126 Απ: Δεύτερη εγκυμοσύνη μετά από καισαρική! Παρ Ιουλ 22, 2011 11:29 am
blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
επιτελους μπηκα κι εγω!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
blackrose έγραψε:επιτελους μπηκα κι εγω!!!!!
stefy έγραψε:blackrose έγραψε:επιτελους μπηκα κι εγω!!!!!
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
xristina1 έγραψε:stefy έγραψε:blackrose έγραψε:επιτελους μπηκα κι εγω!!!!!
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
καλησπερα stefy!
stefy έγραψε:xristina1 έγραψε:stefy έγραψε:blackrose έγραψε:επιτελους μπηκα κι εγω!!!!!
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
καλησπερα stefy!
Καλησπέραααααα!!
stefy έγραψε:Χριστινακι το κατεβατο το εστειλα πριν δω την απάντηση σου. Απλα δεν κρινω αν ειναι σωστο ή λάθος...Αλλα εφ οσον πλεον με την τεχνολογία υπαρχει η εναλλακτική της καισαρικης ειναι δικαιωμα καθε γυναικας να επιλεξει αυτο που θεωρει καλυτερο για την ιδια και το παιδι της. Οπως θεωρω 100% αληθες το οτι γιατροι θεωρουν οτι το παιδι με την καισατικη ειναι πιο ασφαλες καθοτι ελεγχουν καλυτερα την διαδικασια. Δεν διαφωνω οτι μαζι με αυτο η καισαρικη τους "βολευει" κιολας....
candycandy έγραψε:stefy έγραψε:Χριστινακι το κατεβατο το εστειλα πριν δω την απάντηση σου. Απλα δεν κρινω αν ειναι σωστο ή λάθος...Αλλα εφ οσον πλεον με την τεχνολογία υπαρχει η εναλλακτική της καισαρικης ειναι δικαιωμα καθε γυναικας να επιλεξει αυτο που θεωρει καλυτερο για την ιδια και το παιδι της. Οπως θεωρω 100% αληθες το οτι γιατροι θεωρουν οτι το παιδι με την καισατικη ειναι πιο ασφαλες καθοτι ελεγχουν καλυτερα την διαδικασια. Δεν διαφωνω οτι μαζι με αυτο η καισαρικη τους "βολευει" κιολας....
STEFI ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΤΕΒΑΤΟ" ΤΑ ΚΑΛΥΨΕΣ ΟΛΑ ...ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ...ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ.... ΚΑΙ Η ΟΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΑΠ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ "ΑΡΠΑΖΟΥΝ" ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ...
stefy έγραψε:
Και τα "μη δουλευομαστε μεταξυ μας" δεν ειναι ωραια εκφραση-τροπος. Δεν δουλευω κανεναν. Την αποψη μου ειπα και ειχα καθε δικαιωμα να το κανω.
blackrose έγραψε:επειδη διαβασα πως παιζει ρολο κ το συναισθηματικο κομματι. . . .
Εγω,την ημερα που εμαθα οτι το μωρακι μου ειχε φυγει απτη ζωη,ερωτηθηκα,καισαρικη?η φ.τ?
Κατευθειαν το μυαλο μου πηγε σε καισαρικη!
Δν ημουν φαν της ομως να το πω ετσι.
Λοιπον,μια εργαζομενη σε μια υπηρεσια που ειχα παει κατι χαρτια με ρωτησε για την γεννα και η απαντησης της ηταν εκτος απο ειρωνικη και απαξιωτικη στο προσωπο μου..λεγοντας μου:
-α. . .κριμα. . .αλλα εγω παντως θα εκανα φ.τοκετο και οχι καισαρικη.ειναι δυνατον μ λεει να μπει μαχαιρι πανω μου?α δοξα τ θεο 2 παιδακια εχω λεει και τα 2 με φ.τ! Στη θεση σου δν θα εκανα καισαρικη!
Ερχομαι και διερωτομαι. Ηρθε στην θεση μου!?μπορει μια γυναικα να βιωσει την ομορφοτερη εμπιρεια της ζωης ,σαν την πιο τραγικη και..αψυχη?ετσι το ειδα εγω,ετσι ενιωσα και αυτο επελεξα.γ αυτο και ΙΣΩΣ νιωθω καλα τωρα.αν βιωνα την γεννηση του παιδιου μου μεσα απο πολυωρη και επωδυνη αναμονη και στο τελος το αποτελεσμα να ειναι μηδεν..ισως τωρα να ημουν με καταθλιψη.η γεννηση ειναι γεννηση.
Απο την αλλη πλευρα ,ναι αν επελεγα φ.τ τωρα θα μπορουσα να ειμαι παλι εγκυος, ή πιο απλα δε θα ειχα το οριο που εχω τωρα..μεχρι 3 γεννες.
Για μενα δν υπαρχει κατα της καισαρικης η κατα φ.τ.
Ειναι επιλογη.η επιλογη μας περιεχει συναισθημα.δν υπαρχει ψυχροτητα σε οποιαδηποτε επιλογη μιας γυναικας.βεβαια η δικη μου περιπτωση διαφερει,αλλα ΙΣΩΣ αν ημουν η αν ειχα την δυναμη να επελεγα φ.τ. . . . .αλλα δν μετανιωσα που εκανα καισαρικη.θελω να βιωσω την γεννα με την ομορφη πλευρα της ,οποια κι αν ειναι αυτη,για μενα αυτη ειναι η ουσια.
Οταν θα δω το μωρο μου στην αγκαλια μου αυτην ειναι για μενα η γεννηση!
Ααα μου λειψατεεεε!
blackrose έγραψε:επειδη διαβασα πως παιζει ρολο κ το συναισθηματικο κομματι. . . .
Εγω,την ημερα που εμαθα οτι το μωρακι μου ειχε φυγει απτη ζωη,ερωτηθηκα,καισαρικη?η φ.τ?
Κατευθειαν το μυαλο μου πηγε σε καισαρικη!
Δν ημουν φαν της ομως να το πω ετσι.
Λοιπον,μια εργαζομενη σε μια υπηρεσια που ειχα παει κατι χαρτια με ρωτησε για την γεννα και η απαντησης της ηταν εκτος απο ειρωνικη και απαξιωτικη στο προσωπο μου..λεγοντας μου:
-α. . .κριμα. . .αλλα εγω παντως θα εκανα φ.τοκετο και οχι καισαρικη.ειναι δυνατον μ λεει να μπει μαχαιρι πανω μου?α δοξα τ θεο 2 παιδακια εχω λεει και τα 2 με φ.τ! Στη θεση σου δν θα εκανα καισαρικη!
Ερχομαι και διερωτομαι. Ηρθε στην θεση μου!?μπορει μια γυναικα να βιωσει την ομορφοτερη εμπιρεια της ζωης ,σαν την πιο τραγικη και..αψυχη?ετσι το ειδα εγω,ετσι ενιωσα και αυτο επελεξα.γ αυτο και ΙΣΩΣ νιωθω καλα τωρα.αν βιωνα την γεννηση του παιδιου μου μεσα απο πολυωρη και επωδυνη αναμονη και στο τελος το αποτελεσμα να ειναι μηδεν..ισως τωρα να ημουν με καταθλιψη.η γεννηση ειναι γεννηση.
Απο την αλλη πλευρα ,ναι αν επελεγα φ.τ τωρα θα μπορουσα να ειμαι παλι εγκυος, ή πιο απλα δε θα ειχα το οριο που εχω τωρα..μεχρι 3 γεννες.
Για μενα δν υπαρχει κατα της καισαρικης η κατα φ.τ.
Ειναι επιλογη.η επιλογη μας περιεχει συναισθημα.δν υπαρχει ψυχροτητα σε οποιαδηποτε επιλογη μιας γυναικας.βεβαια η δικη μου περιπτωση διαφερει,αλλα ΙΣΩΣ αν ημουν η αν ειχα την δυναμη να επελεγα φ.τ. . . . .αλλα δν μετανιωσα που εκανα καισαρικη.θελω να βιωσω την γεννα με την ομορφη πλευρα της ,οποια κι αν ειναι αυτη,για μενα αυτη ειναι η ουσια.
Οταν θα δω το μωρο μου στην αγκαλια μου αυτην ειναι για μενα η γεννηση!
Ααα μου λειψατεεεε!
minubaki έγραψε:
egw gennisa fusiologika k perasa mia mera me odunes k ponous,eida ton aggelo mou akousa to klama tou ton eixa dipla mou k meta ti?????exasa th gh katw apo ta podia mou,epiasa pato alla an exeis anthrwpous dipla sou pou se agapane k sou sumparastekontai pragmatika to pernas pio anwduna... sigoura ponesa k eniwsa oti eftasa sthn phgh k den ipia nero alla me ton anthrwpo mou na einai sunexws dipla mou k thn dunamh pou mou edwse o Θεος proxwrhsa mprosta...
...
MariaM έγραψε:minubaki έγραψε:
egw gennisa fusiologika k perasa mia mera me odunes k ponous,eida ton aggelo mou akousa to klama tou ton eixa dipla mou k meta ti?????exasa th gh katw apo ta podia mou,epiasa pato alla an exeis anthrwpous dipla sou pou se agapane k sou sumparastekontai pragmatika to pernas pio anwduna... sigoura ponesa k eniwsa oti eftasa sthn phgh k den ipia nero alla me ton anthrwpo mou na einai sunexws dipla mou k thn dunamh pou mou edwse o Θεος proxwrhsa mprosta...
...
Μίνα δεν το γνώριζα αυτό... Πραγματικά λυπάμαι... Πρέπει να είναι πολύ σκληρό και ξέρω ότι η φαντασία δεν φτάνει για να το καταλάβω... αλλά χαίρομαι που τα καταφέρατε με τον άντρα σου και σε λίγο καιρό θα έχετε το μωράκι σας! Κάπως έτσι θα γίνει και με την Κλειώ, είμαι σίγουρη!
stefy έγραψε:Συμφωνω μαζι σου Κατρινακι μου οπως παντα! Καταληγουμε στο εξης:
1)Παροτρυνση παντα υπαρχει στο ΦΤ.
2)Οι γυναικες που εχουν γεννησει με καισαρικη ειναι το ιδιο μανουλες με αυτες που εχουν ΦΤ.
3)Η γυναικα πρεπει να εχει δικαιωμα επιλογης. ΑΝ τρεμει το ΦΤ ή αν θεωρει - σωστα ή λανθασμενα αυτο δεν το κρινω- οτι ειναι το καλυτερο για το παιδι εχει καθε δικαιωμα να επιλεξει την καισαρικη.
4)Κατακρινουμε τους γιατρους που εφευρισκουν λογους για να κανουν καισαρικη και να ξεμπερδευουν
5)Ειμαστε υπερ ομως των γιατρων που παραθετουν στις γυναικες τα υπερ και τα κατα καθε τρόπου, που τους ενημερωνουν για την αληθή καταστασταση και δινουν στην γυναικα την επιλογη. Εγω οσο κατα ειμαι στους γιατρους που κανουν καισαρικη χωρις λογο εξισου κατα ειμαι και στους γιατρους που εχουν κολλημα με το ΦΤ και ταλαιπωρουν απειρες ωρες τη γυναικα κι εντελει καταληγουν μετα απο 24 ωρα να κανουν καισαρικη. Κι αυτο ακραιο ειναι!
Σε αυτα εχω καταληξει εγω....
Βεβαια εχουμε ξεφυγει λιγο απο το θεμα το αρχικο. Το καναμε "ΦΤ ή καισαρικη?" Οποτε ας επανελθουμε καλυτερα στο αρχικο θεμα γιατι οι μανουλες που μπαινουν εδω τους ενδιαφερει το "δευτερη εγκυμοσυνη μετα απο καισαρικη"!
mamamatina έγραψε:Μετά από τρείς καισαρικές τί γίνεται? Κάπου είχα δει ένα θέμα αλλά δεν το βρίσκω. Θα μου πείς... θα κάνεις κι άλλο? Η απάντηση είναι ποτέ δεν ξέρεις...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης