Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
320 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 320 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 44]

501ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Οκτ 06, 2011 2:35 am

????????

Επισκέπτης
eiralis έγραψε:Είναι απογοητευμένος με την πάρτη της, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει πίσω.
Σήμερα με ρώτησε που θα βρούμε μια γυναίκα να "παίξει" την μάνα του στη βάφτιση! Γέλασα πολύ (κι εκείνος πλάκα έκανε...)
Και μου το ξεκαθάρισε πως ακόμα και αν δώσει σημεία ζωής η μάνα του πριν τη βάφτιση του παιδιού, δεν θα την καλέσει, για να έχει να το θυμάται!!!!!

Χοντρό από την μία, αλλά από την άλλη έτσι θέλει για να μάθει ότι δεν γίνεται να το παίζουν όλοι μ.....@κες εις το όνομα της "μαμάς"
Η μανούλα δηλαδή και πεθερούλα μπορεί να λέει μα...@κίες και οι υπόλοιποι να χορεύουν στον ρυθμό της;Ε. όχι!!
Καλά της κάνετε.Κρίμα μεν από την μία, αλλά ας μη το έπαιζε και βαρύ πεπόνι!!! pirat

(Παρεπιπτόντως, είμαι η Λώρα, με ΠΗΤ 25/11 στο πρώτο μας παιδάκι και καινούργια στο forum..Καλώς σας βρήκα!)
ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 536304

502ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Οκτ 06, 2011 10:42 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LayElDi έγραψε:

(Παρεπιπτόντως, είμαι η Λώρα, με ΠΗΤ 25/11 στο πρώτο μας παιδάκι και καινούργια στο forum..Καλώς σας βρήκα!)

Καλως την την κοπελια μας....Με το καλο κ με εναν πονο,γερο να ειναι το νινι σου,τι περιμενεις?

503ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Παρ Οκτ 07, 2011 6:12 am

????????

Επισκέπτης
tatijana έγραψε:
LayElDi έγραψε:

Καλως την την κοπελια μας....Με το καλο κ με εναν πονο,γερο να ειναι το νινι σου,τι περιμενεις?

Περιμένουμε έναν κορίτσαρο ΝΑ!!!!χαχαχα

Αχ κορίτσια!!!Και έλεγα να ανοίξω θέμα αλλά τελικά θα πω εδώ την ιστορία μου!!!

Λοιπόν, εγώ και ο άντρας μου, είμαστε μαζί 5 χρόνια εκ των οποίων τα 2 αρραβωνιασμένοι και τους 3 τελευταίους μήνες παντρεμένοι με πολιτικό γάμο!
Ποτέ δεν είμασταν του γάμου(από την στιγμή που είμαστε ήδη τόσα χρόνια μαζί και μένουμε και τόσα χρόνια μαζί), αλλά είμασταν του παιδιού.
Κοινώς θέλαμε πρώτα να κάνουμε το παιδάκι μας και μετά μόλις μεγαλώσει η ψυχούλα να κάνουμε γάμο-βάπτιση μαζί!

Εδώ αρχίζει η ιστορία μας.
Όπως θα καταλάβετε στην πορεία, είμαι ένας άνθρωπος που δεν ανακατεύομαι στις δουλειές κανενός και έτσι θέλω να κάνουν και οι άλλοι.Και κυρίως οι άνθρωποι του οικογενιακού μου κύκλου.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή και αποφασίσαμε με τον άντρα μου να κάνουμε έναν πολιτικό γάμο να ξεμπερδεύουμε με την όλη γραφιοκτατεία (ήρθε το παιδάκι πρώτα!) αλλά να μην τον κάνουμε και άρπα κόλα, αλλά με τα όλα του.Εγώ με νυφικό (απλό μεν αλλά νυφικό-φόρεμα), εκείνος με το κουστουμάκι του (το καλοκαιρινό εννοείται), με τις μπομπονιέρες μας, τα στολίδια μας, και μετά θα γινόταν το τραπέζι με τις 2 οικογένειες, κόψιμο τουρτίτσας, στολισμός τραπεζιού κλπ κλπ!!

το ανακοινώνουμε στους γονείς μου.. τους άρεσε η ιδέα μας και η μάνα μου τα ανέλαβε όλα.Στολισμούς, μπομπονιέρες, την ταβερνούλα που έγινε το τραπέζι κλπ!!
Το ανακοινώσαμε στου γονείς του....νεκρική σιγή.Για την αρχή!Γιατί μετά ξεκίνησαν τα ωραία του τύπου: "Ο πολιτικός δεν είναι γάμος, είναι μια απλή υπογραφή, να μη πάρεις τώρα κουστούμι καλό να το αφήσεις για του χρόνου που θα γίνει ο Θρησκευτικός (η μάνα του)
Μόλις της είπαμε ότι η μάνα μου θα κάνει το και το τι λέει;
"Α..δηλαδή θα γίνει κανονικός γάμος ε;"
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 679259

Αχ...μη σας τα πολυλογώ, ύστερα από την ατάκα του στυλ : "Θα γράψουμε τίποτα πίσω από τις βέρες;"(η πωλήτρια του κοσμηματοπωλείου)
έρχεται η απάντηση της πεθεράς μου : "ε,όχι..πολιτικός γάμος είναι εξάλλου!!!" ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 311356 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 679259
ήρθε η στιγμή να σας πω το ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!!

Ήταν να παντρευτούμε 15 Ιουνίου(αυτή η ημερομηνία μου άρεσε..αυτήν ήθελα) και μας πέρνει τηλ η μάνα του να αλλάξουμε ημερομηνία(μ@..κία μας που δεν της είπαμε ότι έχουμε ήδη κλείσει ημ/νία και καλά!) γιατί λέει δεν βολεύει την κόρη της να ανεβοκατευαίνει από το χωριό..και αφού θα γινόταν και ο γάμος της ξεδέρφης τους μετά από 2 Ιουλίου, να κλείσουμε εμείς για 30 Ιουνίου!!Τα σπάει;Μιλώ λοιπόν μαζί της και τς λέω..μπλα-μπλα-μπλα...κααι συν της άλλης δεν μπορούμε τότε γιατί θα είναι λεχώνα η γυναίκα του αδερφού μου και δεν θα μπορεί να είναι στο τραπέζι ούτε στον γάμο!"
Και τι μου απαντάει;"Δεν είναι το θέμα μας η Δήμητρα, αλλά η Σοφία(η κόρη της)"
Έξω φρενών εγώ και ο άντρας μου..δε το συζυτώ.Τέλος πάντων το τελικό αποτέλεσμα ήταν να μιλήσει με την μάνα μου στο τηλέφωνο (την ξέχεσα την μάνα μου για τα καλά) και να κανονίσουν οι 2 τους ότι θα παντευτούμε 30 Ιουνίου.

Αλλά τουλάχιστον όταν ξέχεσα την μάνα μου, μου ζήτησε 1000 συγνώμη και ότι δεν έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο..Η μάνα του που ακόμα δεν παραδέχεται ότι ανακατεύτικε;

Για αυτό σας λέω....έχω κάνει όρκο από τότε να μην ξαναεπιτρέψω σε κανέναν κερατά να μου κάνει κουμάντο σε τίποτα.Τώρα έχω βγει η κακιά και αυτή που θέλω να την χωρίσω από τον γιό της, αλλά χεστηκα!Την ακούμε και εγώ και ο άντρας μου και γελάμε(Τουλάχιστονν δε λέμε πάλι καλά που δεν είναι κανάς ηλίθιος και βλέπει τι γίνεται και με συγωντάρειWink

Χίλια συγνώμη για το κατεβατό!!!

504ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Παρ Οκτ 07, 2011 6:33 am

bouboulina

bouboulina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλωσήρθες!!!!
Πέστα κοπέλα μου να ξεσπαθώσεις! κ εγώ αυτό κάνω,βοηθάει πολύ... Και δεν σου έκανε και λίγα.

Αυτό με τις πεθερές που πρέπει να ανακατευτούν σόνι και καλά,ποτέ δεν το χώνεψα. Κ είναι πάντα χωρίς λόγο, για να δημιουργήσουν θέμα από το τίποτα, να σου χαλάσουν τη χαρά σου και να φανεί εκεί που εσύ πας να κάνεις κάτι καλό και το έχεις οργανώσει ωραία, ότι κάνεις κάτι λάθος, κάποιον δε σκέφτεσαι, (καλή ώρα την κουνιαδούλα), και δεν το οργάνωσες καλά γιατί στεναχωρείς κόσμο. Έτσι δεν είναι βρε κορίτσια?

Αφού όμως δεν καταφέρνει να το περάσει στον άντρα σου αυτό και να σας τα χαλάσει, μη σε νοιάζει καθόλου. Άστη να βράζει στο ζουμί της ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 654655 και κάνε ότι θες εσύ!!! Προς Θεού μην υποχωρήσεις για την κουνιάδα, έλεος!!! Δικό σου είναι ο γάμος.

Σημείωση, εγώ είμαι υπέρ του θρησκευτικού γάμου γιατί πιστεύω στην ευλογία του Θεού προς το ζευγάρι. Αλλά αυτό είναι δικό σου θέμα να το αποφασίσεις και όχι της πεθερούλας σου.

505ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Παρ Οκτ 07, 2011 6:41 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LayElDi έγραψε:
Για αυτό σας λέω....έχω κάνει όρκο από τότε να μην ξαναεπιτρέψω σε κανέναν κερατά να μου κάνει κουμάντο σε τίποτα.Τώρα έχω βγει η κακιά και αυτή που θέλω να την χωρίσω από τον γιό της, αλλά χεστηκα!Την ακούμε και εγώ και ο άντρας μου και γελάμε(Τουλάχιστονν δε λέμε πάλι καλά που δεν είναι κανάς ηλίθιος και βλέπει τι γίνεται και με συγωντάρειWink

καταρχήν με το καλό το μωράκι σου!!
δευτερον ...αφου δεν την υπολογιζει ο αντρα σου τι σκας??? ...διαβασε τα προηγουμενα να δεις τι κανουν αλλες πεθερες..!! και οι αντρες ουτε καν καταλαβαίνουν!!
πιστεψε με εισαι καλα.!!!.(για την ωρα τουλαχιστον)

506ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Παρ Οκτ 07, 2011 6:50 am

????????

Επισκέπτης
bou-boukitsa έγραψε:
LayElDi έγραψε:

καταρχήν με το καλό το μωράκι σου!!
δευτερον ...αφου δεν την υπολογιζει ο αντρα σου τι σκας??? ...διαβασε τα προηγουμενα να δεις τι κανουν αλλες πεθερες..!! και οι αντρες ουτε καν καταλαβαίνουν!!
πιστεψε με εισαι καλα.!!!.(για την ωρα τουλαχιστον)

χαχαχα..σκάω γιατί με νευριάζει να ανακατεύονται στην προσωπική μου ζωή άλλοι άνθρωποι.Και πόσο μάλλον τώρα που είμαι και έγκυος!!Αλλά την έκανε ο άντρας μου.....κούκλα!
Είχανε να μιλήσουμε μια βδομάδα (είχαν γίνει κ@λος, γιατί όλο μ@...κίες έλεγε η μάνα του) και πήγε μια μέρα απο κει και την έκανε,άλλο πράγμα!!Από τότε δεν έχει ξαναπεί κουβέντα!.Ε, εντάξει κανα 2 μ@@..κίες τις πετάει, αλλά και πάλι με φόβο μη την ξεχέσει ο άντρας μου και μη τυχόν και δεν την αφείνουμε να βλέπει το εγγόνι!Δεν μας έχει πει τίποτα για το δεύτερο, αλλά εγώ έτσι πιστεύω!!!
Άμα δε σε σέβονται, καλύτερα να σε φοβούνται!! ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 328109

507ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Παρ Οκτ 07, 2011 6:55 am

????????

Επισκέπτης
bouboulina έγραψε:Καλωσήρθες!!!!
Πέστα κοπέλα μου να ξεσπαθώσεις! κ εγώ αυτό κάνω,βοηθάει πολύ... Και δεν σου έκανε και λίγα.

Αυτό με τις πεθερές που πρέπει να ανακατευτούν σόνι και καλά,ποτέ δεν το χώνεψα. Κ είναι πάντα χωρίς λόγο, για να δημιουργήσουν θέμα από το τίποτα, να σου χαλάσουν τη χαρά σου και να φανεί εκεί που εσύ πας να κάνεις κάτι καλό και το έχεις οργανώσει ωραία, ότι κάνεις κάτι λάθος, κάποιον δε σκέφτεσαι, (καλή ώρα την κουνιαδούλα), και δεν το οργάνωσες καλά γιατί στεναχωρείς κόσμο. Έτσι δεν είναι βρε κορίτσια?

Αφού όμως δεν καταφέρνει να το περάσει στον άντρα σου αυτό και να σας τα χαλάσει, μη σε νοιάζει καθόλου. Άστη να βράζει στο ζουμί της ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 654655 και κάνε ότι θες εσύ!!! Προς Θεού μην υποχωρήσεις για την κουνιάδα, έλεος!!! Δικό σου είναι ο γάμος.

Σημείωση, εγώ είμαι υπέρ του θρησκευτικού γάμου γιατί πιστεύω στην ευλογία του Θεού προς το ζευγάρι. Αλλά αυτό είναι δικό σου θέμα να το αποφασίσεις και όχι της πεθερούλας σου.

Και εγώ ήμουν κάποτε υπέρ του Θρησκευτικού Γάμου, αλλά από το πολύ μπίρι-μπίρι (είμαι και αντιδραστικός άνθρωπος πανάθεμά με) μου γύρισε ανάποδα το όλο παραμυθάκι!Ο μόνος λόγος που θα κάνουμε τελικά γάμο και βάπτιση μαζί (παρόλο που είμαστε παντρεμένοι πολιτικά) είναι γιατί η πεθερούλα μου το έκανε το θαύμα τη και είπε στου συγγενείς ότι θα παντρευτούμε Θρησκευτικα του χρόνου(χωρίς να της έχουμε πει τίποτα εννοείται..) και με αποτέλεσμα, στον Πολιτικό να μη μας κάνει κανείς ούτε ένα δώρο!!Ίσα -ίσα που μας έλεγαν "Και στα δικά σας" 2 μέρες μετά τον Πολιτικό μας γάμο!!(Και η μάνα του βεβαια μας είπε και στα δικά σας!!)

Οποτε, ο Θρησκευτικός θα γίνει με έναν ωραιότατο λογαριασμό τραπέζης από κάτω από το προσκλητήριο (θα το δεί και θα πάθει ατύχημα η μάνα του...δε τα γουστάρει αυτά!! ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 328109 χαχαχα αλλά τα γουστάρουμε εμείς!!!!) και θα κρατήσει το μυστήριο περίπου κανά 20λεπτό θα συννενοηθούμε με τον παππά (και αυτό θα το μάθει στην πορεία επίσης!!Μη ξεχνάμε ότι είμαστε ΗΔΗ παντρεμένοι!! Twisted Evil ) και μετά έχουμε 1 ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΩΡΑ να βαπτίσουμε την κοράκλα μας!!!! (να βγει γερή και δυνατή η ψυχούλα μου πρώττα ο Θεός!!)

508ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Παρ Οκτ 07, 2011 7:20 am

bouboulina

bouboulina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Στο εύχομαι με όλη μου την καρδιά!!! Να βγει γερή και δυνατή και μ'ένα πόνο! Και να ζήσετε ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 50580 ευτυχισμένοι!

Και να τα κανονίσεις όλα όπως σου αρέσει εσένα! Όταν τα μαθαίνει αργά η πεθερά ή καθόλου είναι όντως καλύτερα.

Αν και η δική μου, αν μάθει κάτι εκ των υστέρων και δεν ανακατευτεί στην οργάνωσή του, πχ βάφτιση, βρίσκει έναν άσχετο λόγο να σε ανακατέψει και να σε βγάλει ότι δεν το οργάνωσες σωστά. (Ναι, το έχω πει και αλλου αυτό)
Και δεν είναι κακιά αλλά είναι πολύ ζηλιάρα και δεν ανέχεται να φαίνεται καλή και έξυπνη καμία άλλη γυναίκα πέρα από τον εαυτούλη της. Όταν κάτι που κάνεις είναι καλό και όμορφο και αναγνωριστεί θα βρει τρόπο να σε μειώσει πλαγίως, να γυρίσει το καλό σε κακό! ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 679259
Δεν ξέρω ειλικρινά πως να το αντιμετωπίσω αυτό... ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 585182

509ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Παρ Οκτ 07, 2011 7:34 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LayElDi έγραψε:
tatijana έγραψε:
LayElDi έγραψε:

Περιμένουμε έναν κορίτσαρο ΝΑ!!!!χαχαχα

Αχ κορίτσια!!!Και έλεγα να ανοίξω θέμα αλλά τελικά θα πω εδώ την ιστορία μου!!!

Λοιπόν, εγώ και ο άντρας μου, είμαστε μαζί 5 χρόνια εκ των οποίων τα 2 αρραβωνιασμένοι και τους 3 τελευταίους μήνες παντρεμένοι με πολιτικό γάμο!
Ποτέ δεν είμασταν του γάμου(από την στιγμή που είμαστε ήδη τόσα χρόνια μαζί και μένουμε και τόσα χρόνια μαζί), αλλά είμασταν του παιδιού.
Κοινώς θέλαμε πρώτα να κάνουμε το παιδάκι μας και μετά μόλις μεγαλώσει η ψυχούλα να κάνουμε γάμο-βάπτιση μαζί!

Εδώ αρχίζει η ιστορία μας.
Όπως θα καταλάβετε στην πορεία, είμαι ένας άνθρωπος που δεν ανακατεύομαι στις δουλειές κανενός και έτσι θέλω να κάνουν και οι άλλοι.Και κυρίως οι άνθρωποι του οικογενιακού μου κύκλου.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή και αποφασίσαμε με τον άντρα μου να κάνουμε έναν πολιτικό γάμο να ξεμπερδεύουμε με την όλη γραφιοκτατεία (ήρθε το παιδάκι πρώτα!) αλλά να μην τον κάνουμε και άρπα κόλα, αλλά με τα όλα του.Εγώ με νυφικό (απλό μεν αλλά νυφικό-φόρεμα), εκείνος με το κουστουμάκι του (το καλοκαιρινό εννοείται), με τις μπομπονιέρες μας, τα στολίδια μας, και μετά θα γινόταν το τραπέζι με τις 2 οικογένειες, κόψιμο τουρτίτσας, στολισμός τραπεζιού κλπ κλπ!!

το ανακοινώνουμε στους γονείς μου.. τους άρεσε η ιδέα μας και η μάνα μου τα ανέλαβε όλα.Στολισμούς, μπομπονιέρες, την ταβερνούλα που έγινε το τραπέζι κλπ!!
Το ανακοινώσαμε στου γονείς του....νεκρική σιγή.Για την αρχή!Γιατί μετά ξεκίνησαν τα ωραία του τύπου: "Ο πολιτικός δεν είναι γάμος, είναι μια απλή υπογραφή, να μη πάρεις τώρα κουστούμι καλό να το αφήσεις για του χρόνου που θα γίνει ο Θρησκευτικός (η μάνα του)
Μόλις της είπαμε ότι η μάνα μου θα κάνει το και το τι λέει;
"Α..δηλαδή θα γίνει κανονικός γάμος ε;"
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 679259

Αχ...μη σας τα πολυλογώ, ύστερα από την ατάκα του στυλ : "Θα γράψουμε τίποτα πίσω από τις βέρες;"(η πωλήτρια του κοσμηματοπωλείου)
έρχεται η απάντηση της πεθεράς μου : "ε,όχι..πολιτικός γάμος είναι εξάλλου!!!" ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 311356 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 679259
ήρθε η στιγμή να σας πω το ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!!

Ήταν να παντρευτούμε 15 Ιουνίου(αυτή η ημερομηνία μου άρεσε..αυτήν ήθελα) και μας πέρνει τηλ η μάνα του να αλλάξουμε ημερομηνία(μ@..κία μας που δεν της είπαμε ότι έχουμε ήδη κλείσει ημ/νία και καλά!) γιατί λέει δεν βολεύει την κόρη της να ανεβοκατευαίνει από το χωριό..και αφού θα γινόταν και ο γάμος της ξεδέρφης τους μετά από 2 Ιουλίου, να κλείσουμε εμείς για 30 Ιουνίου!!Τα σπάει;Μιλώ λοιπόν μαζί της και τς λέω..μπλα-μπλα-μπλα...κααι συν της άλλης δεν μπορούμε τότε γιατί θα είναι λεχώνα η γυναίκα του αδερφού μου και δεν θα μπορεί να είναι στο τραπέζι ούτε στον γάμο!"
Και τι μου απαντάει;"Δεν είναι το θέμα μας η Δήμητρα, αλλά η Σοφία(η κόρη της)"
Έξω φρενών εγώ και ο άντρας μου..δε το συζυτώ.Τέλος πάντων το τελικό αποτέλεσμα ήταν να μιλήσει με την μάνα μου στο τηλέφωνο (την ξέχεσα την μάνα μου για τα καλά) και να κανονίσουν οι 2 τους ότι θα παντευτούμε 30 Ιουνίου.

Αλλά τουλάχιστον όταν ξέχεσα την μάνα μου, μου ζήτησε 1000 συγνώμη και ότι δεν έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο..Η μάνα του που ακόμα δεν παραδέχεται ότι ανακατεύτικε;

ωχ τα ιδια τραβαμε ρε συ!!! σχεδον τα ιδια!!!! βοηθεια μας! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

510ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Οκτ 19, 2011 12:08 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια, διαβασα κάτι και σας θυμήθηκα! Διαβαστε και εσείς... http://www.queen.gr/SEX-SChESEIS/PEThERIKA-VS-NYFES/item/28464-Oi-petheres-kanoyn-kako-sthn-ygeia-twn-gynaikwn%E2%80%A6-To-lene-kai-oi-ereynes

511ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Οκτ 19, 2011 12:15 pm

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MariaM έγραψε:Κοριτσια, διαβασα κάτι και σας θυμήθηκα! Διαβαστε και εσείς... http://www.queen.gr/SEX-SChESEIS/PEThERIKA-VS-NYFES/item/28464-Oi-petheres-kanoyn-kako-sthn-ygeia-twn-gynaikwn%E2%80%A6-To-lene-kai-oi-ereynes

μάλλον γιαυτό ο ερυθηματοδης λυκος έκανε την εμφάνιση του όταν πριν 3 χρονιά μετακομίσαμε κοντά λόγο ανχους . Ευχαριστώ για την πληροφορία καλά το είχα καταλάβει. Κακό που έπαθα Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

512ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Οκτ 19, 2011 12:16 pm

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:Κοριτσια, διαβασα κάτι και σας θυμήθηκα! Διαβαστε και εσείς... http://www.queen.gr/SEX-SChESEIS/PEThERIKA-VS-NYFES/item/28464-Oi-petheres-kanoyn-kako-sthn-ygeia-twn-gynaikwn%E2%80%A6-To-lene-kai-oi-ereynes

ΤΕΛΕΙΟ!!!

ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ...ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ!!

513ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Οκτ 19, 2011 12:19 pm

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
konstantina έγραψε:

μάλλον γιαυτό ο ερυθηματοδης λυκος έκανε την εμφάνιση του όταν πριν 3 χρονιά μετακομίσαμε κοντά λόγο ανχους . Ευχαριστώ για την πληροφορία καλά το είχα καταλάβει. Κακό που έπαθα Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

κωνσταντινα σιγουρα απο αυτο!..μην το γελας!!

και εγω ετσια την εχω πατησει...επειδη δεν μιλαω κιολας μου βγαινουν ψυχοσωματικα...και δεν ειμαι καν κοντα της...
δεν μπορω να φανταστω τι θα παθαινα τοτε...για το καλο των παιδων μου παντως ευχομαι να μην χρειαστει να τι μαθω ποτε!

514ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Οκτ 19, 2011 12:20 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Χαχαχαχα...Τρελλη Μαρια μας!!!!!

515ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Οκτ 19, 2011 12:28 pm

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τώρα οχι μιλάω μονό με όμορφα λογία τα χώνω κι ολας χα χα χα
να δεις που το παίζει χαζή Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

516ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Οκτ 19, 2011 12:31 pm

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
konstantina έγραψε:Τώρα οχι μιλάω μονό με όμορφα λογία τα χώνω κι ολας χα χα χα
να δεις που το παίζει χαζή Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

για πες πως τα καταφερες και σε μας!..πραγματικα δεν ξερω πως να αντιδρασω...κανω πως δεν υπαρχει για να ειμαι ηρεμη..

517ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Οκτ 19, 2011 12:33 pm

Σούλα

Σούλα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αααααααααα Μαράκι τι ενδιαφέρον είναι αυτό που μας βρήκες!!!!

Τώρα τι σκέφτηκα..
Όταν θα μου ξαναπέι ο σύσυγος για σεξάκι και θα του πω πονάει το κεφάλι μου..λογικά θα μου κάνει την χαζή ερώτηση "πάλι? από τί?".....θα του πω η μάνα σου φταίει!!!!χι χι χι..

518ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Οκτ 19, 2011 12:42 pm

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σούλα έγραψε:Αααααααααα Μαράκι τι ενδιαφέρον είναι αυτό που μας βρήκες!!!!

Τώρα τι σκέφτηκα..
Όταν θα μου ξαναπέι ο σύσυγος για σεξάκι και θα του πω πονάει το κεφάλι μου..λογικά θα μου κάνει την χαζή ερώτηση "πάλι? από τί?".....θα του πω η μάνα σου φταίει!!!!χι χι χι..

\..και μετα θα εχει ετοιμο τυπωμενο το αρθρο και θα του το κολησεις στη μουριτσα του...ε...???ΧΑΧΑ...

αντε βρε σουλιτσα....εσυ πρεπει να κανεις καθε βραδυ χιλιες μετανοιες στον Θεούλη που εχει φωτισει τον αντρουλη σου και δεν εχετε πλεον σχεσεις με την ΄΄μαμακα΄΄....καθε κυριακη πρεπει να ναβεις λαμπαδα...!!!! απολαυσε το οσο κρατησει!!

519ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Οκτ 19, 2011 12:47 pm

Σούλα

Σούλα
bou-boukitsa έγραψε:
Σούλα έγραψε:Αααααααααα Μαράκι τι ενδιαφέρον είναι αυτό που μας βρήκες!!!!

Τώρα τι σκέφτηκα..

\..και μετα θα εχει ετοιμο τυπωμενο το αρθρο και θα του το κολησεις στη μουριτσα του...ε...???ΧΑΧΑ...

αντε βρε σουλιτσα....εσυ πρεπει να κανεις καθε βραδυ χιλιες μετανοιες στον Θεούλη που εχει φωτισει τον αντρουλη σου και δεν εχετε πλεον σχεσεις με την ΄΄μαμακα΄΄....καθε κυριακη πρεπει να ναβεις λαμπαδα...!!!! απολαυσε το οσο κρατησει!!

Ναι μπουμπουκίτσα μου,η αλήθεια είναι πως ηρέμησα....
φτου φτου μην την μελετάμε νυχτιάτικα ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 534787

520ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Οκτ 19, 2011 1:47 pm

eiralis

eiralis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

Laughing Laughing Laughing
χα..χα.. μπράβο στην κυρία Terry Apter!!!

521ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Τετ Οκτ 19, 2011 10:26 pm

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bou-boukitsa έγραψε:
konstantina έγραψε:Τώρα οχι μιλάω μονό με όμορφα λογία τα χώνω κι ολας χα χα χα

για πες πως τα καταφερες και σε μας!..πραγματικα δεν ξερω πως να αντιδρασω...κανω πως δεν υπαρχει για να ειμαι ηρεμη..

Το καλύτερο που κανείς κόψε τα πολλά πολλά κανε την καλή μαζί τους και λεγε πάντα ναι(εσύ μετά κανε οτι θέλεις)οσο καλή είσαι εσύ τόσο θα γίνονται κακοί αυτοί,μην φοβηθείς το ζητούμενο είναι εσύ να τα έχεις καλά με τον άντρα σου. μακάρι να τα καταφέρεις κι εσυ αλλά κι εγώ γιατί στο τέλος δεν θα αντέξω κι όπως λέει το τραγούδι ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΝΤΉΞΩ ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΩ. οπα ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 536304 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 536304 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 536304 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 536304
Όταν παντρεύτηκα νόμιζα οτι παντρευόμουν έναν, τελικά εγώ παντρεύτηκα μαζί και όλο το σόι, ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 679259 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 679259 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 679259 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 679259 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 679259 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 679259 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 679259

522ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Οκτ 20, 2011 4:09 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπον να σας πω τα καινουργια????
Χθες ηρθε ο Νικολας και μου λεει ηρθαν Θεσσαλονικη οι γονεις μου -στο μαγαζι που δουλευει ο δικος μου- για να φανε με την αδερφη μου..
ωραια του λεω

μη στραβωεις μου λεει αλλα η μανα μου εφερε δωρο στον Κωσταντη για τη βαφτιση...θελει να επανορθωσει..

1ον του λεω μετα απο 1,5 μηνα θυμηθηκε να κανει δωρο στο μωρο?
2ον αφου θελει να επανορθωσει γιατι δε με πηραν τηλ να περασουν να δουν το παιδι?????

Τι σκατα θα κανω ρε κοριτσια?Παλι δωρα?Κι ο αλλος το κρατησε στο αμαξι για να μη το δω και θολωσω μου το εφερε σιγα σιγα οταν ξαπλωσαμε...Τι να κανω?Να της τα στειλω????Πεστε μου ειλικρινα θα εκραγω..

Μια στα γεννητουρια εκανε τα καμωματα της μετα 2η φορα στη βαφτιση δλδ στα 1α του γεννεθλια τι θα κανει η καργια?

523ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Οκτ 20, 2011 4:12 am

alexia-marinos

alexia-marinos
tatijana έγραψε:Λοιπον να σας πω τα καινουργια????
Χθες ηρθε ο Νικολας και μου λεει ηρθαν Θεσσαλονικη οι γονεις μου -στο μαγαζι που δουλευει ο δικος μου- για να φανε με την αδερφη μου..
ωραια του λεω

μη στραβωεις μου λεει αλλα η μανα μου εφερε δωρο στον Κωσταντη για τη βαφτιση...θελει να επανορθωσει..

1ον του λεω μετα απο 1,5 μηνα θυμηθηκε να κανει δωρο στο μωρο?
2ον αφου θελει να επανορθωσει γιατι δε με πηραν τηλ να περασουν να δουν το παιδι?????

Τι σκατα θα κανω ρε κοριτσια?Παλι δωρα?Κι ο αλλος το κρατησε στο αμαξι για να μη το δω και θολωσω μου το εφερε σιγα σιγα οταν ξαπλωσαμε...Τι να κανω?Να της τα στειλω????Πεστε μου ειλικρινα θα εκραγω..

Μια στα γεννητουρια εκανε τα καμωματα της μετα 2η φορα στη βαφτιση δλδ στα 1α του γεννεθλια τι θα κανει η καργια?

Να υποθεσω οτι ο Νικολας πηρε παλι το μερος της.....?????????

524ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Οκτ 20, 2011 4:19 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και καλα και το μερος μου αλλα πεταξε την καραμελα παλι:
"Εεεε,ειναι μαμα μου!!!"
Και του λεω:
"Κι αυτος μεσα που κομαται ειναι γιος σου και καλα θα κανεις επιτελους να μη στεινεις κωλο,παρε θεση για το γιο σου....Δε θα επιτρεψω να νιωσει απο την μανα σου οτι τον απαξιωνει κι οτι τον βλεπει σα να ειναι σκατα..."

Πεστε μου δωστε μου μια λυση τι σκατα,πως να της κοψω τον αερα?Η μανα μου λεει πακεταρε το κ στειλτο πισω...Ετσι ομως δε θα σκοτωθω με τον αλλον?

525ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 2!!! Πεμ Οκτ 20, 2011 4:24 am

anastazia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ....Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ "ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ"

ΧΑΧΑΧΑ...ΤΙ ΛΕΣ????????Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις