Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
550 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 550 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 7]

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera..!na sas pw ti epathe i kolliti mou..!exei duo paidia i kori tis einai 3 minwn kai emeine pali egkuos tous etuxe ennoeite...2 kaisarikes parakalw...twra i koroula tis einai 7 minwn kai auti 4 minwn egkuos ..apotelesma..exei aimoragies sunexeia ponaei...stin arxi tis elege o giatros oti den mporei na ginei auto allo an itan fusiologika kai allo me kaisariki...kai elege na to vgalei auti me tippota tou elege oxi tha to kratisw k oti ginei tis edine sunexeia xapia..kai sumplirwnw den eixe ixnos voitheias i ko[ela pou eixe kai 2 paidia..!!!kanei kai mikri koilia kia auto einai uper tis twra einai kala ...exei ta provlimatakia tis alla to mwro einai kala...kataligw sto oti ola einai tou Theou kai autos kathorizei etsi pisteuw....kai egw 9,5 mines gennimeni kai twra eimai ston 3 kai i giatros mou upervoliki...ti na pw...!!!!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
basilikaki έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΑΛΛΑ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΜΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ (17 ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΤΕ) ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΥΣΤΗ ΣΤΗΝ ΩΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.
Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ.ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!!!!!ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΚΥΣΤΗ ΜΙΚΡΥΝΕ.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΣΕ ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΔΙΚΛΙΝΟ, ΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΤΛ. Ο ΓΕΡΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΝΟΙΑΖΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ.ΕΓΩ ΕΚΛΕΓΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΟ.
ΔΕ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Με απογοήτευσες τωρα!!!!
και ήμουν έτοιμη μόλις ανεβω θεσσαλονίκη να πάω κατευθείαν σε αυτόν!!....
τι θα κάνω τώρα??..

και για να μην ειμαι εκτος θέματος...ξερω και εγω κοπέλες που εχουν κανει καισαρικες πολύ κοντά..μια φίλη μου έκανε 3 καπακι....και μια αλλη γνωστή 4 καισαρικες σε 5 χρονια...και οι δυο ειναι μια χαρα...ισως ειναι και θεμα οργανοσμου...
παντως ολα ειναι σχετικα γιατι οι γιατροι λενε κιολας πως 3 η 4 καισαρικες μπορεις να κανεις το πολυ ..αλλα υπαρχουν γυναικες που έχουν κανει 6...και ενα αρθρο που ειχε ανεβει και παλιοτερα στο φορουμ..ηταν μια που εκανε 9..!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://forum.eimaimama.gr/t2900-topic?highlight=%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5+9+%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82

το λινκ απο παλαιοτερο θεμα με γυναικα που εκανε 9 καισαρικες!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:https://www.facebook.com/groups/ENCAHellas?ap=1

κοριτσια οποια ενδιαφερεται για vbac αυτο ειναι το link της ENCA Hellas (Ελληνικο Δικτυο για τον σεβασμο στη γεννα)
Εκει μπορειτε να επικοινωνησετε με την Μαρια Ανδρεουλακη (εχει εμπειρια στο θεμα,και η δραση της ειναι γνωστη).

ΕΧΕΙς ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩ?..ΞΕΡΕΙς ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟ??

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:

κοριτσια οποια ενδιαφερεται για vbac αυτο ειναι το link της ENCA Hellas (Ελληνικο Δικτυο για τον σεβασμο στη γεννα)
Εκει μπορειτε να επικοινωνησετε με την Μαρια Ανδρεουλακη (εχει εμπειρια στο θεμα,και η δραση της ειναι γνωστη).

Μπορεις να μπεις στο group και να ρωτησεις οτι θελεις.Θα σου απαντησουν αμεσα. Και σε μενα απαντησαν.
Αλλιως μπορεις και εδω ,σου κανω αντιγραφη απο το γκρουπ τα στοιχεια επικοινωνιας :Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση του ENCA Hellas, επικοινωνήστε στο ENCA_Hellas@yahoogroups.com ή με τη Μαρία Ανδρεουλάκη στο
maria.andreoulaki@gmail.com

μπορουν να σου συστησουν κ βιβλιογραφια για να ενημερωθεις σχετικα με vbac,αλλα και να μιλησεις με μαιευτηρες.

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

Μπορεις να μπεις στο group και να ρωτησεις οτι θελεις.Θα σου απαντησουν αμεσα. Και σε μενα απαντησαν.
Αλλιως μπορεις και εδω ,σου κανω αντιγραφη απο το γκρουπ τα στοιχεια επικοινωνιας :Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση του ENCA Hellas, επικοινωνήστε στο ENCA_Hellas@yahoogroups.com ή με τη Μαρία Ανδρεουλάκη στο

μπορουν να σου συστησουν κ βιβλιογραφια για να ενημερωθεις σχετικα με vbac,αλλα και να μιλησεις με μαιευτηρες.

σε ευχαριστώ πολύ!!!...γιατι το ψάχνω απεγνωσμένα..ελπιζω να βρω ακρη με αυτο το γκρουπ και να ηρεμησω..
\.
μπράβο που το έβαλες εδώ να ενημερωθούν οσες περισσότερες κοπελες...

candycandy

candycandy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ? ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ "ΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ"...ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΩ...ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ? ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
candycandy έγραψε:ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ? ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ "ΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ"...ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΩ...ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ? ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

εγω εχω γεννησει και με τα δυο...
πιστευω πραγματικα πως η καισαρικη ειναι πολυ μεγαλυτερη ταλαιπωρια και πονας πολυ περισσοτερο...αν δεν υπαρχει λογος υγειας του βρεφους πρεπει να αποφευγεται!!
ειναι μια κανονικη εγχειρηση με ολα τα πιθανα προβληματα και επιπλοκες που μπορει να εχει...
στο φυσιολογικο αντιθετα εχεις επιλογη να κανεις επισκληριδιο και σε αυτην την περιπτωση δεν θα καταλαβεις πολλους πονους,ισως και καθολου...μην νομιζεις πως στην καισαρικη δεν θα πονεσεις..μπορει οχι εκεινη τη στιγμη αλλα μετα εχεις μια πληγη που πρεπει να επουλωθει...

οι περισσοτεροι γιατροι εφευρισκουν λογους για να σε φοβισουν και να πας με καισαρικη για να ξεμπερδευουν...δυστηχως το ποσοστο ειναι τοσο μεγαλο που απο μονο του αποδεικνυει πως πολλες καισαρικες γινονται τσαμπα!!!
και εγω εστι την ΄΄πατησα΄΄..
μη φοβασαι τιποτα,,,
το φυσιολογικο ειναι πάντα πιο ευκολο!!
ολα τα αλλα ειναι επεμβαση που αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος ..ειναι εγκληματικη ενεργεια απο πλευρας του γιατρου να σε βαλει σε τετοια διαδικασια

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
candycandy έγραψε:ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ? ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ "ΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ"...ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΩ...ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ? ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

Νομίζω πως δεν πρέπει να τα συγκρίνουμε και αν και έχω γεννήσει μόνο φυσιολογικά μέχρι στιγμής γιατί έχω ένα παιδάκι νομίζω πως μιλάμε για 2 διαφορετικούς τρόπους να έρθει ένα μωρό στην ζωή. Νομίζω πως είναι λοιπόν καθαρά υποκειμενική η απόφαση και αν η επιθυμία σου είναι να γεννήσεις με καισαρική να το κάνεις. Εγώ που γέννησα όμως με ΦΤ επιθυμώ στο δεύτερο παιδάκι μου να το ξαναζήσω, κι ας ταλαιπωρήθηκα κι ας πόνεσα. Η στιγμή λίγο πριν το τελος που είσαι στην αίθουσα τοκετού και σπρώχνεις και έπειτα γεννιέται το παιδί σου είναι μαγικές για εμένα και αξίζουν τον πόνο και την ταλαιπωρία κατά την γνώμη μου. Υπάρχουν ομως και μαμάδες που μετά από ΦΤ δεν θέλουν να το ξαναζήσουν. Νομίζω πως οι δύο τρόποι αυτοί αντισταθμίζονται κάπως με βάση όσα έχω ακούσει. Συνήθως λένε πως στον ΦΤ αργείς να γεννήσεις ενώ στην ΚΤ η διαδικασία είναι πιο σύντομη, όμως στον ΦΤ αναρρώνεις πιο γρήγορα απο την ΚΤ. Όπως και να χει υπάρχουν και εξαιρέσεις και είναι ανάλογα με τον οργανισμό στο πόσο γρήγορα θα αναρρώσει. Εγώ στην περίπτωσή μου έχω δει πως λειτουργεί ο ΦΤ. Αν αποφύγω την δεύτερη φορά να μου βάλουν και τεχνητούς πόνους εκτός απο τους δικού μου, μια χαρά θα περάσουμε.

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
Νομίζω πως είναι λοιπόν καθαρά υποκειμενική η απόφαση και αν η επιθυμία σου είναι να γεννήσεις με καισαρική να το κάνεις. .

Μαρια μου χιλια συγνωμη ..αλλά θα διαφωνήσω...
δεν ειναι κατι τοσο απλο για να ειναι θεμα επιλογης...ειναι ΄΄χαζο΄΄ να επιλεξεις καισαρικη μονο και μονο γιατι σε βολευει η φοβασαι..
ειναι ολοκήρη χειουργικη επεμβαση και πρεπει να επιλεγεται ΜΟΝΟ οταν υπαρχει σοβαρος λογος που κρινει ο γιατρος..

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
συμφωνω μαρια μαζι σου απολυτα. κι εγω αν κανω 2ο παιδακι θα ξαναεπιλεξω φυσιολογικο τοκετο καλως εχοντων των πραγματων. ηταν η συγκλονιστικοτερη εμπειρια που ειχα ποτε. εγω ειχα κανει επισκληριδιο αλλε με επιασε μονο απο την δεξια πλευρα οποτε τους πονους τους περασα ολους-απτην αριστερη μερια ομως. και δεν το ξαναλλαζω με τιποτα. εγω βεβαια ειχα ευκολο τοκετο ευτυχως. μου σπασανε τα νερα και σε 5 ωρες γεννησα. την ιδια μερα ημουν καπως ταλαιπωρημενη, αλλα απο την επομενη ημουν μια χαρα. καθομουν σταυροποδι, με ανοιχτα ποδια, κανονικοτατα. αφου μου λεγανε ολοι, καλα π αιδακι μου εσυ γεννησες οντως?

candycandy

candycandy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
trilly έγραψε:συμφωνω μαρια μαζι σου απολυτα. κι εγω αν κανω 2ο παιδακι θα ξαναεπιλεξω φυσιολογικο τοκετο καλως εχοντων των πραγματων. ηταν η συγκλονιστικοτερη εμπειρια που ειχα ποτε. εγω ειχα κανει επισκληριδιο αλλε με επιασε μονο απο την δεξια πλευρα οποτε τους πονους τους περασα ολους-απτην αριστερη μερια ομως. και δεν το ξαναλλαζω με τιποτα. εγω βεβαια ειχα ευκολο τοκετο ευτυχως. μου σπασανε τα νερα και σε 5 ωρες γεννησα. την ιδια μερα ημουν καπως ταλαιπωρημενη, αλλα απο την επομενη ημουν μια χαρα. καθομουν σταυροποδι, με ανοιχτα ποδια, κανονικοτατα. αφου μου λεγανε ολοι, καλα π αιδακι μου εσυ γεννησες οντως?

Και εγώ το ίδιο και ας χρησιμοποίησε και ο γιατρός εμβρυουλκο γιατί είχαμε περιτύληξη με τον λώρο, οπότε... καταλαβαίνεις! Αλλά νομίζω πως αν έχεις το μωράκι σου μετά νιώθεις πολύ δυνατή και παίρνεις δύναμη από την χαρά σου! Αφού να φανταστείς ποτέ δεν έχω νοσηλευτεί για το παραμικρό και μόνο γρατζουνιές έχω πάθει στην ζωή μου ούτε σπασίματα ούτε τίπότα και τα ράμματα της γέννας ήταν τα πρώτα μου. Κι όμως δεν με ενόχλησαν ούτε μια στιγμή. Υπήρχαν αλλα δεν με ένοιαζε,γιατί με ένοιαζαν άλλα πράγματα! Εγώ γέννησα σύνολο σε 14 ώρες αλλά μονο τις τελευταίες 2 ώρες και 40 λεπτά ήμουν στο μαιευτήριο. Πήγα με διαστολή και πόνους δικούς μου μου έσπασαν τα νερά εκει και μου έβαλαν κι άλλους πόνους και με διαστολή στο 7 μου έκαναν και την επισκληρίδιο μικρή δόση όμως. Αν δεν είχε το παιδί δικλή περιτύληξη δεν θα μου την έκαναν καθόλου. Όμως αναγκάστηκαν γιατί έπρεπε να παίρνω βαθιές ανάσες με μάσκα οξυγονου αντί για μικρές κοφτές οπότε έπρεπε να μαλακώσει ο πόνος. Μετά απο την επισκληρίδιο γέννησα σε 40 λεπτά που σημαίνει ότι αυτό το διάστημα χρειάστηκε για να πάει η διαστολή στο 10. Αν εξαιρέσουμε ότι μου άργησαν την επισκληρίδιο και μου έβαλαν τεχνητούς πόνους αντί να με αφήσουν με τους δικούς μου αρκετά δυνατούς αλλά υποφερτούς πόνους, μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένη.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
MariaM έγραψε:
Νομίζω πως είναι λοιπόν καθαρά υποκειμενική η απόφαση και αν η επιθυμία σου είναι να γεννήσεις με καισαρική να το κάνεις. .

δεν ειναι κατι τοσο απλο για να ειναι θεμα επιλογης...ειναι ΄΄χαζο΄΄ να επιλεξεις καισαρικη μονο και μονο γιατι σε βολευει η φοβασαι..
ειναι ολοκήρη χειουργικη επεμβαση και πρεπει να επιλεγεται ΜΟΝΟ οταν υπαρχει σοβαρος λογος που κρινει ο γιατρος..

Συγγνωμη αλλα εγω δε το βλεπω "χαζο"...Μια κοπελα φοβαται οποτε κανει αυτο που πιστευει εκεινη καλυτερα για την ψυχολογια της...Αλλη φοβαται να θηλασει.Η καθε μια κανει τις επιλογες της αν δεν ειναι αναγκασμενη λογω προβληματων υγειας..

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
litsakos έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

σε ευχαριστώ πολύ!!!...γιατι το ψάχνω απεγνωσμένα..ελπιζω να βρω ακρη με αυτο το γκρουπ και να ηρεμησω..
\.
μπράβο που το έβαλες εδώ να ενημερωθούν οσες περισσότερες κοπελες...

εκεί θα βρείς άκρη,είναι η δουλειά τους αυτή Smile καλή τύχη!
Οταν έβαλε η Nikoletta αυτό το θέμα βρήκα την άκρη,αυτή να ευχαριστούμε Smile
http://forum.eimaimama.gr/t2994p20-topic?highlight=birth+doula

tatijana έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
MariaM έγραψε:

Συγγνωμη αλλα εγω δε το βλεπω "χαζο"...Μια κοπελα φοβαται οποτε κανει αυτο που πιστευει εκεινη καλυτερα για την ψυχολογια της...Αλλη φοβαται να θηλασει.Η καθε μια κανει τις επιλογες της αν δεν ειναι αναγκασμενη λογω προβληματων υγειας..

θα συμφωνήσω με την Μαρία και την tatijana,αν είσαι ενημερωμένη για τα συν κ τα πλην της επέμβασης για σένα κ το παιδί σου τότε είναι απόφαση δική σου ο τρόπος,είναι προσωπική επιλογή,ο φόβος και η ψυχολογία που έχεις πριν γενήσεις είναι μεγάλη υπόθεση Sad .Η ενημέρωση πάντως είναι πολύ σημαντική,και εγω δεν φρόντισα να ενημερωθώ γι αυτό επέλεξα καισαρική..και θεωρώ οτι έσφαλλα Sad Τώρα ενημερώνομαι για vba2c σε περίπτωση που κάνω 3ο παιδί να μην επαναλάβω το ίδιο σφάλμα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Πεμ Ιουλ 21, 2011 4:27 am, 1 φορά

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
...τώρα που το σκέφτομαι αν έμαθα κάτι σίγουρα απο την ώρα που έγινα μάνα είναι πόσα λάθη μπορώ να κάνω... Shocked στα πόσα καίγομαι -ευτυχώς- δεν το έμαθα ακόμα,και δεν θέλω!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
MariaM έγραψε:

τατιανα μου λεω την λεξη ΄΄χαζο΄΄ γιατι αν δεν υπαρχει λογος γιατι να επιλεξεις να κανεις εγχειριση με ολα τα πιθανα επακολουθα?,,,δεν λεω να υπαρχει λογος..τοτε φυσικα και να κανεις...αλλα ετσι στα καλα καθουμενα....αν ξεραμε τις πιθανες επιπλοκες δεν θα το επελεγε κανεις ετσι για την ψυχολογια του μονο..
ο θηλασμος ειναι αλλο θεμα...συμφωνων πως ειναι θεμα ψυχολογιας και ειτε θυλασεις ειτε οχι δεν θα αλλαξει κατι για την μαμα...αλλα μετα απο μια εγχειρηση δημιουργεις ιατρικο ιστορικο και δυστηχως κανεις δεν ξερει τι μπορει να του τυχει στη ζωη του και ποτε πραγματικα θα χρειαστει ενα χειρουργειο....
και για να προλαβω επειδη τελευταια οι παρεξηγησεις παιζουν πολυ στο φορουμ....
δεν θελω να πεισω κανεναν..ουτε κρινω κανεναν...λεω μονο την προσωπικη μου αποψη..(που την απεκτησα αφου την πατησα με την καισαρικη..)

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:

τατιανα μου λεω την λεξη ΄΄χαζο΄΄ γιατι αν δεν υπαρχει λογος γιατι να επιλεξεις να κανεις εγχειριση με ολα τα πιθανα επακολουθα?,,,δεν λεω να υπαρχει λογος..τοτε φυσικα και να κανεις...αλλα ετσι στα καλα καθουμενα....αν ξεραμε τις πιθανες επιπλοκες δεν θα το επελεγε κανεις ετσι για την ψυχολογια του μονο..
ο θηλασμος ειναι αλλο θεμα...συμφωνων πως ειναι θεμα ψυχολογιας και ειτε θυλασεις ειτε οχι δεν θα αλλαξει κατι για την μαμα...αλλα μετα απο μια εγχειρηση δημιουργεις ιατρικο ιστορικο και δυστηχως κανεις δεν ξερει τι μπορει να του τυχει στη ζωη του και ποτε πραγματικα θα χρειαστει ενα χειρουργειο....
και για να προλαβω επειδη τελευταια οι παρεξηγησεις παιζουν πολυ στο φορουμ....
δεν θελω να πεισω κανεναν..ουτε κρινω κανεναν...λεω μονο την προσωπικη μου αποψη..(που την απεκτησα αφου την πατησα με την καισαρικη..)

Ναι σε αυτο συμφωνω....

aggelina25

aggelina25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
egw gennhsa k me ta dyo xilies fores o fysiologikos toketos h kaisarikh einai megalh taleporia.gia ayto oses kopeles den exoun provleima as gennane fysiologika

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aggelina25 έγραψε:egw gennhsa k me ta dyo xilies fores o fysiologikos toketos h kaisarikh einai megalh taleporia.gia ayto oses kopeles den exoun provleima as gennane fysiologika

kalispera..!!na se rwtisw kati..?poso kairo perase gia na genniseis fusiologik..??safise o giatros sou e..?

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
MariaM έγραψε:

Μην ζητάς συγνώμη ειναι μόνο η άποψή σου! Οπότε είναι καθαρά υποκειμενικό. Μπορεί εγώ και εσύ να μην το βλέπουμε σαν επιλογή για τον εαυτό μας αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω ότι μερικές κοπέλες το βλέπουν σαν επιλογή και αυτό το δέχομαι και το σέβομαι.

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και οι δύο τρόποι έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους. Αυτό 100% σας το υπογραφω!!! Και ΝΑΙ εφοσον υπαρχει η επιλογη της καισαρικής ειναι στο χερι της γυναικας να επιλέξει! Στο κάτω κατω πολλες γυναικες δεν επιλέγουν την καισαρική μόνο επειδη φοβούντε αλλα επειδη αν ρωτησεις τους περισσοτερους γιατρους θα σου πούνε οτι στην καισαρική ελεγχουν καλυτερα την κατάσταση της υγείας του παιδιού και βάζουν σαν προτεραιότητα αυτό.

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:.....Στο κάτω κατω πολλες γυναικες δεν επιλέγουν την καισαρική μόνο επειδη φοβούντε αλλα επειδη αν ρωτησεις τους περισσοτερους γιατρους θα σου πούνε οτι στην καισαρική ελεγχουν καλυτερα την κατάσταση της υγείας του παιδιού και βάζουν σαν προτεραιότητα αυτό.

ακριβωσ!!! αυτα συμβαινουν μονο στην Ελλάδα!!!...όλοι οι γιατροί που ΄΄ενδιαφερονται΄΄΄(για την πάρτη τους) εχουν μαζευτεί εδώ!!!
χαχα....τελικά ειμαστε και τυχερες ε??? και εγω αχαριστη που ακομη βριζω για την πρωτη μου καισαρικη..για το καλο του παιδιου ηταν βρε...και οσα περασα με το προωρο απο κει και περα ηταν επειδη ελεγχουν καλυτερα την υγεια του μωρου!!!
ασ μην δουλευομαστε μεταξυ μας!
κριμα τωρα να δουλευομαστε μεταξυ μας...

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa σου στειλα πμ,τσεκαρε το.

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω το πιστευω. Και ο δικος μου ο γαιτρος και την γυναικα του την ιδια και τις 2 φορες καισαρική την ξεγέννησε!! Γιατι το έκανε? Επειδη ηθελα να ξεμπερδεύει? Επειδη βαριότανε? Ή για να της παρει περισσοτερα λεφτα? Δεν ξερω αν ειναι λαθος ή σωστο. Τι ειναι καλυτερο και τι χειροτερο. Αλλα το οτι πιστευουν οτι με την καισαρικη ειναι πιο ασφαλες το παιδι -ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ" αυτο νομίζω οτι πραγματικα το πιστευουν και δεν το λενε ετσι για να σε ωθησουν στην καισαρική!

Και τα "μη δουλευομαστε μεταξυ μας" δεν ειναι ωραια εκφραση-τροπος. Δεν δουλευω κανεναν. Την αποψη μου ειπα και ειχα καθε δικαιωμα να το κανω.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις