Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
643 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 643 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 12]

IoliAtore

IoliAtore
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευχαριστω πολυ κορίτσια! Παιζει να έβαλα παραπάνω απορρυπαντικο. Μαζι με το πλυντήριο είχε ένα τεστακι για να μετρήσεις τη σκληρότητα του νερού και βγηκε μεσαίο. Στο απορ πανω έγραφε 135 ml για μέτριο νερο και μέτρια λερωμένα ρουχα, μάλλον μου επεσε λιγο παραπάνω (το μετρητα στη μπαλιτσα) γυρω στα 150.

Ισως να έβαλα κ παραπάνω ρουχα, γιατι έλεγε για αυτο το πρόγραμμα 4 κιλα αρα θα επρεπε να ήταν μισο άδειο- δεν ήταν όμως.

Θα ξανα δοκιμασω γιατι απογοητευτηκα, περιμενα να μυρίζουν καταπληκτικά τα ρουχα και δεν μυρίζουν τπτ! Αναρωτιέμαι αν πλύση καν κιόλας! Τωρα θα βάλω τα σεντόνια να δούμε..

Ελίν αυτο που λες το εκανα κατα κόρον οταν δούλευα τα 15 ώρα. Ναι μεν άπλωνα αμέσως αλλα έμεναν στην απλωστρα 1 ή και 2 βδομάδες!!! Στην αρχη δεν τα μαζευα και πότε, απο την απλωστρα τα παιρναμε Smile και αυτο διότι ο αντρας μου το μισεί το πλυντήριο, δεν βοηθούσε πότε, οπότε το αναλάμβανα εγω, οσο και να καιγόμουν! Μπίχλα!!

Pausaki

Pausaki
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Ioliatore να σου πω κ γω κάτι ;;;
Καταρχάς πιστεύω ότι το προγραμμα που επελεξες δεν ήταν πολυ σωστό...
Ανάμεικτα ρούχα ως επι το πλείστον μαύρα στους 50 βαθμούς κ στις 1000 στροφές ...
Εγώ θα τα έβαζαν η 30 η το πολυ στους 40 και στις 800 στροφές.. Έχω χαλάσει ρούχα στην αρχή ΑΠ τις πολλές στροφές με το καινούργιο μου πλυντήριο!!οκ το ξέρω ότι τα βγάζει σχεδόν στεγνά αλλα καλυτερα ψάξτο λιγο ακόμα... Αυτά απο μένα.. Ας μας βοηθήσουν οι πιο έμπειρες γιατι κ γω στην αρχή της νοικοκυροσυνης ειμαι..και αυτο στο λέω μόνο γιατι την έχω πατήσει και το ξέρω !!

Pausaki

Pausaki
Επίσης τις κουβέρτες τις επλυνα τώρα στο σύντομο προγραμμα του πλυντηρίου μου 20 λεπτά στους 30 κ 800 στροφές.. Και τις έκανε τελειες!!

margdimitra

margdimitra
Για να μυρίζουν τέλεια τα ρούχα μπορείς να προσθέσεις στο μαλακτικό και μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο πχ. λεβάντα.
Και μια φορά το δίμηνο κάνε μια πλύση στο πρόγραμμα των 90 βαθμων χωρίς ρούχα και μέσα με ένα ποτήρι ξύδι και αιθέριο έλαιο.

zini

zini
margdimitra έγραψε:Για να μυρίζουν τέλεια τα ρούχα μπορείς να προσθέσεις στο μαλακτικό και μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο πχ. λεβάντα.
Και μια φορά το δίμηνο κάνε μια πλύση στο πρόγραμμα των 90 βαθμων χωρίς ρούχα και μέσα με ένα ποτήρι ξύδι και αιθέριο έλαιο.
αυτο το τελευταιο τι ακριβως κανει; καθαριζει το πλυντηριο η για να μυριζουν πιο ωραια τα ρουχα;

IoliAtore

IoliAtore
Pausaki έγραψε:Ioliatore να σου πω κ γω κάτι ;;;
Καταρχάς πιστεύω ότι το προγραμμα που επελεξες δεν ήταν πολυ σωστό...
Ανάμεικτα ρούχα ως επι το πλείστον μαύρα στους 50 βαθμούς κ στις 1000 στροφές ...
Εγώ θα τα έβαζαν η 30 η το πολυ στους 40 και στις 800 στροφές.. Έχω χαλάσει ρούχα στην αρχή ΑΠ τις πολλές στροφές με το καινούργιο μου πλυντήριο!!οκ το ξέρω ότι τα βγάζει σχεδόν στεγνά αλλα καλυτερα ψάξτο λιγο ακόμα... Αυτά απο μένα.. Ας μας βοηθήσουν οι πιο έμπειρες γιατι κ γω στην αρχή της νοικοκυροσυνης ειμαι..και αυτο στο λέω μόνο γιατι την έχω πατήσει και το ξέρω !!
ευχαριστώ!! δεν είχα ποτε πλυντήριο όπου επιλέγεις τις στροφές και δεν ξέρω, όσο για το 50 το έβαλα, και καλά καλύτερο απο το 40..

το προηγουμενο πλυντήριο τα έβγαζε ατσαλακωτα αλλα πολύ βρεγμένα! τωρα βγηκαν σχεδον στεγνα αλλα πολύ τσαλακωμενα. δεν ήταν και τα σουπερ καλά ρουχα μας οποτε δεν τρεχει και τιποτα. πιο πολυ με ενοχλησε που δεν μυριζουν ωραια, και αναρωτιεμαι αν πλυθηκαν, ενω με το παλιο πλυντηριο, επαιρνε μονο υγρο αλλα εστω επλενε και μυριζαν καλά!!

ευχαριστώ παντως!

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αυτο με το σκετο πλυσιμο στους 90 το εχω ακουσει κι εγω και μπορεις απο οσο ξερω να το κανεις με σοδα που επισης ειναι καθαριστικη. καθαριζει τα υπολειμματα στους σωληνες του πλυντηριου νομιζω.

margdimitra

margdimitra
zini έγραψε:
margdimitra έγραψε:Για να μυρίζουν τέλεια τα ρούχα μπορείς να προσθέσεις στο μαλακτικό και μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο πχ. λεβάντα.
αυτο το τελευταιο τι ακριβως κανει; καθαριζει το πλυντηριο η για να μυριζουν πιο ωραια τα ρουχα;
Καθαρίζει το πλυντήριο.
Χωρίς ρούχα βέβαια η πλύση.
Θα δεις πόσο βρώμικο θα γίνεται το νερό την ώρα που θα πλένει και θα καταλάβεις τι μαζεύει από βρώμα το πλυντήριο.
Σου μιλάει η εμπειρία... Laughing  2 πλυντήρια έχουν χαλάσει μέχρι τώρα στα χεράκια μου.
Γενικά έχω θέμα με τα πλυντήρια. Το πρώτο μου δε λέω ... δεν το πρόσεχα το στούμπωνα στα ρούχα και έσπασε.
Το δεύτερο βέβάια ήμουν άτυχη... μου χάλασε ο επιλογές προγραμμάτων τη μια φορά... μετά κάτι άλλο... δε συνέφερε να το φτιάξω.
Τώρα είμαι στο τρίτο πλυντήριο... Φτου φτου μην το ματιάσω.

zini

zini
margdimitra έγραψε:
zini έγραψε:
Καθαρίζει το πλυντήριο.
Θα δεις πόσο βρώμικο θα γίνεται το νερό την ώρα που θα πλένει και θα καταλάβεις τι μαζεύει από βρώμα το πλυντήριο.
Σου μιλάει η εμπειρία... Laughing  2 πλυντήρια έχουν χαλάσει μέχρι τώρα στα χεράκια μου.
Γενικά έχω θέμα με τα πλυντήρια. Το πρώτο μου δε λέω ... δεν το πρόσεχα το στούμπωνα στα ρούχα και έσπασε.
Το δεύτερο βέβάια ήμουν άτυχη... μου χάλασε ο επιλογές προγραμμάτων τη μια φορά... μετά κάτι άλλο... δε συνέφερε να το φτιάξω.
μαααλιστα θα το κανω λοιπον...

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πολύ πολύπλοκα τα καινούργια πλυντήρια κ γ αυτό κ εγώ εύχομαι να μη χρειαστώ καινούργιο ναι μεν τα βάζεις όλα μέσα 8, 9, 10 κιλά αλλά πολλά προγράμματα πολλά κουμπάκια φφφRolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

Αυτό με τη σόδα το ξέρω κ εγω μου το είπε ένας τεχνικός που είχε κάτι χαλάσει στο πλυντήριο μου και κόντευα να πάθω εγκεφαλικό γιατί δε ήθελα κ δε θέλω καινούργιο πλυντήριο! Επίσης μου είπε κ αυτό για το λίγο απορρυπαντικό! Τώρα όσο αφορά τους βαθμούς καλύτερα στους λίγους 30 -40 εγω το πάω μέχρι 50 αλλά σκούρα μέχρι 40! Υπόψην εμάς εδω κάτω είναι σκληρό-πολύ σκληρό το νερό αλλά η σόδα κάνει θαύματα!!

IoliAtore

IoliAtore
Εγώ προς το παρόν στο καινούριο έκανα σύμφωνα με τις οδηγίες, μία πρώτη πλύση χωρίς ρούχα, στους 90, με απορρυπαντικό στο μεγαλύτερο πρόγραμμα (3,5 ώρες έκανε) και τώρα αυτή ήταν η πρώτη πλύση με ρούχα.

Άντε μωρέ, πολύ περιπλοκα είναι - στο παλιό ούτε πρόσεχα τι έκανα, μία φορά δεν είχα βάλει καλγκόν και ακόμη έπλενε το καημένο. Απλώς έπρεπε να προτιμάω υγρό αντί σκόνη. Να φανταστείτε το είχα Κέρκυρα που το νερό όχι απλά δεν πινεται, δεν μπορείς ούτε καν να μαγειρέψεις από τα άλατα, και πάλι τπτ δεν επαθε. Ούτε καν το φίλτρο δεν ειχα καθαρίσει.

Ε, είπα και εγώ, εφόσον εκείνο επλενε έτσι, φαντασου τι αστραφτερά ρούχα και μυρωδάτα θα έχω από το καινούριο.

ΖΟΝΚ tongue Θέματα οργάνωσης, οικονομίας και διαχείρισης σπιτιού - Σελίδα 8 93981 

roxanne87

roxanne87
Ωραίο θεματακι. Πάρα πολυ ωραιο θεματάκι!

Θέλω κ εγώ να "φρεσκάρω" το πλυντηριο μου, που παλιό δεν το λες, ομως ουτε καινουριο! Ειπατε στους 90 βαθμους, με ξύδι ή με σόδα? Το ξύδι δεν μυρίζει? αιθερια ελαια να σας προλαβω δεν εχω προχειρα για την ωρα, που πουλάνε? κ η σόδα φαγητού?

margdimitra

margdimitra
Εγώ με ξύδι κάνω την πλύση. Δεν ξέρω για τη σόδα.
Τώρα για το αν μυρίζει η όχι το ξύδι δεν μπορώ να σου πω γιατί βάζω το αιθέριο έλαιο, οπότε και μυρίζει αιθέριο έλαιο.
Σε μεγάλα φαρμακεία θα βρεις αιθέρια έλαια σε καλές τιμές.
Και σε αποθήκες που πουλάνε υλικά για χειροποίητες κρέμες και σαπούνια.
Στη Θεσσαλονίκη δεν ξέρω που να σε κατευθύνω να αγοράσεις.

roxanne87

roxanne87
ειναι τα ιδια που βαζεις στο μπανιο?

IoliAtore

IoliAtore
καλημέρα,

οπως λέει και η margdimitra αιθέρια έλαια έχει στα φαρμακεία, καθαρά και όχι με προσμίξεις. πχ αυτά που βάζουμε τα αρωματικά λαδάκια και καίμε για να μυρίσει το σπίτι ωραία δεν είναι πάντοτε καθαρά αιθέρια έλαια. Στα φαρμακεία έχει τα Απιβίτα που είναι όλα καθαρά. Εμένα μου αρέσει πχ το πορτοκάλι Smile

Αυτά που βαζουμε στο μπάνιο δεν είναι, επίσης,παντοτε 100% αιθέριο έλαιο - έχει και προσμίξεις ορισμένες φορές, αναλόγως τι θα πάρεις.

Επίσης έχει όπως λέει η margdimitra και σε μαγαζιά με αρώματα κρέμες κτλ. Στη Θεσσαλονίκη έχει στην περιοχή Φράγκων-Λέοντος Σοφού 1-2 μεγάλα μαγαζιά που θα βρεις.

Εγώ η άσχετη να ρωτήσω τώρα, ΠΟΥ ακριβώς βάζουμε το ξύδι και το αιθέριο έλαιο;;;; scratch Στη θήκη για το μαλακτικό;

roxanne87

roxanne87
Μόλις έβαλα σόδα μαζί με ξύδι, έριξα καυτό νεράκι αφού άφρισε και περιμένω να δω αποτελέσματα! Το ξύδι πάντως σε συνδυασμό με τη σόδα δεν μύριζε έντονα! Good luck!Very Happy Την επομενη φορα θα εχω προμηθευτει κ τα ελαια!

margdimitra

margdimitra
Το ξύδι το βάζεις κατευθείαν στον κάδο. Εγώ έτσι έκανα και μια χαρά έγινε το πλυντήριο.

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και τη μαγειρική σόδα κατευθείαν στο κάδο! Για το ξύδι κ τα έλαια δε το ήξερα θα το σημειώσω!! Την καλημέρα μου!Smile Smile 

manoylita

manoylita
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
απλα τελειο γυαλιζει το πλυντηριο

mhtsaina

mhtsaina
margdimitra έγραψε:
zini έγραψε:
Καθαρίζει το πλυντήριο.
Ααααχχχ τι καημός! Το διάβασα και θυμήθηκα τα δικά μου.. Το 2009 αγόρασα ένα πλυντήριο Morris 8κιλο γύρω στα 550 ευρώ. Πολύ χάι κλας, τζαμάτο, με 3000 προγράμματα και συνδυασμούς, ώσπου πέρσι σταμάτησε να λειτουργεί, πάπαλα! Ο τεχνικός είπε χρειάζεται αλλαγή πλακέτας για να λειτουργήσει πάλι. Κόστος 250 ευρώ Shocked Shocked Shocked Αφού κι ο ίδιος μου είπε δεν αξίζει τον κόπο να το φτιάξεις, καλύτερα αγόρασε ένα καινούριο

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εγω την εχω πατήσει με πλυντήριο Μorris.το αγόρασα το 2009 απο μεγάλο κατάστημα ηλεκτρικών μοι το παρουσίασαν σαν το καλύτερο.οτι πλένει με φυσαλιδες και διάφορα τετοια.τελοπαντων μετα πο 4-5 μήνες ξεκίνησαν να βρώμανε τα ρούχα μούχλα.φωναξα τεχνικό και μου ειπε να κανω πλύση με σόδα.μετα απο λίγο καιρο τα ίδια.το πήραν το κράτησαν 10 μέρες και μου είπαν οτι ειχε μούχλα ο κάδος και οτι το καθαρίσανε.τελσπαντων δεν διορθώθηκε το προβλημα το μπάνιο βρωμαγε μούχλα και τα ρούχα επισης.μετα μου ειπαν να κανω μια πλύση με ποτασα.παλι τζίφος!ε στο τέλος πηρα αλλο πλυντήριο και όπου πηγα και ειπα οτι ειχα moris με κοροιδευανε.σε 3 καταστήματα που το ειπα μου λέγανε:καλα ρε κοπέλα μου πως σου ήρθε να παρεις Morris;

mhtsaina

mhtsaina
Dori έγραψε:Κι εγω την εχω πατήσει με πλυντήριο Μorris.το αγόρασα το 2009 απο μεγάλο κατάστημα ηλεκτρικών μοι το παρουσίασαν σαν το καλύτερο.οτι πλένει με φυσαλιδες και διάφορα τετοια.τελοπαντων μετα πο 4-5 μήνες ξεκίνησαν να βρώμανε τα ρούχα μούχλα.φωναξα τεχνικό και μου ειπε να κανω πλύση με σόδα.μετα απο λίγο καιρο τα ίδια.το πήραν το κράτησαν 10 μέρες και μου είπαν οτι ειχε μούχλα ο κάδος και οτι το καθαρίσανε.τελσπαντων δεν διορθώθηκε το προβλημα το μπάνιο βρωμαγε μούχλα και τα ρούχα επισης.μετα μου ειπαν να κανω μια πλύση με ποτασα.παλι τζίφος!ε στο τέλος πηρα αλλο πλυντήριο και όπου πηγα και ειπα οτι ειχα moris με κοροιδευανε.σε 3 καταστήματα που το ειπα μου λέγανε:καλα ρε κοπέλα μου πως σου ήρθε να παρεις Morris;
Κι εμένα έτσι με κοροιδεύανε Shocked  Αν κατάλαβα καλά, είχες πάρει κι εσύ το airbubble σωστά; Και μάλλον από το ίδιο πολυκατάστημα ... Πάντως, η ξαδέλφη μου που το αγόρασε την ίδια ημέρα με εμένα, είναι υπερευχαριστημένη και δεν της έχει βγάλει καμία ζημιά, τι να πω. Μεταξύ μας, και το Bosch που έχω τώρα, δεν με έχει αφήσει και τρομερά ευχαριστημένη για τα λεφτά του. Έχει λιγότερα προγράμματα, δεν έχει πρόγραμμα με πρόπλυση στους 60 βαθμούς, μόνο στους 40, αλλά αυτό δε με βοηθάει με τα ασπρόρουχα, κι επίσης, αν δε θέλεις να πλένεις μια ζωή στο speed, πρέπει να περιμένεις κατά μέσο όρο μια πλύση γύρω στις 2,5 ώρες για να τελειώσει Mad 

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι αυτο πρεπει να ηταν και το δικό μου.εκεινη τη χρονια γενικα έπαιζε πολυ το συγκεκριμένο.και εγω τωρα πηρα ενα pitsos οχι πολυ ακριβό ομως.ειπα οτι δεν θα δώσω λεφτα για κατι που μπορει να χαλάσει τοσο εύκολα.και επισης μια φίλη μου ειχε πάρει ενα miele 2,500 χιλιάδες το πλήρωσε και μεςα σε ενα χρόνο έφερε 2 φορές συνεργείο γιατι έβγαζε προβλήματα.οποτε ειπα δεν αξίζει.το μειονέκτημα στο δικό μου ειναι οτι η κανονική του πλύση στα βαμβακερά ειναι περίπου 2,5 ώρες και αν πατησω μείωση χρόνου κάνει 1,5 ώρα αλλα δεν ρίχνει το μαλακτικο.

margdimitra

margdimitra
Μια χαρά μου φτιάξατε το απόγευμα.
Morris είναι το νέο μου πλυντήριο Shocked 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εμένα έτυχε φίλη μου να αγοράσει Morris το 2009 και να της χαλάει συνεχώς αλλά κατάφερε και το γύρισε πίσω και πήρε Bosch.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 12]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις