Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
39 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 39 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 44]

251ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 4:54 am

????????

Επισκέπτης
Ευάκι έγραψε:
elena25 έγραψε:Και επίσης αναρωτιέμαι: πόσο άδεια μπορεί να είναι η ζωή όλων αυτών και ασχολούνται με τη δικιά μας;;;;;; Ε;;;

ακου τι κανει η δικη μου πεθερα:
κατα διαστηματα με ρωταει "τι κανει η ταδε?" η οποια ταδε εμενε απο κατω μας την σεζον 2005-2006 στον εβρο!!!!ντοινγκ!!!!!!!!!ή "παντρευτηκε η φιλη σου η ταδε?" η φιλη μου η ταδε της ειναι παντελως αγνωστη αλλα μια φορα που ηταν σπιτι μας η πεθερα πηρε η κοπελα τηλεφωνο και μεσα σε ολα που ειπα ηταν "αντε αντε τι το σκεφτεστε,2 ωρες στην εκκλησια ειναι,δεν ειναι τιποτα!"αλλη φορα λεει "η κοπελα που σε χτενισε στο γαμο της ταδε τι κανει?" ο γαμος ηταν τα χριστουγεννα του 2004 και η κοπελα ηταν μια συμφοιτητρια μου που επιαναν τα χερια της και με χτενισε....
τι θελω να πω???????????
ΑΦΟΥ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΩ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΛΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΠΕΤΑΩ ΣΠΟΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΥ ΛΕΣ "ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΔΕ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ!!!!" Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Α καλα και εμενα θυμαται κατι που μπορει να ειπα πριν 8 χρονια, αλλα αμα της πω εγω κατι που μου πεταξε πριν λιγο καιρο, δε θυμαται και πρεπει να ρωτησει και την αδερφη της, που θυμαται πιο καλα!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Δε παιζονται!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

252ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 4:57 am

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμενα κοριτσια ενω μεχρι να γινω εγκυος ειχαμε μια νορμαλ σχεση με την πεθερα μου με το που εμεινα εξαφανιστηκε!Να φανταστειτε μιλησαμε οταν ειχα γινει 8 μηνων και αυτο γιατι θα καναμε πολιτικο γαμο και επρεπε να φανει!οταν γεννησα ηρθε απο τοτε 8 φορες αντε 10 μην την κοβω κιολας και η κορη μου ειναι σχεδον 2 μιση χρονων!φυσικα οποτε την βλεπει σε γαμους βαπτισεις γιορτες η γενεθλια γονατιζει και χτυπιεται λες και ειναι γι αυτην μοναδικη και καλα για τα ματια του κοσμου αλλα φυσικα το παιδι κλαιει και φευγει.παντα την πηγαινα εγω μεχρι που ειπα να σταματησω για να δω αν θα φιλοτιμηθει αλλα που...τιποτα.προσφατ γεννησε η κορη της και εγω ημουν μεσα στην γεννα γιατι ηθελε η κουνιαδα μου.ηταν και αυτη εκει και δεν την μιλησα.Δεν ξερω αν εκανα καλα αλλα την εχω σιχαθει με ολα αυτα που χουν συμβει.φυσικα οταν βγηκα απο την αιθουσα τοκετου αρχησε να κλαει και να μου λεει <θα ρθω απο βδοαμδα κοριτσι μου να μιλησου>και της λεω δεν χρειαζεται για μενα δεν υπαρχετε γιατι στο ακτω κατω και αυτο εγγονι σου ειναι παιδι του παιδιου σου την λεω επρεπε να ρχοσουν να το βλεπες.Και μου λεει<αχ μην με κανεις ετσι ξερεις πως χαλιεμαι>και πολλα αλλα τα οποια θελω πολλες σελιδες και βλεπω να πηγαινουμε στο θανασιμες πεθερες 3;) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

.Συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα θα σκαγαLaughing

253ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 4:59 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
elena25 έγραψε:Και επίσης αναρωτιέμαι: πόσο άδεια μπορεί να είναι η ζωή όλων αυτών και ασχολούνται με τη δικιά μας;;;;;; Ε;;;

κατα διαστηματα με ρωταει "τι κανει η ταδε?" η οποια ταδε εμενε απο κατω μας την σεζον 2005-2006 στον εβρο!!!!ντοινγκ!!!!!!!!!ή "παντρευτηκε η φιλη σου η ταδε?" η φιλη μου η ταδε της ειναι παντελως αγνωστη αλλα μια φορα που ηταν σπιτι μας η πεθερα πηρε η κοπελα τηλεφωνο και μεσα σε ολα που ειπα ηταν "αντε αντε τι το σκεφτεστε,2 ωρες στην εκκλησια ειναι,δεν ειναι τιποτα!"αλλη φορα λεει "η κοπελα που σε χτενισε στο γαμο της ταδε τι κανει?" ο γαμος ηταν τα χριστουγεννα του 2004 και η κοπελα ηταν μια συμφοιτητρια μου που επιαναν τα χερια της και με χτενισε....
τι θελω να πω???????????
ΑΦΟΥ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΩ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΛΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΠΕΤΑΩ ΣΠΟΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΥ ΛΕΣ "ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΔΕ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ!!!!" Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Μα κι εσύ τώρα.... Είναι δυνατόν ποτέ πεθερά/κουνιάδα (βάζω και κουνιάδα εγώ γιατί από αυτό το είδος είμαι καμμένη) να κάνουν ποτέ πουστιά;;;;; Πώς να θυμάται η γυναίκα κάτι που ποτέ δεν έκανε;;;

254ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 5:05 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

τι θελω να πω???????????

Μα κι εσύ τώρα.... Είναι δυνατόν ποτέ πεθερά/κουνιάδα (βάζω και κουνιάδα εγώ γιατί από αυτό το είδος είμαι καμμένη) να κάνουν ποτέ πουστιά;;;;; Πώς να θυμάται η γυναίκα κάτι που ποτέ δεν έκανε;;;

ετσι οπως το θετεις εχεις δικιο...οντως δε μπορει να θυμαται κατι που δεν εγινε ποτε!!!!!!!!!!! ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 11 328109

255ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 5:15 am

????????

Επισκέπτης
Και το αλλο που μου τη δινει...Εχω την καθε ασχετη θειτσα να μου τα πρηζει οτι πρεπει να ονομασω το παιδι μου απο τον πεθερο μου. Οκ, αυτο θα κανω, γιατι τον αγαπουσα πολυ και θελω το παιδι μου να εχει το ονομα του, αλλα τι ζορι τραβαει ο καθε ασχετος;;;; Και μου τη δινει το ''πρεπει''. Τι παει να πει πρεπει;;;;Μεχρι και της συνυφαδας ο πατερας το λεει γυρω γυρω,γιατι η κορη του ''δε μπορεσε'' να βγαλει τον πεθερο (οχι οτι δεν ηθελε γιατι εβγαλε τον πατερα της, αλλα δε μπορεσε!!!)... Λες και ζουμε στο 1200!!!!

256ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 5:18 am

titikos

titikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ειπαμε.. οσοι δεν εχουν να ασχοληθουν με κατι αξιολογο στη ζωη τους, ασχολουνται με τις ζωες των αλλων.. μεχρι και ονοματα για τα παιδια διαλεγουν..

257ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 5:20 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν δε βαριέστε, διαβάστε τι έχουν ακούσει τα αυτιά μου από διάφορες πεθερές που έχουν παράπονα από νύφες. Όπου Π=Πεθερά και όπου Ε=εγώ. Ξεκινάω:

1)Π:Η θέια η τάδε, άσε τι τραβάει, δεν τα πάει καθόλου καλά με τη νύφη της.

Ε:Γιατί;

Π:Η νύφη της θέλει να σπουδάσει και θα πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη 2 φορές την εβδομάδα.

Ε:Μα αυτό είναι καλό για την κοπέλα, εξάλλου η Θεσσαλονίκη 2 ώρες είναι από δω (από το χωριό τους).

Π:Τι είναι αυτά που λες; Η γυναίκα πρέπει να είναι στο σπίτι της, άμα ήθελε να σπουδάσει γιατί παντρεύτηκε;;;;;;;;

2)Π:Άσε, η τάδε τρέχει και δε φτάνει με τη νύφη που έκανε.

Ε:Γιατί πάλι;

Π:Της είπε (της νύφης) να κάνουν δύο δωματιάκια στην αυλή τους και να μένουν εκεί και δεν ήθελε με τίποτα.

Ε:Ε, φυσικό το βρίσκω, από ό,τι ξέρω (γνωστή μου η νύφη) ο μπαμπάς της της έχει φτιάξει σπίτι στο χωριό τους. Λογικό δεν είναι να πάνε εκεί;

Π:Γιατί λογικό; Η γυναίκα ακολουθεί τον άντρα, όχι ο άντρας τη γυναίκα! (Εντάξει, αυτό ήταν καρφί για μένα, γιατί εγώ δεν είμαι το χωριό τους, εγώ είμαι από Ήπειρο και ο άντρας μου από Μακεδονία και μένουμε Αθήνα, τους τον πήρα δηλαδή!)

3)Π:Απαπαπαπα, οι τάδε χωρίζουν.

Ε:Κρίμα. Νόμιζα πως καλά τα πήγαιναν αλλά τι να κάνουμε...

Π:Μια χαρά ήταν, αυτή (η νύφη) θέλει να χωρίσει γιατί ο άντρας της έκανε μια κουτσουκέλα με μια άλλη. Αααχχχ... έτσι χωρίζουν βρε τα ζευγάρια;;;

Ε:Ε, πώς δεν είναι σοβαρός λόγος αυτός;

Π:Η γυναίκα πρέπει να κάνει και τα στραβά μάτια αν θέλει να κρατήσει το γάμο της!

Ενώ στην περίπτωση της κόρης της:

Π:Άσε τη τραβάει το κοριτσάκι μου...

Ε:Τι έγινε;

Π:Ο άντρας της μάλλον την απατάει.

Ε:Είναι σίγουρη;

Π:Δεν τον είδε και με τα μάτια της αλλά εγώ της είπα να πάρει το παιδί και να έρθει εδώ! Αφού έχει υπόνοιες, σίγουρο είναι. Η απιστία είναι πολύ σοβαρό παράπτωμα, δε συγχωρείται. Να την κολλήσει και τίποτα να τρέχουμε... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Και φυσικά έχω και άπειρα ακόμη παραδείγματα αλλά ας μη σας κουράζω άλλο...

258ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 5:26 am

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elena25 έγραψε:Αν δε βαριέστε, διαβάστε τι έχουν ακούσει τα αυτιά μου από διάφορες πεθερές που έχουν παράπονα από νύφες. Όπου Π=Πεθερά και όπου Ε=εγώ. Ξεκινάω:

Π:Η νύφη της θέλει να σπουδάσει και θα πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη 2 φορές την εβδομάδα.

Ε:Μα αυτό είναι καλό για την κοπέλα, εξάλλου η Θεσσαλονίκη 2 ώρες είναι από δω (από το χωριό τους).

Π:Τι είναι αυτά που λες; Η γυναίκα πρέπει να είναι στο σπίτι της, άμα ήθελε να σπουδάσει γιατί παντρεύτηκε;;;;;;;;

Π:Της είπε (της νύφης) να κάνουν δύο δωματιάκια στην αυλή τους και να μένουν εκεί και δεν ήθελε με τίποτα.

Ε:Ε, φυσικό το βρίσκω, από ό,τι ξέρω (γνωστή μου η νύφη) ο μπαμπάς της της έχει φτιάξει σπίτι στο χωριό τους. Λογικό δεν είναι να πάνε εκεί;

Π:Γιατί λογικό; Η γυναίκα ακολουθεί τον άντρα, όχι ο άντρας τη γυναίκα! (Εντάξει, αυτό ήταν καρφί για μένα, γιατί εγώ δεν είμαι το χωριό τους, εγώ είμαι από Ήπειρο και ο άντρας μου από Μακεδονία και μένουμε Αθήνα, τους τον πήρα δηλαδή!)

Π:Μια χαρά ήταν, αυτή (η νύφη) θέλει να χωρίσει γιατί ο άντρας της έκανε μια κουτσουκέλα με μια άλλη. Αααχχχ... έτσι χωρίζουν βρε τα ζευγάρια;;;

Π:Η γυναίκα πρέπει να κάνει και τα στραβά μάτια αν θέλει να κρατήσει το γάμο της!

Π:Δεν τον είδε και με τα μάτια της αλλά εγώ της είπα να πάρει το παιδί και να έρθει εδώ! Αφού έχει υπόνοιες, σίγουρο είναι. Η απιστία είναι πολύ σοβαρό παράπτωμα, δε συγχωρείται. Να την κολλήσει και τίποτα να τρέχουμε... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

καλα εννοειται πως οταν προκειται για τις κορες τους ειναι διαφορετικο.ολες οι υπολοιπες ειμαστε λαθος εκτος απο τα κοριτσακια τους αυτο ειναι de facto!

259ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 5:27 am

????????

Επισκέπτης
elena25 έγραψε:Αν δε βαριέστε, διαβάστε τι έχουν ακούσει τα αυτιά μου από διάφορες πεθερές που έχουν παράπονα από νύφες. Όπου Π=Πεθερά και όπου Ε=εγώ. Ξεκινάω:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

260ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 9:19 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα παλι ενω ειναι καλη και με βοηθαει κανει κατι ασυνεστητα πραγματα τι να πω! σημερα που της αφησαμε τα παιδια γυρισα και τη βρηκα με τη φιλη της να πινουνε καφε σπιτι μου!!!! εεε που πας καλε κυρια τον ξενο κοσμο χωρις να ειμαι εγω εκει ??? μου ρθε καπως δεν ξερω μηπως ειμαι υπερβολικη?

261ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 9:38 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:εμενα παλι ενω ειναι καλη και με βοηθαει κανει κατι ασυνεστητα πραγματα τι να πω! σημερα που της αφησαμε τα παιδια γυρισα και τη βρηκα με τη φιλη της να πινουνε καφε σπιτι μου!!!! εεε που πας καλε κυρια τον ξενο κοσμο χωρις να ειμαι εγω εκει ??? μου ρθε καπως δεν ξερω μηπως ειμαι υπερβολικη?

Ε βέβαια είσαι υπερβολική! Θέλει και ρώτημα;;; Σιγά μη σου έπαιρνε και την άδεια με ποιον θα πιει καφέ στο ίδιο σου το σπίτι!!! Πού ξανακούστηκε κάτι τέτοιο;;;

262ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 9:44 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
mama katerina έγραψε:εμενα παλι ενω ειναι καλη και με βοηθαει κανει κατι ασυνεστητα πραγματα τι να πω! σημερα που της αφησαμε τα παιδια γυρισα και τη βρηκα με τη φιλη της να πινουνε καφε σπιτι μου!!!! εεε που πας καλε κυρια τον ξενο κοσμο χωρις να ειμαι εγω εκει ??? μου ρθε καπως δεν ξερω μηπως ειμαι υπερβολικη?

Ε βέβαια είσαι υπερβολική! Θέλει και ρώτημα;;; Σιγά μη σου έπαιρνε και την άδεια με ποιον θα πιει καφέ στο ίδιο σου το σπίτι!!! Πού ξανακούστηκε κάτι τέτοιο;;;

απλα μαλλον θεωρησε πως δεν θα με πειραξει αλλα εγω θα της το πω! γενικα οτι με ενοχλει της το λεω απο το να τα βαζω μεσα μου και να σκαω εγω..!

263ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 10:28 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πέρα από την πλάκα. αυτό που λες θεωρώ πως είναι το καλύτερο. Καλύτερα να της λες τι σε ενοχλεί για να λύνονται τα θέματά σας. Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να λέω ό,τι με ενοχλεί. Αλλά ξέρω πως και να το κάνω τίποτα δε θα αλλάξει. Απλά θα βγω η κακιά νύφη και τίποτα δε θα καταλάβουν...Crying or Very sad

264ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 12:20 pm

giouli73

giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[quote="etoile

Περυσι ειχα πεσει σε μια συζητηση μιας θειας του αντρα μου που εθαβε την νυφη της επειδη ενω η κοπελα δε δουλευε, αντι να τους πασαρει το παιδι το μεγαλωνε μονη της!!Ελεος δηλαδη!!! Αφου δεν αντεξα, της ειχα πει ''αντι να χαιρεσαι που μεγαλωνει το παιδι της μονη της και δε το φορτωνει αλλου, εσυ την θαβεις;;;''... Τί ειναι αυτα τα πραγματα;;;

Get a life!!!! Laughing Laughing Laughing [/quote]

Μήπως ήταν η δικιά μου?

265ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 12:32 pm

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νομίζω πως οι πεθερές μας θα ήταν οι πιο ευτυχισμένες γυναίκες του κόσμου αν κάναμε παιδιά και τους τα αφήναμε να τα μεγαλώσουν εκείνες χωρίς να ανακατευτούμε εμείς καθόλου! Νομίζω πως αυτό είναι το όνειρό τους!

266ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 1:41 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Νομίζω πως οι πεθερές μας θα ήταν οι πιο ευτυχισμένες γυναίκες του κόσμου αν κάναμε παιδιά και τους τα αφήναμε να τα μεγαλώσουν εκείνες χωρίς να ανακατευτούμε εμείς καθόλου! Νομίζω πως αυτό είναι το όνειρό τους!

εμενα το ειχε πει στην μανα μου οταν ημουν εγκυος οτι δε τη θελανε αυτην την εγκυμοσυνη αλλα τι να κανουν αφου εγινε.....Ακου εγινε..Αλλα το ονομα θελουν να το δωσω...Πριτς κοκο...

267ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 2:01 pm

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
elena25 έγραψε:Νομίζω πως οι πεθερές μας θα ήταν οι πιο ευτυχισμένες γυναίκες του κόσμου αν κάναμε παιδιά και τους τα αφήναμε να τα μεγαλώσουν εκείνες χωρίς να ανακατευτούμε εμείς καθόλου! Νομίζω πως αυτό είναι το όνειρό τους!

εμενα το ειχε πει στην μανα μου οταν ημουν εγκυος οτι δε τη θελανε αυτην την εγκυμοσυνη αλλα τι να κανουν αφου εγινε.....Ακου εγινε..Αλλα το ονομα θελουν να το δωσω...Πριτς κοκο...

Πάντως βρε Τατιάνα μου, από τα ποστ σου που έχω διαβάσει πρέπει να έχεις υπομείνει πολλά από τα πεθερικά σου.. Εύχομαι τουλάχιστον ο άντρας σου να είναι στο πλευρό σου και να σε υποστηρίζει. Αυτό νομίζω πως είναι το πιο σημαντικό στην όλη ιστορία. Αν όμως δεν το κάνει, μην τους αφήνεις να σε τρελάνουν! Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και βαλ' τους όλους στη θέση τους. Κάποιοι άνθρωποι έχουν πολύ θράσσος και πρέπει να τους κόβεται ο τσαμπουκάς μια κι έξω! Εγώ στα 6,5 και κάτι χρόνια που είμαι μαζί με τον άντρα μου δε μιλούσα και δεν τον άφηνα κι αυτόν να μιλήσει γιατί έχει λίγο άσχημο τρόπο, και το έχω μετανιώσει πολύ! Από δω και πέρα δεν έχει τέτοια! Αφού δεν ντρέπονται εκείνες να μου πετάνε σπόντες δε θα ντραπώ ούτε κι εγώ να τους απαντήσω! Έτσι για να δούμε κιόλας ποιος έχει υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης, γιατί αυτές μπορεί να νομίζουν ότι είμαι και χαζή που δε τους απαντάω!

Α! Εμείς γι' αυτό δεν κάνουμε παιδί ακόμη, γιατί δε μας επιτρέπει η αδερφή του!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την elena25 στις Πεμ Αυγ 18, 2011 2:02 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : λάθος)

268ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 2:17 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:

καλα παει καλα ο κοσμος??? αντι να χαιρονται που ειστε υγιεις και αγαπημενοι και να φερονται σωστα κανουν τετοιες χαζομαρες??? ελεος δηλαδη σε τι εξυπηρετουν τετοιες συμπεριφορες?

269ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 2:22 pm

????????

Επισκέπτης
giouli73 έγραψε:[quote="etoile

Περυσι ειχα πεσει σε μια συζητηση μιας θειας του αντρα μου που εθαβε την νυφη της επειδη ενω η κοπελα δε δουλευε, αντι να τους πασαρει το παιδι το μεγαλωνε μονη της!!Ελεος δηλαδη!!! Αφου δεν αντεξα, της ειχα πει ''αντι να χαιρεσαι που μεγαλωνει το παιδι της μονη της και δε το φορτωνει αλλου, εσυ την θαβεις;;;''... Τί ειναι αυτα τα πραγματα;;;

Get a life!!!! Laughing Laughing Laughing

Μήπως ήταν η δικιά μου?[/quote]

Οχι,μενουν στο εξωτερικο...
Τελικα η νοοτροπια της Ελληνιδας πεθερας δεν αλλαζει ακομα και στο εξωτερικο να παει για παντα!!!
Η κορη της που ειναι καλη μανα (οχι σαν τη νυφη... Twisted Evil ) το παιδι το εχει μονιμως παρκαρισμενο στους παππουδες. Μαλιστα οταν γεννησε επαθε καταθλιψη λεει και το μωρο το ειχε για μηνες η γιαγια...
Αλλα η νυφη ειναι κακια μανα, η κορη αψογη!!!! Laughing

270ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 2:26 pm

lenaki1982

etoile! έγραψε:

Μήπως ήταν η δικιά μου?

Τελικα η νοοτροπια της Ελληνιδας πεθερας δεν αλλαζει ακομα και στο εξωτερικο να παει για παντα!!!
Η κορη της που ειναι καλη μανα (οχι σαν τη νυφη... Twisted Evil ) το παιδι το εχει μονιμως παρκαρισμενο στους παππουδες. Μαλιστα οταν γεννησε επαθε καταθλιψη λεει και το μωρο το ειχε για μηνες η γιαγια...
Αλλα η νυφη ειναι κακια μανα, η κορη αψογη!!!! Laughing [/quote]
ότι να'ναι δηλαδή...έτσι μάλλον θέλουν να γίνουν μάνες ξανά...

271ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 2:45 pm

????????

Επισκέπτης
lenaki1982 έγραψε:
etoile! έγραψε:

Μήπως ήταν η δικιά μου?

Αλλα η νυφη ειναι κακια μανα, η κορη αψογη!!!! Laughing
ότι να'ναι δηλαδή...έτσι μάλλον θέλουν να γίνουν μάνες ξανά...[/quote]

Δεν εξηγείται αλλιώς!!! Twisted Evil

272ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 2:52 pm

lenaki1982

ετσι πρεπει να είναι αλλίως δεν γίνεται άλλα να λέμε εμείς και άλλα να κάνουν (δεν μιλάω για τη δική μου πεθερά, αλλά σύμφωνα με ιστορίες που έχω διαβάσει εδώ).
και να λένε πως έχουν μεγαλώσει παιδιά και ξέρουν καλύτερα.
καταρχήν τα παιδιά τα μεγάλωσαν πριν 25-30-35 και άνω χρονια και αφενός τα πράγματα έχουν αλλάξει απο τότε και αφετέρου η κάθε μάνα γνωρίζει ΜΟΝΟ εκείνη τι είναι καλύτερο για το δικό της παιδί και τον τρόπο που θέλει να το μεγαλώσει.

273ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 9:11 pm

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΙΑ ΕΓΩ Η ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ! ΜΠΑ ΜΠΑ ΜΠΑ... Η ΠΕΘΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ. ΕΓΙΝΑ ΚΑΚΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ? ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ... ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΤΟΣΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΗΨΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΘΑΨΕ. ΚΑΙ Η ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΜΑΛΩΝΕΙ, ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΑΚΕΥΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΛΑ. ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ Η ΑΝΗΨΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΣΟ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ... ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ

274ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 9:18 pm

titikos

titikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
οποτε δηλαδη κατα την πεθερα σου θα πρεπει να ριχνουμε και καμια σφαλιαρα για να λεμε οτι μεγαλωνουμε σωστα το παιδι μας ε; Shocked

275ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Αυγ 18, 2011 10:40 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:

Πάντως βρε Τατιάνα μου, από τα ποστ σου που έχω διαβάσει πρέπει να έχεις υπομείνει πολλά από τα πεθερικά σου.. Εύχομαι τουλάχιστον ο άντρας σου να είναι στο πλευρό σου και να σε υποστηρίζει. Αυτό νομίζω πως είναι το πιο σημαντικό στην όλη ιστορία. Αν όμως δεν το κάνει, μην τους αφήνεις να σε τρελάνουν! Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και βαλ' τους όλους στη θέση τους. Κάποιοι άνθρωποι έχουν πολύ θράσσος και πρέπει να τους κόβεται ο τσαμπουκάς μια κι έξω! Εγώ στα 6,5 και κάτι χρόνια που είμαι μαζί με τον άντρα μου δε μιλούσα και δεν τον άφηνα κι αυτόν να μιλήσει γιατί έχει λίγο άσχημο τρόπο, και το έχω μετανιώσει πολύ! Από δω και πέρα δεν έχει τέτοια! Αφού δεν ντρέπονται εκείνες να μου πετάνε σπόντες δε θα ντραπώ ούτε κι εγώ να τους απαντήσω! Έτσι για να δούμε κιόλας ποιος έχει υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης, γιατί αυτές μπορεί να νομίζουν ότι είμαι και χαζή που δε τους απαντάω!

Α! Εμείς γι' αυτό δεν κάνουμε παιδί ακόμη, γιατί δε μας επιτρέπει η αδερφή του! [/quote]

E,μα γιαυτο δε με γουσταρουν μια γιατι εφυγε απο την αδερφικη στεγη ο δικος μου απο τοτε που εμεινα εγκυος...Και να πεις οτι ετυχε οχι,εμεις το θελαμε,αλλα επιμενουν οτι ετυχε,λες και ηταν απο πανω μας την ωρα εκεινη...Χασανε το παραδακι καταλαβες Ελενακι????
Κι εγω δεν απαντω γιαυτο μαλλον νομιζουν οτι εχουν μπλεξει με βλαμμενο..
Δεν ειναι τραγικα αυτα που μου εχουν κανει ειναι πιο πολυ τα λογια τους και η σταση του δικου μου ωρες-ωρες που με ριχνει ψυχολογικα..Ο αντρας μου οχι πανω στο θεμα του ονοματος δεν ειναι μαζι μου,αλλα διολου δε με νοιαζει γιατι δε θα βγαλω το παιδι μπου ενα ονομα που δε μπορω να το φωναξω...Και δεν εχουν τιμησει κι αυτοι εμενα και το μωρο οποτε γιατι εγω?
Προχθες που μιλησαμε μου ξεκαθαρισε οτι δε μπορει να πατισει ποδι στους γονεις του...Αυτο τα λεει ολα..Εγω του απαντησα δε θα κατσω να χορευω καρσιλαμα οποτε αυτοι θα το θελουν επειδη εσυ δε μπορεις να πατησεις ποδι...Δε θα τους προσκυνω....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις