Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
313 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 313 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 28 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 44]

276ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 11:07 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:

Οχι προτιμω το Μαξιμος,αλλωστε απο αυτο αρχισαν οι ιστοριες..Ειναι και του παππου του και δεν υπαρχει περιπτωση να μην τον φωναξει καποια στιγμη,ενω με το Ορφεας κινδυνευε να μην τον αποκαλεσει ποτε ετσι...Και μενα μου αρεσει το Μαξιμος..

Μαξιμος αχ στο ειχα πειιιι!!! Ειναι τελειοοοο!!! Του ταιριαζει πολυ του φατσα!!![/quote]

Βιβιανακι μου βλεπεις μπροστα κοριτσαρα μου εσυ....Καλα μου τα ελεγες...ΧΑχαχαχ...Ναι ειναι πιο ωραιο το Μαξιμος..

277ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 11:14 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:

εμενα το ειχε πει στην μανα μου οταν ημουν εγκυος οτι δε τη θελανε αυτην την εγκυμοσυνη αλλα τι να κανουν αφου εγινε.....Ακου εγινε..Αλλα το ονομα θελουν να το δωσω...Πριτς κοκο...

καλα παει καλα ο κοσμος??? αντι να χαιρονται που ειστε υγιεις και αγαπημενοι και να φερονται σωστα κανουν τετοιες χαζομαρες??? ελεος δηλαδη σε τι εξυπηρετουν τετοιες συμπεριφορες?[/quote]

Ελα μου ντε εξηγησε μου το και μενα...Γιατι ενω βλεπυν τα αγορια τους να ειναι τρις-ευτυχισμενοι πανε ΟΛΑ να τα διαλυσουν?Τους θελουν δυστυχισμενους?Δε μπορω να το καταλαβω...Και δεν ειναι οτι δε γουσταρει η πεθερα εμενα γενικα δε γουσταρε καμια γκομενα που ειχε ψιλοσοβαρη ο αντρας μου,αλλα εγω ημουν η χαριστικη βολη,μια πολυ επικινδυνη απειλη που τους τιναξε στον αερα φερνοντας τον γιο μου στον κοσμο και χωρισε τα αδερφια...Γιατι το χαιβανι και ο δικος μου μου ειχε ξεκαθαρισει οτι δε μπορουσαμε να συζησουμε γιατι πρωτα επρεπε να αποκατασταθει το τοφαλος η αδερφη του που ειναι 34χρ..Μολις αρχισα ομως εγω να βαριεμαι ολη αυτην την κατασταη μου ειπε μια νυχτα,δεν κανουμε ενα παιδακι?Που ηξερε ποσο το ηθελα...Νομιζε οτι θα τον χωριζα..
[Δεν εχω κανενα θεμα με τους υπερβαρους,μονο με αυτην που μου εναντιωθηκε...]

278ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 11:51 pm

kostandinat

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
bou-boukitsa έγραψε:Κορίτσια ειλικρινα θα σκασω!

που ειναιν η θεια δικη???που ειναι αυτο που λεμε ολα εδω πληρωνονται???ε??/

πως γινεται η πεθερουλα μου που ειναι η προσωποποιηση της διπροσωπιας να το παιζει στους αλλους καλη και να πιανει??? φερεται σε εμενα χαλια ..και στο γιο της (ααλο αν δεν μιλαει)..για τα εγγονια μην πω καλυτερα....ουτε τα θυμαται ...αλλα στους αλλους μιλαει με καλα λογια και σαν να μας λατρευει ....ποσο π@@@@τνια ειναι αυτο βρε παιδι μου???
τι να κανω???
πειτε μου γιατι θα την σκοτωσω σιγουρα..δεν βλεπω αλλο τροπο να γλιτωσω....

λοιπον κοριτσια θα καω στην κολαση αλλα καλυτερα να την παρει ο Θεουλης κοντα του...δεν την αντεχωωωωωωωωωωωωω!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Καλησπέρα!
Ομοιοπαθούσα και σε συμπονώ!
Επιεδή η δικιά μου είχε και άλλα, δηλαδή παναγίτσα μπροστά μας αλλά ότι να ναι από πίσω, μου δόθηκε η ευκαιρία και έψαξα στο σπίτι και τα ανακάλυψα. Δεν περίμενα ποτέ να φτάσω ως εκεί αλλά δεν το μετανιώνω.
Αν η δική σου έχει μόνο το ένα σκέλος από αυτή τη διπροσωπία, τότε δύσκολο να την αποκαλύψεις αλλά όχι ακατόρθωτο. Θέλει υπομονή. Εγώ θα΄είχα μαζί μου ένα κασετοφωνάκι ηχογράφησης για όταν την βλέπω.
bom

279ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 11:58 pm

kostandinat

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
giouli73 έγραψε: Ρε κορίτσια πως μπορώ να την ηχογραφήσω? Θέλω να την αφήσω μια μέρα μόνη της σπίτι και να την γράψω. Ή να παρακολουθήσω το τηλεφωνό της. Σοβαρά το λέω τώρα πως γίνεται.

Ντέντεκτιβ και αρκετά χρήματα!

280ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Παρ Αυγ 19, 2011 3:18 am

giouli73

giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[quote="elena25"]
mama katerina έγραψε:εμενα παλι ενω ειναι καλη και με βοηθαει κανει κατι ασυνεστητα πραγματα τι να πω! σημερα που της αφησαμε τα παιδια γυρισα και τη βρηκα με τη φιλη της να πινουνε καφε σπιτι μου!!!! εεε που πας καλε κυρια τον ξενο κοσμο χωρις να ειμαι εγω εκει ??? μου ρθε καπως δεν ξερω μηπως ειμαι υπερβολικη?

Σου κρατάει τα παιδιά γενικότερα ή μπορεί να τύχει μια στο τόσο. Γιατί αν δουλεύεις κι έρχεται σπίτι σου και τα κρατάει δεν το βρίσκω τόσο τραγικό να πιει ένα καφέ με μια φίλη της. Ή μάλλον δεν είναι και τόσο τραγικό. Αλλά αν εσένα σε ενοχλεί μπορείς να το πεις με ωραίο τρόπο αφού έχετε καλές σχέσεις. Κι εγώ ας πούμε αν κράταγα το μωρό της αδερφής μου μπορεί να φώναζα μια φίλη για καφέ. Ίσως να μην πήγαινε το μυαλό μου ότι μπορεί να μη θέλει. Μη την καταδικάσουμε τη γυναίκα.

281ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Παρ Αυγ 19, 2011 3:53 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
mama katerina έγραψε:

εμενα το ειχε πει στην μανα μου οταν ημουν εγκυος οτι δε τη θελανε αυτην την εγκυμοσυνη αλλα τι να κανουν αφου εγινε.....Ακου εγινε..Αλλα το ονομα θελουν να το δωσω...Πριτς κοκο...

καλα παει καλα ο κοσμος??? αντι να χαιρονται που ειστε υγιεις και αγαπημενοι και να φερονται σωστα κανουν τετοιες χαζομαρες??? ελεος δηλαδη σε τι εξυπηρετουν τετοιες συμπεριφορες?

Ελα μου ντε εξηγησε μου το και μενα...Γιατι ενω βλεπυν τα αγορια τους να ειναι τρις-ευτυχισμενοι πανε ΟΛΑ να τα διαλυσουν?Τους θελουν δυστυχισμενους?Δε μπορω να το καταλαβω...Και δεν ειναι οτι δε γουσταρει η πεθερα εμενα γενικα δε γουσταρε καμια γκομενα που ειχε ψιλοσοβαρη ο αντρας μου,αλλα εγω ημουν η χαριστικη βολη,μια πολυ επικινδυνη απειλη που τους τιναξε στον αερα φερνοντας τον γιο μου στον κοσμο και χωρισε τα αδερφια...Γιατι το χαιβανι και ο δικος μου μου ειχε ξεκαθαρισει οτι δε μπορουσαμε να συζησουμε γιατι πρωτα επρεπε να αποκατασταθει το τοφαλος η αδερφη του που ειναι 34χρ..Μολις αρχισα ομως εγω να βαριεμαι ολη αυτην την κατασταη μου ειπε μια νυχτα,δεν κανουμε ενα παιδακι?Που ηξερε ποσο το ηθελα...Νομιζε οτι θα τον χωριζα..
[Δεν εχω κανενα θεμα με τους υπερβαρους,μονο με αυτην που μου εναντιωθηκε...][/quote]

ειστε κοντα? γιατι δεν παιρνεις την οικογενια σου να φυγεις οσο πιο μακρια γινεται? νομιζω φιλεναδα παιζει μεγαλη ζηλεια και αυτο που λες οποιαδηποτε και αν ηταν τα ιδια θα εκανε ! πωπω χαρας την υπομονη σου! πρεπει ο αντρας σου να παρει δραστικα μετρα και να μην τους αφησεις να τους αλλαξεις τα φωτα! αυτα τα σκοτωνουν απο μικρα!

[quote="giouli73"]
elena25 έγραψε:
mama katerina έγραψε:εμενα παλι ενω ειναι καλη και με βοηθαει κανει κατι ασυνεστητα πραγματα τι να πω! σημερα που της αφησαμε τα παιδια γυρισα και τη βρηκα με τη φιλη της να πινουνε καφε σπιτι μου!!!! εεε που πας καλε κυρια τον ξενο κοσμο χωρις να ειμαι εγω εκει ??? μου ρθε καπως δεν ξερω μηπως ειμαι υπερβολικη?

Σου κρατάει τα παιδιά γενικότερα ή μπορεί να τύχει μια στο τόσο. Γιατί αν δουλεύεις κι έρχεται σπίτι σου και τα κρατάει δεν το βρίσκω τόσο τραγικό να πιει ένα καφέ με μια φίλη της. Ή μάλλον δεν είναι και τόσο τραγικό. Αλλά αν εσένα σε ενοχλεί μπορείς να το πεις με ωραίο τρόπο αφού έχετε καλές σχέσεις. Κι εγώ ας πούμε αν κράταγα το μωρό της αδερφής μου μπορεί να φώναζα μια φίλη για καφέ. Ίσως να μην πήγαινε το μυαλό μου ότι μπορεί να μη θέλει. Μη την καταδικάσουμε τη γυναίκα.

οχι δεν δουλευω και δεν της τα αφηνω συχνα (αν και μενουμε διπλα) μια στο τοσο αν χρειαστει να λειψω! εγω επιασα και της μιλησα και μου ειπε πως ηρθε σπιτι της και ο πεθερος μου την εστειλε στο σπιτι μου (τη φιλη της) οποτε δεν μπορουσε να κανει τιποτα της ειπα οτι δεν ειναι ωραιο και τα ξεκαθαρισαμε εμενα με ακουει δεν θελει με τιποτα να ειμαστε καπως μεταξυ μας βεβαια εχει τη νοοτροπια της πεθερας δλδ ερχεται την ιδια ωρα για να δει τα παιδια κ κοιταει αν και τι εχω μαγειρεψει και αν εχω σκουπισει-σφουγγαρισει με τροπο ομως το κανει ασχετα αν εγω την καταλαβαινω χεχε!! αυτο ομως δεν με ενοχλει γιατι δεν μιλαει ...

282ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Παρ Αυγ 19, 2011 4:10 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
elena25 έγραψε:

E,μα γιαυτο δε με γουσταρουν μια γιατι εφυγε απο την αδερφικη στεγη ο δικος μου απο τοτε που εμεινα εγκυος...Και να πεις οτι ετυχε οχι,εμεις το θελαμε,αλλα επιμενουν οτι ετυχε,λες και ηταν απο πανω μας την ωρα εκεινη...Χασανε το παραδακι καταλαβες Ελενακι????
Κι εγω δεν απαντω γιαυτο μαλλον νομιζουν οτι εχουν μπλεξει με βλαμμενο..
Δεν ειναι τραγικα αυτα που μου εχουν κανει ειναι πιο πολυ τα λογια τους και η σταση του δικου μου ωρες-ωρες που με ριχνει ψυχολογικα..Ο αντρας μου οχι πανω στο θεμα του ονοματος δεν ειναι μαζι μου,αλλα διολου δε με νοιαζει γιατι δε θα βγαλω το παιδι μπου ενα ονομα που δε μπορω να το φωναξω...Και δεν εχουν τιμησει κι αυτοι εμενα και το μωρο οποτε γιατι εγω?
Προχθες που μιλησαμε μου ξεκαθαρισε οτι δε μπορει να πατισει ποδι στους γονεις του...Αυτο τα λεει ολα..Εγω του απαντησα δε θα κατσω να χορευω καρσιλαμα οποτε αυτοι θα το θελουν επειδη εσυ δε μπορεις να πατησεις ποδι...Δε θα τους προσκυνω....

Άμα μπαίνει το χρήμα στη μεση είναι δράμα η κατάσταση! Οπότε μη χαλιέσαι με τίποτα! Γράψ' τους εκεί που δεν πιάνει μελάνι και άστους να κουρεύονται! Άλλωστε τι περιμένεις από ανθρώπους που δε χαίρονται με την ευτυχία του παιδιού τους επειδή έχασαν τη βολή τους; Αλλά γιατί δεν μπορεί να πατήσει πόδι ο άντρας σου; Το έχετε συζητήσει;

283ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Παρ Αυγ 19, 2011 4:38 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:

Προχθες που μιλησαμε μου ξεκαθαρισε οτι δε μπορει να πατισει ποδι στους γονεις του...Αυτο τα λεει ολα..Εγω του απαντησα δε θα κατσω να χορευω καρσιλαμα οποτε αυτοι θα το θελουν επειδη εσυ δε μπορεις να πατησεις ποδι...Δε θα τους προσκυνω....

αυτο ειναι το σημαντοκοτερο λαθος! δυστυχως.. και δεν φταιει αυτος ετσι τον εχουν μαθει...ευχομαι να πανε ολα καλα

284ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Παρ Αυγ 19, 2011 6:26 am

mammyblue

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
koritsares mou eimai mia apo ta idia.emena o antras mou einai oikonomika anexartitos alla akomi den exei apogalakistei...exei dio goneis apaisious autarxikotatous pou an den perasei to diko tous ginontai etsii:twisted:
emeis gia na katalavaite tha arxisoume na xtizoume spiti.ta petherika mou etoimazontai na xothoun pantou...apo an tha valo parke i an tha valo marmaro.ti xroma epipla tha valo,ti eidous xalia,graniti i marmaro.ktl.exoun gnomi gia ta panta kai mou lene oti eimai mikri akomi gia na apofasizo sosta. ekeinoi xeroun ta panta,exoun peira giati exoun xtisei spiti etsi prepei na ipakouo.an emena mou aresei logou xari to parke tha poune oti PREPEI na mpei marmaro.kai tha epimenoun me mania mexri na varetho.etsi kai go tous eipa oti DEN THA ASXOLITHO KATHOLOU ME TO SPITI.TOUS EDOSA TO ELEUTHERO NA KANOUN OTI THELOUN.tous eipa oti etsi kai allios meta apo deka xronia tha to kano anakainisi gia tin istoria na po oti paradosa ta opla giati sto gamo xonontan pantou pernouse to diko mou meta apo polla klamata kai kavgades me ton antra mou.to kerasaki itan otan ena mina prin to gamo meta apo ena omiriko kavga me esteilan me 19 piesi sto nosokomeio.afta einai ta petherika mou.mou exoun kanei ti zoi patini.ta pragmata pou eprepe na ta kano me xara kai kefi ta kano me thlipsi klamata kai anastatosi.tous apexthanomai

285ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Παρ Αυγ 19, 2011 6:32 am

titikos

titikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ελα ρε γαμωτο! τι ανθρωποι ειναι αυτοι; κι ο αντρας σου; και τι τωρα; θα τους αφησεις να σου φτιαξουν το σπιτι; οι δικοι σου τι λενε;

286ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Παρ Αυγ 19, 2011 6:35 am

mammyblue

exo mono ti mama mou.me ton patera mou den exoume sxeseis.i mama mou edose ta misa lefta.apla einai adinami kai diakritikia se simeio vlakeis.niotho oti den me exei prostateusei.ston gamo otan akouge tin megaira na me piezei na valo to x nifiko kai na mou kanei polemo nevron den milouse.milise mono otan me pige stis protes voitheies.astous na to ftiaxoun para na me thapsoun kalitera na kanoun oi anthropoi oti tous goustarei

287ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Παρ Αυγ 19, 2011 6:38 am

titikos

titikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μου φαινεται οτι πρεπει να μιλας, δυναμικα ομως! οχι απλα να λες τη γνωμη σου..στο κατω κατω ειναι η ζωη σου, οχι η δικη τους..μην τους κανεις τη χαρη αυτη..

288ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Παρ Αυγ 19, 2011 6:41 am

mammyblue

xereis kati proti fora sti zoi mou me exoun ipotimisei toso poli.den xero gia poso tha antexo.apla an tous po kati me kofto tropo pianoun ton antra mou kai tou lene psemata oti tous authadiasa.mas kanoun na tsakonomaste.ti skata theloun na mas xorisoun?kai i dikaiologia einai oti autoi theloun na mas voithisoun k na mas kathodigisoun.

289ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Παρ Αυγ 19, 2011 6:43 am

titikos

titikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
απλα ξερεις κατι; μου φαινεται οτι καμια ωρα θα κανεις το μεγαλο μπαμ και μετα τρεχα γυρευε.. πολλα ανεχεσαι..
εγω στη θεση σου θα ξεκινουσα απο τον αντρα μου πρωτα.. για να εχω κι εναν συμμαχο βρε παιδι μου..

290ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Παρ Αυγ 19, 2011 9:38 am

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mammyblue έγραψε:koritsares mou eimai mia apo ta idia.emena o antras mou einai oikonomika anexartitos alla akomi den exei apogalakistei...exei dio goneis apaisious autarxikotatous pou an den perasei to diko tous ginontai etsii:twisted:
emeis gia na katalavaite tha arxisoume na xtizoume spiti.ta petherika mou etoimazontai na xothoun pantou...apo an tha valo parke i an tha valo marmaro.ti xroma epipla tha valo,ti eidous xalia,graniti i marmaro.ktl.exoun gnomi gia ta panta kai mou lene oti eimai mikri akomi gia na apofasizo sosta. ekeinoi xeroun ta panta,exoun peira giati exoun xtisei spiti etsi prepei na ipakouo.an emena mou aresei logou xari to parke tha poune oti PREPEI na mpei marmaro.kai tha epimenoun me mania mexri na varetho.etsi kai go tous eipa oti DEN THA ASXOLITHO KATHOLOU ME TO SPITI.TOUS EDOSA TO ELEUTHERO NA KANOUN OTI THELOUN.tous eipa oti etsi kai allios meta apo deka xronia tha to kano anakainisi gia tin istoria na po oti paradosa ta opla giati sto gamo xonontan pantou pernouse to diko mou meta apo polla klamata kai kavgades me ton antra mou.to kerasaki itan otan ena mina prin to gamo meta apo ena omiriko kavga me esteilan me 19 piesi sto nosokomeio.afta einai ta petherika mou.mou exoun kanei ti zoi patini.ta pragmata pou eprepe na ta kano me xara kai kefi ta kano me thlipsi klamata kai anastatosi.tous apexthanomai

καταρχήν θα συμφωνήσω με τα πεθερικά σου όσον αφορά το μάρμαρο!! χεχε!! Από την άλλη , αν βάζουν αυτοί τα λεφτά τί χαλιέσαι?? Πάρε ό,τι πιο ακριβό υπάρχει!! Εγώ έτσι κάνω!!χεχε!! Μη χαλάς τον εαυτό σου κ προσπάθησε να τα δεις αλλιώς.. σου μιλάω εγώ, που θέλω να την πνίξω την τρισκατάρατη, αλλά δε θα με πεθάνει κιόλας!!Εγώ θα την τρελάνω!! ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 417472 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 417472 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 417472 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 417472 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 417472

291ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Παρ Αυγ 19, 2011 10:28 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mammyblue έγραψε:koritsares mou eimai mia apo ta idia.emena o antras mou einai oikonomika anexartitos alla akomi den exei apogalakistei...exei dio goneis apaisious autarxikotatous pou an den perasei to diko tous ginontai etsii:twisted:

Τι λες βρε κοριτσάκι μου;; Γιατί καλη μου τους αφήνεις να κάνουν τέτοιο κουμάντο στη ζωή σου;; Αν δε γίνομαι αδιάκριτη πόσων ετών είσαι; Έχετε παιδάκια; Ο άντρας σου τι λέει για όλα αυτά;

292ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Παρ Αυγ 19, 2011 10:51 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:

Τι λες βρε κοριτσάκι μου;; Γιατί καλη μου τους αφήνεις να κάνουν τέτοιο κουμάντο στη ζωή σου;; Αν δε γίνομαι αδιάκριτη πόσων ετών είσαι; Έχετε παιδάκια; Ο άντρας σου τι λέει για όλα αυτά;

και εγω αυτη την απορια εχω..ποσο χρονων εισαι?/ και ποσα χρονια τους ανεχεσαι???

κατα τα αλλα σε καταλαβαινω .και εγω δεν ξερω πως να αντιμετωπισω τους δικους μου..οποτε απο το να με πεθανουν τα εχω παρατησει...και εμας μπλεκονταν οταν πηραμε δανειο για σπιτι...επειδη ταυτοχρονα εφιαχνε και η κουνιαδα εβαζε αυτη ολα τα ακριβα..εμεις απλα και πληρωναμε δια δυο..της το χρισαμε δηλ της ακατονομαστης...δεν ασχολουμαι ομως γιατι ετσι την πατησα αρχικα και γεννησα προωρα αφου με ειχαν σκασει...και φυσικα απειδη δεν μιλαω ..ουτε ο αντρουλης μου βεβαια....συνεχιζουν και με πρηζουν...

διαβαζω συνεχεια πως οσο ανεχεσαι μια μερα θα κανεις το μεγαλο μπαμ!!
στο ευχομαι πραγματικα και ελπιζω να το κανω και εγω αλλιως δεν βλεπω φως..

293ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Παρ Αυγ 19, 2011 11:53 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω δε μπορω να καταλαβω για ποιο λογο ο αντρας σου αφου ειδε οτι σε στειλαν στο νοσοκομειο δε πηρε θεση????και υστερα για σκεψου τί ζωη πας να ξεκινησεις????αυριο μεθαυριο θα εχετε παιδια,θα λεν αυτοι τη μαλακια τους,θα απαιτουν να καθοριζουν τη ζωη των παιδιων σου κι εσυ θα σκυβεις το κεφαλι για να μη σε πεθανουν???και αυτο θα ειναι ζωη???
υγ με τα λεφτα που η μανα σου δουλεψε και σου εδωσε για το σπιτι σου δεν επιτρεπεται να κανει κανεις κουμαντο παρα μονο εσυ...... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

294ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Παρ Αυγ 19, 2011 12:10 pm

giouli73

giouli73
Θύελλα αντιδράσεων με τα συγκεκριμένα πεθερικά. Νομίζω ότι είναι στις πρώτες θέσεις. Για τον άντρα σου όμως δεν μας λες τι θέση παίρνει. Αλλά για να λες τσακώνεστε σίγουρα υποστηρίζει τους γονείς του. Αν θες ανάλυσέ μας λίγο. Τότε που σε στείλανε στους γιατρούς τι θέμα υπήρχε? Ο άντρας σου τι είπε τότε? Εκείνοι πως αντέδρασαν? Η μαμά σου λες θα βάλει τα μισά χρήματα. Το σπίτι σε ποιανού το όνομα θα είναι? Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα αφήσεις να γραφτεί μόνο στον άντρα σου. Αν θέλεις άνοιξέ μας περισσότερο την καρδιά σου μήπως σε βοηθήσουμε.

295ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Παρ Αυγ 19, 2011 9:10 pm

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
titikos έγραψε:οποτε δηλαδη κατα την πεθερα σου θα πρεπει να ριχνουμε και καμια σφαλιαρα για να λεμε οτι μεγαλωνουμε σωστα το παιδι μας ε; Shocked
ναι πρέπει να ρίχνουμε σφαλιάρες στα παιδιά μας, να μην τα αγκαλιάζουμε κια να τα φιλάμε γιατί μας ΄καβαλάνε' μετά... έτσι έκανε και αυτή με τα δικά της έτσι πρέπει να κάνω και εγώ. Ευτυχώς οτάν τα είπα στον αντρα μου φρίκαρε και μου είπε τέλος τα πολλά πολλά και να μην ξαναπάω μόνη μου εκεί. 'Άσε να τα πει μπροστά μου να δεις τι εχει να γίνει, άκου δεν θα αγκαλιάζουμε το παιδί μας. Και μη ττυχόν να αντιληφθώ οτι χτύπησες το παιδί θα γίνει της πόπης.' Με κάλυψε κορίσια ο αντρας μου αλλά κάτι έσπασε μέσα μου για τα πεθερικά μου....Ξενέρωσα να το πω, δεν γουστάρω να τους βλέπω και να τους ακούω να το πω, δεν ξέρω τι να πω

296ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Σαβ Αυγ 20, 2011 6:04 am

mammyblue

eimai 27 xronon,o antras mou 37.tous anexomai 3 xronia.me esteilan sto nosokomeio meta apo megalo kavga.to provlima tous itan oti den ithela na me sinodeusei o pateras mou kai protimisa tin mana mou.oi goneis mou xorisan apo tin epoxi pou imouna 2 xronon.o pateras mou me eixe grammeni gia 25 xronia.ta agapita petherika ithelan na me anagkasoun na me sinodeusei ekeinos stin ekklisia giati tha tous exetheta ston koinoniko tous perigero.fovontousan to reziliki.epemenan me fones kai peismata,me ekanan na tsakotho me ton antra mou kai piga sto nosokomeio me 18-19 piesi.

297ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Σαβ Αυγ 20, 2011 6:07 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mammyblue έγραψε:eimai 27 xronon,o antras mou 37.tous anexomai 3 xronia.me esteilan sto nosokomeio meta apo megalo kavga.to provlima tous itan oti den ithela na me sinodeusei o pateras mou kai protimisa tin mana mou.oi goneis mou xorisan apo tin epoxi pou imouna 2 xronon.o pateras mou me eixe grammeni gia 25 xronia.ta agapita petherika ithelan na me anagkasoun na me sinodeusei ekeinos stin ekklisia giati tha tous exetheta ston koinoniko tous perigero.fovontousan to reziliki.epemenan me fones kai peismata,me ekanan na tsakotho me ton antra mou kai piga sto nosokomeio me 18-19 piesi.

Πω πω βρε κοπέλα μου... Να πεις στα πεθερικά σου συγχαρητήρια! Ψηφίστηκαν ως τα χειρότερα πεθερικά του αιώνα!

Ο άντρας σου τι λέει για όλα αυτά; Ποιον υποστηρίζει; Αυτούς ή εσένα;

298ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Σαβ Αυγ 20, 2011 6:32 am

mammyblue

o antras mou kanei ta strava matia.oso me vlepei oti antexo.alla varethika na tsakonomai mazi tou gia aftous.einai san na tous dino tin ikanopoiisi.isos na theloun na me xorisoun.a kai to kerasaki.einai poli theosevoumenoi anthropoi.nisteia kai proseuxi.entometaxi otan ego leo mia antitheti apopsi,lene oti eimai agenis kai den tous sevomai.vazoun mprosta ton sevasmo gia na mou epivalloun ta panta.otan leo mia antitheti gnomi apo aftous pianoun ton antra mou k tou vazoun logia.se afto voithaei kai i agapiti aderfoula tou. ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 679259 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 679259 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 679259

299ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Σαβ Αυγ 20, 2011 6:50 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να σου πω... Είμαι κι εγώ της άποψης να μη μαλώνει κάποια με τον άντρα της για χαζοπράγματα. Αν και πιστεύω πως από τη στιγμή που ο άντρας αγαπάει τη γυναίκα του, βάζει τον οποιοδήποτε στη θέση του ακόμη και για τέτοια μικροπράγματα.

ΟΜΩΣ:Στην περίπτωσή σου δε μιλάμε για μικροπράγματα! Τα θέματα που έχετε με τα πεθερικά σου είναι τεραστίων διαστάσεων! Μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια! ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ! Πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου, μίλησέ τους με αγένεια, δε θα πάθουν απολύτως τίποτα, απλά θα πάρουν αυτό που τους αξίζει! Πάρε τις αποφάσεις για όλα όσα σε αφορούν μόνη σου (ή μόνο με τον άντρα σου θα ήταν το πιο σωστό). Μην τους αφήνεις να ανακατεύονται πουθενά. Και αν ο άντρας σου δε σε υποστηρίξει σκέψου πολύ καλά αν θέλεις να είναι έτσι η ζωή σου για πάντα.

Είσαι μόνο 27 χρονών και ανεβαίνει τόσο πολύ η πίεσή σου;;; Και ο άντρας σου τους αφήνει ακόμη να σου κάνουν τα τέρατα; Γιατί;; Αν νοιάζεται περισσότερο για εκείνους ας πάει να μείνει μαζί τους!

Χίλια συγνώμη που πήρα το θάρρος και μιλάω έτσι αλλά έχω γίνει έξαλλη με τα πεθερικά σου! Ποιοι είναι αυτοί στο κάτω κάτω που θα πάρουν αποφάσεις για σένα;;; Μην τους αφήνεις καλή μου! Δική σου η ζωή δικές σου και οι αποφάσεις! Βάλ' τους στη θέση τους!

300ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Σαβ Αυγ 20, 2011 6:53 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mammyblue έγραψε:a kai to kerasaki.einai poli theosevoumenoi anthropoi.nisteia kai proseuxi.

ααααα πεστο μου κι αυτο ε αυτοι ειναι οι χειροτεροι!!!!! ετσι κι εμενα ο κουνιαδος με τη συννυφαδα μου μας εχουν δημιουργησει απειρα προβληματα! ουστ ρε θελετε να λεγεστε και ανθρωποι του θεου!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 28 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις