Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
557 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 557 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 7]

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ Δεύτερη εγκυμοσύνη μετά από καισαρική! - Σελίδα 4 606100 ΜΕ ΚΟΥΦΑΝΕ!!!
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ 6ΜΗΝΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Κ ΤΗΝ ΤΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ Κ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Κ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ!!
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Δεύτερη εγκυμοσύνη μετά από καισαρική! - Σελίδα 4 966307 ΑΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΤΟΜΗ ΙΣΩΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamamatina έγραψε:
tatijana έγραψε:Ναι,αλλα δε θα χασουμε ολα τα ομορφα πρωτογνωρα του πρωτου παιδιου αμα κανουμε αμεσως???Εγω θελω σα τρελλη δευτερο,τωρα ειναι να παω στον γιατρο να με δει κ θα τον ρωτησω..Φυσικα εχω κ τον ειδικο παθολογο μου να ρωτησω κατα ποτε μου το επιτρεπει η υγεια μου για δευτερο μωρο...Εσεις που εχετε κανει αμεσως μωρακια τι λετε,δε χανουμε ολα αυτα του πρωτου μωρου?????Τα φωτα σας!!!

Δεν χάνεις τίποτά γιατί μέεεεεεχρι να γεννήσεις... Και μετάμεγαλώνουν μαζί. Εγώ έμεινα έγκυος στο δεύτερό στους 9 μήνες και στο τρίτο στους 17 από το δεύτερο. Τώρα έχουν διαφορά από τη μεγάλη μου ενάμιση χρόνο ο ένας και τρισήμιση η άλλη. Μεγαλώνουν όλα μαζί σε διαφορετική φάση το καθένα. Κουράζομαι λίγο παραπάνω αλλά σε καμία περίπτωση δεν το μετανοιώνω. Αξίζει τον κόπο. Α... και τα τία καισαρική.

Σε καταλαβαινω απολυτα ετσι αισθανομαι και εγω... Τα παιδια μου εχουν μολις 10,5 μηνες διαφορα και εγω ειμαι παλι εγκυος... Οταν θα γεννησω ο Κωνσταντινος μου θα ειναι 26 μηνων και η Λυδια 16 μηνων....

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με το καλό σου εύχομαι βίβιαν. Με το καλό να γίνεις κι εσύ τρίτεκνη μανουλα! Δεύτερη εγκυμοσύνη μετά από καισαρική! - Σελίδα 4 379767

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΜΕ ΚΟΥΦΑΝΕ!!!
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ 6ΜΗΝΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Κ ΤΗΝ ΤΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ Κ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Κ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ!!
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΑΥΤΟΣ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΑΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΤΟΜΗ ΙΣΩΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ!!

αν εσυ θελεις παντως να προσπαθησεις για φυσιολογικο μπορεις να αλλαξεις γιατρο..υπαρχουν πολλοι στην θεσσαλονικη...
ακου εκει ουτε το συζηταει...εγω θα ειχα φυγει κατευθειαν!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
bou-boukitsa έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΜΕ ΚΟΥΦΑΝΕ!!!
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΑΥΤΟΣ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΑΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΤΟΜΗ ΙΣΩΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ!!

αν εσυ θελεις παντως να προσπαθησεις για φυσιολογικο μπορεις να αλλαξεις γιατρο..υπαρχουν πολλοι στην θεσσαλονικη...

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΠΑΛΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. Κ ΔΕ ΤΟ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΕΚΤΩΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ!!!
ΕΨΑΞΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Κ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΟΛΠΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ No
ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΜΗ Κ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ!!!
ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΑΝ Κ ΜΕ ΦΟΒΙΣΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ pale
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ Wink

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΠΑΛΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. Κ ΔΕ ΤΟ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΕΚΤΩΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ!!!
ΕΨΑΞΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Κ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΟΛΠΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ No
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ Wink

δεν ειμαι σιγουρη...αλλα και εγω ψαχνω γιατρο στη θεσ/κη...απο αλλο θεμα εδω παλι εχω βρει αυτους..

ΓΙΑΤΡΟΙ VBAC ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μαμόπουλος Απόστολος ΓΕΝΕΣΙΣ
Μπουζάκη Αγγελικη ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (αλλα παει και γενεσις)
Παπανικολάου Αλέξης
Γκουτζιούλης Φώτης

..
και εγω θελω να μιλησω να δω τι γινεται..

το μονο σιγουρο ειναι πως δεν πρεπει να φοβασαι ..τα μισα απο οσα λενε ειναι για να σε φοβισουν...αμα θελει ο γιατρος ολα γινονται...'και εχω προσωπικη πειρα απο αυτο..αλλα δυχτηχως οχι σε καποια μεγαλη πολη....και γιαυτο εχω αγχοςε τωρα γιατι στο μελλον δεν θελω να γυρισω παλι στην καισαρικη αν δεν υπαρχει σοβαρος...αληθινα ομως σοβαρος λογος...
ψαξτο!!

Σούλα

Σούλα
bou-boukitsa έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

δεν ειμαι σιγουρη...αλλα και εγω ψαχνω γιατρο στη θεσ/κη...απο αλλο θεμα εδω παλι εχω βρει αυτους..

ΓΙΑΤΡΟΙ VBAC ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μαμόπουλος Απόστολος ΓΕΝΕΣΙΣ
Μπουζάκη Αγγελικη ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (αλλα παει και γενεσις)
Παπανικολάου Αλέξης
Γκουτζιούλης Φώτης

..
και εγω θελω να μιλησω να δω τι γινεται..

το μονο σιγουρο ειναι πως δεν πρεπει να φοβασαι ..τα μισα απο οσα λενε ειναι για να σε φοβισουν...αμα θελει ο γιατρος ολα γινονται...'και εχω προσωπικη πειρα απο αυτο..αλλα δυχτηχως οχι σε καποια μεγαλη πολη....και γιαυτο εχω αγχοςε τωρα γιατι στο μελλον δεν θελω να γυρισω παλι στην καισαρικη αν δεν υπαρχει σοβαρος...αληθινα ομως σοβαρος λογος...
ψαξτο!!

Κορίτσια ο Απόστολος Μαμόπουλος είναι ο γιατρός μου..είναι καταπληκτικός και πολύ ΚΑΤΑ της καισαρικής χωρίς σοβαρό λόγο...

blackrose

blackrose
Κοριτσαρες μου,τι κανετε οι μαμαδουλες και οσες περιμενετε και οσες προσπαθειτε?

Οπως ξερετε,εχω 3 μηνες ,παρα 6 μερες,απο τοτε που γεννησα με καισαρικη το μπεμπακο μου,το αγγελακι μου. Κοριτσια η τομη μου ειναι σε πολυ καλη κατασταση,δεν ποναω,και εχει γινει ηδη ροζε ηαποχρωση της. Ο γιατρος μου ειχε πει πως τα τοιχωματα της μητρας μου εχουν καλο παχος και πως θα αντεξει μεχρι και 4 καισαρικες..για νεα προσπαθεια μας ειπε στο εξαμηνο.δηλαδη απο οκτωμβρη και μετα.
Εμενα μου φαινεται αιωνας!θελω τοσο πολυ ενα μωρο!!και διαβαζω παρα πολλες περιπτωσεις που πολλες μετα απο καισαρικη εμειναν εγκυες στο 3μηνο πανω και πως το θεμα ολο ειναι οι 2 τελευταιοι μηνες που θελουν προσοχη ο 8ος κ ο 9ος λογω διογκωσης της μητρας,εξου κ οτι το παιρνουν εγκαιρα το μωρο,για αποφυγη επιπλοκης. Επισης διαβασα πως πολλοι γιατροι εχουν εγκρινει και μετα το τριμηνο τις προσπαθεις για δευτερη εγκυμοσυνη.
Ειλικρινα μετα απο 3 μηνες τωρα πια ξερω πως θελω να ξαναμεινω εγκυος.νιωθω πως θα αναγεννηθω.τι να κανω.βεβαια η γνωμη του γιατρου μετραει.σκεφτηκα να παω να με δει.μηπως... Τι λετε ? Ξερετε περιπτωσεις? Εχει καμια την εμπειρια δευτερης εγκυμοσυνης μετα απο καισαρικη ,τοσο συντομα? Ουφ...αναστεναγμος!ξει μεχρι και 4 καισαρικες..για νεα προσπαθεια μας ειπε στο εξαμηνο.δηλαδη απο οκτωμβρη και μετα.
Εμενα μου φαινεται αιωνας!θελω τοσο πολυ ενα μωρο!!και διαβαζω παρα πολλες περιπτωσεις που πολλες μετα απο καισαρικη εμειναν εγκυες στο 3μηνο πανω και πως το θεμα ολο ειναι οι 2 τελευταιοι μηνες που θελουν προσοχη ο 8ος κ ο 9ος λογω διογκωσης της μητρας,εξου κ οτι το παιρνουν εγκαιρα το μωρο,για αποφυγη επιπλοκης. Επισης διαβασα πως πολλοι γιατροι εχουν εγκρινει και μετα το τριμηνο τις προσπαθεις για δευτερη εγκυμοσυνη.
Ειλικρινα μετα απο 3 μηνες τωρα πια ξερω πως θελω να ξαναμεινω εγκυος.νιωθω πως θα αναγεννηθω.τι να κανω.βεβαια η γνωμη του γιατρου μετραει.σκεφτηκα να παω να με δει.μηπως... Τι λετε ? Ξερετε περιπτωσεις? Εχει καμια την εμπειρια δευτερης εγκυμοσυνης μετα απο καισαρικη ,τοσο συντομα? Ουφ...αναστεναγμος!

aggelina25

aggelina25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sou eyxome mesa apo ta vathy tis kardias mou na erthei oso poio grhgora to mwraki pou to theleis toso poly,k lypame polu kopela mou gia to paidaki pou exases.emena stis 2 korh pou ekana me kaisarikh gia na kanw 3 mwro mou eipe meta to 6 na ksekourastei to swma k na pane ola stin thesh tous

blackrose

blackrose
aggelina25 έγραψε:sou eyxome mesa apo ta vathy tis kardias mou na erthei oso poio grhgora to mwraki pou to theleis toso poly,k lypame polu kopela mou gia to paidaki pou exases.emena stis 2 korh pou ekana me kaisarikh gia na kanw 3 mwro mou eipe meta to 6 na ksekourastei to swma k na pane ola stin thesh tous

σε υπερευχαριστω για την ευχη σου ,αν μου πει ο γιατρος οτι μπορω ,θα το κανω.αλλιως υπομονη και παλι..

aggelina25

aggelina25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nai oti sou pei o giatros sou mhn anxonesai k tha erthei to mwouli sou

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και μενα η γυναικολογος μου,μου ειπε οτι μπορω μετα το εξαμηνο που εχω κανει καισαρικη...Εγω απο τον Αυγουστο και μετα μπορω,αλλα λεω να το καθυστερησω μεχρι τα τελη του χρονου,να δω και πως θα παει η ολη φαση με τα βαφτησια...
Εσυ τωρα γλυλκεια μου,ξερω την λαχταρα σου,την εχω νιωσει απο αλλη φαση και πιστευω εσενα ειναι σε πολυ μεγαλυετερη δοση..Αλλα κανε λιιιιιιιγη υπομονη...Ε,τι λες??

blackrose

blackrose
tatijana έγραψε:Και μενα η γυναικολογος μου,μου ειπε οτι μπορω μετα το εξαμηνο που εχω κανει καισαρικη...Εγω απο τον Αυγουστο και μετα μπορω,αλλα λεω να το καθυστερησω μεχρι τα τελη του χρονου,να δω και πως θα παει η ολη φαση με τα βαφτησια...
Εσυ τωρα γλυλκεια μου,ξερω την λαχταρα σου,την εχω νιωσει απο αλλη φαση και πιστευω εσενα ειναι σε πολυ μεγαλυετερη δοση..Αλλα κανε λιιιιιιιγη υπομονη...Ε,τι λες??

τι να πω ρε τατι ,ανταλλαζουμε τις τομες μας να ξεκινησω απο αυγουστο??! Χαχαχα καλο εε. Βρε δε γκαστρωνεσαι κ εσυ να σου κανουν ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ ως τα βαφτισια?? Ακομα καλυτερο ε?

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackrose έγραψε:
tatijana έγραψε:Και μενα η γυναικολογος μου,μου ειπε οτι μπορω μετα το εξαμηνο που εχω κανει καισαρικη...Εγω απο τον Αυγουστο και μετα μπορω,αλλα λεω να το καθυστερησω μεχρι τα τελη του χρονου,να δω και πως θα παει η ολη φαση με τα βαφτησια...

τι να πω ρε τατι ,ανταλλαζουμε τις τομες μας να ξεκινησω απο αυγουστο??! Χαχαχα καλο εε. Βρε δε γκαστρωνεσαι κ εσυ να σου κανουν ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ ως τα βαφτισια?? Ακομα καλυτερο ε?

Δεν ανταλλαζουμε τομες γιατι δε θα μου την εδινες εσυ...Η δικια σου ειναι ομορφοτερη τομη,πιστεψε με...

Οσο για το αν καναν κολοτουμπες αν εμενα τωρα εγκυος....Χχμμμμ,χλωμο..Γιατι και στην πρωτη μετα τον 5ο μηνα επαψαν να μας μιλανε,για ΕΝΑ ονομα...Μυαλα εν ετη 2011..

Οποτε τι να λεμε...

blackrose

blackrose
Να σου πω εγω κατι γιατι δν σου μιλησα καθολου τατιανακι μου.
Σημασια εχει η οντοτητα. Εσυ εισαι η ΜΑΝΑ. Ο αντρας σου ΠΑΤΕΡΑΣ. Και ο μικρουλης ,ΓΙΟΣ ΣΑΣ. Ειναι αποτελεσμα της σχεσης σας. Που σημαινει οτι αφου καταφερατε και φερατε στο κοσμο,και ποσο μαλλον εσυ,ενα παιδι,απο εδω και περα ειστε οικογενεια οι τρεις σας. Εαν αυτο δεν κανει ευτυχισμενους καποιους ας παρει αυτος ο καποιος να κρεμασει ενα μπρελοκ με το ονομα που θελει και να το κοιταει!
Η αποφαση σας δν αφορα κανεναν. Η δικια σου επιθυμια,πρεπει να ειναι σεβαστη απο τν αντρα σου.κ με διαλογο γινεται.και αν θεωρουν μερικοι πιο σημαντικο το ονομα που θελουν να ακουσουν,απο την ιδια την οντοτητα τοτε εσυ πολυ απλα...χεστηκες!!

Απο τα λιγα που μπορεσα και καταλαβα..
μην ξεχνας μπαινω απο κινητο..αχ τι τραβαω για παρτη σας!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackrose έγραψε:Να σου πω εγω κατι γιατι δν σου μιλησα καθολου τατιανακι μου.
Σημασια εχει η οντοτητα. Εσυ εισαι η ΜΑΝΑ. Ο αντρας σου ΠΑΤΕΡΑΣ. Και ο μικρουλης ,ΓΙΟΣ ΣΑΣ. Ειναι αποτελεσμα της σχεσης σας. Που σημαινει οτι αφου καταφερατε και φερατε στο κοσμο,και ποσο μαλλον εσυ,ενα παιδι,απο εδω και περα ειστε οικογενεια οι τρεις σας. Εαν αυτο δεν κανει ευτυχισμενους καποιους ας παρει αυτος ο καποιος να κρεμασει ενα μπρελοκ με το ονομα που θελει και να το κοιταει!
Η αποφαση σας δν αφορα κανεναν. Η δικια σου επιθυμια,πρεπει να ειναι σεβαστη απο τν αντρα σου.κ με διαλογο γινεται.και αν θεωρουν μερικοι πιο σημαντικο το ονομα που θελουν να ακουσουν,απο την ιδια την οντοτητα τοτε εσυ πολυ απλα...χεστηκες!!

Απο τα λιγα που μπορεσα και καταλαβα..
μην ξεχνας μπαινω απο κινητο..αχ τι τραβαω για παρτη σας!

Τα λες πολυ ομορφα και συμφωνω μαζι σου,ο αντρας μου ομως δεν συμφωνει και τοσο...Τελος παντων τα καλα ή κακα μαντατα θα τα μαθετε μετα την 4η Σεπτεβριου που θα ειναι τα βαφτισια του γιου μου..
Οσο για το θεμα σου,ειπαμε ε?Λιιιιιγη υπομονη ξερω ποσο δυσκολο ειναι..Ο γιατρος τι σου εχει πει?Γιατι εσυ εφτασες κι ολας στον 9ο μηνα εχω μια γνωστη που το εχασε εκει γυρω στον 6ο κι εκανε καισαρικη κι εκεινη,αλλα μιλαμε για μεγαλες διαφορες απο αποψης αναπτυξης μωρου...Τι σου λεει εσενα,απο 6 μηνες μετα ολα οκ??

kata

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
blackrose έγραψε:Κοριτσαρες μου,τι κανετε οι μαμαδουλες και οσες περιμενετε και οσες προσπαθειτε?

Οπως ξερετε,εχω 3 μηνες ,παρα 6 μερες,απο τοτε που γεννησα με καισαρικη το μπεμπακο μου,το αγγελακι μου. Κοριτσια η τομη μου ειναι σε πολυ καλη κατασταση,δεν ποναω,και εχει γινει ηδη ροζε ηαποχρωση της. Ο γιατρος μου ειχε πει πως τα τοιχωματα της μητρας μου εχουν καλο παχος και πως θα αντεξει μεχρι και 4 καισαρικες..για νεα προσπαθεια μας ειπε στο εξαμηνο.δηλαδη απο οκτωμβρη και μετα.
Ειλικρινα μετα απο 3 μηνες τωρα πια ξερω πως θελω να ξαναμεινω εγκυος.νιωθω πως θα αναγεννηθω.τι να κανω.βεβαια η γνωμη του γιατρου μετραει.σκεφτηκα να παω να με δει.μηπως... Τι λετε ? Ξερετε περιπτωσεις? Εχει καμια την εμπειρια δευτερης εγκυμοσυνης μετα απο καισαρικη ,τοσο συντομα? Ουφ...αναστεναγμος!ξει μεχρι και 4 καισαρικες..για νεα προσπαθεια μας ειπε στο εξαμηνο.δηλαδη απο οκτωμβρη και μετα.
Ειλικρινα μετα απο 3 μηνες τωρα πια ξερω πως θελω να ξαναμεινω εγκυος.νιωθω πως θα αναγεννηθω.τι να κανω.βεβαια η γνωμη του γιατρου μετραει.σκεφτηκα να παω να με δει.μηπως... Τι λετε ? Ξερετε περιπτωσεις? Εχει καμια την εμπειρια δευτερης εγκυμοσυνης μετα απο καισαρικη ,τοσο συντομα? Ουφ...αναστεναγμος!

Καλησπέρα κι από μένα. Κι εγώ γέννησα με καισαρική το Νοέμβρη και ο γιατρός μου είπε ότι καλό είναι να περάσουν 6 μήνες πριν από 2η εγκυμοσύνη. Στην περίπτωση σου καλή μου μάλλον θέλει να είναι 1000% σίγουρος ότι όλα θα είναι τέλεια. Εγώ θα έλεγα να κάνεις λίγη υπομονή ακόμα. Να δεις που θα περάσει ο καιρός και σε ένα χρόνο από τώρα θα κρατάς στην αγκαλιά σου το αδελφάκι του μικρού Ραφαήλ. Δεύτερη εγκυμοσύνη μετά από καισαρική! - Σελίδα 4 377361

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
https://www.facebook.com/groups/ENCAHellas?ap=1

κοριτσια οποια ενδιαφερεται για vbac αυτο ειναι το link της ENCA Hellas (Ελληνικο Δικτυο για τον σεβασμο στη γεννα)
Εκει μπορειτε να επικοινωνησετε με την Μαρια Ανδρεουλακη (εχει εμπειρια στο θεμα,και η δραση της ειναι γνωστη).

eirini1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κορίτσια εμένα μία ξαδέρφη μου έμεινε έγκυος (έτυχε) μετά απο καισαρική στις 40 ημέρες και γέννησε κανονικά (με καισαρική εννοώ)...και μετά έκανε και στο καπάκι και άλλα 2..!!
σε 3.5χρόνια έκανε 4 παιδιά....!!!
οποτε κάντε τους υπολογισμούς για να δείτε κάθε πότε γεννούσε..(με καισαρική όλα)!!

βέβαια είναι αδύνατη και έπαιρνε ελάχιστα κιλά στην κάθε εγκυμοσύνη που φαντάζομαι παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο..

basilikaki

basilikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΑΛΛΑ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΜΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ (17 ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΤΕ) ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΥΣΤΗ ΣΤΗΝ ΩΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.
Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ.ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!!!!!ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΚΥΣΤΗ ΜΙΚΡΥΝΕ.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΣΕ ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΔΙΚΛΙΝΟ, ΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΤΛ. Ο ΓΕΡΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΝΟΙΑΖΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ.ΕΓΩ ΕΚΛΕΓΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΟ.
ΔΕ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ.

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackrose έγραψε:Κοριτσαρες μου,τι κανετε οι μαμαδουλες και οσες περιμενετε και οσες προσπαθειτε?

κοριτσακι μου θελεω πολυ συντομα ν αακουσω χαρμοσυνα νεα απο σενα!λοιπον εγω γεννησα τις μικρες μου με καισαρικη και εχουν μονο 13 μηνες διαφορα!λοιπον δεν ειχα σκοπο ν αμεινω τοσο γρηγορα εγκυος!ο γιατρος μου με ειχε συμβουλεψει για 8μηνο....ολοι με ειχαν τρομαξει οτι ολα θα πανε αναποδα και πως το παιδι δεν θα ειναι καλα!οταν πηγα στο γιατρο και του ειπα ολα αυτα....γελασε και μου ειπε ολα καλα!και οντως ολα πηγαν καλα!η μικρη μου βγηκε μια χαρα,υγιεστατη!το μονο δυσκολο ειναι οτι νιωθεις λιγο περισσοτερο κουραση και εγω ενιωθα και μια μικρη ενοχληση προς τον 8ο μηνα κυριως!
και να φανταστεις τη μερα που εφυγα απο το μαιευτηριο ο γιατρος μου ειπε να αφησω το 8μηνα να περασει......και τριτο αναρωτηθηκα?????οσα θες και αντεχεις!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:

κοριτσακι μου θελεω πολυ συντομα ν αακουσω χαρμοσυνα νεα απο σενα!λοιπον εγω γεννησα τις μικρες μου με καισαρικη και εχουν μονο 13 μηνες διαφορα!λοιπον δεν ειχα σκοπο ν αμεινω τοσο γρηγορα εγκυος!ο γιατρος μου με ειχε συμβουλεψει για 8μηνο....ολοι με ειχαν τρομαξει οτι ολα θα πανε αναποδα και πως το παιδι δεν θα ειναι καλα!οταν πηγα στο γιατρο και του ειπα ολα αυτα....γελασε και μου ειπε ολα καλα!και οντως ολα πηγαν καλα!η μικρη μου βγηκε μια χαρα,υγιεστατη!το μονο δυσκολο ειναι οτι νιωθεις λιγο περισσοτερο κουραση και εγω ενιωθα και μια μικρη ενοχληση προς τον 8ο μηνα κυριως!
και να φανταστεις τη μερα που εφυγα απο το μαιευτηριο ο γιατρος μου ειπε να αφησω το 8μηνα να περασει......και τριτο αναρωτηθηκα?????οσα θες και αντεχεις!

Βοηθησε με ποτε εκανες το 2ο δλδ γιατι τωρα δε λειτουργω...

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:..το μονο δυσκολο ειναι οτι νιωθεις λιγο περισσοτερο κουραση και εγω ενιωθα και μια μικρη ενοχληση προς τον 8ο μηνα κυριως!

Αθηνα και γω στον 8ο ειχα συσπασεις (φυσιολογικο μεν) αλλα επιανα την κοιλια,ενιωθα οτι θα φυγει το μωρο.Αλλα επειδη οντως ημουν ετοιμη με ειχε βαλει στην "ξαπλα" ο γιατρος μου,μεχρι να ερθει η ωρα μας.Εμενα εχουν 16 μηνες διαφορα.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα,ενταξει λειτουργησα...4 μηνες αφου γεννησες.. Razz

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

koukla mou...egw meta apo 9 mines pou gennisa to gio mou eimai pali egkuos..i giatros mou itan polu austiri pou toso nwris ksanameina...m xe pei meta apo 1,5 xrono n kleisei kala i pligi...twra m leei olo ksekourasi pws oso megalwnei i koilia mou tha nai to zore..egw tin rwtisa k gia kinduno apovolis k m xe pei nai uparxei k auto...twra eimai me mikri apokollisi sto krevati..na xairesai to gioka sou kai twra einai i kaluteri fasi pou megalwnei kamarwnetonkai siga siga tha erthei kai to 2 mwro sou alla min viasteis einai para polu nwris..kleise to xrono kai meta toulaxiston..i tomi epoulonetai stous 6 mines oti egxeirisi kai an kaneis auto sou lene oti thelei 6 mines..alla kjalutera na to kathustereis meta to xrono wste ola na nai kala...!sugnwmi gia tin megalia pantisi filia..!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις