνει γενικά, δεν είμαι σίγουρη

IoliAtore

IoliAtore
mhtsaina έγραψε:

mhtsaina αν και δεν το εχω εφαρμόσει ποτέ (ούτε στους 90 πλένω, ούτε σιδερώνω Embarassed ) μου το είπε ο πατέρας μου που είναι παιδίατρος και έχει διατελέσει και αρκετά χρόνια στο υγειονομικό, το ίδιο το έλεγε και στις μαμάδες για τα ρούχα των μωρών τους. Ή πλύση στους 90-95 βαθμούς, ή καυτό σίδερο. Αποστειρώνονται -μου είπε- και τον πιστεύω.

Τώρα οκ, όταν λέμε αποστειρώνονται, πιστευω ότι εννοείται για τα κυριότερα πράγματα που μας προβληματίζουν στην καθημερινότητα. Μπορεί αν το βάλεις σε τρυβλίο και το δεις σε μικροσκόπιο κάτι παλι να υπάρχει. Αλλά σάματι δεν υπάρχει και στον αέρα, με όλη τη σκόνη που αναπνέουμε; Αλλά τι να κάνεις, να τα ακτινοβολήσεις με ραδιενέργεια; Οπότε για τα κοινά μικρόβια βακτήρια τι διάλο είναι, το πιστεύω Θέματα οργάνωσης, οικονομίας και διαχείρισης σπιτιού - Σελίδα 9 93981 Θέματα οργάνωσης, οικονομίας και διαχείρισης σπιτιού - Σελίδα 9 517142 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε για τα μωρά τον πρώτο καιρό σιδερώνεις και την από μέσα πλευρά των ρούχων.
Εμείς δεν έχουμε ανάγκη. Είναι γεροί οι οργανισμοί μας και τα καταπολεμούν.

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα!!
Ιολη ο μπαμπας σου εννοει σηδερο. μεσα-εξω στα μωρουδιακα ακομα και με ατμοσιδερο;θα απελπιστω αν μου πεις ναι θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτό με το σίδερο στα βρέφικά ρούχα κ από τη καλή κ απ την ανάποδη που λένε το έκανα κ το κάνω ακόμα! Επίσης κ τα εσώρουχα μας τα κάνω έτσι! είναι τρατζικ αλλά τι να κάνεις όπως κ να χει τα σκοτώνεις πιστεύω να αληθεύει κ να μη πηγαίνει τσάμπα ο κόπος κ ο ιδρώτας!!!Θέματα οργάνωσης, οικονομίας και διαχείρισης σπιτιού - Σελίδα 9 517142 Θέματα οργάνωσης, οικονομίας και διαχείρισης σπιτιού - Σελίδα 9 517142 Θέματα οργάνωσης, οικονομίας και διαχείρισης σπιτιού - Σελίδα 9 517142 

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια εγω στα εσωρουχα τα δικα μου και του αντρα μου σιδερωνω μονο απο μεσα, απεξω τι νοημα εχει? σιδερωνω απο μεσα, διπλωνω και ξαναπαταω να στρωσουν διπλωμενα.

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δηλαδή σιδερώνετε τη microfibra?
Δεν διαλύονται τα εσώρουχα;

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Αυτό με το σίδερο στα βρέφικά ρούχα κ από τη καλή κ απ την ανάποδη που λένε το έκανα κ το κάνω ακόμα! Επίσης κ τα εσώρουχα μας τα κάνω έτσι! είναι τρατζικ αλλά τι να κάνεις όπως κ να χει τα σκοτώνεις πιστεύω να αληθεύει κ να μη πηγαίνει τσάμπα ο κόπος κ ο ιδρώτας!!!Θέματα οργάνωσης, οικονομίας και διαχείρισης σπιτιού - Σελίδα 9 517142 Θέματα οργάνωσης, οικονομίας και διαχείρισης σπιτιού - Σελίδα 9 517142 Θέματα οργάνωσης, οικονομίας και διαχείρισης σπιτιού - Σελίδα 9 517142 
κοιτα εγω ειχα ρωτησει την δικια μας παιδιατρο και μου ειιπε οτι αν εχω ατμοσιδερο δεν χρειαζετε μεσα εξω..και ετσι ειχα σταματησει να τα κανω ετσι απλα τα εκανα πισω-μπρος!!

ch.ze

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Στεγνωτήριο και πάλι στεγνωτήριο , και αποστείρωση και μακρια το σίδερο

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ch.ze έγραψε:Στεγνωτήριο και πάλι στεγνωτήριο , και αποστείρωση και μακρια το σίδερο
εμ γιαυτο ζαληζω τον αντρα μου να μου το παρει!!

Miaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
IoliAtore έγραψε:Καλημέρα!

εγώ έχω αυτό

http://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/washing-machines/dish-washing-machines/108192-morris-ttw163#prettyPhoto

της morris και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Το έχω κάτω από τον νεροχύτη και δεν με ενδιέφερε να είναι ντιζαϊνάτο. Κοίταξα να με χωράει (είναι από τα μικρότερα) να είναι ενεργειακής κλασης πάνω από Α και επισης εμπιστεύομαι τη Morris στα πλυντηρια πιάτων (η μαμά μου εχει μικρο μορρις από τον γάμο 35 χρονια και ακόμη ειναι οκ)

Υπάρχουν ομως και πιο ομορφα αν θελεις να το βαλεις στον παγκο
Χάθηκα αλλά... βρέθηκα Razz
Λοιπόν πριν την απάντησή σου, είχα κάνει μια έρευνα στο skroutz και από αυτά που κατέληξα, αυτό που με έψηνε περισσότερο ήταν morris. Κοίταξα την απάντησή σου και κοίταξα και αυτό που είχα δει και είναι το ίδιο!!! Δε με νοιάζει η ομορφιά, θα είναι κάτω από τον πάγκο. Να είναι καλό θέλω (μη χαλάσει ή οτιδήποτε) και να έχει ευκολίες. Βλέπω ότι έχει καθυστέρηση πλύσης. Δηλ. το βάζεις να λειτουργήσει σε 2, 4, 6, ή 8 ώρες, σωστά; Έχει κάποια οθονίτσα/φωτάκι να βλέπω πότε χρειάζεται αλάτι ή σε πόση ώρα τελειώνει η πλύση κλπ; Από θόρυβο πώς πάει; Ε και όποια άλλη πληροφορία ευπρόσδεκτη. Σε κάτι που να μην είσαι ευχαριστημένη πχ ή να προτιμούσες να έχει που δεν έχει..δεν ξέρω. Ψιλοφοβάμαι γιατί δεν είναι και από τα πιο ακριβά.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι θεωρούσα τη μάρκα άγνωστη και έλεγα στον δικό μου τώρα τη μάρκα και μου λέει "γνωστή είναι"!!! Οκ.. θα πρέπει να είμαι πολύ άσχετη! Rolling Eyes 

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μου έχουν πει κ εμένα ότι το στεγνωτήριο σου λύνει τα χέρια, αλλά δε ξέρω γιατί κρατάω μια επιφύλαξη! Μακάρι στη πορεία να αλλάξω γνώμη γιατί δεν έχουμε καλή σχέση με το σίδερο ιδίως όταν έχει ζέστη!

Miaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioazon έγραψε:
IoliAtore έγραψε:manoulita και λοιπές κοπέλες που έχετε χύτρες, επειδή ακούω πολύ καλά λόγια και σκεπτομαι να πάρω και εγώ.

Έχετε την πολύ καλή μάρκα;; Μήπως έχει καμιά και την πιο οικονομική και παρόλα αυτά βολεύεται; Γιατί βλέπω τεράστια διαφορά στην τιμή.

Τώρα αν με το καλό (μακάρι Θεέ μου) μας έρθουν τα διδυμάκια θα έχουμε ένα σωρό έξοδα αλλά σκέφτομαι να πάρω και 2-3 πράγματα που βοηθάνε.

Το ένα είναι η πρέσα για το σιδερωμα διότι σκέφτομαι αν με το καλό είναι 2 θα πέσει πολύ σίδερο...

και το άλλο η χύτρα. Βρήκα όμως στο πράκτικερ χύτρες της μάρκας Ίζζυ που κάνουν κάτω από την μισή τιμή τη Φίσλερ. Είναι άραγε καλές;; Είναι γύρω στα 70-90 ευρώ μαξ, ενώ οι φίσλερ είναι γύρω στα 180 και βάλε!! Πολύ μεγάλη διαφορά..

Έχει καμιά σας; Λέει να πάρω την πιο οικονομική άραγε;
Εγώ για να είμαι ειλικρινής σε τέτοιες αγορές θεωρώ πως δίνεις πολλά λεφτά 1 φορά και τις κρατάς για μία ζωή.
πχ πρέσσα αγόρασα το 2007 μία ελβετική που πωλείται μόνο μέσω dealer, την Elnapress. Είναι αθάνατη. Έχω φίλη που την έχει στο πατρικό της 40 χρόνια και δεν έχει πάθει ποτέ τίποτα. Την είχα αγοράσει 880€ με 12 άτοκες. Είναι εξωφρενικά πολλά λεφτά αλλά την αγοράζεις μία φορά και δεν ξανα-ασχολείσαι. Εμένα μου έχει λύσει τα χέρια. 6 πλυντήρια σε 2,5 ώρες.

Για χύτρα θα αγόραζα επίσης κάποια ακριβή. Όχι την πιο ακριβή! Πρέπει να είναι καλής ποιότητας γιατί ανεβάζει τρελή πίεση και μπορεί να είναι επικίνδυνη αν δεν είναι καλής ποιότητας. Μία φορά θα την αγοράσεις! Wink 
Σκέφτομαι ότι πολύ με έχει δελεάσει η πρέσσα. Τόοοσα λεφτά δε θα έδινα, δεν μπορώ, αλλά θα το σκεφτόμουν σοβαρά αν ξεπερνούσα τα εξής προβλήματα: 1)Τί γίνεται με τα πουκάμισα και οτιδήποτε έχει σούρες και περίεργες κοψιές και 2) Τί γίνεται με την αποθήκευση που δεν έχω έξτρα δωμάτιο και οι πρέσσες δε διπλώνουν όπως οι σιδερώστρες ώστε να μπουν σε μια ντουλάπα ή σε ένα μπαλκόνι.. Δυστυχώς ούτε στην τουαλέτα δε χωράει, προσωπικά την έχω διπλωμένη στο μπαλκόνι όταν δεν την χρησιμοποιώ. Αλλά η πρέσσα δε διπλώνεται..

By the way, ωραία κοιλίτσα Smile 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Miaki έγραψε:
ioazon έγραψε:
IoliAtore έγραψε:manoulita και λοιπές κοπέλες που έχετε χύτρες, επειδή ακούω πολύ καλά λόγια και σκεπτομαι να πάρω και εγώ.

Έχετε την πολύ καλή μάρκα;; Μήπως έχει καμιά και την πιο οικονομική και παρόλα αυτά βολεύεται; Γιατί βλέπω τεράστια διαφορά στην τιμή.

Τώρα αν με το καλό (μακάρι Θεέ μου) μας έρθουν τα διδυμάκια θα έχουμε ένα σωρό έξοδα αλλά σκέφτομαι να πάρω και 2-3 πράγματα που βοηθάνε.

Το ένα είναι η πρέσα για το σιδερωμα διότι σκέφτομαι αν με το καλό είναι 2 θα πέσει πολύ σίδερο...

και το άλλο η χύτρα. Βρήκα όμως στο πράκτικερ χύτρες της μάρκας Ίζζυ που κάνουν κάτω από την μισή τιμή τη Φίσλερ. Είναι άραγε καλές;; Είναι γύρω στα 70-90 ευρώ μαξ, ενώ οι φίσλερ είναι γύρω στα 180 και βάλε!! Πολύ μεγάλη διαφορά..

Έχει καμιά σας; Λέει να πάρω την πιο οικονομική άραγε;
Εγώ για να είμαι ειλικρινής σε τέτοιες αγορές θεωρώ πως δίνεις πολλά λεφτά 1 φορά και τις κρατάς για μία ζωή.
πχ πρέσσα αγόρασα το 2007 μία ελβετική που πωλείται μόνο μέσω dealer, την Elnapress. Είναι αθάνατη. Έχω φίλη που την έχει στο πατρικό της 40 χρόνια και δεν έχει πάθει ποτέ τίποτα. Την είχα αγοράσει 880€ με 12 άτοκες. Είναι εξωφρενικά πολλά λεφτά αλλά την αγοράζεις μία φορά και δεν ξανα-ασχολείσαι. Εμένα μου έχει λύσει τα χέρια. 6 πλυντήρια σε 2,5 ώρες.

Για χύτρα θα αγόραζα επίσης κάποια ακριβή. Όχι την πιο ακριβή! Πρέπει να είναι καλής ποιότητας γιατί ανεβάζει τρελή πίεση και μπορεί να είναι επικίνδυνη αν δεν είναι καλής ποιότητας. Μία φορά θα την αγοράσεις! Wink 
Σκέφτομαι ότι πολύ με έχει δελεάσει η πρέσσα. Τόοοσα λεφτά δε θα έδινα, δεν μπορώ, αλλά θα το σκεφτόμουν σοβαρά αν ξεπερνούσα τα εξής προβλήματα: 1)Τί γίνεται με τα πουκάμισα και οτιδήποτε έχει σούρες και περίεργες κοψιές και 2) Τί γίνεται με την αποθήκευση που δεν έχω έξτρα δωμάτιο και οι πρέσσες δε διπλώνουν όπως οι σιδερώστρες ώστε να μπουν σε μια ντουλάπα ή σε ένα μπαλκόνι.. Δυστυχώς ούτε στην τουαλέτα δε χωράει, προσωπικά την έχω διπλωμένη στο μπαλκόνι όταν δεν την χρησιμοποιώ. Αλλά η πρέσσα δε διπλώνεται..

By the way, ωραία κοιλίτσα  Smile 
Ω μερσί!

Εγώ την βάζω πίσω από την πόρτα της κρεβατοκάμαράς μας που δεν ανοίγει τελείως ούτως ή άλλως.

Πάντως δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου που την αγόρασα. Και πουκάμισα μια χαρά κάνω!

Έχει οδηγίες εδώ
http://www.elnapress.com/en/use.html

Miaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστώ, το τσεκάρω τώρα Smile 

Miaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δε βλέπω βάση, δε χρειάζεται; Αν είναι έτσι χωράει και στην ντουλάπα!!! ioli εσύ που πήρες φτηνή πρέσσα για δώσε μες τα φώτα σου... θα σου κλέψω και την πρέσσα εκτός από το πλυντήριο πιάτων, το βλέπω Laughing 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Miaki έγραψε:Δε βλέπω βάση, δε χρειάζεται; Αν είναι έτσι χωράει και στην ντουλάπα!!! ioli εσύ που πήρες φτηνή πρέσσα για δώσε μες τα φώτα σου... θα σου κλέψω και την πρέσσα εκτός από το πλυντήριο πιάτων, το βλέπω Laughing 
Πάνω στην τραπεζαρία τη βάζω! Και σιδερώνω καθιστή!

Miaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ααααχ ζηλεύω..!! Βλέπω βίντεο τώρα... καλέ εγώ κάνω μισή ώρα να σιδερώσω τα σεντόνια κι αυτή στο βίντεο σε 5' έχει καθαρίσει με πιο σκληρό ύφασμα!!! Ζηλεύωωωωωω λέμε! Βλέπω τη σιδερώστρα να χαλάει κατά τύχη. Δεν ξέρω πώς, αλλά..λεπτομέρειες Razz Laughing

Απορία: αυτή η κίνηση δεν είναι κουραστική μετά από ώρα; Δε βάζεις δύναμη;

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Miaki έγραψε:Ααααχ ζηλεύω..!! Βλέπω βίντεο τώρα... καλέ εγώ κάνω μισή ώρα να σιδερώσω τα σεντόνια κι αυτή στο βίντεο σε 5' έχει καθαρίσει με πιο σκληρό ύφασμα!!! Ζηλεύωωωωωω λέμε! Βλέπω τη σιδερώστρα να χαλάει κατά τύχη. Δεν ξέρω πώς, αλλά..λεπτομέρειες Razz Laughing

Απορία: αυτή η κίνηση δεν είναι κουραστική μετά από ώρα; Δε βάζεις δύναμη;
Δύναμη καθόλου!
Συνήθως κουράζομαι στο 4ο-5ο πλυντήριο. Όταν πλησιάζω τις 2 ώρες δηλαδή. (το πλυντήριο είναι 8κιλο και πάντα γεμάτο)

Και όντως είναι ΤΟΣΟ γρήγορα!

Miaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πώπω έχω ενθουσιαστεί! Εγώ σιδερώνω 2 ώρες ένα πλυντηριάκι (έχω ένα παλιό που δε χωράει πολλά, αν το γεμίσεις στα βγάζει μαζί με το νερό) και αυτό όρθια. Με βίντεο στο youtube κιόλας γιατί κόβω φλέβες αλλιώς, βαριέμαι αφόρητα. Βλέπω βίντεο τώρα...ήρθε κι ο καλός μου και μου κάνει "αυτά είναι τέλεια, στο στρατό τέτοια είχαμε, τσακ μπαμ!" θέλω να ξεκαθαρίσω ακόμα στο μυαλό μου πώς θα κάνω τα πουκάμισα, ξέρεις, στα μανίκια και σε όλα αυτά τα τσακίσματα (λόγω της δουλειάς του σιδερώνω πολύυυ πουκάμισο) και πώς γίνεται με τα σεντόνια κι άλλα υφάσματα με μεγάλη επιφάνεια. Δηλαδή, στη σιδερώστρα το ύφασμα πέφτει πίσω και σιγά σιγά το φέρνεις μπροστά και το σιδερώνεις. Στην πρέσσα που θα πάει τόσο ύφασμα που από πίσω υπάρχει ο μηχανισμός; Και κάτι τελευταίο... υπάρχει κάτι το οποίο η πρέσσα δεν μπορεί να σιδερώσει ώστε να αναγκαστείς να έχεις και σίδερο; Πχ ένα περίεργα ραμμένο ύφασμα (όπως στα πουκάμισα-δεν ξέρω αν το είπα Razz ) ή ένα ύφασμα πολλύ ευαίσθητο; Ειλικρινά αν δεν ακούσω άσχημα λόγια χαλάλι τα χρήματα, το πέταξα το σίδερο, πάω για πρέσσα!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 12]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις