101 Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τετ Μαρ 16, 2011 6:05 am
ολγα μ
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσακι σε ολους αξιζει η ευτυχια και πρεπει να την ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ κανεις δεν ειναι αναξιος ποσο μαλον καποια μανουλα σαν εσενα μας σου αξιζει η ευτυχια και για ΕΣΕΝΑ και για το παιδι σου ,κανε οτι σε κανει ευτχισμενη με οπιοδιποτε τιμημα γιατι μονο ετσι θα εισαι καλα σκεψου και ζυγισε καλα τη ζωη σου και αποφασησε πιο θα ηταν προτημοτερο να "θυσιασεις"manoula_24xr έγραψε:Athin@ έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΚΑΙ 15 ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ,ΕΚΕΙ 8Α ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΟΛΑ...
Σε αυτό θα συμφωνήσω 100%.
Το έχουμε ξαναπεί αυτό Ποπάκι τότε που είχατε το θέμα σας.
Για τα υπόλοιπα τα κορίτσια στα είπανε πολύ ωραία και σωστά.Δεν έχω να γράψω κάτι παραπάνω.
Σε έχει πάρει απο κάτω γι'αυτό γράφεις αυτές τις χαζομάρες για τον εαυτό σου.Προσπάθησε μόνο να πάρεις τα πάνω σου.
Ναι αθηνουλα μου τα ειχαμε πει...Νομιζα αλλαξαν τα πραγματα,αλλα τελικα η αλλαγη ηταν προσωρινη.Το χαστουκι το συγχωρεσα γτ ειδα οτι οντως ηταν μια παρορμητικη κινηση πανω στα νευρα του την οποια δν επανελαβε ποτε.Αλλα το ψεμμα και το κρυψιμο 120 ευρω οταν οι λογαριασμοι ειναι ισα ισα για ενα κ**λοοπλο εγινε συνειδητα,αρα συνειδητα με κοροιδεψε.Συν ολα τα αλλα που ειπα πριν.Τι να το κανω που ειναι καλος σε μερικα οταν νιωθω σαν να μεγαλωνω 2ρο παιδι?Η μανα μου τον λυπαται γτ αν χωρισουμε δνε χει κανεναν εκτος απο εμας.Οι γονεις του εχουνε πεθανει εδω κ χρονια,και αδερφια δν εχει,η μαλλον δν μιλιουνται κ μαυτους.Οκ το δεχομαι οτι τν λυπαται.Εμενα ποιος με λυπατα που τα ζω ολα αυτα?Επειδη αυτος καλοεμαθε,θα πεθανω εγω?Εχω καταντησει να νιωθω πιο γρια απο τν μανα μου.Πηγαμε να φαμε,κ ουτε καν ειχα ορεξη να πιω.Βαριεμαι καθημερινα.Τα ιδια και τα ιδια καθε μερα.Σηκωνομαι,κανω πρωινο της μικρης και καφε δικο μου,χαζευω λιγο στον υπολογιστη,μετα κανω δουλειες,μαγειρευω,προσεχω τν μικρη λιγο,κουτσομπολευω με καμια φιλη μ στο τηλ,και μετα ερχονται ολοι,τρωμε,μαζευω,κοιμιζω τν μικρη,κοιμαται κ ο αχαιρευτος,και καθομαι εγω λιγη ωρα που αλλου στν υπολογιστη,οταν ξυπνησει η μικρη,πινουμε καφε με τν μανα μου βλεπουμε κανα σιριαλ να περασει η ωρα γτ ο αχαιρευτος η θα βλεπει μπαλα η θα ειναι στ υπολογιστη,μετα κανω την μικρη μπανιο την ταιζω,χαζευουμε μαζι κανενα παιδικο,και μετα ταιζω τν αλλον και κανω μπανιο κ υπνο.Κααθε μερα τα ιδια.Α που κ που ερχονται οι φιλες μου τα πρωινα περναει η ωρα και μια ξαδερφημου τα απογευματα κ αν ερθουνε 1 τν βδομαδα κανα ζευγαρι φιλοι.Αυτη ειναι η ζωη μου τα τελευταια 5χρονια.Οκ να μην ξεχασω να πω,οτι τ καλοκαιρι κανω διακοπες,το πρωι σηκωνομαι νωριτερα κανω οτι εχω κ μετα παω μπανιο μεχρι το απογευμα κι ισως βγω εξω το βραδυ με καμια φιλη μου 1-2 φορες το μηνα.Κι ειμαι 25.Στα 40-50 τι θα κανω??που το παιδι μου θα ειναι 20-30χρονων??