Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
661 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 661 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

aylin

aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
litsakos έγραψε:
aylin έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΜΩΡΑΚΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ...ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣ:
-ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ?
-ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΩΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ.
-Α ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΩΡΙΣ...ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ.
-ΑΧ ΩΡΑΙΑ ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ
-ΜΩΡΕ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ.
-(ΑΜΗΧΑΝΑ ΓΕΛΙΑ)...ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΕΝΝΗΣΕΣ?
-ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ...ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ (ΕΝΝΟΕΙ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΑ) ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ.
-ΜΠΑ ΟΧΙ ΜΩΡΕ, ΟΠΩΣ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
-ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΛΕ...ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΒΙΑΖΕΣΑΙ...ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΩΡΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΩΝΕΑΣ ΣΤΑ 25 ΤΟΥ?
Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

εσυ αυτην καντην στην ακρη..θα σου σπασει τα νευρα στη λοχεια..το βλεπω το εργο.

άχ πόσο δίκιο έχεις!!!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εντωμεταξύ, η δικιά μου που μου είπε την παραπάνω χαζομάρα, μου έχει πει πολλά αντίστοιχα γενικώς, και γενικά με όλους είναι έτσι. Εδώ κοντέψαμε να σκοτωθούμε για την κρέμα που βάζουμε στον κώλο του μωρού μας.
"Τι κρέμα βάζεις?"
"Sudocrem"
"Να βάζεις σπαθόλαδο, είναι το καλύτερο"
"Εγώ βάζω Sudocrem και δεν είχα κάποιο πρόβλημα ποτέ"
"ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ - μόνο αυτό" κουνώντας το κεφάλι πάνω κάτω με εμφανή αποδοκιμασία... Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 3 679259 Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 3 679259 Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 3 679259

Όπως είπα οι συγκρίσεις δεν σταματουν στα μωρά, αρχίσαν πολύ νωρίτερα. Παντρευτήκαμε τον ίδιο χρόνο με διαφορά μηνών. Στο γάμο μου ήρθε να μου πει ότι το φαγητό της δεξίωσης "...Δεν τρωγόταν, πολύ χάλι...". Μετά μου έλεγε ότι της είχαν πεί πως το δικό της νυφικό ήταν το καλύτερο από όλα όσα είχαν δει εκεινη τη χρονιά σε γάμους... (προσωπικά δε με ενθουσίασε το νυφικό της αλλά δεν μου έπεφτε και λόγος...). Στην εγκυμοσύνη συνεχώς μου έλεγε ότι πάχυνα και ότι πέταξα κοιλιά (σε αντίθεση με άλλες εγκυμονούσες που απλώς πρήζονται λίγο προφανως, ή πετάνε μύτη), κι έχει τύχει να μου πει ότι θυμαται ότι φόρεσα το ίδιο φόρεμα στα βαφτίσια του Αλέξανδρου και μια Κυριακή που πήγα στην εκκλησία...
Για γέλια ή για κλάματα η κατάσταση??? Very Happy Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 3 534787

Kalliopi

Kalliopi
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ!ΛΙΩΝΩ!ΤΗ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΣΟΥ ΝΕΝΑ!ΔΕ ΤΗ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΔΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ;ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΕΤΑΞΕΣ ΚΟΙΛΙΑ;;;;;ΤΣΤΣΤΣΤΣ!ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ!ΑΥΤΗ ΤΙ ΠΕΤΑΞΕ;;;ΜΟΥΣΚΛΙΑ;;;;; Razz Razz Razz

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ!ΛΙΩΝΩ!ΤΗ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΣΟΥ ΝΕΝΑ!ΔΕ ΤΗ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΔΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ;ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΕΤΑΞΕΣ ΚΟΙΛΙΑ;;;;;ΤΣΤΣΤΣΤΣ!ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ!ΑΥΤΗ ΤΙ ΠΕΤΑΞΕ;;;ΜΟΥΣΚΛΙΑ;;;;; Razz Razz Razz
ΕΥΤΥΧΩΣ δεν ειναι κουνιαδα μου, αλλά είναι σόι κι αυτή, παντρεμενη με πολύ αγαπημένο μου ξάδελφο... αλλιώς θα είχα απαντήσει κι εγώ κατάλληλα και θα γινόμασταν σκ@τ@...
Κι έχουν ένα τρόπο ρε σύ πάντα να σου βγάζουν με το τσιγκέλι πράγματα που ξέρεις ότι αν πεις θα πέσει σύγκριση πάλι... Είναι δυνατόν να ντρέπομαι που το παιδί μου ξέρει να γράφει τη λέξη παπί??? έστω κι αν την έγραψε "πίπα"? (γι'αυτό ίσως θα έπρεπε να ντρέπομαι...)

Kalliopi

Kalliopi
ΑΧ ΝΑΙ ΜΩΡΕ,ΞΕΧΑΣΑ!ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΟΠΑΙΔΙ Η ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΘΥΜΑΜΑΙ΄;;;; scratch Ε ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΗ!ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙ! bom
ΚΑΙ ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΕΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ! Razz Razz Razz Razz

aylin

aylin
ALEXANDRA STR. έγραψε:
litsakos έγραψε:
aylin έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΜΩΡΑΚΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ...ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣ:
-ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ...ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ (ΕΝΝΟΕΙ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΑ) ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ.
-ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΛΕ...ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΒΙΑΖΕΣΑΙ...ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΩΡΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΩΝΕΑΣ ΣΤΑ 25 ΤΟΥ?

εσυ αυτην καντην στην ακρη..θα σου σπασει τα νευρα στη λοχεια..το βλεπω το εργο.
και συγνωμη αλλα γιατι να δινεις αναφορα τι κανεις με τον αντρα σου στο κρεββατι σου και εαν προσπαθειται δυο μηνες,δυο χρονια,δυο αιωνες...εννοειται οτι παντα θα υπαρχουν οι κακοβουλοι και κακοπροαιρετοι αλλα μη δινεις και συ αφορμη να λες τα προσωπικα σου γιατι μπορει να σου γυρισει μπουμερανκ και να σε αγχωσουν οταν για παραδειγμα εχει περασει ενα εξαμηνο(απολυτα φυσιολογικο)και δεν εχεις μεινει εγκυος!μακρυα κι αγαπημενοι...με τετοιες παρεες!!!!! Twisted Evil

Εννοείται πως σε παρέες δεν θα έδινα ποτέ δικαιώματα.Η συζήτηση που παρέθεσα έγινε με οικογενειακό πρόσωπο και συγκεκριμένα με συγγενή του άντρα μου!!!Οι ερωτήσεις σαφώς και με ξάφνιασαν αλλά υποτίθετε πωσ δηλώνουν "ενδιαφέρον"... Smile Smile Smile

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ria έγραψε:...ο δικός της γιος (ο κουμπάρος μου δηλαδή) έβγαλε το πρώτο δόντι 1ος μηνών στους 3ης μήνες έτρωγε μπριζόλα (ε αφού είχε δόντια λογικό) και στους 4ης μήνες περπάτησε...αυτή επέμενε ότι έτσι πρέπει να είναι τα φυσιολογικά παιδιά..
Εμείς να τα βλεπουμε αυτά, που τα παιδιά μας ούτε ποδήλατο δεν μπορούν αν κάνουν, 10 μηνών μαντράχαλοι... Καλά, ποδήλατο ούτε ο μεγάλος μπορεί, δε γουστάρει τα πηδάλια, να το κοιτάξω λέτε???

litsakos έγραψε:
Α!μου χει τυχει κ το εξης κορυφαιο! διαβαζε το καλοκαιρι ο Γιαννης τα γραμματα στις επιγραφες των μαγαζιων κ στις πινακιδες των αυτοκινητων,το καναμε σαν παιχνιδι, μας λεει μαμα λοιπον μετα απο το γνωστο διαλογο "ποσο χρονων ειναι"κτλ "νωρις τα εμαθε ε?" "να το δειτε αυτο,μπορει να εχει καποιο θεμα το παιδι"....τι απαντας εκει τωρα?
Απορώ πώς δεν έχεις τρέξει ακόμα στο γιατρό.. έχει κάποιο θέμα το παιδί, του αρέσει να μαθαίνει...

Kalliopi έγραψε:ΑΧ ΝΑΙ ΜΩΡΕ,ΞΕΧΑΣΑ!ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΟΠΑΙΔΙ Η ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΘΥΜΑΜΑΙ΄;;;; ..
ΚΑΙ ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΕΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ!
Ναι μοναχοπαίδι είναι, καλά θυμάσαι..
Και τι να κάνω??? Όλη μέρα με το βούρδουλα είμαι, δε μαθαίνει με το καλό βλέπεις... Και στο δημοτικό θα τον πιέζω και στο γυμνασιο, τι νομίσατε, είναι δυνατόν οι άλλοι να βγάζουν 19,7 κι ο δικός μου που ήξερε να διαβάζει από 3μισι να βγάζει μόνο 18???? ΝΤΡΟΠΗ λέω εγώ.. Razz Razz

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaxaxaxax ρε κοριτσια πολυ διασκεδασα με τις περιγραφες σας
πολυ πλακα τελικα εχει ο ¨"κακος" ο κοσμος...γιαυτο αυτια ερμητικα κλειστα....

vasso

vasso
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΘΕΙΑ
1) ΑΧ ΣΑΝ ΓΑΤΑΚΙ ΜΩΡΕ 3 ΚΙΛΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΙΚΡΑ ΜΩΡΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ 4,5
2) ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΣΙΠΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΑΘΕΣ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΠΟΛΛΑ
3) ΤΙ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΚΟΤΖΑΜ ΓΑΙΔΡΟ ΔΩΣΤΟΥ ΕΚΕΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝΟ
4) (ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 8 ΜΗΝΩΝ) ΠΑΖΛ ΛΥΝΕΙ????????????
5) ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΑΣΤΟΝ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ

\ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ( ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙΙ) ΜΟΥ ΣΒΕΡΚΟΘΗΚΕ Η ΘΕΙΑ? ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΑ ΤΡΕΛΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΛΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΓΚΡΙΝΑΖΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΘΕΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΚΙΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΔΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΚΟΥΓΕ ΑΝΤΕ ΧΩΣΤΟΥ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 3 679259 Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 3 679259 Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 3 679259 Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ............. ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 3 311356 Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 3 311356 Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 3 311356 Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 3 311356

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε συ Νενα,ασχετο αλλα κ μενα δεν θελει το ποδηλατο, το κοιταγε ποσο καιρο μεχρι να αποφασισει ν ανεβει,κ μετα ηθελε αν τον σπρωχνουμε. Βαριεται λες?

κ ξανα ασχετο,κατι ψυχανεμιστηκα με το στατους περι παπιου-πιπα,χωθηκε κ εκει η αγαπημενη σου ή κανω λαθος?

selini-giorgos

selini-giorgos
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρε κοριτσια κι εμενα δεν κανει πηδαλιες,θελει να την σπρωχνουμε... Rolling Eyes

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
selini-giorgos έγραψε:Ρε κοριτσια κι εμενα δεν κανει πηδαλιες,θελει να την σπρωχνουμε... Rolling Eyes

...τεμπελοσκυλα τα μικρα ή θελουν μηχανακι απο τωρα?

selini-giorgos

selini-giorgos
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
litsakos έγραψε:
selini-giorgos έγραψε:Ρε κοριτσια κι εμενα δεν κανει πηδαλιες,θελει να την σπρωχνουμε... Rolling Eyes

Αν κρινω γονιδιακα μαλλον θελουν μηχανακι... Shocked

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aylin έγραψε:
ALEXANDRA STR. έγραψε:
litsakos έγραψε:

και συγνωμη αλλα γιατι να δινεις αναφορα τι κανεις με τον αντρα σου στο κρεββατι σου και εαν προσπαθειται δυο μηνες,δυο χρονια,δυο αιωνες...εννοειται οτι παντα θα υπαρχουν οι κακοβουλοι και κακοπροαιρετοι αλλα μη δινεις και συ αφορμη να λες τα προσωπικα σου γιατι μπορει να σου γυρισει μπουμερανκ και να σε αγχωσουν οταν για παραδειγμα εχει περασει ενα εξαμηνο(απολυτα φυσιολογικο)και δεν εχεις μεινει εγκυος!μακρυα κι αγαπημενοι...με τετοιες παρεες!!!!! Twisted Evil

Εννοείται πως σε παρέες δεν θα έδινα ποτέ δικαιώματα.Η συζήτηση που παρέθεσα έγινε με οικογενειακό πρόσωπο και συγκεκριμένα με συγγενή του άντρα μου!!!Οι ερωτήσεις σαφώς και με ξάφνιασαν αλλά υποτίθετε πωσ δηλώνουν "ενδιαφέρον"... Smile Smile Smile
μα αυτους ειναι που πρεπει πιο πολυ να..."αποφευγουμε" κοριτσακι μου!!τους συγγενεις!!μακρυα κι αγαπημενοι οπως προειπα!το μοτο μου!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
selini-giorgos έγραψε:
litsakos έγραψε:

Αν κρινω γονιδιακα μαλλον θελουν μηχανακι... Shocked

χεχε...σαμπως και δεν θα μπορεσω. με το πατινι κατι γινεται,το τσουλαει λιγο κ μετα παλι θελει σπρωξιμο...

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasso έγραψε:...
4) (ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 8 ΜΗΝΩΝ) ΠΑΖΛ ΛΥΝΕΙ????????????
Laughing Laughing Laughing Laughing
Βέβαια, έπρεπε να πεις, και εξισώσεις λύνει, και τον κύβο του Ρούμπικ, το μεσανατολικό έλυσε αλλά δεν σας το λέμε..

litsakos έγραψε:ρε συ Νενα,ασχετο αλλα κ μενα δεν θελει το ποδηλατο, το κοιταγε ποσο καιρο μεχρι να αποφασισει ν ανεβει,κ μετα ηθελε αν τον σπρωχνουμε. Βαριεται λες?
κ ξανα ασχετο,κατι ψυχανεμιστηκα με το στατους περι παπιου-πιπα,χωθηκε κ εκει η αγαπημενη σου ή κανω λαθος?
Όχι δε χώθηκε, για έναν απλούστατο λόγο: δεν έχει ιντερνετ. Ούτε υπολογιστή. Ούτε ξέρει να τα χειρίζεται. Και εμείς που ξέρουμε, φυσικα, είμαστε κολλημένοι με τον υπολογιστή, τα παιδιά μας θα βγουν βλαμμένα, και εθισμένα στα video-games αφου βλέπουν εμάς όλη την ώρα με το πι-σι...
Ποδήλατο προσπάθησε, δεν τα κατάφερε, και αποκαρδιώθηκε, δεν τον πιέσαμε παραπάνω, όταν θελήσει μόνος του...

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειπα να ανοιξω θεμα αλλα θυμηθηκα οτι εχεις ανοιξει παρομοιο φιλτατη φιλη Νενα.
Σημερα πετυχα αλλον ενα μπαμπακα με τασεις ανταγωνιστικης καφριλας. Μας τα ζαλισε (σορυ για την εκφραση) με τα βιβλια που εχουν κ διαβαζουν με τις ωρες και...και...και...μια κουβεντα ανοιξα γιατι ανεφερε ενα παιχνιδι που εχει κ ο γιος μου κ απο κει μας το πηγε στο ποσο "εμεις δεν παιρνουμε πολλα παιχνιδια" "εμεις διαβαζουμε πολυ" "εμεις παιζουμε με τις ωρες με την φαρμα" (αυτο το παιχνιδι που εχει κ ο μικρος μας) με ενα ηλιθιο υφακι...ειχα γυρισει απ την αλλη κι αυτος συνεχιζε...ωχου,εχω βαρεθει με τοση γονεϊκη καφριλα, φταιω μετα που δεν μιλαω σε ανθρωπο σε παιδικες χαρες ή οπου αλλου παμε με τα παιδια? με λεει μονολυκο ο αντρας μου,αλλα δεν μπορω να ακουω βλακειες Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 3 679259

απο τωρα σκεφτομαι πως θα την βγαζω στον συλλογο γονεων ΟΤΑΝ πανε τα παιδια σχολειο...θα στελνω τον αντρα μου μαλλον cyclops

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="litsakos"]ειπα να ανοιξω θεμα αλλα θυμηθηκα οτι εχεις ανοιξει παρομοιο φιλτατη φιλη Νενα.
Σημερα πετυχα αλλον ενα μπαμπακα με τασεις ανταγωνιστικης καφριλας. Μας τα ζαλισε (σορυ για την εκφραση) με τα βιβλια που εχουν κ διαβαζουν με τις ωρες και...και...και...μια κουβεντα ανοιξα γιατι ανεφερε ενα παιχνιδι που εχει κ ο γιος μου κ απο κει μας το πηγε στο ποσο "εμεις δεν παιρνουμε πολλα παιχνιδια" "εμεις διαβαζουμε πολυ" "εμεις παιζουμε με τις ωρες με την φαρμα" (αυτο το παιχνιδι που εχει κ ο μικρος μας) με ενα ηλιθιο υφακι...

Τελικα οι αντρες ειναι χειροτεροι απο εμας τις γυναικες! Κοριτσια κι εγω δεν τα μπορω αυτα! Το καθε παιδακι εχει του χρονους του. Εγω ειχα τρελο προβλημα με το οτι ηταν ο μικρος μου 2 και δεν πηγαινε τουαλετα. Το τι ιστοριες ειχα ακουσει δεν λεγετε. Αλλη με ειπε οτι απο 18 μηνων αλλη απο 12 μηνων. Ε και; Δεν ανακαλυψαν και την Αμερικη τουαλετα εμαθαν να πηγαινουν πιο γρηγορα. Ελεοοοοος. Ναι ειναι ωραιο να νιωθεις ομορφα που το παιδι σου εκανε κατι αλλα για σενα σαν γονιο οχι σε συγκριση με τα αλλα παιδακια. Και τωρα που ειναι σχεδον 5 και δεν εχει καθαρισει το βραδυ ωχ ωχ , το τι ακουω δεν λεγετε. Και η απαντηση ειναι ιδια βεβαια "ο γιατρος ειπε πως δεν ειναι προβλημα ακομη". Και ειναι αληθεια γιατι τον ρωτησα και μου ειπε οτι πολλα παιδακια αργουν να καθαρισουν το βραδυ απο πανα οποτε και να μην ανησυχω. Και το κυριοτερο βεβαια ειναι οτι ο μπαμπας του καθαρισε στα 5,5 και εγω μεχρι τα 7 καποια βραδια χρειαζομουν πανα. Ε, και τι εγινε μια χαρα γυναικαρα εγινα Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 3 604962 .
Παντως θεωρω οτι απλα καποιοι γονεις πιστευουν οτι κρινονται μεσα απο τις πραξεις και τα κατορθοματα των παιδιων τους! Εγω προσωπικα βλεπω τον μικρο μου σαν εναν ανθρωπουλι (οπως τον αποκαλω) που μπορει να κανει τα λαθη του, τα σωστα του, αλλα αυτο που με νοιαζει ειναι να ειναι υγειεις πανω απο ολα!
Και ναι δεν ανοιγω ποτε μαμαδοσηζητηση, ουτε σε παιδικες ουτε πουθενα, γιατι μπορει ολη μου η ζωη να ειναι το παιδι μου, αλλα ολος μου ο κοσμος δεν περιστρεφετε μονο γυρω απο αυτο. Ειμαι γυναικα και εχω και αλλα ενδιαφεροντα εκτος απο τον λατρεμενο μου που ειναι ο ερωτας μου. Πειραζει;

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αααχ, εχω μια φιλεναδα που ειναι 4 μηνων (εγω ειμαι στον 9ο σχεδον) και αν εχει τον θεό της απο τωρα συγκρινει....τα εμβρυα!
χαχα ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!
ποσο σιχαινομαι τον ανταγωνισμο σε τετοια θεματα δεν λεγεται! Shocked
φλυκταινες βγαζω που λενε

spapastamou

spapastamou
xaxaxa...symfwnw....ma ki ayti i kopela sygkrinei dyo emvrya me toso megali diafora....???kai genikotera diladi....to ka8e emvryo kai to ka8e paidaki einai monadika....!!!!

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koukida έγραψε:Αααχ, εχω μια φιλεναδα που ειναι 4 μηνων (εγω ειμαι στον 9ο σχεδον) και αν εχει τον θεό της απο τωρα συγκρινει....τα εμβρυα!

Κουκιδα η φιλη σου απιστευτη. Τι φανταζομαι με τη μεζουρα να σε κηνηγαει να σου μετρηση την κοιλια!
χαχαχαχαχαχαχα

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="nopi30"]
litsakos έγραψε:ειπα να ανοιξω θεμα αλλα θυμηθηκα οτι εχεις ανοιξει παρομοιο φιλτατη φιλη Νενα.
Σημερα πετυχα αλλον ενα μπαμπακα με τασεις ανταγωνιστικης καφριλας. Μας τα ζαλισε (σορυ για την εκφραση) με τα βιβλια που εχουν κ διαβαζουν με τις ωρες και...και...και...μια κουβεντα ανοιξα γιατι ανεφερε ενα παιχνιδι που εχει κ ο γιος μου κ απο κει μας το πηγε στο ποσο "εμεις δεν παιρνουμε πολλα παιχνιδια" "εμεις διαβαζουμε πολυ" "εμεις παιζουμε με τις ωρες με την φαρμα" (αυτο το παιχνιδι που εχει κ ο μικρος μας) με ενα ηλιθιο υφακι...

Τελικα οι αντρες ειναι χειροτεροι απο εμας τις γυναικες! Κοριτσια κι εγω δεν τα μπορω αυτα! Το καθε παιδακι εχει του χρονους του. Εγω ειχα τρελο προβλημα με το οτι ηταν ο μικρος μου 2 και δεν πηγαινε τουαλετα. Το τι ιστοριες ειχα ακουσει δεν λεγετε. Αλλη με ειπε οτι απο 18 μηνων αλλη απο 12 μηνων. Ε και; Δεν ανακαλυψαν και την Αμερικη τουαλετα εμαθαν να πηγαινουν πιο γρηγορα. Ελεοοοοος. Ναι ειναι ωραιο να νιωθεις ομορφα που το παιδι σου εκανε κατι αλλα για σενα σαν γονιο οχι σε συγκριση με τα αλλα παιδακια. Και τωρα που ειναι σχεδον 5 και δεν εχει καθαρισει το βραδυ ωχ ωχ , το τι ακουω δεν λεγετε. Και η απαντηση ειναι ιδια βεβαια "ο γιατρος ειπε πως δεν ειναι προβλημα ακομη". Και ειναι αληθεια γιατι τον ρωτησα και μου ειπε οτι πολλα παιδακια αργουν να καθαρισουν το βραδυ απο πανα οποτε και να μην ανησυχω. Και το κυριοτερο βεβαια ειναι οτι ο μπαμπας του καθαρισε στα 5,5 και εγω μεχρι τα 7 καποια βραδια χρειαζομουν πανα. Ε, και τι εγινε μια χαρα γυναικαρα εγινα Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 3 604962 .
Παντως θεωρω οτι απλα καποιοι γονεις πιστευουν οτι κρινονται μεσα απο τις πραξεις και τα κατορθοματα των παιδιων τους! Εγω προσωπικα βλεπω τον μικρο μου σαν εναν ανθρωπουλι (οπως τον αποκαλω) που μπορει να κανει τα λαθη του, τα σωστα του, αλλα αυτο που με νοιαζει ειναι να ειναι υγειεις πανω απο ολα!
Και ναι δεν ανοιγω ποτε μαμαδοσηζητηση, ουτε σε παιδικες ουτε πουθενα, γιατι μπορει ολη μου η ζωη να ειναι το παιδι μου, αλλα ολος μου ο κοσμος δεν περιστρεφετε μονο γυρω απο αυτο. Ειμαι γυναικα και εχω και αλλα ενδιαφεροντα εκτος απο τον λατρεμενο μου που ειναι ο ερωτας μου. Πειραζει;

σορυ αλλα η ηλικια που βγαινει η πανα δεν ειναι αυτη που σου λενε,μεχρι κ 3 με 3,5 μπορει να παρει στο παιδι να βγαλει την πανα. Μπορει κ νωριτερα αν νιωσει ετοιμο κ δεν το πιεσουν οπως κανει η πλειοψηφια...Να μην ξαναλεμε για τον σφιγκτηρα του πρωκτου...Δεν τις μπορω αυτες τις μπουρδολογιες πια...παει συννεφο ο ψυχαναγκασμος τελικα..
Πες να ανοιξουν κανα βιβλιο,να διαβασουν κ λιγο παιδοψυχολογια...δεν εβλαψε κανεναν η γνωση ποτε..

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nopi30 έγραψε:
koukida έγραψε:Αααχ, εχω μια φιλεναδα που ειναι 4 μηνων (εγω ειμαι στον 9ο σχεδον) και αν εχει τον θεό της απο τωρα συγκρινει....τα εμβρυα!

Κουκιδα η φιλη σου απιστευτη. Τι φανταζομαι με τη μεζουρα να σε κηνηγαει να σου μετρηση την κοιλια!
χαχαχαχαχαχαχα

ασε...οσο σκεφτομαι οτι θα πανε κ στο σχολειο μαζι....ΚΑΗΚΑ!!
alien clown affraid

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μα δεν είναι μόνο ότι κοκορεύονται για τα κατορθώματα των παιδιών τους, προσπαθούν να μειώσουν και τα κατορθώματα των δικών σου παιδιών! Εκει εκνευρίζομαι!
Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 3 311356 Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 3 311356

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ωραιες παρεες εχεις και εσυ! Laughing Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις