376 Απ: αγγελε μου εφυγες χωρις να με γνωρισεις.. Κυρ Ιουν 05, 2011 5:52 am
MAROULOU
Η ψυχή της παρέας!
blackrose έγραψε:κοριτσακια μου....καλησπερα.
σαραντιζω σημερα..προχθες ηρθε και ο παππας και μου εδωσε ευχη...
εχθες πηγα και στον γιατρο μου.
ολα καλα.επανηλθε το "συστημα".και συζητησα και με τον γιατρο...ειδα πως σε αυτον θελω να ξαναπαω...και θα ξαναπαω...για ακομη μια φορα μου ειπε πως αυτο που εζησα γινεται τοσο μα τοσο σπανια στα χρονικα...και πως δεν υπαρχει περιπτωση να το ξαναζησω...μου ειπε να αφησω τα ασχημα στο χθες,να προχωρησω στο σημερα και το αυριο,χωρις αγχος και εφοσον ειμαι απολυτα υγειης θα ερθει κι αλλο μωρακι...με διαβεβαιωσε πως θα ειναι κοντα μου και στο ψυχολογικο κομματι..ακομη και αν θελω και υπερηχο καθε εβδομαδα εσυ θα με δεχεσαι και βλακεια να ειναι? του λεω....και μου ειπε βρε μην ανησυχεις και τον υπερηχο σπιτι σου δινω ,χαριτολογοντας...απλα με επιβεβαιωνε πως ηταν ενα ατυχες πολυ ατυχες γεγονος το οποιο δεν προκειται να το ξαναζησω ποτε μου...κοριτσια δεν δεχτηκε χρηματα...ειχα πληρωσει την κλινικη κτλ,και ειχα αφησει το γιατρο για οταν σαραντησω ,αλλα δεν δεχτηκε ουτε 1 ευρω.<<-για χαρα παιρνω,αλλα για λυπη δεν θελω δραχμη>> ειπε.
οσο και να επεμενε ο αντρας μου δεν δεχοταν και ετσι μας εκανε μια προταση
<<-....αν θελετε εχω εναν συναδελφο,ο οποιος ειναι ασχημα οικονομικα,βρισκεται στο εξωτερικο με πολυ σοβαρο προβλημα υγειας,εχει οικογενεια και πρεπει να εγχειριστει....αν θελετε μπορειτε να δωσετε ενα ποσο οτι εσεις θελετε για αυτο τον σκοπο...εγω δεν τα εχω αναγκη και δεν θελω να μου δωσετε..αλλα αν θελετε μπορειτε να βοηθησετε για αυτο το σκοπο..>>
κι ετσι νιωσαμε και το καναμε ,βαλαμε ενα ποσο 300 ευρω στον ανθρωπο που ειχε αναγκη..τα λεφτα τα μαζευαν στην κλινικη,πηγαμε στην προισταμενη και τα αφησαμε...τον γιατρο τον εχω ακουστα...κριμα..μακαρι να γινει καλα!...ενιωσα περηφανη κοριτσια και εγω και ο αντρας μου..
πηγα και στο μπεμπη....του αφησα μια μηχανη,ενα αρκουδακι του παοκ, και ενα γραμμα που του γραψαμε με το μπαμπα του.....εκλαψα...αγγιξα το χωμα ...ανρρωτηθηκα....αναστεναξα..και σηκωθηκα στα ποδια μου και εφυγα αγκαλιασμενη με τον αντρα μου....μεσα μου φωναξα :μπεμπουλη μου σ αγαπω!!!>>αλλα εφυγα γαληνια....ποσα αγγελουδια ειχε,να σπαραζει η καρδια σου...ποσες μανουλες σαν κι εμενα δυστηχως....
αλλα ευτυχως φευγει ενα μωρο και ερχεται ενα αλλο...χθες εμαθα οτι η γυναικα 1ου μου ξαδερφου,που προσπαθουσανε καπου 10 χρονια για παιδι ,εμεινε εγκυος!!!!!οταν το εμαθα αντριχιασα.......κοριτσια απο τοτε που γεννησα εβλεπα ονειρα με την ξαδερφη μου οτι μαθαινα πως ειναι εγκυος...και τα ελεγα και στην θεια μου(πεθερα της),και στην μαμα μου! προχθες μαλιστα πριν το μαθω ειδα παλι οτι μαθαινα ταχα μου πως η κοπελα ηταν τριων μηνων εγκυος..!! και εχθες οταν το ελεγα στην μαμα μου..με κοιταξε εκπληκτη και μου ειπε...τα ονειρα σου βγηκαν...ειναι εγκυος!!!! 3 εβδομαδων...απιστευτο κοριτσια!!την βλεπω στον υπνο μου απο τοτε που γεννησα και εχουνε περασει πανω απο 3 εβδομαδες που ειδα οτι ηταν εγκυος...και ακομη και προχτες πριν το μαθω...ηταν προφητικα!χαρηκα τοσο μα τοσο πολυ...και ευχομαι να πανε ολα μα ολα καλα στην ξαδερφη μου...ειναι 35 χρονων και προσπαθει τοσο καιρο..της αξιζει..!
καμια φορα τα ονειρα βγαινουν αληθινα...και εγω δεν ξαναεζησα κατι αναλογο...να βλεπω ονειρο και να γινεται πραγματικοτητα..πολυ χαρηκα μπραβο και να πανε ολα μα ολα καλα...να την προσεχει το μπεμπακι μου!
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΛΑΙΩ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΈΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΖΗΖΕΙ ΣΤΗ ΓΗ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ. ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ.