51 Απ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ.... Παρ Σεπ 10, 2010 1:58 pm
giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
marianna-26 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΛΟΥΣΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ. ΕΙΜΑΙ 26 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ 39. ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΑ 8 ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 6 ΧΡΟΝΩΝ. ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΔΕΡΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ.ΑΑΑ!!Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΑΔΙΚΟ ΩΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ.ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΣΤΗΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΛΗΣΟΥΝ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΣΑΣΤΑΝ???ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ????
Κοριτσάκι μου γλυκό άκουσέ με. Θα συμφωνήσω με κάποιες από τις κοπέλες. Σε στριπτιτζάδικο δουλεύει. Μέσα στα ξ....α . Ε δε γίνεται κάποια στιγμή Εγώ το έχω πει όλοι οι άντρες κάποια στιγμή θα απατήσουν τη γυναίκα τους. Περιμένω και από τον δικό μου κάποια στιγμή. Για αυτό το πρώτο μου παιδάκι είναι αγοράκι. Θα είναι ο μοναδικός άντρας στη ζωή μου που θα μου είναι πιστός πάντα. Βέβαια καλό θα είναι να το κάνει και να μη το μάθω γιατί έχουμε και παιδιά και είναι κρίμα. Μη χαλάς τον εαυτό σου με το να ψάχνεις κινητά, να μην κοιμάσαι τα βράδια να αναρωτιέσαι τι κάνει. Κι αν μάθεις κάτι τι θα κάνεις έχεις σκεφτεί? Θα χωρίσεις? Θα τσακώνεστε και θα βλέπει το παιδί? Τα πράγματα θα έρθουν από μόνα τους. Αυτά που λες ότι κάνει είναι ξεκάθαρα σημάδια κέρατου για μένα. Έχω κάνει άπειρα πράγματα στο παρελθόν για να τσεκάρω αν με απατούν. Αν θες μπορώ να σου πω άλλα τόσα. Αλλά αξίζει? Για αυτό εγώ δεν θα μπορούσα με τίποτα να κάνω σχέση με άνθρωπο της νύχτας. Δεν το λέω υποτιμητικά. Απλά ο κόσμος γίνεται άλλος άνθρωπος όταν βγαίνει να διασκεδάσει. Πόσο μάλλον όταν πίνει και κανά ποτάκι παραπάνω. Έχω δει, μου έχουν πει άπειρα.Αφού λοιπόν ήξερες την δουλειά του υποθέτω και είσαι μαζί του, σημαίνει ότι μάλλον δεν θα είχες πρόβλημα. Αφού λες δεν έχεις φίλες να μπαίνεις εδώ να τα λέμε μια μεγάλη παρέα είμαστε.