151 Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Κυρ Σεπ 12, 2010 7:49 pm
marianna-26
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
maria.tst έγραψε:... οποτε βάλλε μπροστα το σχέδιο!!
Ολα καλά θα πανε ... θα δεις.
Κι οτι χρειαστείς εδώ είμαστε
σε ευχαριστω να 'σε καλα!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maria.tst έγραψε:... οποτε βάλλε μπροστα το σχέδιο!!
Ολα καλά θα πανε ... θα δεις.
Κι οτι χρειαστείς εδώ είμαστε
manoula3 έγραψε:βρε κ χωρις το θεμα της τραπεζας...κ παλι θα πνιγομουν στη σκεψη οτι πινει καφε με μια κοπελα που πριν εβλεπε γυμνη!!κ τι σημαινει περιμενε την τραπεζα??ας κατσει στο σκαλοπατι να περιμενει!!!χαχαχαχα!!! η' να παει να κατσει σ'ενα παγκακι πιο κει!!!
κ γι'αυτο που λες οτι η κοπελα εχει ψυχολογικα,μαλλον προσπαθει να πατησει πανω στην συμπονοια του αντρα σου κ να κλαιγεται!!ας βρει αλλον να κλαφτει!!εσυ εχεις αναγκη τον αντρα σου κ οχι αυτη!!να κατσει στ'αυγα της κ να πιανει κουβεντα με αλλον σερβιτορο...ΑΝΥΠΑΝΤΡΟ!!
marianna-26 έγραψε:giouli73 έγραψε:Στο λέω επειδή έχω κάνει απίστευτα πράγματα στο παρελθόν για να μάθω και κουράστικα, βαρέθηκα. Στο κάτω κάτω όποιος θέλει να είναι μαζί μου ας είναι αν δεν θέλει τον δρόμο του. δεν θα χαλιέμαι εγώ ενώ ο άλλος ξενογ..... Τότε που τα έκανα αυτά όμως δεν είχα παιδιά ήμουν μόνη. Εσύ τι θα κάνεις αν το διαπιστώσεις. Βασικά δεν έχω καταλάβει καλά. Πήγε στην τράπεζα και αφού είναι 10λεπτά το σπίτι γιατί δεν ήρθε και αφού ανοίξουν να πάει. Κάτι φώτο λες κάτι κάπου σας κάλεσαν γνωρίζεστε μεταξύ σας? χάθηκα[/quote
ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΕΝΕΘΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΙΤΟΥΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΤΙ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΖΙΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΔΕΙΡΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ.. ΠΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ....
σορυ αυτη ειχε τα ψυχολογικα της και τι πηρε το κινητο και τον φωτογραφιζε; η αυτος φωτογραφιζοταν; ελεος λεμε δεν στεκουν αυτα
gioupi έγραψε:marianna καλησπέρα,
Συμφωνώ απόλυτα με τον τρόπο που αποφάσισες να αντιδράσεις. Μπράβο σου!!!!!
Από την άλλη πλευρά στη θέση σου θα έψαχνα για μια έστω part time δουλειά και θα δούλευα για πάρα πολλούς λόγους.
Η αιτιολογία που θα του έδινα είναι η εξής:
Ξέρω ότι δεν θέλεις να δουλέυω, αλλά αποφάσισα να βρώ κάτι μερικής απασχόλησης για τους κάτωθι λόγους:
1) Τις ώρες που το παιδί είναι σχολείο δεν με χρειάζεται και εγώ μπορώ να δουλέυω.
2) Χρειάζομαι να βγάζω κάποια δικά μου χρήματα για πολλούς λόγους:
a) Πες ότι συμβαίνει κάτι και χωρίζουμε, τί θα γίνει? Από που θα τρώμε εγώ και ο μικρός?
β) Πες ότι για κάποιο λόγο χάνεις τη δουλειά σου, τί θα γίνει μέχρι να βρεις κάτι άλλο?
γ) Δεν είμαστε παντρεμένοι και έτσι ασφάλεια δεν έχω... χρειάζομαι και εγώ σιγά σιγά να έχω ασφάλεια και ένσημα... μεθάυριο να έχω και μια μικρή σύνταξη...
Επίσης θα του έλεγα να μην νομίσει ότι δεν σέβομαι την επιθυμία του να μην εργαστώ, αλλά είναι όλοι οι πιο πάνω λόγοι που με κάνουν να πάρω μια τέτοια απόφαση. Εξάλλου ούτε εγώ νομίζω ότι εκείνος δεν σέβεται τις δικές μου επιθυμίες με το να μην βρίσκει άλλη δουλειά ή με το να μην καταλαβαίνει την ανάγκη μου να εργαστώ...
Συγνώμη για το μεγάλο μύνημα... αλλά νομίζω ότι το κλειδί της επιτυχίας είναι να καταλάβει ότι είσαι ανεξάρτητη και οικονομικά
Δεν θελει να δουλεψεις για να εισαι εξαρτημενη απ αυτον οικονομικα κ 8 χρονια στεφανι δεν εχεις δει,ασχετα αν εκανες παιδι μαζι του..Ουτε επισημα κ νομιμα σε εχει τοοοσα χρονια κοινης συμβιωσης διπλα του αλλα κ οικονομικα εξαρτημενη θελει να εισαι απο κεινον για να μην ανοιξεις φτερα κ πεταξεις καμμια μερα κ να σταθεις μετα στα δικα σου ποδια.Επειτα αν ευρισκες κ εσυ μια δουλιτσα δεν θα επεφτε ολο το βαρος επανω του κ ισως μπορουσε να βρει δουλεια σαν σερβιτορος σε καλυτερο μερος κ οχι νυχτα,ετσι ωστε να εισαστε τα βραδυα μαζι.marianna-26 έγραψε:gioupi έγραψε:marianna καλησπέρα,
Συμφωνώ απόλυτα με τον τρόπο που αποφάσισες να αντιδράσεις. Μπράβο σου!!!!!
Από την άλλη πλευρά στη θέση σου θα έψαχνα για μια έστω part time δουλειά και θα δούλευα για πάρα πολλούς λόγους.
Η αιτιολογία που θα του έδινα είναι η εξής:
Ξέρω ότι δεν θέλεις να δουλέυω, αλλά αποφάσισα να βρώ κάτι μερικής απασχόλησης για τους κάτωθι λόγους:
1) Τις ώρες που το παιδί είναι σχολείο δεν με χρειάζεται και εγώ μπορώ να δουλέυω.
2) Χρειάζομαι να βγάζω κάποια δικά μου χρήματα για πολλούς λόγους:
a) Πες ότι συμβαίνει κάτι και χωρίζουμε, τί θα γίνει? Από που θα τρώμε εγώ και ο μικρός?
β) Πες ότι για κάποιο λόγο χάνεις τη δουλειά σου, τί θα γίνει μέχρι να βρεις κάτι άλλο?
γ) Δεν είμαστε παντρεμένοι και έτσι ασφάλεια δεν έχω... χρειάζομαι και εγώ σιγά σιγά να έχω ασφάλεια και ένσημα... μεθάυριο να έχω και μια μικρή σύνταξη...
Επίσης θα του έλεγα να μην νομίσει ότι δεν σέβομαι την επιθυμία του να μην εργαστώ, αλλά είναι όλοι οι πιο πάνω λόγοι που με κάνουν να πάρω μια τέτοια απόφαση. Εξάλλου ούτε εγώ νομίζω ότι εκείνος δεν σέβεται τις δικές μου επιθυμίες με το να μην βρίσκει άλλη δουλειά ή με το να μην καταλαβαίνει την ανάγκη μου να εργαστώ...
Συγνώμη για το μεγάλο μύνημα... αλλά νομίζω ότι το κλειδί της επιτυχίας είναι να καταλάβει ότι είσαι ανεξάρτητη και οικονομικά
ΤΑ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ....
Μαρία Σ. έγραψε:manoula3 έγραψε:βρε κ χωρις το θεμα της τραπεζας...κ παλι θα πνιγομουν στη σκεψη οτι πινει καφε με μια κοπελα που πριν εβλεπε γυμνη!!κ τι σημαινει περιμενε την τραπεζα??ας κατσει στο σκαλοπατι να περιμενει!!!χαχαχαχα!!! η' να παει να κατσει σ'ενα παγκακι πιο κει!!!
κ γι'αυτο που λες οτι η κοπελα εχει ψυχολογικα,μαλλον προσπαθει να πατησει πανω στην συμπονοια του αντρα σου κ να κλαιγεται!!ας βρει αλλον να κλαφτει!!εσυ εχεις αναγκη τον αντρα σου κ οχι αυτη!!να κατσει στ'αυγα της κ να πιανει κουβεντα με αλλον σερβιτορο...ΑΝΥΠΑΝΤΡΟ!!
xaxaxaax
το εχεις παρει πολυ προσωπικα Αντριάννα μου.
και γω για να πω την αληθεια θα ειχα παθει εμφραγμα αν δουλευε εκει ο αντρα ςμου αλλα πολλες φορες και στην καλυτερη και πιο αγνη δουλεια να δουλευει ο άλλος, αν θελει να σου την κανει θα το κανει!!! εγω ειμαι υπερβολικα ζηλιαρα ισως γιαυτο μου φαινεται ετσι. μιλησε μαζι του και προσεξε τη συμπεριφορα του. αν μπορεις να πας στο μαγαζι κακο δεν θα ηταν η πεθερα σου δουλευει καθε μερα??? ασε το παιδι ενα σαβ/κο και κανε ενα περασματακι ή τσεκαρε το τηλ του ή αν το εχεις κανει την αναλυτικη του λογαριασμου του. βεβαια μπορει καποιος να πει οτι αυτα ειναι κατινιστικα πραγματα αλλα μερικες φορες νομιζω χρειαζονται γιατι και ο άλλος αθωος να ειναι αν σου μπει εσενα η υποψια αστα βραστα.
marianna-26 έγραψε:(ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΓΡΑΦΩ ΑΝΑΡΘΟΓΡΑΦΑ Η ΛΑΘΟΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ Ή ΠΩΣ ΠΡΟΦΕΡΟΝΤΑΙ).
maria.tst έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα με την "μανούλα". Πάντως ειναι απορίας αξιο πως εσύ ενα τόσο νέο κορίτσι έχεις συμβιβαστεί με την απόφασή του να μην δουλεύεις. Είνα κάτι που το είχατε ξεκαθαρίσει από την αρχή;
Τα πρώτα χρόνια το καταλαβαίνω έχεις κι ενα παιδι να μεγαλώσεις. Αλλά πλέον στην ηλικία που είναι ο μικρός μπορείς άνετα να δουλέψεις.
Αλήθεια για πες πως πάνε τα πράγματα; Η ψυχολογία σου πως είναι;
ninaki. έγραψε:σου στελνω πμ
athina24 έγραψε:Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης