526 Απ: Το Θαύμα της ζωής...λάθος της στιγμής..? Σαβ Ιουλ 16, 2011 12:08 am
Αnna1975
Η ψυχή της παρέας!
βανια έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι οτιδήποτε ξεφύγει από τα πρέπει και τα θέλω κάποιων εδώ μέσα αρχίζει και προκαλεί ταραχή . Θέματα όπως :ο θηλασμός - η καισαρική η ο φυσιολογικός τοκετός (αν και σε αυτο το φόρουμ δεν έχω πετύχει μακελιό σε αυτό το θέμα) ιδιωτικά -δημόσια μαιευτήρια -έκτρωση είναι κόκκινο πανί .
Το αν κάποια θέλει να κάνει επάνω της οτιδήποτε δεν με απασχολεί θα της πω αν ρωτηθώ τη γνώμη μου την άποψη μου από εκεί και πέρα ας κάνει ότι εκείνη επιλέξει .
Αν το πράγμα ξεφύγει και διάφορους χαρακτηρισμούς έχει χαθεί το θέμα της συζήτησης , για μενα όσο προσβλητικό είναι το σκύλα άλλο τόσο είναι και το δολοφόνος αν εγω αρχίζω και τα χώνω σε ένα μέλος όχι επειδή απλά έχει άλλη άποψη απο αυτό που πιστεύω τότε και εκείνη για να προστατεύσει τη θέση της θα κάνει το ίδιο και ίσως και να βγεί περισσότερο εκτός εαυτού . Παρορμητικοί χαρακτήρες που ίσως αν είμασταν απο κοντά και συζητούσαμε να μην υπήρχε αυτή η κατάσταση.
Μην βλέπουμε το κόσμο σόννυ και ντε με τα δικά μας μάτια η μάλλον εμείς ας τον δούμε όπως θέλουμε αλλά να αφήσουμε και τον άλλον να το δει όπως θέλει στην τελική μπορεί κάποιος να είναι και τυφλός και να μην θέλει να δει...
Και κάτι τελελυταίο :μην ξανακούσω εδω μέσα για ξεμάλλιασμα η αλλάγή λουκ χωρίς να ρωτηθώ γιατί θα σας κουρέψω όλες ....χαχαχαχα και μετά θα δείτε!
κοιτα αυτο ειναι δικια μας δουλεια γιατι και εγω κομμωτρια να μην μας περνουν αλλοι την δουλεια χαχαχαχαχαχειπαμε