Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
476 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 476 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 6]

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="litsakos"]
nopi30 έγραψε:
litsakos έγραψε:ειπα να ανοιξω θεμα αλλα θυμηθηκα οτι εχεις ανοιξει παρομοιο φιλτατη φιλη Νενα.
Σημερα πετυχα αλλον ενα μπαμπακα με τασεις ανταγωνιστικης καφριλας. Μας τα ζαλισε (σορυ για την εκφραση) με τα βιβλια που εχουν κ διαβαζουν με τις ωρες και...και...και...μια κουβεντα ανοιξα γιατι ανεφερε ενα παιχνιδι που εχει κ ο γιος μου κ απο κει μας το πηγε στο ποσο "εμεις δεν παιρνουμε πολλα παιχνιδια" "εμεις διαβαζουμε πολυ" "εμεις παιζουμε με τις ωρες με την φαρμα" (αυτο το παιχνιδι που εχει κ ο μικρος μας) με ενα ηλιθιο υφακι...

Τελικα οι αντρες ειναι χειροτεροι απο εμας τις γυναικες! Κοριτσια κι εγω δεν τα μπορω αυτα! Το καθε παιδακι εχει του χρονους του. Εγω ειχα τρελο προβλημα με το οτι ηταν ο μικρος μου 2 και δεν πηγαινε τουαλετα. Το τι ιστοριες ειχα ακουσει δεν λεγετε. Αλλη με ειπε οτι απο 18 μηνων αλλη απο 12 μηνων. Ε και; Δεν ανακαλυψαν και την Αμερικη τουαλετα εμαθαν να πηγαινουν πιο γρηγορα. Ελεοοοοος. Ναι ειναι ωραιο να νιωθεις ομορφα που το παιδι σου εκανε κατι αλλα για σενα σαν γονιο οχι σε συγκριση με τα αλλα παιδακια. Και τωρα που ειναι σχεδον 5 και δεν εχει καθαρισει το βραδυ ωχ ωχ , το τι ακουω δεν λεγετε. Και η απαντηση ειναι ιδια βεβαια "ο γιατρος ειπε πως δεν ειναι προβλημα ακομη". Και ειναι αληθεια γιατι τον ρωτησα και μου ειπε οτι πολλα παιδακια αργουν να καθαρισουν το βραδυ απο πανα οποτε και να μην ανησυχω. Και το κυριοτερο βεβαια ειναι οτι ο μπαμπας του καθαρισε στα 5,5 και εγω μεχρι τα 7 καποια βραδια χρειαζομουν πανα. Ε, και τι εγινε μια χαρα γυναικαρα εγινα Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 4 604962 .
Παντως θεωρω οτι απλα καποιοι γονεις πιστευουν οτι κρινονται μεσα απο τις πραξεις και τα κατορθοματα των παιδιων τους! Εγω προσωπικα βλεπω τον μικρο μου σαν εναν ανθρωπουλι (οπως τον αποκαλω) που μπορει να κανει τα λαθη του, τα σωστα του, αλλα αυτο που με νοιαζει ειναι να ειναι υγειεις πανω απο ολα!
Και ναι δεν ανοιγω ποτε μαμαδοσηζητηση, ουτε σε παιδικες ουτε πουθενα, γιατι μπορει ολη μου η ζωη να ειναι το παιδι μου, αλλα ολος μου ο κοσμος δεν περιστρεφετε μονο γυρω απο αυτο. Ειμαι γυναικα και εχω και αλλα ενδιαφεροντα εκτος απο τον λατρεμενο μου που ειναι ο ερωτας μου. Πειραζει;

σορυ αλλα η ηλικια που βγαινει η πανα δεν ειναι αυτη που σου λενε,μεχρι κ 3 με 3,5 μπορει να παρει στο παιδι να βγαλει την πανα. Μπορει κ νωριτερα αν νιωσει ετοιμο κ δεν το πιεσουν οπως κανει η πλειοψηφια...Να μην ξαναλεμε για τον σφιγκτηρα του πρωκτου...Δεν τις μπορω αυτες τις μπουρδολογιες πια...παει συννεφο ο ψυχαναγκασμος τελικα..
Πες να ανοιξουν κανα βιβλιο,να διαβασουν κ λιγο παιδοψυχολογια...δεν εβλαψε κανεναν η γνωση ποτε..

Αχ πεστα χρυσοστομη γιατι δεν τους αντεχω... Με μια θεια του αντρα μου τσακωθηκαμε κανονικα, μας ακουσε ολη η γειτονια.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω να δηλωσω οτι κι εγω κατουρουσα τη νυχτα που και που μεχρι τα 9(μπορει και 10 Embarassed ) και κατα τα φαινομενα εγινα μια ωραια γυναικα και σοβαρη επιστημον Razz Razz Razz Razz
αρα τα παιδια μας ειναι σε καλο δρομο!!!
(κι ο δικος μου σχεδον 5 φοραει πανα τη νυχτα!και μαλιστα πηγα στο σουπερ να παρω πανες και μου λεει "μαμα μη παρεις τοσες πανες" λεω απο μεσα μου το σπλαχνο μου θελει να το κοψει?!και η απαντηση ηρθε για να με προσγειωσει!!!ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ!ΠΑΡΕ 2 ΠΑΚΕΤΑ!!!!! Razz Razz Razz )

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
koukida έγραψε:Αααχ, εχω μια φιλεναδα που ειναι 4 μηνων (εγω ειμαι στον 9ο σχεδον) και αν εχει τον θεό της απο τωρα συγκρινει....τα εμβρυα!
χαχα ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!
ποσο σιχαινομαι τον ανταγωνισμο σε τετοια θεματα δεν λεγεται! Shocked
φλυκταινες βγαζω που λενε

ωραιες παρεες εχεις και εσυ! Laughing Laughing
χαχα τι να την κανω την κακούργα! τετοια ειναι!

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ με χτυπησατε στο ευαισθητο σημειο!!!!!!!!!!!!!!!!εγω επειδη κ σαν ανθρωπος ειμαι πολυ "ηρεμος" δεν ξερω που να χτυπησω την μπουνια μου για να μη παει σε κανενος το σαγονι!!!!!!!!Η μικρη μου εχει μπλε ματακια αλλα ουτε εγω ουτε ο μπαμπας τις εχει(τα κληρονομησε απο τον παππου του αντρα μου) οταν μας βλεπει μια φιλη μου που ο αντρας τις εχει μπλε ματια αλλα ο μικρος τις εχι καστανα ματακια καθε φορα μου λεει καλα πως γινεται αυτο να μην εχει κανεις σας μπλε ματια κ να τα πηρε η δικια σου κ εμεις να ειμαστε μ καστανα????????Αφου το παιδι εχει παθει επεφικητιδα 2 φορες ωρις λογο απο την κακια τις ! Twisted Evil Την επομενη φορα θα φυγει κατα λαθος το χερι μου!!!!!!!!!

lolalu

lolalu
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω παλι αδιαφορω οτι κα να μου πουν οσες συγκρισεις και να μου κανουν.αν και δεν εχει τυχει.μονο στο θεμα των δοντιων.ειναι ενος και εχει μονο ενα δοντι.αλλα οτι και να μου πουν παντα θα εχω μια απαντηση να τους δωσω.και δεν θα τους αρεσει.

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:εχω να δηλωσω οτι κι εγω κατουρουσα τη νυχτα που και που μεχρι τα 9(μπορει και 10 Embarassed ) και κατα τα φαινομενα εγινα μια ωραια γυναικα και σοβαρη επιστημον Razz Razz Razz Razz
Ωραία, κι εγώ στο κλαμπ... Θα ανοίξω θέμα με τίτλο "μαμαδες που κατουρούσαν τη νύχτα μέχρι την παραμονή του γάμου τους..." Razz Razz Razz
Εμας και ο μπαμπάς μας τα ίδια έκανε, οπότε δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στα παιδιά μας.. Ευτυχως τώρα υπάρχουν περισσότερες ανέσεις, όσο θυμάμαι εκείνο το ανατριχιαστικό νάυλον κάτω από τα σεντόνια... Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 4 534787 Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 4 534787

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φωτεινουλα έγραψε:αχ με χτυπησατε στο ευαισθητο σημειο!!!!!!!!!!!!!!!!εγω επειδη κ σαν ανθρωπος ειμαι πολυ "ηρεμος" δεν ξερω που να χτυπησω την μπουνια μου για να μη παει σε κανενος το σαγονι!!!!!!!!Η μικρη μου εχει μπλε ματακια αλλα ουτε εγω ουτε ο μπαμπας τις εχει(τα κληρονομησε απο τον παππου του αντρα μου) οταν μας βλεπει μια φιλη μου που ο αντρας τις εχει μπλε ματια αλλα ο μικρος τις εχι καστανα ματακια καθε φορα μου λεει καλα πως γινεται αυτο να μην εχει κανεις σας μπλε ματια κ να τα πηρε η δικια σου κ εμεις να ειμαστε μ καστανα????????Αφου το παιδι εχει παθει επεφικητιδα 2 φορες ωρις λογο απο την κακια τις ! Twisted Evil Την επομενη φορα θα φυγει κατα λαθος το χερι μου!!!!!!!!!

χαχα 'ειδες' πες της, 'ειναι πραγματικά άδικο!' ζήτα της κ συγνώμη μετα και υποσχεσου πως δεν θα της το ξανακάνετε ! cyclops cyclops

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευάκι έγραψε:εχω να δηλωσω οτι κι εγω κατουρουσα τη νυχτα που και που μεχρι τα 9(μπορει και 10 Embarassed ) και κατα τα φαινομενα εγινα μια ωραια γυναικα και σοβαρη επιστημον Razz Razz Razz Razz
(κι ο δικος μου σχεδον 5 φοραει πανα τη νυχτα!και μαλιστα πηγα στο σουπερ να παρω πανες και μου λεει "μαμα μη παρεις τοσες πανες" λεω απο μεσα μου το σπλαχνο μου θελει να το κοψει?!και η απαντηση ηρθε για να με προσγειωσει!!!ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ!ΠΑΡΕ 2 ΠΑΚΕΤΑ!!!!! Razz Razz Razz )

χαχαχαχαχαχαχα
Ευακι ο γιος σου φοβερος.
Γερα να ειναι μονο, την υγεια τους να εχουν.

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nena έγραψε:
Ωραία, κι εγώ στο κλαμπ... Θα ανοίξω θέμα με τίτλο "μαμαδες που κατουρούσαν τη νύχτα μέχρι την παραμονή του γάμου τους..." Razz Razz Razz
Εμας και ο μπαμπάς μας τα ίδια έκανε, οπότε δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στα παιδιά μας.. Ευτυχως τώρα υπάρχουν περισσότερες ανέσεις, όσο θυμάμαι εκείνο το ανατριχιαστικό νάυλον κάτω από τα σεντόνια... Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 4 534787 Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 4 534787

χαχαχαχαχα
Κοριτσια πραγματικα εγω ντρεπομουν να το πω αλλα τωρα νιωθω καλυτερα που δεν ειμαι η μονη και εχω συντροφησες. Οσο για τα ναυλον ναι ακομη τα θυμαμαι. Wink

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φωτεινουλα έγραψε:αχ με χτυπησατε στο ευαισθητο σημειο!!!!... ... Η μικρη μου εχει μπλε ματακια αλλα ουτε εγω ουτε ο μπαμπας τις εχει(τα κληρονομησε απο τον παππου του αντρα μου) οταν μας βλεπει μια φιλη μου που ο αντρας τις εχει μπλε ματια αλλα ο μικρος τις εχι καστανα ματακια καθε φορα μου λεει καλα πως γινεται αυτο....
Φωτεινουλα, πες την αλήθεια... για να την εκνευρίσεις το έκανες γαλανομάτικο το παιδί..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nopi30 έγραψε:
Nena έγραψε:
Εμας και ο μπαμπάς μας τα ίδια έκανε, οπότε δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στα παιδιά μας.. Ευτυχως τώρα υπάρχουν περισσότερες ανέσεις, όσο θυμάμαι εκείνο το ανατριχιαστικό νάυλον κάτω από τα σεντόνια... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

χαχαχαχαχα
Κοριτσια πραγματικα εγω ντρεπομουν να το πω αλλα τωρα νιωθω καλυτερα που δεν ειμαι η μονη και εχω συντροφησες. Οσο για τα ναυλον ναι ακομη τα θυμαμαι. Wink

καλε δε θα ξεχασω το θεικο που εκανα στην κατασκηνωση!ειχα κατουρηθει κατα τις 5 το πρωι σηκωνομαι αλλαζω βγαζω τα σεντονια εξω και οταν ξυπνησαν οι αλλοι στις 7 λεω με ανεση(αφου ειχαν στεγνωσει τα σεντονια) "βγηκα να αερισω τα σεντονια μου αφου δεν ειχα υπνο,εγω στο απιτι μου καθε μερα τα αεριζω και εδω ποτε!τι πραματα ειναι αυτα!!!???" cyclops cyclops cyclops cyclops περιττο να πω την υπολοιπη μερα πως ημουνα Sleep Sleep Sleep

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παλι σας εβγαλα απο το θεμα!!! Razz

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:παλι σας εβγαλα απο το θεμα!!! Razz
τόσο θέλαμε κι εμείς Razz Razz Razz

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρε συ Ευακι μα την Παναγια δεν υπάρχεις! Respect

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω τα εκανα πανω μου την Κυριακη που μας περασε το μεσημερι
τι να κανω..δεν προλαβε κ ο αντρας μ να με τσουλισει που εγινα σα βαρελακι μεχρι την τουαλετα...! rabbit

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το παν σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι να δειχνεις ανετη!!!και για να ξαναγυρισω το θεμα στα ισια του ειτε εχεις κατουρηθει Embarassed ειτε εχεις να κανεις με βλαμμενη που προσπαθει να σου βγαλει σκαρτο το σπλαχνο σου αμα δειχνεις ανετη δε ξανασχολουνται μαζι σου!!!
με μια διαφορα!!!αμα κατουρας συχνα που θα παει θα σε παρουν χαμπαρι!!! Wink Wink Wink Wink Razz Razz Razz

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΥΓ μην πειτε στον αντρα μου οτι κατουρουσα μεχρι τα 10!!!του εχω πει μεχρι τα 5 γιατι αυτος ηταν μεχρι τα 6........... Razz Razz Razz

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koukida έγραψε:
φωτεινουλα έγραψε:αχ με χτυπησατε στο ευαισθητο σημειο!!!!!!!!!!!!!!!!εγω επειδη κ σαν ανθρωπος ειμαι πολυ "ηρεμος" δεν ξερω που να χτυπησω την μπουνια μου για να μη παει σε κανενος το σαγονι!!!!!!!!Η μικρη μου εχει μπλε ματακια αλλα ουτε εγω ουτε ο μπαμπας τις εχει(τα κληρονομησε απο τον παππου του αντρα μου) οταν μας βλεπει μια φιλη μου που ο αντρας τις εχει μπλε ματια αλλα ο μικρος τις εχι καστανα ματακια καθε φορα μου λεει καλα πως γινεται αυτο να μην εχει κανεις σας μπλε ματια κ να τα πηρε η δικια σου κ εμεις να ειμαστε μ καστανα????????Αφου το παιδι εχει παθει επεφικητιδα 2 φορες ωρις λογο απο την κακια τις ! Twisted Evil Την επομενη φορα θα φυγει κατα λαθος το χερι μου!!!!!!!!!

χαχα 'ειδες' πες της, 'ειναι πραγματικά άδικο!' ζήτα της κ συγνώμη μετα και υποσχεσου πως δεν θα της το ξανακάνετε ! cyclops cyclops
το καλυτερο που θα μπορουσες να της πεις της "γκαο μπιου"γνωστης σου οτι "ξερεις εδω και καμποσους αιωνες γινεται αυτο μωρε...να το παιδακι να παρει τα ματια του παππου ή της γιαγιας και δευτερον πραγματικα ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ το δικο σας να εχει τα απλα συνηθισμενα καστανα ματακια αντι τα μπλε του μπαμπα!!!!τι να κανετε!!!!εισασταν ατυχοι!!!!!!!!!!!"χαχαχαχαχχααχαχαχαχχα ετσι τη στελνεις αδιαβαστη τη κομπλεξαρα!!!!! Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 4 328109 Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 4 328109 Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 4 328109 Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 4 215994 Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 4 215994 Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 4 215994

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Είναι απο τις λίγες φορές που θα αρκεστώ σε μια φράση. Παλιά, σοφή λαϊκή ρήση που συνήθιζε να λεει και η Μικρασιάτισσα Προγιαγιά μου και που μου ήρθε στο μυαλό με το που διάβασα το μήνυμα σου...

"Και ο Κόραξ τα μικρά του αετόπουλα τα βλέπει..."

Εχει βαθιέεεεες ρίζες αυτή η ιστορία! Είναι παράδοση! Οπότε γλυκιά μου, μη χαλιέσαι, κάνε την πάπια και άσε τους άλλους να νομίζουν ότι τα παιδιά τους είναι σούπερ ήρωες... Wink Very Happy

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ κοριτσια μου φτιαξατε το απογευμα εισαστε ολες φοβερες. Μακαρι να σας εκανα παρεα και απο κοντα!!! Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! - Σελίδα 4 604962

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:ΥΓ μην πειτε στον αντρα μου οτι κατουρουσα μεχρι τα 10!!!του εχω πει μεχρι τα 5 γιατι αυτος ηταν μεχρι τα 6........... Razz Razz Razz

χαχαχαχααχχ cheers

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτο που η αλλη νοωθει high επειδη ειναι γαλανοματα.... cyclops

"ΥΓ μην πειτε στον αντρα μου οτι κατουρουσα μεχρι τα 10!!!του εχω πει μεχρι τα 5 γιατι αυτος ηταν μεχρι τα 6........... "

ευακι respect,αυτο θα πω για σενα μονο Laughing Laughing

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ ρε παιδια ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορά που σηκώθηκα βράδυ και πήγα στην τουαλέτα, κοντα 8 ήμουν, λες και ήταν χτες, τόσο έχει εντυπωθεί στη μνήμη μου...
Και πώς γίνεται να βρίσκουμε και αμόρε που είχαν το ίδιο πρόβλημα παλιά? Μα να μη δώσουμε καμια ευκαιρία στα παιδιά μας??
tongue tongue

euapap

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πολύ γελάω με αυτά που γράφετε..χεχεχε. Εμένα δε μου τυχαίνει πολύ συχνά, ούτε από πάν να βγαίνω ούτε από κάτω SmileSmile οι φίλες μου νομίζω το αντίθετο κάνουν συνέχεια,... δηλαδή βλέπουμε στης άλλης το παιδί πράγματα που το δικό μας δεν κάνει... αλλα δεν ανησυχούμε πιστεύω... απλώς παρατηρούμε...
Μηη μασάτε πάντως... μπενάκης βγαινάκης,,

όσο για αυτό..
christina80 έγραψε:Den uparxei kanena paidaki pou na min evgale dontia, oso arga k an ta evgale
μέχρι εδω καλά
christina80 έγραψε: pou na min perpathse oso arga k an to ekane, pou na mi milise...ola 8eloun to xrono tous k ola einai diaforetika..
Δυστυχώς αυτό δεν ισχύει... υπάρχουν και παθολογικές καταστάσεις παιδιών που αργούν να περπατήσουν και να μιλήσουν. Ισως για αυτό το λόγο κάποιες μαμάδες αγχώνονται.. για τα δόντια δεν πιστεύω να αγχώνεται κανείς

http://www.annoulasmom.blogspot.com

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι βρε Ευα, αλλα δεν είναι θέμα άγχους, είναι απλά το ότι μερικές ψοφάνε για συγκρίσεις και συγκρούσεις.. Υποθέτω ότι αν για κάποιο παθολογικό λόγο το παιδί μου δεν μπορούσε να περπατήσει και ο άλλος το ήξερε, δεν θα μου έκανε την ερώτηση και τη σύγκριση "εμείς περπατήσαμε, εσείς ακόμα??"

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις