76 Απ: Αμάν πια αυτές οι συγκρίσεις!!! Σαβ Φεβ 12, 2011 7:55 am
nopi30
Η ψυχή της παρέας!
[quote="litsakos"]
Αχ πεστα χρυσοστομη γιατι δεν τους αντεχω... Με μια θεια του αντρα μου τσακωθηκαμε κανονικα, μας ακουσε ολη η γειτονια.
nopi30 έγραψε:litsakos έγραψε:ειπα να ανοιξω θεμα αλλα θυμηθηκα οτι εχεις ανοιξει παρομοιο φιλτατη φιλη Νενα.
Σημερα πετυχα αλλον ενα μπαμπακα με τασεις ανταγωνιστικης καφριλας. Μας τα ζαλισε (σορυ για την εκφραση) με τα βιβλια που εχουν κ διαβαζουν με τις ωρες και...και...και...μια κουβεντα ανοιξα γιατι ανεφερε ενα παιχνιδι που εχει κ ο γιος μου κ απο κει μας το πηγε στο ποσο "εμεις δεν παιρνουμε πολλα παιχνιδια" "εμεις διαβαζουμε πολυ" "εμεις παιζουμε με τις ωρες με την φαρμα" (αυτο το παιχνιδι που εχει κ ο μικρος μας) με ενα ηλιθιο υφακι...
Τελικα οι αντρες ειναι χειροτεροι απο εμας τις γυναικες! Κοριτσια κι εγω δεν τα μπορω αυτα! Το καθε παιδακι εχει του χρονους του. Εγω ειχα τρελο προβλημα με το οτι ηταν ο μικρος μου 2 και δεν πηγαινε τουαλετα. Το τι ιστοριες ειχα ακουσει δεν λεγετε. Αλλη με ειπε οτι απο 18 μηνων αλλη απο 12 μηνων. Ε και; Δεν ανακαλυψαν και την Αμερικη τουαλετα εμαθαν να πηγαινουν πιο γρηγορα. Ελεοοοοος. Ναι ειναι ωραιο να νιωθεις ομορφα που το παιδι σου εκανε κατι αλλα για σενα σαν γονιο οχι σε συγκριση με τα αλλα παιδακια. Και τωρα που ειναι σχεδον 5 και δεν εχει καθαρισει το βραδυ ωχ ωχ , το τι ακουω δεν λεγετε. Και η απαντηση ειναι ιδια βεβαια "ο γιατρος ειπε πως δεν ειναι προβλημα ακομη". Και ειναι αληθεια γιατι τον ρωτησα και μου ειπε οτι πολλα παιδακια αργουν να καθαρισουν το βραδυ απο πανα οποτε και να μην ανησυχω. Και το κυριοτερο βεβαια ειναι οτι ο μπαμπας του καθαρισε στα 5,5 και εγω μεχρι τα 7 καποια βραδια χρειαζομουν πανα. Ε, και τι εγινε μια χαρα γυναικαρα εγινα .
Παντως θεωρω οτι απλα καποιοι γονεις πιστευουν οτι κρινονται μεσα απο τις πραξεις και τα κατορθοματα των παιδιων τους! Εγω προσωπικα βλεπω τον μικρο μου σαν εναν ανθρωπουλι (οπως τον αποκαλω) που μπορει να κανει τα λαθη του, τα σωστα του, αλλα αυτο που με νοιαζει ειναι να ειναι υγειεις πανω απο ολα!
Και ναι δεν ανοιγω ποτε μαμαδοσηζητηση, ουτε σε παιδικες ουτε πουθενα, γιατι μπορει ολη μου η ζωη να ειναι το παιδι μου, αλλα ολος μου ο κοσμος δεν περιστρεφετε μονο γυρω απο αυτο. Ειμαι γυναικα και εχω και αλλα ενδιαφεροντα εκτος απο τον λατρεμενο μου που ειναι ο ερωτας μου. Πειραζει;
σορυ αλλα η ηλικια που βγαινει η πανα δεν ειναι αυτη που σου λενε,μεχρι κ 3 με 3,5 μπορει να παρει στο παιδι να βγαλει την πανα. Μπορει κ νωριτερα αν νιωσει ετοιμο κ δεν το πιεσουν οπως κανει η πλειοψηφια...Να μην ξαναλεμε για τον σφιγκτηρα του πρωκτου...Δεν τις μπορω αυτες τις μπουρδολογιες πια...παει συννεφο ο ψυχαναγκασμος τελικα..
Πες να ανοιξουν κανα βιβλιο,να διαβασουν κ λιγο παιδοψυχολογια...δεν εβλαψε κανεναν η γνωση ποτε..
Αχ πεστα χρυσοστομη γιατι δεν τους αντεχω... Με μια θεια του αντρα μου τσακωθηκαμε κανονικα, μας ακουσε ολη η γειτονια.