126 Απ: Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! Δευ Φεβ 14, 2011 12:53 am
koukida
Πρωταγωνιστής!!
ποια Παπαρίζου βρε Ελίνα!!! το νινί σας είναι κουκλί αληθινό!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
nopi30 έγραψε:φωτεινουλα έγραψε:καλα ρε συμ μπορουμε να γινουμε τοσο ηλιθιοι εμεις οι ανθρωποι μερικες φορες !!!!!!!!!!!!Σημερα μετα απο πολυ καιρο ειδα μια φιλη που γεννησε κ το παιδακι τις ειναι 2 μηνων περιπου ειμασταν στο δρομο εμεις γυρνοτσαμε απο την απιδικη χαρα κ αυτοι κακανε την πρωτη βολτα με το καροτσι κ μου λεει αν εχεις των Θεω σου να μην ερθει η μηκρη μου (η οποια ειναι μολις 7 μηνων )πολυ κοντα στο καροτσι (ενω ηταν στην αγκλια του μπαμπα τις μεσα στο σλινγκ για να μη παει κανενα μικροβιο !!!!!!!!!!Ουτε τα μικροβια δεν θα την γουσταρουν ειμαι σιγουρη!!!!!!!!!!
Καλα αυτη η γνωστη σου δεν παιζετε ενταξη ειπαμε! Και ποσο κοντα δηλαδη πιστευει οτι θα πηγαινε ενα κοριτσακι 7 μηνων, που ουτε καν περπαταει. Η βλακεια των ανθρωπων δεν εχει ορια. Ας εβαζε το μικρο σε μια γυαλα, γιατι εξω στον αερα εχει και μικροβια.
Υπερβολες αυτο εχω μονο να πω...
MariaM έγραψε:nopi30 έγραψε:φωτεινουλα έγραψε:καλα ρε συμ μπορουμε να γινουμε τοσο ηλιθιοι εμεις οι ανθρωποι μερικες φορες !!!!!!!!!!!!Σημερα μετα απο πολυ καιρο ειδα μια φιλη που γεννησε κ το παιδακι τις ειναι 2 μηνων περιπου ειμασταν στο δρομο εμεις γυρνοτσαμε απο την απιδικη χαρα κ αυτοι κακανε την πρωτη βολτα με το καροτσι κ μου λεει αν εχεις των Θεω σου να μην ερθει η μηκρη μου (η οποια ειναι μολις 7 μηνων )πολυ κοντα στο καροτσι (ενω ηταν στην αγκλια του μπαμπα τις μεσα στο σλινγκ για να μη παει κανενα μικροβιο !!!!!!!!!!Ουτε τα μικροβια δεν θα την γουσταρουν ειμαι σιγουρη!!!!!!!!!!
Καλα αυτη η γνωστη σου δεν παιζετε ενταξη ειπαμε! Και ποσο κοντα δηλαδη πιστευει οτι θα πηγαινε ενα κοριτσακι 7 μηνων, που ουτε καν περπαταει. Η βλακεια των ανθρωπων δεν εχει ορια. Ας εβαζε το μικρο σε μια γυαλα, γιατι εξω στον αερα εχει και μικροβια.
Υπερβολες αυτο εχω μονο να πω...
Έλα ντε;;; Να ήταν κανένα μεγαλύτερο παιδί που ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ να πω εντάξει, έρχεται σε επαφή με άλλα παιδάκια και μπορεί να είναι αρρωστούλι. Αλλά 7 μηνών;;; Έλεος δηλαδή! Καλά δεν παίζεται η κοπελιά! Δηλαδή όταν θα αρχίσει τα εμβόλια και θα πάει στον παιδίατρο θα την βάλουν σε πριβέ χώρο αναμονής; Όλα θέλουν μέτρο. Το μωρό της δεν κινδυνεύει από άλλα μωράκια, αλλά άντε να της εξηγήσεις...
litsakos έγραψε:
ωχου,εχω βαρεθει με τοση γονεϊκη καφριλα, φταιω μετα που δεν μιλαω σε ανθρωπο σε παιδικες χαρες ή οπου αλλου παμε με τα παιδια? με λεει μονολυκο ο αντρας μου,αλλα δεν μπορω να ακουω βλακειες
florentiab έγραψε:litsakos έγραψε:
ωχου,εχω βαρεθει με τοση γονεϊκη καφριλα, φταιω μετα που δεν μιλαω σε ανθρωπο σε παιδικες χαρες ή οπου αλλου παμε με τα παιδια? με λεει μονολυκο ο αντρας μου,αλλα δεν μπορω να ακουω βλακειες
όπως λέει και η κολλητή μου για τον εαυτό της "στην παιδική χαρά είναι όλες μαζί και ο ψωριάρης χώρια". αφού δεν αντέχονται.
Nena έγραψε:Πωωω, τι είπες τώρα!! Δίκιο έχεις! Και όντως, καμια φορά έπεφτα στην παγίδα, και καλά για να παρηγορήσω την άλλη μαμα που το παιδί της δεν τρώει, έλεγα κι εγώ "ναι, αλλά ο δικός μας δεν κοιμάται".. και τέτοια... κατηγορούσα τα πουλάκια μου για να μη νιώθουν άσχημα οι κάθε λογής ζηλιάρηδες που δεν μπορούν να δουν ένα καλό σε κανένα άλλο...
florentiab έγραψε:litsakos έγραψε:
όπως λέει και η κολλητή μου για τον εαυτό της "στην παιδική χαρά είναι όλες μαζί και ο ψωριάρης χώρια". αφού δεν αντέχονται.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης