Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
121 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 121 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

51Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Δευ Φεβ 28, 2011 6:52 am

MAROULOU

MAROULOU
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΑΝΟΥΛΑ 24 ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ.
Ο Λ Ε Σ
ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΙΩΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ
Ο Λ Ο Ι.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. ΑΞΙΖΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ. ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.
ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑΡΜΟΣΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΣΥ ΘΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ. ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ. ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΑΠΛΑ ΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ.

52Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Δευ Φεβ 28, 2011 11:16 am

athinar

athinar
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ?
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΟΥΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ, ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΑ ΠΑΛΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??

53Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Δευ Φεβ 28, 2011 12:23 pm

giota-2009

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αχ athinar!!! εισαι μεσα στο μυαλό μου.....δυστυχώς όμως όλα πάντα περνάνε απο εμάς τις γυναίκες και ειδικά με τον ερχομό των παιδιών τα πράγματα δυσκολεύουν. Θέλω και εγω να κάνω κάτι για μένα αλλά μετά να γυρίσω πίσω στο σπίτι μου

54Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Δευ Φεβ 28, 2011 1:39 pm

MAROULOU

MAROULOU
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑΔΟΧΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΧΩΡΑΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΟ;;;;

55Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Δευ Φεβ 28, 2011 5:03 pm

errika

errika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
manoula_24xr

ax vre kopela m to na xwrisoume h oxi den mporei kamia edw mesa na mas to sumvoulepsei k egw polles fores niwthw pws exw anagkh na to kanw alla uparxoun stigmes p den to thelw k den prepei
sto prwto post les gia sena alla sto deutero les pws ton lupasai ki olas gia tous logous sou
otan h agaph h storgh k ola ta omorfa sunaisthmata p niwthoume gia ton suntrofo mas ginoun lupish?? ti ginetai?? Rolling Eyes einai duskolo auto p pername o.k to katalavainoume k sumfwnoume se auto ooooles mas
oi andres einai apo th fush tous ligo anaisthtoi k orimazoun arga k auto to kseroume to thema einai ti na kanoume mpas kai tous ksupnhsoume ligo egw ti na pw p zhthma na tn exw dei auth thn evdomada 5-6 wres mazemena ta lew
erxetai otan egw koimamai h otan etoimazomai na koimhthw k feugei prin akoma ksupnhsw douleuei polu k to katalavainw alla
olh mera p nai sth douleia me pernei mono gia na m pei an tha arghsei h oxi ena thl na me parei na mou pei mwro m hthela na s akousw mpaaaaaaa k opws les k esy k na xei eleuthero xrono ekei sto pc ta idia k ta idia alla den prepei kata th gnwmh tou na paraponiemai gt gia mas to kanei
polles fores tn perimenw aupnh mpas k ton dw gia mish writsa p tha katsei na faei ...an to kane gia mas dn tha mename akoma me th mana m 8 mhnes -7 p moun egkuws k 4 mhnes twra p gennhsa
oso eimaste edw sth mama dn plhrwnoume logariasmous tpt 6 -7 fores dn thumamai akrivws phgame gia psonia sto market k tpt allo dn lew oti m leipei kati h gia to paidi alla .... anti na ksodeuei ta kerata tou gia karbon - othones sto amaksi - zantes - malakies - na anevazei aloga k na kaiei ta kerata tou k thelei k 2500-3000 xiliarika service
mexrh twra dn t anakateuomoun k den zhtousa logariasmo gia to ti kanei me ta lefta k auto dn to ektima katholou eixame k mia stravh gt eixe ena magazi to opoio ptwxeuse k emeine na plhrwnei daneio 400 e to mhna gia peite mou twra ???? egw oxi apla eimai sta prothura perasa thn 4h neurikh krish
anti na vazei lefta sth akri na pame spitaki mas k na mhn eimaste se plates allonwn twra erxontai k vaftisia k ola auta apo pou ?? katalava tha xronhsei to paidi k emeis akoma edw me th mama k an oxi sth mana tou ......

56Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Δευ Φεβ 28, 2011 11:31 pm

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι τατιανα μου ειναι χαλια...Δν ξερω τι θα κανω,χτες με ρωτησε ακομα μου κρατας μουτρα για τα λεφτα και τ λεω δν ειναι τα λεφτα,ειναι οτι ημαστε συνολικα 6χρονια μαζι,και μ λες ψεμματα για ενα οπλο.Φασουλι φασουλι γεμιζει το σακουλι(η καπως ετσι).Δεν θελω να χωρισω,γτ οταν ημαστε καλα(οοοοταν) περναμε ωραια.Η μικρη εχει τελεια σχεση με τον πατερα της,και δν θελω να την βαλω σαυτην την ηλικια να βιωσει χωρισμο,αλλα επισης,ειναι χειροτερα να βλεπει τσακωμους,αν και δν τσακωνομαστε μπροστα της το αποφευγουμε.Το θεμα ειναι οτι μπορει να αλλαξει σε μερικα θεματα?Αν ναι οκ,αλλα ποσο θα περιμενω ακομα να δω αν θα αλλαξει?Θα πρεπει να χωρισουμε για να καταλαβει οτι οντως τα εννοω ολα αυτα που φωναζω καθημερινα σαν σκυλα?Νιωθω οτι εγω ειμαι η κακια,που απαιτω την τελεια σχεση.Ναι θελω να ξυπνησω το πρωι και να μην αρχισω να βριζω επειδη βλεπω το σπιτι χαλια ξανα κ επειδη αυτος δν μπορει να με καταλαβει.Πολλες φορες ευχηθηκα να ειχα μεινει εγκυος και να μου ελεγε ξερεις κατι δν ειμαι ετοιμος για γαμο.Θα το εκτιμουσα πολυ περισσοτερο απο το να ειιναι εδω μεσα μπιμπελο,γτ στην ουσια αυτο ειναι,ενα μπιμπελο,ουτε μιλαει,ουτε λαλαει.Εγω δν ειμαι διατεθειμενη να κατσω να χαλασω τα νιατα μου με νευρα,γτ αυτο μου προσφερει τωρα νευρα,εχτες βραδυ η μικρη ηταν λιγο αδιαθετη και πηγαμε να ξαπλωσουμε και ειχα ψησει τυροπιτακια να φαμε,και την εβαζα για υπνο γτ ηθελε να ξαπλωσουμε κ του λεω θα βαλεις την κοκακολα στο ψυγειο και τα υπολοιπα στην κουζινα?Νααιι πηγαινε εσυ να κοιμισεις το παιδι κ θα τα μαζεψω εγω,σημερα σηκωθηκα,οχι δν βρηκα τπτ μαζεμενο,αλλα επιπλεον και τις πυτζαμες του να κανουνε παρεα στν καναπε.Μπορει για μερικες να μν τις ενοχλουν αυτα,αλλα εμενα μου ανεβαζουνε την πιεση στα ουρανια.Κ εχτες με ρωταει τι εκανα παλι,κ του λεω αυτο ειναι το προβλημα δν κανεις τπτ περα απο το να δουλευεις,μετα τη δουλεια δν κανεις τπτ αλλο,ακουω μονο την φωνη του να λεει:Τι θα φαμε?Θα μου βαλεις ενα ποτηρι νερο?Αυτα.δν καθεται να πουμε μια κουβεντα γτ συνηθως εχει να κουβεντιασει με τους φιλους του που παιζουνε συμμαχιες,μετα δν μπορει φυσικα γτ ειναι κουραστικο να παιζεις παιχνιδια,μετα παλι δν μπορουμε να μιλησουμε γτ το discovery δειχνει τρομερο ντοκιμαντερ.Εγω θελω εναν ανθρωπο διπλα μου να μου δινει ενεργεια,οχι να μου την παιρνει.Αν ποτε δν ελεγα παμε εκει η εκει,εκεινος ποτε δν προτεινει κατι.Α κ ενταξει εχω παει διακοπες μονη μου 2 μηνες ολομοναχη βραζιλια με την μικρη κ τοτε ειχαμε λεφτα,το οποιο μεχρι σημερα μου το χτυπαει οποτε εχει ευκαιρια ενω δν μιλαει για τις φορες που πηγε στους δικους του μονος του κ εγω εμενα εδω μονη μου,δν λεει που καθε φορα που παμε να δουμε τους δικους τ κ εκει με εχει χεσμενηκαι ασχολειτε με την οικογενεια του,κ εγω να ασχολουμαι με το μωρο.Ε φτανει,φτανει δν μπορω αλλο.Ειμαι 25χρ και εχω ξεχασει πως χαμογελανε απο καρδιας,ξερω μονο το ψευτικο χαμογελο,για να μν καταλαβει η κορη μ οτι συμβαινει κατι.Αν δν αλλαξει συντομα,εγω θα παθω τπτ και θα το εχει κριμα στο λαιμο του γτ εκεινος φταιει.

57Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Δευ Φεβ 28, 2011 11:51 pm

erwtoulis

erwtoulis
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Oloi ta idia einai manoulitsa24. Idioi k aparalaktoi. Ta idia kanei k o dikos mou, me to pou tha mpei spiti petaei ta panta opou brei k kathete ston ipologisti. Den ftanei pou exo na frontizo to paidi k na mazeuo auta pou kanei exo k ta dika tou. Ena mina milame gia to idio k to idio thema k sto telos paei k mou kanei alla, giati polu apla otan kathomaste na sizitisoume "me to zori" exei to mialo tou allou. Telika isxiei auto pou lene oti meta to gamo xanonte ta panta.

58Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τρι Μαρ 01, 2011 12:37 am

tsipita!!

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η αλήθεια είναι ότι μετά το γάμο και κυρίως μετά τον ερχομό των παιδιών, η σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι μοιραία αλλάζει γιατί πολύ απλά αλλάζουν και τα δεδομένα της καθημερινότητας. Προστίθονται καινούργιες ευθύνες στο ζευγάρι καθώς το μεγάλωμα ενός παιδιού όπως και να το κάνουμε είναι μεγάλη ευθύνη και δεν είναι εύκολη υπόθεση. Επιπλέον έρχονται να προστεθούν και τα οικονομικά προβλήματα γιατί τα έξοδα μετά τη γέννηση των παιδιών και καθώς αυτά μεγαλώνουν είναι διπλάσια και τριπλάσια..
Είναι λοιπόν λογικά να χάνεται όλη αυτή η μαγεία του έρωτα.. Κι εγώ πολλές φορές νιώθω έτσι ..Η ανατροφή των παιδιών και η καθημερινή ενασχόληση μαζί τους έχει πέσει αποκλειστικά σε μένα.. Ο άντρας μου δουλεύει όλη μέρα και όταν έρχεται στο σπίτι θέλει να ξεκουραστεί... Ρομαντισμός στη σχέση μας πλέον δεν υπάρχει..αλλά δε μπορώ δυστηχώς να κάνω κάτι για να αλάξει αυτό.. Τι να του πω? Μη δουλεύεις?? Μη ξεκουράζεσαι?? Θα μου πει και που θα βρούμε λεφτά για να ζήσουμε?? Και έχει δίκιο! Τα έξοδα είναι πολλά ..Οπότε..κάνεις υπομονή και εύχεσαι το μέλλον να είναι καλύτερο..
Πάντως ο χωρισμός δεν είναι λύση εκτός κι αν τα πράγματα έχουν φτάσει στο αμήν...
Κουράγιο μανούλες.. I love you

59Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τρι Μαρ 01, 2011 1:21 am

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νομιζω οτι ολα τα ζευγαρια περνανε την κρισαρα του αιωνα οταν ερχεται ενα παιδι. Υπομονη ειναι η μαγικη λεξη. Θα μου πεις μεχρι ποτε. Ωστοσο, αυτο που θα προτεινα ειναι να κανεις αυτο που λεει η καρδια σου. Ενα ταρακουνημα γερο νομιζω οτι θα ηταν οτι καλυτερο. Δεν νομιζω οτι ο χωρισμος ειναι λυση αν τον βλεπεις και αισθανεσαι πραγματα ακομα για αυτον. Αν τον ταρακουνουσες? Αρχικα με απειλη οτι θα φυγεις? Και μετα με κατι πιο δυνατο? Λες να αλλαζε σταση απεναντι σου? Μηπως σε εχει σιγουρεψει με την σταση σου και λεει οτι ενταξει η γυναικα μου θα ειναι παντα εκει οποτε δεν θα κανω και κατι για να την διεκδικησω. Αν απαιτουσες να ασχολειται με την φροντιδα ή το παιχνιδι του παιδιου για καποιες ωρες γιατι θελεις να συναντησεις μια φιλη σου ή να πας στο κομμωτήριο? Οι αντιδρασεις του ποιες θα ηταν?

60Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τρι Μαρ 01, 2011 1:32 am

AthinaKolovou

AthinaKolovou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγω κοριτσια -συγχωρεστε με- αλλα διαφωνω στο οτι ειναι ολοι ιδιοι.. Πιστευω ειλικρινα, οπως και ειπα, πως καποιες φασεις τις περναμε ολες μεχρι να εγκλιματιστουμε στα νεα δεδομενα και να δουμε πως θα τα συντονισουμε. ΟΜΩΣ σε καμμια περιπτωση δεν θα μπουν ολοι σε ενα τσουβαλι.. Δεν μπορω να σκεφτομαι οτι μετα το γαμο ολα πανε, οπως προαναφερθηκε. Σιγουρα μετα το γαμο σε καποιους τομεις οπως πχ ακαταστασια ο αντρας χαλαρωνει αλλα αυτο κουραστικο μεν, φυσιολογικο δε.. Μην μου πειτε οτι κι εμεις τωρα ειμαστε οπως στην αρχη της σχεσης μας σε ολα!!!!;;;; Ουτε αυτα τα θεματα αξιζουν να μου χαλανε τη ζωη.. Οσο για τα αλλα, τα πραγματικα σοβαρα, οχι. Δεν ειναι ολοι ιδιοι. Και σιγουρα ουτε ολες ιδιες. Και ακομα πιο σιγουρο ειναι το θεμα του ποσο συνειδητοποιημενη ειναι η καθεμια μας για το που βρισκεται. Μεταφορικα μιλαω. Αν πχ εγω θελω να μεινω σπιτι για να μεγαλωνω η ιδια το παιδι μου, να μην μας λειπει τιποτα, ο αντρας μου να δουλευει, και να θελω τωρα αυτη την εποχη να ζουζουνιζω (απο ολες τις αποψεις) σαν 18 χρονων, τοτε εγω ειμαι αλλου.. Οταν περναει ο χρονος, ο αλλος ισως δειχνει την αγαπη του με αλλους πιο ουσιαστικους τροπους. Εκτος αν εγω δεν θελω να τους δω.. Και ξαναλεω, δεν μιλαω για τις ακραιες καταστασεις. Καυγαδες, χειρονομιες και πληρης απουσια.. Μιλαω για τα καθημερινα "σπαστικα" που ισως ριχνουν καποιες...

61Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τρι Μαρ 01, 2011 1:56 am

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="AthinaKolovou"... Και ακομα πιο σιγουρο ειναι το θεμα του ποσο συνειδητοποιημενη ειναι η καθεμια μας για το που βρισκεται. Μεταφορικα μιλαω. Αν πχ εγω θελω να μεινω σπιτι για να μεγαλωνω η ιδια το παιδι μου, να μην μας λειπει τιποτα, ο αντρας μου να δουλευει, και να θελω τωρα αυτη την εποχη να ζουζουνιζω (απο ολες τις αποψεις) σαν 18 χρονων, τοτε εγω ειμαι αλλου.. [/quote]

Καμια κοπελα δεν ειπε κατι τετοιο. Δεν ξερω αν δουλευεις ή οχι, αλλα επειδη εγω στην αρχη δουλευα ενω τωρα οχι, πιστεψε με ηταν πολυ σημαντικο που εφευγα απο το σπιτι και γεμιζα μπαταριες, και δεν ζηταγα λεφτα απο τον αντρα μου για να παρω κατι. Ημουν ψυχολογικα καλα. Και μετα που εκατσα ναι, φρικαρα, ηθελα να κανω και κατι αλλο εκτος απο το να φροντιζω το παιδι μου ΜΟΝΟ. Που στην τελικη δεν ηταν μονο δικο μου, μαζι το καναμε, γιατι εγω να αλλαξω ζωη και εκεινος οχι; Εκει πρεπει να βρεθουν οι ισορροπιες

Και αυτο δεν εχει να κανει με το αν ημαστε συνηδητοποιημενες εχει να κανει με το τι μας εχουνε μαθει απο μικρες!
Εμενα κανενας δεν με μεγαλωσε με την νοοτροπια παντρεψου, κανε παιδια κατσε στο σπιτι να τα μεγαλωσεις. Εμενα με μεγαλωσαν με την νοοτροπια βρες δουλεια να εισαι ανεξαρτητη να μην βασιζεσε σε κανεναν οικονομικα και ναι παντρεψου και κανε και οικογενεια. Αλλα ΟΛΑ μαζι. Ποια γυναικα μπορει να ειναι τελεια σε ολα; Καμια και ειναι λογικο να απογοητευομαστε οταν προσπαθουμε να βρουμε ισορροπιες σαν ζευγαρι με παιδι. Στην αρχη ψαχνεις τα ορια του αλλου, τα ορια τα δικα σου και σχεδον παντα βρισκετε η λυση. Αυτη η φαση που περνατε κοριτσια δεν ειναι μονημη θα περασει. Σε εμας περασε, περασαν και τα χρονια και ηρθε και η σοφια των εμπειριων.

Παντως Αθηνα χαιρομαι που σε εσενα ηρθαν πιο ομαλα τα πραγματα, γιατι αυτο σημαινει πως δεν ειναι κανονας οτι το ζευγαρι θα ζησει τοσο εντονα αυτη την αλλαγη. Εντονα σε σημειο να θελει ο ενας απο τους δυο να αποχωρισει απο τη σχεση, ενοοω.

62Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τρι Μαρ 01, 2011 5:00 am

Σούλα

Σούλα
εχει τωρα απο την κυριακη το βραδυ προσπαθω να βρω δυο λεπτα για να γραψω κι εγω εδω...αλλα τωρα το καταφερα,εχουμε μεγαλη γκρινιαααααα...
οταν γεννησα ηταν κοντα μου περα του αντρα μου,και ο αδελφος μου!!ειμαστε πολυ δεμενοι...οταν με πηγαν στο δωματιο ηρθε ο αδελφος μου με φιλησε και μου ειπε "Σημερα καταλαβα γιατι ΔΕΝ πρεπει να χτυπαμε μια γυναικα ουτε με τριανταφυλλο " φυσικα και συγκινηθηκα πολυ!!αλλα ξερετε τι σκεφτηκα? γιατι να μου το πει ο αδελφος μου αυτο και οχι ο αντρας μου!!!!
το αναφερω για δυο λογους..
1ον μανουλα 24χ απο ολα οσα εχεις γραψει το μονο που εμενα με εχει κανει να νευριασω ειναι το οτι σε εχει χτυπησει...αυτο δεν πρεπει να το επιτρεψεις να γινει ΠΟΤΕΕΕΕΕ ξανα.....εισαι μια μικρομανα που θα πρεπει να σε εχει σαν εικονα...συγνωμη αν τα ειπα αποτομα αλλα γι αυτο ειμαστε εδω για να τα λεει η μια στην αλλη...
2ον πιστευω οτι και σε αυτους γινετε ενα μπλακ αουτ μετα τον ερχομο ενος μωρου,λιγο η γκρινια μας,λιγο η ευθηνη (του κυνηγου)και ειναι και τα χρονια μας δυσκολα βρε κοριτσια.
Εμενα ο αντρας μου κανει δυο δουλειες και αυτο τον κανει να μην μπορει να βοηθησει στο σπιτι(και παλι κανει οτι μπορει)αλλα εγω ειμαι μεσα στην γκρινια,με εχει φαει η μοναξια μου,η αυπνια μου κλπ...ειναι πολλες οι φορες εδω και 5 1/2 μηνες που σκεφτομαι πως θα ηταν αν ημουν μονη..κ τα βρισκω ολα υπεροχα!!!ερχονται ομως κατι φιλες οι οποιες ειναι μονες και δεν μπορουν να κανουν σχεση ουτε για πλακα και μου τα ανατρεπουν ολα!!να λεμε δοξα τον θεο που εχουμε μια δικη μας οικογενεια,εχουμε γερα παιδακια,τωρα αν ειχαμε και εναν ΤΕΛΕΙΟ αντρα(πλουσιο,να μας αγαπαει,να βοηθα στο σπιτι,να μας λεει ολο γλυκολογα,να μην ειχε μαμα(το ειπα δεν αντεξα) ) θα ηταν ολα καλυτερα...
δεν ξερω αλλα την μια μερα τον βριζω απο το πρωι μεχρι το βραδυ και την αλλη μερα λεω τι καλα που τον εχω...ειμαστε λιγο οτι να ναι η μου φενετε?

63Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τρι Μαρ 01, 2011 5:09 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σούλα έγραψε:ειμαστε λιγο οτι να ναι η μου φενετε?

Δε καταλαβαίνω απο που το συμπέρανες αυτό;;; Rolling Eyes Very Happy Very Happy Very Happy Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 328109

64Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τρι Μαρ 01, 2011 5:19 am

Σούλα

Σούλα
χι χι..αστα να πανε!!!!
οταν ειπα στον αντρα μου οτι γραφτηκα εδω και οτι γινετε χαμος μου λεει ....
ποσες ειναι ολες?
του λεω ....
παρα μα παρα πολλες...
με κοιταει, κοιταει και το λαπ τοπ και λεει.....
ΠΑΝΑΓΙΑ ...και κανει τον σταυρο του..
φαντασου,με εμενα να τσιριζω και να κλααιω ολη μερα πως του φανηκε το ΠΟΛΛΕΣ.. Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 688264 Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 688264 Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 4872

65Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τρι Μαρ 01, 2011 5:22 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σούλα έγραψε:
δεν ξερω αλλα την μια μερα τον βριζω απο το πρωι μεχρι το βραδυ και την αλλη μερα λεω τι καλα που τον εχω...ειμαστε λιγο οτι να ναι η μου φενετε?
Razz Razz Razz Razz

Εμένα τη μια μέρα μου τη σπάνε όλα, ότι κάνει, ότι πει, ότι δεν κάνει, ότι θα έπρεπε να πει και δεν είπε, ότι σκέφτηκε, ότι σκέφτηκε να σκεφτεί, και ότι δεν σκέφτεται αλλά θα έπρεπε να σκέφτεται...
Εβγαλα καθόλου νόημα??? Έτσι είμαι. Ειδικά με τις δουλειές του σπιτιού, δεν κάνει τίποτα από μόνος του, αλλά αν του πω κάνε αυτό, κάνε εκείνο, βοηθάει πολυ. Τι να κάνουμε, δεν έμαθε να κάνει δουλειές, ευτυχώς που καταλαβαίνει ότι πρέπει να βοηθάει κι αυτός. Αλλά όταν βλέπω τις κάλτσες του πχ δίπλα στον καναπέ, ΦΡΙΚΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.... και τα παίρνει όλα η μπόρα... ειδικά αν τύχει να κάθεται αυτός στον υπολογιστή την ώρα που εγώ ανακαλύπτω τις κάλτσες πεταμένες στο πάτωμα, ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ!!!!!!! Όλη μέρα μουρμουρίζω μετά... Και για να του τη σπάσω περισσότερο, κάνω δουλειές. Σκουπίζω, ξεσκονίζω, συμμαζεύω, αλλάζω σεντόνια, καλύμματα, πλένω πιάτα, βάζω πλυντήρια, έτσι για να με βλέπει ότι παιδεύομαι.. (για να νιώθει τύψεις, τι κακίστρω που είμαι..) κι αν με ρωτήσει "θέλεις βοήθεια?" του λέω όχι, και συνεχίζω να μουρμουρίζω. Και του κρατάω μούτρα... Και αν ξυπνήσει το μωρό, θα τρέξω με το ξεσκονόπανο στο χέρι να πλύνω τα χέρια μου για να το πάρω εγώ, να μην προλάβει αυτός, για να το κάνω χειρότερο...
Τώρα που τα γραφω μου φαίνονται εντελώς ηλίθια. Ευτυχως δεν είμαι ετσι συνέχεια, είναι με τις μέρες μου.. αλλά όταν συμβαίνει, συμβαίνει..
ώρες ωρες αναρωτιέμαι πώς και δεν με έχει χωρίσει ακόμα.. πρέπει να κάνω καλό κρεβάτι, δεν εξηγείται αλλιώς... Razz Razz Razz

66Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τρι Μαρ 01, 2011 5:24 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:πρέπει να κάνω καλό κρεβάτι, δεν εξηγείται αλλιώς... Razz Razz Razz

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Respect Respect Respect Respect Respect Respect
ΜΕ ΨΟΦΗΣΕΣ ΠΑΛΙ!!! Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 536304 Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 536304 Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 536304 Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 536304 Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 536304 Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 536304

67Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τρι Μαρ 01, 2011 5:27 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Αλήθεια είναι...
Wink Wink Wink Razz

68Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τρι Μαρ 01, 2011 5:33 am

AthinaKolovou

AthinaKolovou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
nopi30 έγραψε:[quote="AthinaKolovou"... Και ακομα πιο σιγουρο ειναι το θεμα του ποσο συνειδητοποιημενη ειναι η καθεμια μας για το που βρισκεται. Μεταφορικα μιλαω. Αν πχ εγω θελω να μεινω σπιτι για να μεγαλωνω η ιδια το παιδι μου, να μην μας λειπει τιποτα, ο αντρας μου να δουλευει, και να θελω τωρα αυτη την εποχη να ζουζουνιζω (απο ολες τις αποψεις) σαν 18 χρονων, τοτε εγω ειμαι αλλου..

Καμια κοπελα δεν ειπε κατι τετοιο. Δεν ξερω αν δουλευεις ή οχι, αλλα επειδη εγω στην αρχη δουλευα ενω τωρα οχι, πιστεψε με ηταν πολυ σημαντικο που εφευγα απο το σπιτι και γεμιζα μπαταριες, και δεν ζηταγα λεφτα απο τον αντρα μου για να παρω κατι. Ημουν ψυχολογικα καλα. Και μετα που εκατσα ναι, φρικαρα, ηθελα να κανω και κατι αλλο εκτος απο το να φροντιζω το παιδι μου ΜΟΝΟ. Που στην τελικη δεν ηταν μονο δικο μου, μαζι το καναμε, γιατι εγω να αλλαξω ζωη και εκεινος οχι; Εκει πρεπει να βρεθουν οι ισορροπιες

Και αυτο δεν εχει να κανει με το αν ημαστε συνηδητοποιημενες εχει να κανει με το τι μας εχουνε μαθει απο μικρες!
Εμενα κανενας δεν με μεγαλωσε με την νοοτροπια παντρεψου, κανε παιδια κατσε στο σπιτι να τα μεγαλωσεις. Εμενα με μεγαλωσαν με την νοοτροπια βρες δουλεια να εισαι ανεξαρτητη να μην βασιζεσε σε κανεναν οικονομικα και ναι παντρεψου και κανε και οικογενεια. Αλλα ΟΛΑ μαζι. Ποια γυναικα μπορει να ειναι τελεια σε ολα; Καμια και ειναι λογικο να απογοητευομαστε οταν προσπαθουμε να βρουμε ισορροπιες σαν ζευγαρι με παιδι. Στην αρχη ψαχνεις τα ορια του αλλου, τα ορια τα δικα σου και σχεδον παντα βρισκετε η λυση. Αυτη η φαση που περνατε κοριτσια δεν ειναι μονημη θα περασει. Σε εμας περασε, περασαν και τα χρονια και ηρθε και η σοφια των εμπειριων.

Παντως Αθηνα χαιρομαι που σε εσενα ηρθαν πιο ομαλα τα πραγματα, γιατι αυτο σημαινει πως δεν ειναι κανονας οτι το ζευγαρι θα ζησει τοσο εντονα αυτη την αλλαγη. Εντονα σε σημειο να θελει ο ενας απο τους δυο να αποχωρισει απο τη σχεση, ενοοω.[/quote]

Καταρχην, ζητω συγνωμη αν ακουστηκα προσβλητικη 'η η κυρια "τα εχω λυσει ολα".. Και σε καμμια περιπτωση δεν μεγαλωσα με τη νοοτροπια "παντρεψου ενα κοροιδο να αραξεις". Καθε αλλο. Μεγαλωσα σε μια οικογενεια η οποια ΜΟΝΙΜΩΣ επρεπε να αντιμετωπισει απο κατι δυσκολο εως κατι "ασηκωτο".. Γι αυτο το λογο θεωρω πως οταν αποφασιζω να κανω παιδι πρεπει να ειμαι συνειδητοποιημενη. Και λεγοντας συνειδητοποιημενη εννοω να σκεφτω τις δυσκολιες που ακολουθουν -που ολες τις ξερουμε απο πριν- και καταποσον θα μπορω να συννενοουμαι με τον ανθρωπο που επελεξα να κανω οικογενεια μαζι του. Που και για αυτον ειναι καινουργιο ολο αυτο που ζει, και ξερουμε ποσο πιο ανωριμοι ειναι οι αντρες, φαντασου λοιπον αυτοι τι κατραπακια τρωνε.. Δεν μπορω ομως να ακουω συνεχως γυναικες -και δεν απευθυνομαι σε ολες, ΞΑΝΑΛΕΩ εξαιρω τις πραγματικα σοβαρες περιπτωσεις οπως χειροδικια, και γενικα βια που εκει θελει δραστικα μετρα- να χρεωνουν τους αντρες για ολα και να εχουν μονιμως το ρολο του θυματος. Δεν το μπορω. Το θεωρω λαθος. Και στην τελικη αυτο δεν λυνει τιποτα!!
Και πριν κλεισω θα πω οτι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως και στο σπιτι μου δεν εγιναν ολα ηρεμα (το εχω προαναφερει αλλωστε) απλα ο ανθρωπος που εκανα οικογενεια ηταν αυτος που γνωρισα και αγαπησα και εμπιστευτηκα για αντρα μου πρωτα και για πατερα του παιδιου μου μετα, και ειχα και εχω -γιατι ποτε δεν σταματουν αυτα- διαθεση να φτιαξω το οτιδηποτε ψιλοχαλαει μεταξυ μας..
Αυτο εννοω συνειδητοποιημενη. Και ας ειναι ακαταστατος και ας παιζει παιχνιδια την ωρα που εγω θελω χαδια. Μου αρκει το οτι ενω τα οικονομικα μας ειναι συντηρητικα, παμε στο Jumbo για παιδικα κι αυτος γεμιζει ενα καλαθι -χωρις να του ζητησω- πραγματακια για εμενα (καλτσουλες χνουδωτες, βουρτσα ροζ, κουπα καρδια και διαφορα χαζα για εμενα) πριν καν παρουμε τιποτα για το παιδι.. Ο καθενας λοιπον στο περασμα του χρονου ισως αλλαζει αλλα καπως δειχνει την αγαπη του. Αν θελουμε να την δουμε. Ελπιζω να ακουστω οπως νοιωθω και να μην παρεξηγηθω. Συγνωμη αν κουρασα..

69Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τρι Μαρ 01, 2011 5:47 am

Σούλα

Σούλα
συμφωνω με την Αθηνα.....και βγαζω το καπελο στην Νενα!!!!καλα μιλαμε τα ειπες ολα οσα κανω κι εγω..
το πιο χαζο που κανω εγω,μου λεει ο καημενος,να τον ταισω? και αντε αν ειμαι στα καλα μου του τον δινω και λεω και ευτυχως για να μπω να κανω ντουζ..αμα πεσει σε μερα που εχω νευρα,αμααααααν,του λεω ενα ΟΧΙ εισαι κουρασμενος αλλα δεν σταματαω την μουρμουρα..εκεινη την ωρα ξερω οτι ειμαι λαθος αλλα απο τα νευρα μου δεν ξερω τι κανω και τι λεω..αυτος εχει σηκωσει τα χερια ψηλα

70Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τρι Μαρ 01, 2011 5:50 am

AthinaKolovou

AthinaKolovou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σούλα έγραψε:συμφωνω με την Αθηνα.....και βγαζω το καπελο στην Νενα!!!!καλα μιλαμε τα ειπες ολα οσα κανω κι εγω..
το πιο χαζο που κανω εγω,μου λεει ο καημενος,να τον ταισω? και αντε αν ειμαι στα καλα μου του τον δινω και λεω και ευτυχως για να μπω να κανω ντουζ..αμα πεσει σε μερα που εχω νευρα,αμααααααν,του λεω ενα ΟΧΙ εισαι κουρασμενος αλλα δεν σταματαω την μουρμουρα..εκεινη την ωρα ξερω οτι ειμαι λαθος αλλα απο τα νευρα μου δεν ξερω τι κανω και τι λεω..αυτος εχει σηκωσει τα χερια ψηλα

Καλα, η Νενα ειναι κορυφη!!! Αυτα λοιπον ολες τα περναμε. Αλλα μετα ειναι για να γελαμε με το ολο σκηνικο κι οχι να τα ισοπεδωνουμε ολα...

71Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τρι Μαρ 01, 2011 6:04 am

MAROULOU

MAROULOU
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΕΣ ΜΙΣΕΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ (ΔΗΛ. ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΙ, ΟΠΩΣ ΑΞΙΕΠΑΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ). ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ Η ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΛΕΩ ΕΓΩ...
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...
Α! Η ΠΕΤΑΜΕΝΗ ΚΑΛΤΣΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!! ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ. ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΚΛΟΤΣΑΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΣΤΗΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ (ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΚΡΙΝΑ), ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ...

72Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τρι Μαρ 01, 2011 7:10 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="AthinaKolovou"]
nopi30 έγραψε:[quote="AthinaKolovou

Καταρχην, ζητω συγνωμη αν ακουστηκα προσβλητικη 'η η κυρια "τα εχω λυσει ολα".. Και σε καμμια περιπτωση δεν μεγαλωσα με τη νοοτροπια "παντρεψου ενα κοροιδο να αραξεις". Καθε αλλο. Μεγαλωσα σε μια οικογενεια η οποια ΜΟΝΙΜΩΣ επρεπε να αντιμετωπισει απο κατι δυσκολο εως κατι "ασηκωτο".. Γι αυτο το λογο θεωρω πως οταν αποφασιζω να κανω παιδι πρεπει να ειμαι συνειδητοποιημενη. Και λεγοντας συνειδητοποιημενη εννοω να σκεφτω τις δυσκολιες που ακολουθουν -που ολες τις ξερουμε απο πριν- και καταποσον θα μπορω να συννενοουμαι με τον ανθρωπο που επελεξα να κανω οικογενεια μαζι του. Που και για αυτον ειναι καινουργιο ολο αυτο που ζει, και ξερουμε ποσο πιο ανωριμοι ειναι οι αντρες, φαντασου λοιπον αυτοι τι κατραπακια τρωνε.. Δεν μπορω ομως να ακουω συνεχως γυναικες -και δεν απευθυνομαι σε ολες, ΞΑΝΑΛΕΩ εξαιρω τις πραγματικα σοβαρες περιπτωσεις οπως χειροδικια, και γενικα βια που εκει θελει δραστικα μετρα- να χρεωνουν τους αντρες για ολα και να εχουν μονιμως το ρολο του θυματος. Δεν το μπορω. Το θεωρω λαθος. Και στην τελικη αυτο δεν λυνει τιποτα!!
Και πριν κλεισω θα πω οτι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως και στο σπιτι μου δεν εγιναν ολα ηρεμα (το εχω προαναφερει αλλωστε) απλα ο ανθρωπος που εκανα οικογενεια ηταν αυτος που γνωρισα και αγαπησα και εμπιστευτηκα για αντρα μου πρωτα και για πατερα του παιδιου μου μετα, και ειχα και εχω -γιατι ποτε δεν σταματουν αυτα- διαθεση να φτιαξω το οτιδηποτε ψιλοχαλαει μεταξυ μας..
Αυτο εννοω συνειδητοποιημενη. Και ας ειναι ακαταστατος και ας παιζει παιχνιδια την ωρα που εγω θελω χαδια. Μου αρκει το οτι ενω τα οικονομικα μας ειναι συντηρητικα, παμε στο Jumbo για παιδικα κι αυτος γεμιζει ενα καλαθι -χωρις να του ζητησω- πραγματακια για εμενα (καλτσουλες χνουδωτες, βουρτσα ροζ, κουπα καρδια και διαφορα χαζα για εμενα) πριν καν παρουμε τιποτα για το παιδι.. Ο καθενας λοιπον στο περασμα του χρονου ισως αλλαζει αλλα καπως δειχνει την αγαπη του. Αν θελουμε να την δουμε. Ελπιζω να ακουστω οπως νοιωθω και να μην παρεξηγηθω. Συγνωμη αν κουρασα..

Καλε σιγα που προσβαλλες(τουλαχιστον οχι εμενα)Κουκλα μου ποσο χρονων παντρευτηκες?Λοιπον εγω για να καταλαβεις,οταν γνωρισα τν αντρα μου και ειχαμε μια κανονικη σχεση,εγω πηγαινα ακομα σχολειο,μετα απο καποιους μηνες τελειωσα το σχολειο κ οπως καθε καλοκαιρι ειχε ερθει η ωρα να κανω το καθιερωμενο τεστ παπ,κ το συμπερασμα που εβγαλε ο να μην πω γυναικολογος ηταν οτι λογω πολυκυστικων ωοθηκων εχω ενα τεραστιο ποσοστο υπογονιμοτητας,και μαλιστα μου ξεκαθαρισε οτι οταν κ εφοσον σκοπευω να κανω παιδι,θα πρεπει να κανω ενα σωρο θεραπειες,κ μετα λεει ε εισαι μικρη κ εχεις χρονο να τα κανεις.Μετα απο αυτο καναμε ελευθερα 1χρονο.Κ επειδη λογω της δουλειας του κανει εξετασεις καθε 6μηνες ξεραμε κι οι 2 οτι ημαστε καθαροι απο αποψη σμν,και καναμε ελευθερα περιπου 1χρονο.Στο διαστημα αυτο εγω δουλευα κ συγχρονως διαβαζα να ξαναδωσω πανελληνιες,κι εμαθα οτι ειμαι εγκυος,και ηδη 2μιση μηνων και σε 2 μηνες μεσα παντρευτηκα.Τοτε δν προλαβα να συνηδητοποισω τιποτα,ειχα μια μανα κ εναν πατριο που ηθελαν γαμο,μαλιστα ο πατριος μου εμαθε για το παιδι μετα το γαμο,και ο αντρας μου συμφωνουσε στο οτι εφοσοον εμεινα εγκυος θα παντρευτουμε εφοσον το σκεφτομασταν ηδη καιρο,αλλα με την προοπτικη να σπουδασω και μετα.Κ ετσι ξαφνικα σε 6μηνες βρεθηκα παντρεμενη και με με μια κοιλια φουσκωμενη.Δν προλαβα να συνειδητοποιησω τιποτα,ποσο μαλλον να σκεφτω και τις επιπτωσεις.
Νενα,ετσι ακριβως κ εδω.Ρε κοριτσια δν ζηταω να δουλευει απο το πρωι μεχρι το βραδυ,δοξα το Θεο δικο μας σπιτακι εχουμε,βοηθεια με το παιδ εχουμε,αυτα που θελω ειναι λιγα και δν χρειαζονται λεφτα,θελω ειλικρινια(οσο αφορα τν βια,απο τοτε που εγινε δν ξανασυνεβη,δλδ κρατησε τν λογο του οπως ειπε,κ εχει τυχει να χασει περισσοτερο την ψυχραιμια του σε καυγα κ το διαπιστωσα οτι το εννοει οτι δν θα το ξανακανει),λιγη στοργη και λιγη κατανοηση,δν θελω εκατομμυρια,δν θελω να κανει γενικες.Θελω να σηκωνομαι το πρωι κ να βρισκω ενα σημειωμα καλημερα αγαπη μου,οπως το να μπει στο σπιτ κ να παει στο δωματιο να ξεντυθει κ να αφησει εκει καλτσες κ οτι αλλο θελει,να καει η λαμπα της κουζινας και να τν αλλαξει συντομα οχι μετα απο 15μερες που εχει μαλλιασει η γλώσσα μου.Δεν θελω να γινει τελειος,θελω να προσπαθησει οπως εγω.Ειπε καποια να τν αφησω τν μικρη να παω κομμωτηριο,δν εχω τετοια προβληματα,αν θελω να βγω παω,μαφηνει οπου θελω οσες ωρες θελω τν κραταει την μικρη,το θεμα μου ειναι να κανει μικρα πραγματα που κανουνε την διαφορα,οπως να ερθει σαββατο πρωι κ να μας σηκωσει να πει αγαπη μου εχει ωραια μερα,παμε βολτα στο παρκο(σημειωτεον στο σπιτι μου σε αποσταση 2λεπτα με τ αμαξι ουτε 2,1λεπτο,εχει τεραστιο αθλητικο κεντρο-παρκο) κι να πει παμε βολτα τν μικρη,η να πει φτιαξε 2σαντουιτσ κ καφε,παμε πικνικ να φαμε πρωινο στην παραλια η καπου.Η το σαββατο βραδυ να μας πει πες της μανας σου να κρτησει την μικρη να παμε εστω μια βολτα με τα ποδια,οχι να περιμενουμε ποτε θα μας παρουνε οι φιλοι μας για καφε.Δν θελω να μου φερει μονοπετρο 2000χιλ,θελω να μ φερει ενα μεσημερι επειδη μαγαπαει μα μαργαριτα εστω κ κομμενη,να μου δειξει οτι παιρνει πρωτοβουλίες.Θα κανει τα παντα,αρκει να μουρμουραω 2βδομαδες.Τι να το κανω τοτε.

73Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τρι Μαρ 01, 2011 7:38 am

Σούλα

Σούλα
ρε συ τι γιατρος εγκλειμα ειναι αυτος????? αν ειναι δυνατον,εχω πολυκυστικες απο τοτε που μου ηρθε περιοδος,αλλα ποτε και κανεις γιατρος δεν μου ειπε κατι τετοιο..να φανταστω οτι ειναι ο ιδιος με αυτον που γεννησες ε? και δεν σου ειπε να πας μετα απο 40ημερες?

74Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τρι Μαρ 01, 2011 7:41 am

Σούλα

Σούλα
πρεπει να μπερδευτηκα λιγο τωρα με δυο περιπτωσεις,απο την δικη σου και της ερρικας... Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 667478

75Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? - Σελίδα 3 Empty Απ: Pote den paei allo ? ? k ti kanoume? Τρι Μαρ 01, 2011 8:12 am

Maraki_D

Maraki_D
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια εγώ είχα διαβάσει παλιότερα ένα βιβλίο που με έπεισε ΄το δεν έχει καμμία σημασία τί λες εσύ, αλλά τί ακούει ο άλλος. Έτσι αποφάσισα να αλλάξω τρόπο επικοινωνίας και απέδωσε. Τα σοβαρά θέματα παλιότερα που είχαμε αυτοκίνητο, τα συζητούσα την ώρα που οδηγούσε, γιατί είχε την προσοχή του στραμμένη αλλού και δεν μπορούσε να αγχωθεί με την κουβέντα, να σηκώσει άμυνες, να σκεφτεί τί πρέπει ν' απαντήσει για να ακούσω αυτό που θέλω. Τώρα που δεν έχουμε, τα συζητάω όταν βγούμε βόλτα με τα πόδια, του δίνω να κρατήσει το παιδί και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Για μένα το θέμα των πεταμένων ρούχων ή των νερών στο μπάνιο αφού πλυθεί, είναι σημαντικά, μπορούν να με τρελάνουν. Παλιότερα δε, ήταν χειρότερα που δούλευα κιόλας. Για μένα είναι θέμα σεβασμού. Δεν σέβεται τον κόπο που κάνω να μαζέψω και να καθαρίσω, επειδή έτσι έμαθε από τη μάνα του (θα 'σκαγα!). Τελικά κατάφερα να βελτιωθεί σε πολλά πράγματα, βλέπω ότι κι εκείνος μαθαίνει αντίστοιχα το μικρό να είναι σχετικά τακτικός (που είναι από τη φύση του δλδ). Περιθώρια βελτίωσης πάντα υπάρχουν, απλώς έπρεπε να καταλάβω εγώ πρώτα γιατί με νευρίαζε τόσο κάτι που έκανε, για να βρω μετά το σωστό τρόπο να του το πω. Δεν το παίζω ξερόλα, απλώς σ' εμάς αυτό δούλεψε. Και όποτε ξεφύγει, δείχνω κι εγώ ασέβεια σε κάτι που τον ενοχλεί και παίρνω το αίμα μου πίσω. Very Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις