51 Απ: ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ!!! Κυρ Μαρ 20, 2011 10:33 am
new2eenmommy
Πανταχού παρούσα!
...εδώ που τα λέμε
«Αθώος ο καθείς μέχρι αποδείξεως του εναντίου»
«Αθώος ο καθείς μέχρι αποδείξεως του εναντίου»
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
georgia84 έγραψε:Ευακι το σχολιο μου ηταν γενικο και, προς Θεου, δεν λεω οτι καμια κοπελα εχει ποτε ασχημη προθεση. Φυσικα πρεπει παντα να υπερασπιζομαστε την οικογενεια μας και να κραταμε μια αποσταση! Την ιστορια σου δεν την εχω διαβασει (ακομη) ομως θα το κανω μολις βρω χρονο να περιηγηθω στο forum. Παντως απ'οτι καταλαβαινω εισαι "καμενη" και λυπαμαι γιατι εχω παρομοια παραδειγματα απο την ευρυτερη οικογενεια μου και ξερω οτι δυσκολιες μπορει να προκυψουν εκει που δεν τις περιμενεις... Καλο κουραγιο και δυναμη!
spapastamou έγραψε:ki egw edw koritsia....exw mia pragmatika a3iagapiti pe8era....poly kali gynaika pou me agapaei kai me noiazetai san kori tis kai mou to deixnei....den exw kanena parapono kai tin agapaw poly....ase pou den exei kai kori exei ton antra mou ki allo ena agoraki 2,5 xronwn...kai parolayta i3ere apo tin arxi pws na symperifer8ei se mia kopela san na einai kori tis....
sasanath έγραψε:spapastamou έγραψε:ki egw edw koritsia....exw mia pragmatika a3iagapiti pe8era....poly kali gynaika pou me agapaei kai me noiazetai san kori tis kai mou to deixnei....den exw kanena parapono kai tin agapaw poly....ase pou den exei kai kori exei ton antra mou ki allo ena agoraki 2,5 xronwn...kai parolayta i3ere apo tin arxi pws na symperifer8ei se mia kopela san na einai kori tis....
Ποσων ετων ειναι η πεθερα σου και εχει τοσο μικρο παιδι Σοφια ?Μπραβο νεα πεθερα!!!
spapastamou έγραψε:
einai nea twra einai 49 sta 50....ton mikro ton ekane 47 sxedon me e3wswmatiki giati einai 3anapantremeni kai 8elane kai diko tous paidaki me ton pe8ero mou....einai poly mprosta i gynaika....poly kali....
MariaM έγραψε:spapastamou έγραψε:
einai nea twra einai 49 sta 50....ton mikro ton ekane 47 sxedon me e3wswmatiki giati einai 3anapantremeni kai 8elane kai diko tous paidaki me ton pe8ero mou....einai poly mprosta i gynaika....poly kali....
Μπράβο της ζωή να έχει που πήρε τέτοια απόφαση σε τέτοια ηλικία! Σίγουρα νιώθει πολύ μικρότερη και εισαι πολύ τυχερη! Να την χαίρεσαι!
MariaM έγραψε:Πολύ χαίρομαι κορίτσια που μεγαλώνει αυτό το γκρουπ. Άρα υπάρχουν κι άλλες καλές πεθερές εκτός από την δική μου! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τουλάχιστον εμείς έχουμε καλό πρότυπο για το τι πεθερές θα γίνουμε στο μέλλον και αν γίνουμε κακές θα είμαστε εντελώς αδικαιολόγητες, χαχαχα!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ευάκι έγραψε:MariaM έγραψε:Πολύ χαίρομαι κορίτσια που μεγαλώνει αυτό το γκρουπ. Άρα υπάρχουν κι άλλες καλές πεθερές εκτός από την δική μου! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τουλάχιστον εμείς έχουμε καλό πρότυπο για το τι πεθερές θα γίνουμε στο μέλλον και αν γίνουμε κακές θα είμαστε εντελώς αδικαιολόγητες, χαχαχα!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
καλε εσυ σε λιγακι θα μαζεψεις και δευτερη 11αδα!!!μιλαμε θα κανουμε τουρνουα τρελο!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ευάκι έγραψε:μαρια οσο διαβαζω τις θανασιμες πεθερες και φρικαρω με κατι δαιμονισμενες αρχιζω να νιωθω οτι δεν ειναι και τοσο τραγικη η δικη μου!!!!
θα το σκεφτω σοβαρα και ισως προσχωρησω στο δικο σου team!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχα πλακα κανω! αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι υπαρχουν πολυ χειροτερες!!!!!!!
stekon έγραψε:αυτο ηταν!μια που εκανα την εγγραφη και μια που θ'απαντησω σ'ολες τις συζητησεις!διαβασα ολο το θεμα με τις θανασιμες πεθερες και παρα τ'οτι μου σηκωθηκε η τριχα σε καποιες περιπτωσεις(νομιζω οτι θα μου μεινει τραυμα με την εικονα της πεθερας να κανει μπανιο τον γιο)γελασα πολυ με καποιες στιχομυθιες απο τις κοπελες.ειπα να συνδραμω και εγω στον αγωνα υπερ των καλων πεθερων.η δικη μου κοριτσια,δεν υπαρχει!ειναι ενας καταπληκτικος ανθρωπος,το ιδιο και η υπολοιπη οικογενεια.με την κουνιαδα μου δε,ειμαστε πολυ αγαπημενες.η πεθερα μου παντα με λεει νυφουδα μου,και ενα κουτακι με καραμελες να της παρω δωρο θα εχει να το λεει οτι η νυφουδα της παντα την σκεφτεται.πραγματικα δεν ξερω τι να πρωτοπω γι'αυτη την γυναικα που εχει ταλαιπωρηθει οσο λιγοι στη ζωη της και παραμενει ενας αξιοθαυμαστος και καλοσυνατος ανθρωπος.επεσα σε πολυ καλη οικογενεια και σ'εμας δεν ηρθε η λυση με την αποσταση,απλα ποτε δεν υπηρξε προβλημα.αντιθετως οταν τους γνωρισα γυαλιζε ελαφρως το ματι μου απο προηγουμενη εμπειρια και τελικα εφτασα να λεω στον αντρα μου ποτε θα παμε για κανα κρασακι με τους γονεις σου.ειναι νεοι ανθρωποι και με πολυ χιουμορ.καποια στιγμη συζητουσαμε για το μελλον,για παιδακι και καναμε σχεδια.και λεω του πεθερου μου"πεθερουλη αν κανω κοριτσακι θα παρει τ'ονομα σου".και του κοβεται το χαμογελο και μου λεει"κοριτσι μου,ειτε αγορι κανεις ειτε κοριτσι του πατερα σου τ'ονομα θα βγαλεις"παντα ετσι ειναι τα πεθερικα μου,σαν γονεις μου και η κουνιαδα μου και ο κουνιαδος μου σαν τ'αδερφια που δεν ειχα.αυταααα!!!(εχω κ αλλα δεν θελω να με περασετε για πολυλογου ακομα δεν με γνωρισατε)
dimitra37 έγραψε:Και εγω ειμαι απο τις πολλοι τυχερες η μητερα του αντρα μου ,δε τη φωναζω πεθερα αλλα με το ονομα της, τη λενε Σοφια ειναι παρα πολυ καλη. Δεν ασχοληθηκε ποτε με το αν μαγειρεψα, αν καθαρισα το μονο που τη νοιαζει ειναι να αγαπαω το γιο της και εχει τρεις κορες και ενα γιο που αυτο σημαινει οτι του εχει πολλη αδυναμια. Μαλλον αυτη ειναι ατυχη γιατι εγω δεν ειμαι η κλασικη νυφη δεν μαγειρευω, δεν πλενω και δεν σιδερωνω ρουχα βοηθαει η μαμα μου!!!!!!!!!
χαιρομαι και εγω πολυ που σας βρισκω!!η πεθερα μου εχει καταγωγη απο την Σπαρτη,δεν ξερω αν εχουν εκει το ιδιωμα της νυφουδας!παντως γεννηθηκε και μεγαλωσε Αθηνα αρα μπορει και απο την χαρα της να της βγηκε!ενα θα πω και θα καταλαβεις αμεσως τι καλοι ανθρωποι που ειναι.με τον αντρα μου(με τον οποιο εχουμε ιδια ηλικια)ειμαστε μαζι 6 χρονια.κεραυνοβολος ερωτας και στους 4 μηνες που ημασταν μαζι,πηγαμε διακοπες στη Μηλο και μας ηρθε(πανω στον παραφορο ερωτα βεβαιως βεβαιως)ν'αρραβωνιαστουμε.παραγγειλαμε βερες σε κοσμηματοπωλειο,μας τις χαραξαν και τις ανταλλαξαμε στην παραλια με τα μαγιω οταν πηγαμε για καφε τους πηραμε τηλ να το ανακοινωσουμε!πες μου τωρα ειλικρινα ποια πεθερα θα χαιροταν με κατι τετοιο!σημειωτεον,ο αντρας μου κραταει τα οικονομικα της οικογενειας και ηταν 23 χρονων(και εμενα δεν με γνωριζαν ΚΑΙ δουλευα βραδυ τοτε!)οχι μονο χαρηκαν αλλα με το που γυρισαμε γνωριστηκαν οι οικογενειες και αμεσως εδεσαν και απο τοτε τα πεθερικα μου με εχουν στα ωπα ωπα μετα τον γαμο μας με ειχε παρει αγκαλια η πεθερα μου και μου ειπε"αχ ποσο σ'αγαπαω Κωνσταντινακι μου,μ'αγαπας και συ λιγο"τι να πεις μετα απο αυτο?λιωμα εγινα!MariaM έγραψε:stekon έγραψε:αυτο ηταν!μια που εκανα την εγγραφη και μια που θ'απαντησω σ'ολες τις συζητησεις!διαβασα ολο το θεμα με τις θανασιμες πεθερες και παρα τ'οτι μου σηκωθηκε η τριχα σε καποιες περιπτωσεις(νομιζω οτι θα μου μεινει τραυμα με την εικονα της πεθερας να κανει μπανιο τον γιο)γελασα πολυ με καποιες στιχομυθιες απο τις κοπελες.ειπα να συνδραμω και εγω στον αγωνα υπερ των καλων πεθερων.η δικη μου κοριτσια,δεν υπαρχει!ειναι ενας καταπληκτικος ανθρωπος,το ιδιο και η υπολοιπη οικογενεια.με την κουνιαδα μου δε,ειμαστε πολυ αγαπημενες.η πεθερα μου παντα με λεει νυφουδα μου,και ενα κουτακι με καραμελες να της παρω δωρο θα εχει να το λεει οτι η νυφουδα της παντα την σκεφτεται.πραγματικα δεν ξερω τι να πρωτοπω γι'αυτη την γυναικα που εχει ταλαιπωρηθει οσο λιγοι στη ζωη της και παραμενει ενας αξιοθαυμαστος και καλοσυνατος ανθρωπος.επεσα σε πολυ καλη οικογενεια και σ'εμας δεν ηρθε η λυση με την αποσταση,απλα ποτε δεν υπηρξε προβλημα.αντιθετως οταν τους γνωρισα γυαλιζε ελαφρως το ματι μου απο προηγουμενη εμπειρια και τελικα εφτασα να λεω στον αντρα μου ποτε θα παμε για κανα κρασακι με τους γονεις σου.ειναι νεοι ανθρωποι και με πολυ χιουμορ.καποια στιγμη συζητουσαμε για το μελλον,για παιδακι και καναμε σχεδια.και λεω του πεθερου μου"πεθερουλη αν κανω κοριτσακι θα παρει τ'ονομα σου".και του κοβεται το χαμογελο και μου λεει"κοριτσι μου,ειτε αγορι κανεις ειτε κοριτσι του πατερα σου τ'ονομα θα βγαλεις"παντα ετσι ειναι τα πεθερικα μου,σαν γονεις μου και η κουνιαδα μου και ο κουνιαδος μου σαν τ'αδερφια που δεν ειχα.αυταααα!!!(εχω κ αλλα δεν θελω να με περασετε για πολυλογου ακομα δεν με γνωρισατε)
Καλως μας ήρθες! Πολύ χαίρομαι που είσαι στην παρέα μας και έχεις βρει και εσύ μια τόσο καλή οικογένεια! (όχι μόνο πεθερά). Πες μας κι άλλα, τα καλά πρέπει να λέγονται! Η πεθερά σου είναι βορειοελλαδίτισσα; Ρωτάω γιατί μου έκανε εντύπωση η κατάληξη στο "νυφούδα". Η γιαγιά μου και ο παππούς μου ήταν από τον Έβρο και χαηδευτικά πχ το κατσίκι αντί για κατσικάκι που θα λέγαμε εμείς το λέγανε κατσικούδι!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης