Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
85 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 85 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 6]

101Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τετ Μαρ 16, 2011 6:05 am

ολγα μ

ολγα μ
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
manoula_24xr έγραψε:
Athin@ έγραψε:
Kalliopi έγραψε:ΚΑΙ 15 ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ,ΕΚΕΙ 8Α ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΟΛΑ...

Σε αυτό θα συμφωνήσω 100%.
Το έχουμε ξαναπεί αυτό Ποπάκι τότε που είχατε το θέμα σας.

Για τα υπόλοιπα τα κορίτσια στα είπανε πολύ ωραία και σωστά.Δεν έχω να γράψω κάτι παραπάνω.
Σε έχει πάρει απο κάτω γι'αυτό γράφεις αυτές τις χαζομάρες για τον εαυτό σου.Προσπάθησε μόνο να πάρεις τα πάνω σου.

Ναι αθηνουλα μου τα ειχαμε πει...Νομιζα αλλαξαν τα πραγματα,αλλα τελικα η αλλαγη ηταν προσωρινη.Το χαστουκι το συγχωρεσα γτ ειδα οτι οντως ηταν μια παρορμητικη κινηση πανω στα νευρα του την οποια δν επανελαβε ποτε.Αλλα το ψεμμα και το κρυψιμο 120 ευρω οταν οι λογαριασμοι ειναι ισα ισα για ενα κ**λοοπλο εγινε συνειδητα,αρα συνειδητα με κοροιδεψε.Συν ολα τα αλλα που ειπα πριν.Τι να το κανω που ειναι καλος σε μερικα οταν νιωθω σαν να μεγαλωνω 2ρο παιδι?Η μανα μου τον λυπαται γτ αν χωρισουμε δνε χει κανεναν εκτος απο εμας.Οι γονεις του εχουνε πεθανει εδω κ χρονια,και αδερφια δν εχει,η μαλλον δν μιλιουνται κ μαυτους.Οκ το δεχομαι οτι τν λυπαται.Εμενα ποιος με λυπατα που τα ζω ολα αυτα?Επειδη αυτος καλοεμαθε,θα πεθανω εγω?Εχω καταντησει να νιωθω πιο γρια απο τν μανα μου.Πηγαμε να φαμε,κ ουτε καν ειχα ορεξη να πιω.Βαριεμαι καθημερινα.Τα ιδια και τα ιδια καθε μερα.Σηκωνομαι,κανω πρωινο της μικρης και καφε δικο μου,χαζευω λιγο στον υπολογιστη,μετα κανω δουλειες,μαγειρευω,προσεχω τν μικρη λιγο,κουτσομπολευω με καμια φιλη μ στο τηλ,και μετα ερχονται ολοι,τρωμε,μαζευω,κοιμιζω τν μικρη,κοιμαται κ ο αχαιρευτος,και καθομαι εγω λιγη ωρα που αλλου στν υπολογιστη,οταν ξυπνησει η μικρη,πινουμε καφε με τν μανα μου βλεπουμε κανα σιριαλ να περασει η ωρα γτ ο αχαιρευτος η θα βλεπει μπαλα η θα ειναι στ υπολογιστη,μετα κανω την μικρη μπανιο την ταιζω,χαζευουμε μαζι κανενα παιδικο,και μετα ταιζω τν αλλον και κανω μπανιο κ υπνο.Κααθε μερα τα ιδια.Α που κ που ερχονται οι φιλες μου τα πρωινα περναει η ωρα και μια ξαδερφημου τα απογευματα κ αν ερθουνε 1 τν βδομαδα κανα ζευγαρι φιλοι.Αυτη ειναι η ζωη μου τα τελευταια 5χρονια.Οκ να μην ξεχασω να πω,οτι τ καλοκαιρι κανω διακοπες,το πρωι σηκωνομαι νωριτερα κανω οτι εχω κ μετα παω μπανιο μεχρι το απογευμα κι ισως βγω εξω το βραδυ με καμια φιλη μου 1-2 φορες το μηνα.Κι ειμαι 25.Στα 40-50 τι θα κανω??που το παιδι μου θα ειναι 20-30χρονων??
κοριτσακι σε ολους αξιζει η ευτυχια και πρεπει να την ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ κανεις δεν ειναι αναξιος ποσο μαλον καποια μανουλα σαν εσενα μας σου αξιζει η ευτυχια και για ΕΣΕΝΑ και για το παιδι σου ,κανε οτι σε κανει ευτχισμενη με οπιοδιποτε τιμημα γιατι μονο ετσι θα εισαι καλα σκεψου και ζυγισε καλα τη ζωη σου και αποφασησε πιο θα ηταν προτημοτερο να "θυσιασεις"

102Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τετ Μαρ 16, 2011 6:08 am

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ria δουλεια αλλαξε λογω καταστασεων ή γιατι δεν του αρεσε η προηγουμενη?

103Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τετ Μαρ 16, 2011 6:48 am

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δυστηχώς γιατί δεν του άρεσε η προηγούμενη δεν άντεχε να χτυπάει κάρτα οτι κάθε 1 και 15 έπερνε 750€ δεν τον ικανοποιούσε τον ενοχλουσε που του ελεγαν τι να κανει

104Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τετ Μαρ 16, 2011 7:23 am

nefeli28

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Και άλλαξε δουλειά για αυτό το λόγο
Τώρα που έχει και ένα παιδί να μεγαλώσει
Μήπως είναι λίγο επιπόλαιος

105Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τετ Μαρ 16, 2011 12:52 pm

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μετά απο τρία χρόνια αυτό που κατάλαβα καλά είναι πως δεν προκειται να κάνει κάτι που δεν τον ευχαριστεί ακόμα και σπίτι όταν αποφάσισε να αλλάξουμε ήταν μόνο με την προϋπόθεση να πάμε εκεί που θέλει εκείνος ούτε κουβέντα να ρωτήσει που θέλω εγώ και όταν του ζήτησα να πάμε κοντά στο πατρικό μου η απάντηση ήταν όχι γιατί δεν χρειάζεται να έχεις κανέναν κοντά σου να σε βοηθάει!!!!

106Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Πεμ Μαρ 17, 2011 12:35 am

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χωρις να μου πεφτει λογος, αλλα ειναι πολυ εγωιστικο αυτο απο μερους του. Μήπως θα έπρεπε να πεις και εσυ την γνωμη σου και γιατι οχι να πατησεις και λιγο πόδι? Καλο ειναι να κανουμε αυτο που θελουμε αλλα όταν ειμαστε ζευγαρι σκεφτομαστε και τα ''θελω'' του αλλου μας μισου.Διαφορετικα μου ακουγεται λιγο σαν επιβολη..

107Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τρι Μαρ 22, 2011 10:10 am

errika

errika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KOritsia exw provlhma
den kserw ti niwthw ??????? Rolling Eyes Rolling Eyes

ton agapw polu dn mporw xwris ton andra mou .
apla uparxoun stigmes pou den kserw kata kapoio tropo amfivalw gia auta pou niwthw k eimai polu xalia k mperdemenh perna suxna h skepsh apo to mualo mou pws sto mellon tha xwrisoume ..
kanw to pan gia na eimaste kala k eutuxismenh alla den niwthw toso entona ta sunaisthmata p eniwtha sthn arxh den niwthw thn agaph tou tou to xw pei kapoies fores k to pernei pws sunexeia amfivalw
Sad Sad
den thn paleuw allo Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 534787 Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 534787

polles fores mou leipoun pragmata oxi ulika pragmata alla sunaisthmata
ouf dn kserw an me katalavenete

Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 667478 kata kapoio tropo niwthw pos tha xwrisoume kapoia stigmh fovamai genika gt kserw pws eimai mperdemenh dn kserw an einai h psuxologia mou, pou nai etsi k einai idea mou ola auta
mou leipei polu h sumperifwra p eixe prin erthei to paidi ( dn to kathgorw prws theou ... gmt ola xalia einai
exw sugxwresei PRAGMATA ALLA DN TA EXW KSEXASEI MHPWS FTAIEI AUTO ??DEN EXW TI NA PW

108Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τρι Μαρ 22, 2011 11:29 am

refaki

refaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ax se katalavaino apoluta!!! kai apla pisteua oti ego ftaio pou noiotho etsi oti ego kano kapoio lathos! ego genika prin to moro hmoun polu hremos anthropos omos ap th stigmh pou gennisa kai meta kathe mera kati tha ginei k tha eimai sth tsita afiste pou exei ginei vothros to stoma mou! pleon de mporo na sugkratiso ta neura mou afou duo fores tou petaksa k pragmata na fantasteite... ametrites fores ton exo dioksei ap to spiti... ores ores de thelo na ton vlepo sta matia mou!!!! douleuei oooolh mera (simera px efuge 9 kai tha gurisei kata tis 12) to katalavaino oti einai kourasmenos alla kai go kourasmenh eimai autos omos de to katalabainei! kai den exo kai kanenan na po auta pou noiotho kai polles fores leo pos tha ekrago... h mana m einai sthn athina oi files mou einai sthn athina... dn exo kanenan oute mia volta na vgo na kseskaso! oute kouragio exo na ftiaxto monimos me to malli pano san tin kalogria!!! etsi kai go gia na allazo ligo parastaseis pairno kathe proi th mpempoula mou kai pigaino sth thalassa kai etsi skeftomai kai leo simera tha allakso kai de tha sugxisto tha to paikso kalh sizigos alla ela omos pou de ginetai...? panta kati tha ginei kai pali tha ekneuristo! kai ama tou leo gia na xorisoume? mou leei oraia xoriseme alla to moro de prokeitai na to ksanadeis... tha valo leei pseutikous martires na se vgaloun poutana kai tha to vlepeis ap ta 100 metra! kai oso mou ta leei auta toso noiotho oti pnigomai!!!

109Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τρι Μαρ 22, 2011 1:45 pm

errika

errika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
refaki έγραψε:ax se katalavaino apoluta!!! kai apla pisteua oti ego ftaio pou noiotho etsi oti ego kano kapoio lathos! ego genika prin to moro hmoun polu hremos anthropos omos ap th stigmh pou gennisa kai meta kathe mera kati tha ginei k tha eimai sth tsita afiste pou exei ginei vothros to stoma mou! pleon de mporo na sugkratiso ta neura mou afou duo fores tou petaksa k pragmata na fantasteite... ametrites fores ton exo dioksei ap to spiti... ores ores de thelo na ton vlepo sta matia mou!!!! douleuei oooolh mera (simera px efuge 9 kai tha gurisei kata tis 12) to katalavaino oti einai kourasmenos alla kai go kourasmenh eimai autos omos de to katalabainei! kai den exo kai kanenan na po auta pou noiotho kai polles fores leo pos tha ekrago... h mana m einai sthn athina oi files mou einai sthn athina... dn exo kanenan oute mia volta na vgo na kseskaso! oute kouragio exo na ftiaxto monimos me to malli pano san tin kalogria!!! etsi kai go gia na allazo ligo parastaseis pairno kathe proi th mpempoula mou kai pigaino sth thalassa kai etsi skeftomai kai leo simera tha allakso kai de tha sugxisto tha to paikso kalh sizigos alla ela omos pou de ginetai...? panta kati tha ginei kai pali tha ekneuristo! kai ama tou leo gia na xorisoume? mou leei oraia xoriseme alla to moro de prokeitai na to ksanadeis... tha valo leei pseutikous martires na se vgaloun poutana kai tha to vlepeis ap ta 100 metra! kai oso mou ta leei auta toso noiotho oti pnigomai!!!

ti les vre refaki auto dn mporei na to kanei k to ksereis to paidi den mporei na sto parei dn einai eukolo pramma

110Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τρι Μαρ 22, 2011 10:21 pm

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
errika έγραψε: exw sugxwresei PRAGMATA ALLA DN TA EXW KSEXASEI MHPWS FTAIEI AUTO ??DEN EXW TI NA PW

Απο προσωπικη εμπειρια, εχω να σου πω οτι καλο ειναι που δεν ξεχνας, αλλα συγχωρεις. Αν τα ειχες ξεχασει, δεν θα ειχες διδαχθει απο τα λαθη του παρελθοντος. Δεν ξερω ποσο σοβαρα ειναι ολα αυτα που σε κανουν να τα εχεις ακομα μεσα σου, αλλα μηπως δεν τον εχεις συγχωρεσει πραγματικα και απλα τοτε ειπες οτι θα τα βαλεις την ακρη του μυαλου σου για το καλο της οικογενειας σου?

refaki εχεις συζητησει μαζι του εφοσον σου εκσφενδονιζει αυτες τις απειλες?

111Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τρι Μαρ 22, 2011 10:28 pm

Αννα Κ.

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Θα συμφωνησω με καποια κοπελα που εγραψε πριν οτι ο γαμος θελει πολυ δουλεια. Πιο πολυ απο ο,τι πιστευα ακομα κι εγω που ναι μεν ηθελα να παντρευτω, ηξερα δε τι σημαινει καθως εβλεπα τους γονεις μου. Ποσες φορες μαλωσανε, ποσες φορες θα χωριζανε και παντα μαζι και παντα στα δυσκολα ενωμενοι πιο πολυ απο ποτε.
Εγω ανηκω στην κατηγορια τα κανω ολα μετρια. Ειμαι μαμα, ειμαι συζυγος, ειμαι εργαζομενη κι ωρες ωρες σιγουρα επειδη εχω εκφυσεως τελειομανια με πιανει το χαζο και λεω τιποτα δεν κανω σωστα. Δεν εχω χρονο να κανω κατι για εκτονωση, χαλαλι μεγαλωνω μια κοπελαρα...
Οι αντρες ειναι απο την φυση τους πιο στα τετοια τους. Δεν εχουνε συναισθηματικη νοημοσυνη χαμηλη οχι. Δε λεω κατι τετοιο...Πιστευω οτι καποιες ευθυνες απλα δεν τους αφορουν.
Ο αντρας μου αγχωνεται πολυ με την κριση την οικονομικη. Κοιταζει να μας κρατησει καλα με τα λεφτα της δουλειας του που δοξα τω θεω ειναι καλα. Αλλα το μυαλο του δουλευει γυρω απο το θεμα αυτο. Να εχω να ταισω το παιδι μου να μην εχω αναγκη να δανειζομαι κτλ. Εγω παλι θα αγχωθω για τελειως διαφορετικα θεματα.
Για την μικρη, για την δουλεια μου (δουλευω λιγες ωρες οχι 8 ωρο).
Μην τους παρεξηγειτε τους αντρες. Δεν τους δικαιολογω αλλα ειναι ετσι η φυση τους. Κανουν "γουρουνιες" δε λεω αλλα εγω εχω καταλαβει οτι ειναι και αυτοι αγχωμενοι.
Κατι που κανω τελευταια και βλεπω οτι εφαρμοζει σωστα...Οταν ειναι χαλαρος και χαρουμενος (συχνα ειναι) του λεω τα παραπονακια μου και του περναω τα μηνυματα μου μεταξυ αστειου και σοβαρου. Το μηνυμα το λαμβανει και προσπαθει.Μαζευει τα ρουχα του, δεν κανει τσαπατσουλιες... Μετα απο λιγο παλι τα ιδια. Εεε κι εγω τα ιδια...Παλι παραπονακια...Καποιες φορες το λεει "Ναι ρε γαμωτο εχεις δικιο...Ολο το ξεχναω..."
Ετσι ειναι οι αντρες...

112Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τρι Μαρ 22, 2011 11:13 pm

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΕΣ.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΑΤΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΦΕΛΗΣ.ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΒΑΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΤΣΙΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕ.ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΒΟΥΝΟ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ.ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΡΟΦΥΤΗΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ Wink .ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΑ ΠΕΤΑΕΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ.ΚΑΛΤΣΕΣ ΜΠΟΡΑ ΝΑ ΒΡΩ ΟΤΑΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΩ ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ.ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ.ΚΑΙ ΓΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΩ ΚΑΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΠΑΙΝΑΚΙΣ ΒΓΑΙΝΑΚΙΣ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΝΕΙ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΙΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΑΛΛΑΖΗ ΚΑΤΙ?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΩ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ.ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΛΙΓΑΚΙ.ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ Ε ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΝΑΙ?ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΧΑΛΑΡΩΣΕΙ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

113Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Σαβ Ιουλ 02, 2011 6:23 am

errika

errika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
to oikonomiko pleos eimai sigourh oti apasxolei k kanei polla zeugatria na xwrhsoun Sad

114Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Σαβ Ιουλ 02, 2011 6:33 am

Σούλα

Σούλα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
errika έγραψε:to oikonomiko pleos eimai sigourh oti apasxolei k kanei polla zeugatria na xwrhsoun Sad

Όπου υπάρχει φτώχεια υπάρχει και γκρίνια λένε Έρρικα....
τα χρόνια μας είναι δύσκολα και θα γίνουν χειρότερα έτσι όπως δείχνει το πράγμα. Mad Mad

115Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Σαβ Ιουλ 02, 2011 11:44 pm

RANIAASIKIDOY

RANIAASIKIDOY
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΙΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ? Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΛΙΓΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΒΟΗΘΑΝ.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΘΑ ΤΑ ΤΑΙΣΕΙ,ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ,ΘΑ ΤΑ ΝΤΥΣΕΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΘΑ ΤΑ ΚΟΙΜΗΣΕΙ.ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΤΛ.ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΗ ΚΑΙ ΞΕΝΙΑΣΤΗ ΜΕΤΑ??ΠΩΣ ΝΑ ΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΧ ΕΓΩ.Α ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΙΑΖΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΩ ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΜΗΝ ΣΚΟΡΠΑΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥΡΤΟΥΚΕΥΕΙ! ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ.ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΑΙ ΜΠΑΝΙΟ,ΚΑΙ ΥΠΝΟ.ΑΑΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΛΕΟΣ.

116Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Σαβ Ιουλ 02, 2011 11:50 pm

RANIAASIKIDOY

RANIAASIKIDOY
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ?ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΤΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΩΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΟΥΣΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ.ΛΕΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΕΞΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΟΡΕΣ ΚΤΛ. ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ.ΟΤΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ..ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΛΕΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

117Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Κυρ Ιουλ 03, 2011 12:40 am

elenidek

elenidek
ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 6 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΗΔΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝΕΧΟΥΝ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΑΜΕ ΕΧΘΕΣ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ . ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΞΑΠΛΩΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΓΩ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΟΜΩΣ... ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΜΠΑΝΙΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣ ..ΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΒΓΕΙ!!!!!!! ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 4,5 ΜΗΝΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΣΥΜΜΑΖΕΥΩ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΒΟΛΤΑ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ. ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΛΕΕΙ. ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΗΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΑ ΜΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ???? ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΛΕΕΙ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ. ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΓΥΡΝΑΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΔΗΛ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ? ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΓΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΛΕΕΙ. ΦΑΤΟΝ ΕΣΥ ΡΕ ΤΟ ΓΥΡΟ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΑΩ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ? ΑΝΤΡΕΣ pig pig pig pig Sleep ΟΡΘΙΟΙ! ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 679259 Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 679259

118Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Κυρ Ιουλ 03, 2011 2:43 am

cretanvenus

cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν μπορει να τα χωρεσει το μυαλο μου ολα αυτα που διαβαζω Shocked affraid
εχω μεινει μ@.....κ@ς...

https://www.youtube.com/cretanvenus

119Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Κυρ Ιουλ 03, 2011 3:26 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenidek έγραψε:ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 6 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΗΔΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝΕΧΟΥΝ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΑΜΕ ΕΧΘΕΣ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ . ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΞΑΠΛΩΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΓΩ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΟΜΩΣ... ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΜΠΑΝΙΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣ ..ΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΒΓΕΙ!!!!!!! ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 4,5 ΜΗΝΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΣΥΜΜΑΖΕΥΩ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΒΟΛΤΑ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ. ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΛΕΕΙ. ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΗΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΑ ΜΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ???? ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΛΕΕΙ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ. ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΓΥΡΝΑΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΔΗΛ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ? ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΓΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΛΕΕΙ. ΦΑΤΟΝ ΕΣΥ ΡΕ ΤΟ ΓΥΡΟ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΑΩ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ? ΑΝΤΡΕΣ pig pig pig pig Sleep ΟΡΘΙΟΙ! ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 679259 Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 679259

ωραιος!!!!!!!!σε σκεφτηκε ομως και σου εφερε και πιτογυρο!!!!!!!!αμαν οι αντρες!ο δικος μου ευτυχως δεν μου κανει τετοια!εννοειτε οτι δεν ειμαστε το ιδανικο ζευγαρι αλλα τετοια μεχρι σημερις δεν εχει κανει!ισα ισα που προσπαθει και αυτος συνεχως!

120Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Κυρ Ιουλ 03, 2011 6:27 am

lenaki1982

και εγώ ευτυχώς δεν είχα ούτε έχω τέτοιου ειδους προβλήματα.
στην εγκυμοσύνη μου ζήτημα είναι να είχε βγει 1-2 φορές μέχρι τις 2-3. η μία κιόλας να πάει σε ένα γλέντι που παντρεύοταν μια ξαδέλφη του.
όταν γέννησα είχε αποκλειστικά εκείνος το μωρό την πρώτη εβδομάδα(λόγω κατάθλιψης που παραλίγο να με πιάσει...)
και φυσικά βοηθάει υπερβολικά και με το σπίτι και με το μωρό.
μπορώ να πω ότι περισσότερες δουλειές και από εμένα κάνει.
κάθε μέρα ευχαριστώ τον Θεό για τον σύζυγο που έχω.
χωρίς υπερβολές...

121Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Κυρ Ιουλ 03, 2011 6:32 am

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenidek μην στεναχωριέσαι κανένας αντρας δεν είναι τέλειος! Προφανώς τον έχει αγχώσει ο ερχομός του παιδιού και αν θα ανταπεξέλθει εκείνος,οπότε εξού και η περίεργη συμπεριφορά ! οταν θα πρωτοαντικρίσει το νινι θα δεις έναν αλλον ανθρωπο! Υπομονη!

122Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Κυρ Ιουλ 03, 2011 7:42 am

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΝΑΚΙ!!! ΦΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ....
ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΟΝΟΣ?ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.... ΕΝΩ ΕΓΩ ΤΣΟΥΠ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ...ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΟ ΕΙΧΕ 'ΟΡΕΞΗ' ΝΑ ΒΑΨΕΙ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΝΑ 15΄ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ...ΤΟ ΝΕΥΤΙ ΒΡΩΜΑΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ.....

123Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Κυρ Ιουλ 03, 2011 11:11 am

elenidek

elenidek
sasanath έγραψε:elenidek μην στεναχωριέσαι κανένας αντρας δεν είναι τέλειος! Προφανώς τον έχει αγχώσει ο ερχομός του παιδιού και αν θα ανταπεξέλθει εκείνος,οπότε εξού και η περίεργη συμπεριφορά ! οταν θα πρωτοαντικρίσει το νινι θα δεις έναν αλλον ανθρωπο! Υπομονη!

ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΤΟ ΝΙΝΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4,5 ΜΗΝΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΤΟ ΚΟΙΜΗΣΕ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΜΟΝΟ ΤΑΙΣΜΑ ΑΝΕΛΑΒΑ ΑΦΟΥ ΘΗΛΑΖΩ. ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΩΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ? ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΣΩ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ. Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 850933 ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 850933

124Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Σαβ Ιουλ 16, 2011 10:35 pm

katerina27

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
μα τιλεμε τωρα βρε κοριτσια!!! δεν υπαρχει καμι απουνα μην εχει νιωσει πως δεν αντεχει ειδικα τον πρωτο καιροο του γαμου της κ αν εχει ερθει κ ενα μωρο συντομα!!! που να εχει πει θα τα βροντηξω ολα κατω κ θα φυγω που ελεγε κ το τραγουδι!!! ειδικα αυτα που λεει το "τιγρακι" εγω τα συμφωνω απολυτα γτ τα ζω κι εγω τωρα!! ενω κι εμεις καποιο σοβαρο προβλημα με τη δυναμη του θεοπυ δεν εχουμε τσακωνομαστε πολυ συχνα καθαρα για λογους ασυνενοησιας λαεω μαυρο λεει ασπρο κτλ! δυστηχως οι αντρες το εχουν κι αυτο το ηγετικο, να θελουν μην τους πηγαινεις "κοντρα" να λες παντα ναι! κ δυστηχως εγω δεν ειμαι τετοιος χαρακτηρας κ ετσι εχουμε πολλους καυγαδες! ποσες φορε ςμετα πιυ γεννησα κι εγω εχω φανταστει τη ζωη μου με την μικρη μου μονη μας κ οτι θατα ν καλυτερα κ τι σχεδι αθ εκαν κτλ! ομως στην πραγματικοτητα δεν θελω να χωρισω! τον καμαρωνω πολλες φορεςκ ξερω γτ κ οι δικοι μου γονεις χωρισαν σε μεγαλη βεβαι ηλικια για αλλουν λογους οχι απλους που χωριζουν τα περισσοτερα ζευγαρια,οτι ενα παιδι χρειαζεται κ τους δυο γονεις τον καθενα για τον ρολο του ακομα κ αν αυτοι οι αντρες δεν προσφερον τιποτα μεσα στο σπιτι κ ειναι σα διακοσμητικα στοιχεια ! ακομα κι ετσι ειναι απαριτητοι συστηχως η ευτηχως!εχω παει σε πολλα σεμιναρι ατ ακυνηγαω για την ακριβει ακ λογο δουλεια ειμαι νοσηλευτρια, κ μου λυνουν πολλες αποριες κατα καιρους! οταν γινει παλι καποιος καυγας αισθανομαι πως θελω να φυγω ομως παλι... βγαινω εξω κ βλεπω τα κοριτσαι καλοντυμενα κ βαμμενα κ μου λειπει τοσο πολυ εκεινη η φοιτητικη ζωη..... εχω να ντυθω σαν ανθρωπος κ να βαφτω κ να βαψω τα νυχια μου που εγω περιποιουμον παντα! με νυχι αβαφτω δεν υπηρχε περιπτωση να με δεις, κ τωρα ντρεπομαι να βγω γτ εμεινα εγκυος πηρα 30κιλα! τα εχασα βεβαια 5 μειναν μονο, αλλα τωρα καπακι εγκυος"επιλογη μου να ξεμπερδευω δε λεω" κ παλι κιλα κ παλι σκατα ψυχολογια κ ολα αυτα! ευελπιστω πως αν καταφερουμε να βγουμε απο αυτι=ο το αδιεξοδο για 2-3 χρονια μετα θα τα καταφερουμε θα εχουμε μπει σε μια ρουτινα! θα γυρισω κ στη δουλει αγτ τελικα η αδει αδεν ειναι κ τοσο καλο πραγμα εκτος οτι αναθρεφεις το παιδι δεν βοηθαει πουθενα αλλου! δυστηχως αλλαζουν τα πραγματα οντως μετα το γαμο! ο γαμος εινα ομορφος απο μεριας συντροφικοτητας αλλα θελει πολυ προσπαθει αοπως λενε κ τα κοριτσια! με τη διαφορα οτι θα κανω τη διαευκρινηση οτι θελει πολυ προσπαθεις απο τομερος της γυναικας....... γτ μην περιμενει οτι ο αντρας σου θα σε καταλαβει ιδιαιτερα οσες ωρες κ αν κατσεις κα του συζητησεις κατα πασα πιθανοτητα η συζητηση θα βρει ξερα κ θα ναυαγησει.... ισως κι εγω στα λεω γτ ειμαι κι εγω οπως προαναφερα εγκυος τωρα κ εχω τις ιδιες ορμονες κ οταν εμεθα δε οτι ηταν κ διδυμα επεσε η γη να με πλακωσει! εδω χωριζω ελεγα κ μου ηρθα ν δυο? τι θα τα κανω?? στην ουσια ομως δεν το συζητω τωρα που περασε κ το πρωτο τριμηνο κ ειμαι λιγο κλαυτερα λεω δοξα το θεω που μου τα εστειλε ενω αλλα κοριτσια προσπαθουν χρονια! τα υπολοιπα θα στρωσουν! απλα σου λεω θελει πολυ υπομονη κ ωρες σιωπης απο τη γυναικα για να επιβιωσεις 2-3 χρονια εκει ειναι το ζορι.... μετα στρωνεις! στο λεω κι εγω που ζοριζομαι επισης κ νιωθω πως παντρευτυκα λαθος ατομο καποιες στιγμες κ πως θα μεινω μονη στη ζωη με 3 παιδια!! κ τ θα κανω κ πως θα μοιραζομαι τ απαιδι αδεν θελω κτλ!! σκεψεις μονο σκεψεις!! προσχεε μην κανει ςκαμι αβεβαιασμενη κινησησ γτ δεν θα ειναι σωστη θα ειναι μεσα στα νευρα κ τις ορμονες! ευτυχως αλλα ειναι τα προβληματα τα σοβαρα αυτο πρεπει να σκευτομαστε!!!!

125Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 5 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Κυρ Ιουλ 17, 2011 1:43 am

markellajohny

markellajohny
εμεις μονιμως μαλωνουμε για τις δουλειες του σπιτιου. με 2 παιδια, το 3ο στην κοιλια τωρα, δουλεια, ε δεν εχω ορεξη ρε κοριτσια να σιδερωνω και να μαζευω ολη την υπολοιπη μου μερα, θελω να ασχοληθω και με τα παιδια μου, μου λειπουν!!!θα σιδερωσω και θα καθαρισω το σκ και παλι γκρινιαζει!!!του εχω πει επανειλημμενως να φερουμε μια γυναικα και δε θελει!!!βοηθαει, δε λεω, αλλα πιο πολυ πασαλειματα κανει.αν θελει το σπιτι στην εντελεια του εχω πει...ας σταματησω απτη δουλεια...ουτε κι αυτο το θελει. ετσι κι εγω αδιαφορω οταν γκρινιαζει και ληγει η ιστορια...δε θα αρρωστησω εγω για χαρη του!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις