326 Απ: Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! Παρ Ιαν 17, 2014 10:32 am
bourboulithra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εμενα ο δικος μου μπηκε στα 37 τωρα στις γιορτες!!AngelMommy έγραψε:bourboulithra έγραψε:AngelMommy έγραψε:Νααααα μαι κ εγώ!
Τι κάνετε κοπελουδες?
Από οσο διάβασα όλες κάναμε Αυχενικη κ με καλα αποτέλεσματα!
Μπράβο πολύ χαίρομαι για όλες!
Άντε κ καλα μας αποτελέσματα στη Β επιπέδου, κ εγω έχω σε ενα μηνα ακριβώς στις 17.02.
Οσο για τα υγρά κ εγω μια απ'τα ίδια,με τα σερβιετακια τη βγάζω αλλα παίρνω αυτά με βαμβακερη επιφάνεια,ευτυχώς δεν ειμαι ευαίσθητη για μύκητες κλπ. Κ στην εγκυμοσύνη θέλει επιπλέον προσοχή!
Να σας πω βρε ΚΟΡΙΤΣΙΑ, σε λίγο καιρό γίνομαι 25 κ ήθελα να κανω κατι ξεχωριστό,τωρα με την εγκυμοσύνη δε μπορώ να βγω κ πολύ αργά, δε θέλω να καλέσω στο σπίτι γιατί θα γίνει χαμός πάλι,κ δεν έχω όρεξη να καθαρίζω κ να Μαι δύο μέρες στη κουζίνα.
έλεγα να πω μερικές φίλες μόνο γυναίκες να πάμε για κανένα φαγητακι καλητερα,εσείς τι λέτε?
Πέφτουν κ παρασκευή τα γενέθλια μου φέτος οποτε βολεύει.
και εγω εχω γενεθλια τα 25 μου αλλα το καλοκαιρι οποτε θα χω γεννησει πρωτα ο Θεος.
καλε μην κανεις τιποτα σπιτι και κουραζεσαι!!παρε 2-3 καλους κ αγαπημενους σου ανθρωπους και πηγαινετε εξω καλυτερα.!
εγω σκεφτομουν οτι ενα ταξιδακι πριν γεννησω θα το εκανα με πολυ μεγαλη χαρα
Ετσι λεω κ εγω να κανω, μονο κοριτσοπαρεα, ειναι καμια 5 - 6 οποτε δε θα μου φυγουν κ πολλα!!
Αντε με το καλο κ εσυ το καλοκαιρακι!!πωπωπω το σκεφτομαι καμια φορα πως περασανε τα χρονια και εφτασα 25, λεω στο μυαλο ειμαι ακομα 15 πολλες φορες και θα κανω και μωρο;
και ο συζυγος θα γινει 35 τον ιουνιο, ολα στρογγυλα φετος!
οσο για το ταξιδακι καντο οσο μπορεις, το πασχα θα ελεγα, κανενα πηλιο που το χεις κ κοντα η κανενα νησακι σκοπελο σκιαθο απο θεσσαλονικη πας απευθειας, αν δεν εχεις φουσκωσει πολυ κ σε βαστανε τα ποδια σου!
εμεις την πιο αλλη βδομαδα παμε Αυστρια στα βουνα! ο αντρουλης κ κατι φιλοι για σκι, εγω δε κανει αλλα θα παω να ξελαμπικαρω λιγο και να παρω καθαρο αερα, ειχαμε παει πριν 3 χρονια και εκανα και σκι, ητανε τελεια!!
καλα κ εγω καπου καπου με σκεφτομαι με το μωρο και πελαγωνω!!αλλα ειναι καλη ηλικια.η μαμα μου στα 20 με εκανε!φαντασου!
τι καλα θα πατε Αυστρια!πανε να χαλαρωνεις στα σαλε!!
τα μερη που ειπες τα εχω ηδη επισκεφτει αρκετες φορες!καπου θα βρω μωρε να παμε ετσι να ξελαμπικαρουμε λιγακι! καλα να μαστε και βλεπουμε το που!! αλλα το οτι θα παω το χω σιγουρακι!