tatijana έγραψε: LayElDi έγραψε:(Παρεπιπτόντως, είμαι η Λώρα, με ΠΗΤ 25/11 στο πρώτο μας παιδάκι και καινούργια στο forum..Καλώς σας βρήκα!)
Καλως την την κοπελια μας....Με το καλο κ με εναν πονο,γερο να ειναι το νινι σου,τι περιμενεις?
Περιμένουμε έναν κορίτσαρο ΝΑ!!!!χαχαχα
Αχ κορίτσια!!!Και έλεγα να ανοίξω θέμα αλλά τελικά θα πω εδώ την ιστορία μου!!!
Λοιπόν, εγώ και ο άντρας μου, είμαστε μαζί 5 χρόνια εκ των οποίων τα 2 αρραβωνιασμένοι και τους 3 τελευταίους μήνες παντρεμένοι με πολιτικό γάμο!
Ποτέ δεν είμασταν του γάμου(από την στιγμή που είμαστε ήδη τόσα χρόνια μαζί και μένουμε και τόσα χρόνια μαζί), αλλά είμασταν του παιδιού.
Κοινώς θέλαμε πρώτα να κάνουμε το παιδάκι μας και μετά μόλις μεγαλώσει η ψυχούλα να κάνουμε γάμο-βάπτιση μαζί!
Εδώ αρχίζει η ιστορία μας.
Όπως θα καταλάβετε στην πορεία, είμαι ένας άνθρωπος που δεν ανακατεύομαι στις δουλειές κανενός και έτσι θέλω να κάνουν και οι άλλοι.Και κυρίως οι άνθρωποι του οικογενιακού μου κύκλου.
Ήρθε λοιπόν η στιγμή και αποφασίσαμε με τον άντρα μου να κάνουμε έναν πολιτικό γάμο να ξεμπερδεύουμε με την όλη γραφιοκτατεία (ήρθε το παιδάκι πρώτα!) αλλά να μην τον κάνουμε και άρπα κόλα, αλλά με τα όλα του.Εγώ με νυφικό (απλό μεν αλλά νυφικό-φόρεμα), εκείνος με το κουστουμάκι του (το καλοκαιρινό εννοείται), με τις μπομπονιέρες μας, τα στολίδια μας, και μετά θα γινόταν το τραπέζι με τις 2 οικογένειες, κόψιμο τουρτίτσας, στολισμός τραπεζιού κλπ κλπ!!
το ανακοινώνουμε στους γονείς μου.. τους άρεσε η ιδέα μας και η μάνα μου τα ανέλαβε όλα.Στολισμούς, μπομπονιέρες, την ταβερνούλα που έγινε το τραπέζι κλπ!!
Το ανακοινώσαμε στου γονείς του....νεκρική σιγή.Για την αρχή!Γιατί μετά ξεκίνησαν τα ωραία του τύπου: "Ο πολιτικός δεν είναι γάμος, είναι μια απλή υπογραφή, να μη πάρεις τώρα κουστούμι καλό να το αφήσεις για του χρόνου που θα γίνει ο Θρησκευτικός (η μάνα του)
Μόλις της είπαμε ότι η μάνα μου θα κάνει το και το τι λέει;
"Α..δηλαδή θα γίνει κανονικός γάμος ε;"
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ
Αχ...μη σας τα πολυλογώ, ύστερα από την ατάκα του στυλ : "Θα γράψουμε τίποτα πίσω από τις βέρες;"(η πωλήτρια του κοσμηματοπωλείου)
έρχεται η απάντηση της πεθεράς μου : "ε,όχι..πολιτικός γάμος είναι εξάλλου!!!"
ήρθε η στιγμή να σας πω το ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!!
Ήταν να παντρευτούμε 15 Ιουνίου(αυτή η ημερομηνία μου άρεσε..αυτήν ήθελα) και μας πέρνει τηλ η μάνα του να αλλάξουμε ημερομηνία(μ@..κία μας που δεν της είπαμε ότι έχουμε ήδη κλείσει ημ/νία και καλά!) γιατί λέει δεν βολεύει την κόρη της να ανεβοκατευαίνει από το χωριό..και αφού θα γινόταν και ο γάμος της ξεδέρφης τους μετά από 2 Ιουλίου, να κλείσουμε εμείς για 30 Ιουνίου!!Τα σπάει;Μιλώ λοιπόν μαζί της και τς λέω..μπλα-μπλα-μπλα...κααι συν της άλλης δεν μπορούμε τότε γιατί θα είναι λεχώνα η γυναίκα του αδερφού μου και δεν θα μπορεί να είναι στο τραπέζι ούτε στον γάμο!"
Και τι μου απαντάει;"Δεν είναι το θέμα μας η Δήμητρα, αλλά η Σοφία(η κόρη της)"
Έξω φρενών εγώ και ο άντρας μου..δε το συζυτώ.Τέλος πάντων το τελικό αποτέλεσμα ήταν να μιλήσει με την μάνα μου στο τηλέφωνο (την ξέχεσα την μάνα μου για τα καλά) και να κανονίσουν οι 2 τους ότι θα παντευτούμε 30 Ιουνίου.
Αλλά τουλάχιστον όταν ξέχεσα την μάνα μου, μου ζήτησε 1000 συγνώμη και ότι δεν έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο..Η μάνα του που ακόμα δεν παραδέχεται ότι ανακατεύτικε;
Για αυτό σας λέω....έχω κάνει όρκο από τότε να μην ξαναεπιτρέψω σε κανέναν κερατά να μου κάνει κουμάντο σε τίποτα.Τώρα έχω βγει η κακιά και αυτή που θέλω να την χωρίσω από τον γιό της, αλλά χεστηκα!Την ακούμε και εγώ και ο άντρας μου και γελάμε(Τουλάχιστονν δε λέμε πάλι καλά που δεν είναι κανάς ηλίθιος και βλέπει τι γίνεται και με συγωντάρει
Χίλια συγνώμη για το κατεβατό!!!