Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
613 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 613 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 8]

76ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... - Σελίδα 4 Empty Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Παρ Σεπ 10, 2010 3:06 pm

marianna-26

marianna-26
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ Η ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΜΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ????
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΗΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...
ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ????

77ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... - Σελίδα 4 Empty Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Παρ Σεπ 10, 2010 3:09 pm

μανουλα

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ καλεε τι λεμε τετοια ωραα κ ο αντρουλης μου κοιμαται ο γλυκος μου.Μαριαννα ελα κοριτσι μου μην παιδιαριζουμε τωρα.Ο συντροφος σου δεν μας τα λεει καλα.Εχει λερωμενη την φωλια του αλλα εχει κ την ανεση κ το δειχνει.Τα υπολοιπα σκεψου τα κ πραξε αναλογα.Σε φιλω.Καλο ξημερωμα

78ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... - Σελίδα 4 Empty Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Παρ Σεπ 10, 2010 3:11 pm

marianna-26

marianna-26
μανουλα έγραψε:αχ καλεε τι λεμε τετοια ωραα κ ο αντρουλης μου κοιμαται ο γλυκος μου.Μαριαννα ελα κοριτσι μου μην παιδιαριζουμε τωρα.Ο συντροφος σου δεν μας τα λεει καλα.Εχει λερωμενη την φωλια του αλλα εχει κ την ανεση κ το δειχνει.Τα υπολοιπα σκεψου τα κ πραξε αναλογα.Σε φιλω.Καλο ξημερωμα

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ...

79ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... - Σελίδα 4 Empty Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Παρ Σεπ 10, 2010 9:47 pm

lianikos

lianikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κι από μένα...
Λοιπόν, ένα σημαντικό θέμα, που δεν ξέρω αν αναφέρθηκε γιατί δεν πρόλαβα να διαβάσω και τις 4 σελίδες, είναι τι είσαι εσύ διατεθημένη να κάνεις αν τον πιάσεις να σε απατάει. Γιατί εγώ σου λέω άντε, το έψαξες, τον τσάκωσες, έβγαλες τα άπλυτά του στη φόρα. Τι έχεις να κερδίσεις; Απ' ό,τι κατάλαβα τον αγαπάς και θα σου είναι πολύ δύσκολο να τον χωρίσεις ακόμη κι αν αποδεδειγμένα σε απατάει.
Κατά τη γνώμη μου πρώτα πρέπει να καθίσεις και να σκεφτείς τα ενδεχόμενα σενάρια σε κάθε περίπτωση και ύστερα να το ψάξεις περαιτέρω...

80ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... - Σελίδα 4 Empty Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Παρ Σεπ 10, 2010 10:30 pm

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ.....ΑΥΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΦΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ?ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ?ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ?
ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΓΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΝΤΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ....(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ)ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ....
ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.....ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΣΟΥ.....

81ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... - Σελίδα 4 Empty Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Παρ Σεπ 10, 2010 10:36 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ.....ΑΥΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΦΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ?ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ?ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ?
ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΓΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΝΤΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ....(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ)ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ....
ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.....ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΣΟΥ.....

Wink και γω ενα "μπερδεμα" το εχω...

82ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... - Σελίδα 4 Empty Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Παρ Σεπ 10, 2010 10:50 pm

ΔώραΝι25

ΔώραΝι25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοπέλα μου...
Αν και κατινιά αυτό που θα σου πω...Αν θες πολύ να μάθεις αν σε απατά μόνο και μόνο για να ξέρεις τι σου γίνεται εγώ στην θέση σου θα έβαζα ντεντέκτιβ. Το ότι τον αγαπάς το ξέρουμε είναι δεδομένο και φαίνεται αφού είσαι μαζί του γύρω στα οχτώ χρόνια και έχεις και ένα παιδί μαζί του....Και είναι και η δουλειά του τέτοια και ο χώρος που θες δεν θες και τις ματιές σου θα ρίξεις και τις γνωριμίες σου θα κάνεις.......Εγώ ένα ξέρω και με ολο το θάρρος....Τις νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει.....Να είσαι όσο πιο διακριτική γίνεται...Πρόσεχε!!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

83ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... - Σελίδα 4 Empty Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Παρ Σεπ 10, 2010 11:43 pm

markellajohny

markellajohny
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
περιεργα μας τα λεει ο κυριος!!!για μενα μιλησε του ετθεως. ποιος ο λογος να πλαθεις σεναρια?δειξτου πως ξερεις πολυ καλα τι σου γινεται, δεν εισαι χαζη!!!

84ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... - Σελίδα 4 Empty Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Σαβ Σεπ 11, 2010 2:10 am

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω ένα έχω να πω, είσαι 26 ετων, εισαι τοσο νεα και σου αξίζει να ζήσεις την ζωή που θέλεις εσύ και οχι την ζωή που κάποιοι άλλοι διάλεξαν για σενα.
Πολύ πιθανόν αν του μιλησεις ευθεως να το αρνηθεί, δείξε Κυρία και ανοιξε του συζητηση, δείξε θάρρος και τόλμη χωρίς να το παίζεις θύμα, μην εισπραξει απο το υφος σου πως εχεις ανασφάλειες, φόβο ή λύπη. Δείξε δυνατή στην εκφραση του με απολυτη ηρεμία και σαφήνεια και τότε ίσως στα πεί όλα!!
Οι άντρες οταν μια γυναικα τους απευθυνονται με τόλμη, δύναμη και ασφάλεια λυγίζουν και τα λένε όλα.

85ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... - Σελίδα 4 Empty Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Σαβ Σεπ 11, 2010 2:22 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marianna-26 έγραψε:ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΩ ΤΟ ΖΩ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΑ 8 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ.

Πω πωωωω...για μένα είσαι ήρωας.Εγώ ούτε μια εβδομάδα δεν θα άντεχα.Τι λέω;Δεν θα ξεκίναγα καν σχέση με μπουφετζή σε καφετέρια όχι με σερβιτόρο σε στριπτιτζάδικο.
Πίστευα οτι οι γυναίκες που οι άντρες σας κάνουν τέτοιες δουλειές είστε συμβιβασμένες με το όλο σκηνικό αλλά απο ότι καταλαβαίνω κάνω λάθος.
Πάντως μια φορά που έπιασα κουβέντα με κάτι κοπέλες σε ένα στριπτιτζάδικο ήταν πολύ καλές και δεν σου δίνουν την εντύπωση οτι την πέφτουν στον καθένα.Κάτι κυρίες που κυκλοφορούν έξω είναι πολύ χειρότερες...

86ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... - Σελίδα 4 Empty Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Σαβ Σεπ 11, 2010 2:36 am

γουργουριτσας

γουργουριτσας
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω θα σου λεγα το εξης κοπελα μου...πρωτον να μην του ξαναανοιξεις κουβεντα για το θεμα δουλειας ουτε για το θεμα αργω γιατι ακρη δεν βγαζεις κι επισης τον προωθεις χειροτερ στο να κανει κατι (εαν ο ανθρωπος κανει κατι ετσι; γιατι μπορει να ειναι και αθωος )...δευτερον αδιαφορησε λιγακι παιξτο λιγακι οτι ενταξει μωρε η δουλεια σου ειναι και τι εγινε που αργησες και παντα με χαμογελο για να μπει στην σκεψη ωπα τι εγινε εδω; δεν την νοιαζει καθολου; τι εγινε;
τριτον ξεκινα και περιποιησου τον εαυτο σου και κανε κατι για τον εαυτο σου αλλα να το καταλαβει να το παρει πρεφα οτι δεν εισαι δεδομενη για αυτον ...θα σου φερω ενα παραδειγμα..ξεκινα πχ γυμναστηριο εαν εχεις την δυνατοτητα η βγες και εσυ μια μερα εξω και γυρνα καπως αργουτσικα ....αυτο που θελω να σου πω ειναι να κανεις πραγματα που να μην σε θεωρει δεδομενη και να τον βαζεις σε σκεψεις να καθεται δηλ αυτος να σκεφτεται τι γινεται κι οχι εσυ....εγω αυτο θα σου προτεινα γιατι με τα λογια συνεχεια και συνεχεια γινεσαι κουραστικη και τον απομακρυνεις απο σενα .....σου ευχομαι οτι καλυτερο

87ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... - Σελίδα 4 Empty Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Σαβ Σεπ 11, 2010 4:10 am

pana

pana
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δουλευεις?βγαινεις μονη σου?
και εμενα περιεργα μου φαινονται
αλλα βλεπω οτι στα λεει με πολυ ανεση ολα αυτα περιμενει να τον πιστεψεις μαλλον
γενικα σου εχει ξαναπει η δωσει αλλες αφορμες?

88ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... - Σελίδα 4 Empty Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Σαβ Σεπ 11, 2010 4:22 am

marianna-26

marianna-26
litsakos έγραψε:
athina24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ.....ΑΥΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΦΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ?ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ?ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ?

Wink και γω ενα "μπερδεμα" το εχω...

ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.....

89ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... - Σελίδα 4 Empty Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Σαβ Σεπ 11, 2010 4:25 am

xrysa 1981

xrysa 1981
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα,νομιζω οτι ποτε δεν πρεπει να εντοπιζουμε το προβλημα σε ενα τριτο προσωπο αλλα στην ιδια μας τη σχεση.
για να μπει τριτο προσωπο θα πρεπει να το αφησουμε για καποιο λογο!
ξεχνα λοιπον το οτι μπορει να σε απατα και αν τον αγαπας προσπαθησε να φτιαξεις τη σχεση σου με αυτον.
καντον χαρουμενο και γινε και εσυ!
με τη μουρμουρα δεν γινετε τιποτα!!
αν παλι δεν τον αγαπας και δεν θες να εισαι μαζι του χωρισε!!!!!!!!!!!!!!
ειναι απλα τα πραγματα!!!!!!!
(τουλαχιστον ετσι τα βλεπω εγω)
φιλια

90ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... - Σελίδα 4 Empty Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Σαβ Σεπ 11, 2010 4:26 am

marianna-26

marianna-26
Athin@ έγραψε:
marianna-26 έγραψε:ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΩ ΤΟ ΖΩ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΑ 8 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ.

Πω πωωωω...για μένα είσαι ήρωας.Εγώ ούτε μια εβδομάδα δεν θα άντεχα.Τι λέω;Δεν θα ξεκίναγα καν σχέση με μπουφετζή σε καφετέρια όχι με σερβιτόρο σε στριπτιτζάδικο.
Πίστευα οτι οι γυναίκες που οι άντρες σας κάνουν τέτοιες δουλειές είστε συμβιβασμένες με το όλο σκηνικό αλλά απο ότι καταλαβαίνω κάνω λάθος.
Πάντως μια φορά που έπιασα κουβέντα με κάτι κοπέλες σε ένα στριπτιτζάδικο ήταν πολύ καλές και δεν σου δίνουν την εντύπωση οτι την πέφτουν στον καθένα.Κάτι κυρίες που κυκλοφορούν έξω είναι πολύ χειρότερες...

ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΞΕΝΟΓ...... ΣΥΓΝΟΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ...

91ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... - Σελίδα 4 Empty Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Σαβ Σεπ 11, 2010 4:31 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ.....ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΑΠΑΤΑΕΙ?ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ?ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ?

92ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... - Σελίδα 4 Empty Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Σαβ Σεπ 11, 2010 4:32 am

marianna-26

marianna-26
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΩ ΕΤΣΙ.... ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ??? ΕΓΩ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ..ΑΛΛΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΔΙΩΞΕΙ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...

93ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... - Σελίδα 4 Empty Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Σαβ Σεπ 11, 2010 4:32 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marianna-26 έγραψε:
ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΞΕΝΟΓ...... ΣΥΓΝΟΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ...

Α καλά αυτό σίγουρα!!!Εδώ πέρνουν και τα παιδιά μαζί για ξεκάρφωμα.

94ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... - Σελίδα 4 Empty Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Σαβ Σεπ 11, 2010 4:34 am

marianna-26

marianna-26
athina24 έγραψε:ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ.....ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΑΠΑΤΑΕΙ?ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ?ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ?

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΩ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ...

95ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... - Σελίδα 4 Empty Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Σαβ Σεπ 11, 2010 4:36 am

marianna-26

marianna-26
pana έγραψε:δουλευεις?βγαινεις μονη σου?
αλλα βλεπω οτι στα λεει με πολυ ανεση ολα αυτα περιμενει να τον πιστεψεις μαλλον

1.ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ. 2. ΜΟΝΗ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥ???? 3. ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ....

96ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... - Σελίδα 4 Empty Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Σαβ Σεπ 11, 2010 4:46 am

xrysa 1981

xrysa 1981
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλη μου αν τον αγαπας και θες να ειστε μαζι μην τον ρωτησεις αν σε απαταει απλα θα νευριασει και θα τσακωθειτε.δεν νομιζω οτι και να το κανει θα το παραδεχθει!
ρωτα τον απλα αν εχει αλλαξει κατι στη σχεση σας και πες του οτι νοιωθεις λιγο παραμελημενη!!!!!!
ξεκινα ετσι και αν δεν βγει κατι,τι να σου πω.δεν ξερω!!!!!!!!!

97ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... - Σελίδα 4 Empty Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Σαβ Σεπ 11, 2010 4:47 am

pana

pana
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marianna-26 έγραψε:

1.ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ. 2. ΜΟΝΗ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥ???? 3. ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ....
μονη σου εννοω βολτα με φιλες\

98ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... - Σελίδα 4 Empty Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Σαβ Σεπ 11, 2010 4:48 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλο ειναι να σκεφτεις τι θα κανεις αμα σιγουρευτεις για το αν σε απαταει . Αφου ξερεις μετα τι θα κανεις κατσε και μιλα του και πες του αν εχει καποιο προβλημα μαζι σου αν εχει αλλαξει κατι στην σχεση σας . Αλλα γνωμη μου ειναι να ξερεις πρωτα τι θα κανεις και πως θα αντιδρασεις σε καθε του πιθανη απαντηση

99ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... - Σελίδα 4 Empty Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Σαβ Σεπ 11, 2010 4:53 am

marianna-26

marianna-26
pana έγραψε:
marianna-26 έγραψε:

μονη σου εννοω βολτα με φιλες\

ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

100ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... - Σελίδα 4 Empty Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Σαβ Σεπ 11, 2010 5:18 am

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια σας βρισκω υπερβολικες το οτι δουλευει ο ανθρωπος σε στριπτητζαδικο δεν σημαινει οτι την απαταει η οτι βγηκε να συμβουλεψει μια κοπελα που ειχε προβλημα κ της το ειπε δεν σημαινει οτι την απαταει το να μην ειναι σπιτι του τα απογευματα κ τα πρωινα θα ειναι το προβλημα

http://www.gatospito.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 8]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις